kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.178
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ φιλε, έμπαινες μαρέβα δηλαδη?Έστρωσε από τότε που έγινε κυρία αρχηγός στην Ν.Δ. ο Κυριακος...τυχαιο;Δεν νομίζω...
Εσυ φιλε, έμπαινες μαρέβα δηλαδη?Έστρωσε από τότε που έγινε κυρία αρχηγός στην Ν.Δ. ο Κυριακος...τυχαιο;Δεν νομίζω...
Το "απετυχαν" ειναι μονο στον υπνο σου.Τα δε "εμβόλια mRNA" ξεκίνησαν ως γονιδιακές θεραπείες για ανίατες ασθένειες (όπου απέτυχαν λόγω παρενεργειών) και κατέληξαν με χαμηλότερη δόση ως εμβόλια. Αυτό θα πει επιχειρηματίας που δεν ξέρει να τα παρατάει. Κατάφερε και έκανε το σκατό .. πίτα.
(φαντάζεσαι τι παρενέργειες θα είχαν για να αποτύχουν στις ... ανίατες ασθένειες )
Ο Ραντος τα ειχε πει αυτα πριν ή αφού ειχε δωσει τα θεματα στην σπουδαστρια γκομενα του?μπα, σύμφωνες όλες είναι με τη νομολογία του, ακόμη και οι αποφάσεις των μνημονίων,
ο Ράντος είχε πει, και μάλλον έχει δίκιο, ότι οι μόνες πολιτικές αποφάσεις, δηλαδή εξαρτώμενες από τις πεποιθήσεις της σύνθεσης, υπήρξαν δύο: για τις ταυτότητες και για την ιθαγένεια,
Στάνταρ ...όπως είναι τώρα εννοώ....ήταν απίστευτα χαλιά όταν βγήκε η οικογενειακή εκείνη φωτογραφία.Τωρα δεκαετίες ολόκληρες μετά είναι απείρως καλύτερη ως progιlf πλεονΕσυ φιλε, έμπαινες μαρέβα δηλαδη?
Ναι, με πρωθυπουργική ρώγα, τραβας κανα ζόρι?Τελικά τύποι, κάθε δύο με τρεις μήνες είναι το εμβόλιο;
Δλδ θα βλέπουμε τους μαλακες,να μας δείχνουν το μπράτσο σελφαροντας και να γράφουν καλή ανοσία κάθε τρίμηνο; Γιατί την πρώτη φορά, αυτό με την ανοσία δεν πήγε και τόσο καλά...
Θα κάνεις τριτη δόση?Στάνταρ ...όπως είναι τώρα εννοώ....ήταν απίστευτα χαλιά όταν βγήκε η οικογενειακή εκείνη φωτογραφία.Τωρα δεκαετίες ολόκληρες μετά είναι απείρως καλύτερη ως progιlf πλεον
ΓιουνάνιαΘα κάνεις τριτη δόση?
Οπως ειπε πολυ σωστα ο πεζοπορος, αν δεν γουσταρεις πινε αγιασμοΓιουνάνια
Η παρακάτω εικόνα κυκλοφορούσε από το καλοκαίρι όταν τα πρώτα εμβόλια υπόσχονταν πλήρη ελευθερία
Τώρα πάτε για τριψήφιες δόσεις και βλέπουμε
Αυτό λέμε Χαμπιμπάρα μουΟπως ειπε πολυ σωστα ο πεζοπορος, αν δεν γουσταρεις πινε αγιασμο
Εγώ κανένα, απλά να μ πείτε ποιες σύριγγες χρησιμοποιείται να εφοδιαστω και γωΝαι, με πρωθυπουργική ρώγα, τραβας κανα ζόρι?
Το λέιζερ για την μυωπια το εκανες?Το γαμησανε με το εμβολιο, το παρατραβηξανε πραγματικα
Βαρέθηκες να πίνεις καφέ στο παγκάκι φίλε μου;Εγω θα κλεισω ραντεβου και θα λαδωσω τη νοσοκομα οτι ταχα μου το εκανε αν δεν δεχτει θα φυγω.
Απλα για να αποκτησω το πιστοποιητικο να μη με σκοτιζει η κουλοκυβερνηση
Οχι μπαινω μεσα με το πιστοποιητικό του φιλου μου αλλα θα σφιξουν και αλλο τα λουρια και αν το κανει υποχρεωτικο θα πρέπει να σκαρφίστω αλλο τροπο.Βαρέθηκες να πίνεις καφέ στο παγκάκι φίλε μου;
Δεν σου το χα πως έχεις φίλους με μυαλό...Οχι μπαινω μεσα με το πιστοποιητικό του φιλου μου αλλα θα σφιξουν και αλλο τα λουρια και αν το κανει υποχρεωτικο θα πρέπει να σκαρφίστω αλλο τροπο.
Θα λαδωσω νοσοκομα
Τον πουλήσαμε τα παράσιτα οι φίλοι του και κάνανε τιο Μπόλι.Βαρέθηκες να πίνεις καφέ στο παγκάκι φίλε μου;
Ρε τσιρακι δεν εχω προβλημα αλλα ο κουλης τοναπει για υποχρεωτικο και σε μικροτερες ηλικιες οποτε καλο ειναι να βρω τροπο.Τον πουλήσαμε τα παράσιτα οι φίλοι του και κάνανε τιο Μπόλι.
Τώρα ούτε στους τραβελους δεν τον αφήνουν να μπει.
Εγώ πιστεύω πως έχει εμβολιαστεί και ντρέπεται να το παραδεχθεί...Τον πουλήσαμε τα παράσιτα οι φίλοι του και κάνανε τιο Μπόλι.
Τώρα ούτε στους τραβελους δεν τον αφήνουν να μπει.