Γιατι να ντρεπομουν ρε χαζουλη??Εγώ πιστεύω πως έχει εμβολιαστεί και ντρέπεται να το παραδεχθεί...
Θα το παω για λαδωμα
Γιατι να ντρεπομουν ρε χαζουλη??Εγώ πιστεύω πως έχει εμβολιαστεί και ντρέπεται να το παραδεχθεί...
Εχει κανει και τις δυο δοσεις και απο το απογευμα ηταν με το refresh στο emvolio.gov.gr μεχρι να ανοιξει η πλατφορμα για τη 3η δοση....Εγώ πιστεύω πως έχει εμβολιαστεί και ντρέπεται να το παραδεχθεί...
Παντα με τον Σταύρο στο χέρι Ζανουλη. Όπως με τους φόρους ας πούμε.Ρε τσιρακι δεν εχω προβλημα αλλα ο κουλης τοναπει για υποχρεωτικο και σε μικροτερες ηλικιες οποτε καλο ειναι να βρω τροπο.
Ενα λαδωματακι σε νοσοκομα ειναι το καλύτερο
Να μου δήξεις πιστοποιητικό μη εμβολιασμού να σε πιστέψω...Γιατι να ντρεπομουν ρε χαζουλη??
Θα το παω για λαδωμα
Ναι εχεις δικιο χελ μην στο χαλασω το όνειροΕχει κανει και τις δυο δοσεις και απο το απογευμα ηταν με το refresh στο emvolio.gov.gr μεχρι να ανοιξει η πλατφορμα για τη 3η δοση....
Καλά έκανες, μέχρι και ο Ζαχαριάδης μπολιασμενος είναι...Ναι εχεις δικιο χελ μην στο χαλασω το όνειρο
μα και το κανατε και γκρινιαζετε ρε γεροντοκορες!!! τι δουλεια εχεις στο νημα?Εννοειται οτι ετρεξα την πρωτη ημερα που ανοιξε η εφαρμογη για την τριτη δοση, στο πρωτο διαθεσιμο ραντεβου
Εννοειται οτι κάνω ό,τι με συμβουλευουν οι υπευθυνοι επιστημονες και ευχαριστω την κυβερνηση που φροντισε να εχω αμεσα το απαραιτητο εμβολιο
Εσεις μπορειτε να γκρινιαζετε σαν τις γεροντοκόρες
βουλγαρια καντο ρε τυπεΕγω θα κλεισω ραντεβου και θα λαδωσω τη νοσοκομα οτι ταχα μου το εκανε αν δεν δεχτει θα φυγω.
Απλα για να αποκτησω το πιστοποιητικο να μη με σκοτιζει η κουλοκυβερνηση
Και απο 6μηνο 3μηνο λέει ...
χαχα κλεισανε το να μπορεις να παιρνεις πιστοποιητικο και βεβαιωση θετικο ελεγχου μονο με ραπιντ και πλεον θελει ξανα οπως πριν pcr για το χαρτι!!!!
ακομη και να αρρωστησεις πρεπει να πλερωσεις πια!!!
μπραβο στην κουλοκυβερνηση!
Ζητανε πολλα οι πουστιδες,ενω εδω με καμια 100αρα στη νοσηλευτρια θα καθαρισωμα και το κανατε και γκρινιαζετε ρε γεροντοκορες!!! τι δουλεια εχεις στο νημα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βουλγαρια καντο ρε τυπε
Δε σας χάλασε...Και απο 6μηνο 3μηνο λέει ...
Δηλαδή αν βγείς θετικός στο ράπιντ και θές και πιστοποιητικό κάνεις pcr που το πληρώνεις εσύ ; Και άμα βγεί αρνητικό το pcr τζάμπα πλήρωσες ;
Δεν θα κρινω αν καποιος ειναι η δεν ειναι μπολιασμενος.Καλά έκανες, μέχρι και ο Ζαχαριάδης μπολιασμενος είναι...
3 φορές το χρόνο επί 100...Ζητανε πολλα οι πουστιδες,ενω εδω με καμια 100αρα στη νοσηλευτρια θα καθαρισω
Μπουρδελακι δεν κοβω.3 φορές το χρόνο επί 100...
Θα κόψεις μπουρδελακι...
θαρρω κανουν και στο νοσοκομειο... αλλα ποιος τους γαμει...Και απο 6μηνο 3μηνο λέει ...
Δηλαδή αν βγείς θετικός στο ράπιντ και θές και πιστοποιητικό κάνεις pcr που το πληρώνεις εσύ ; Και άμα βγεί αρνητικό το pcr τζάμπα πλήρωσες ;
Βάλτα κάτω, 300 το χρόνο εσύ και 1200 κάποιο μέλος της φαμίλιας σου που θα τρώει πρόστιμο...Μπουρδελακι δεν κοβω.
Απλα θα πρεπει να λαδωσω
Μάλλον αυτούς τους χαλούσε οτι έδιναν πιστοποιητικά νόσησης , τώρα μπορούν να έχουν και τα κρούσματα ψηλά και λίγα πιστοποιητικά νόσησης να δίνουν. Και αν ισχύει και το 3μηνο απο 6μηνο δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς.Δε σας χάλασε...
Το ότι θα έχουν την ευκαιρία να την πέσουν σε καμμία ωραία νοσοκόμα ίσως είναι ένα επιπλέον κίνητρο....Ναι, με πρωθυπουργική ρώγα, τραβας κανα ζόρι?
Τι θα φας για πρωινό αύριο;Θα κάνεις τριτη δόση?
Τώρα που θα γίνει υποχρεωτικό σε όλες τις ηλικίες θα έχεις και το βάσανο του προστίμου...Μάλλον αυτούς τους χαλούσε οτι έδιναν πιστοποιητικά νόσησης , τώρα μπορούν να έχουν και τα κρούσματα ψηλά και λίγα πιστοποιητικά νόσησης να δίνουν. Και αν ισχύει και το 3μηνο απο 6μηνο δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς.