Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.377
Πόντοι
2.356
Μάλλον αυτούς τους χαλούσε οτι έδιναν πιστοποιητικά νόσησης , τώρα μπορούν να έχουν και τα κρούσματα ψηλά και λίγα πιστοποιητικά νόσησης να δίνουν. Και αν ισχύει και το 3μηνο απο 6μηνο δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς.
ναι τωρα λιγοι θα βγαινουν θετικοι!!! ειδες μαγικα ο κουλης? ποιος ανεργος θα τολμησει να βγει θετικος? ποιος παππους θα τρεξει απο το ορεινο χωριο του σε ενα κωλοαστικο κεντρο να παει να βγει θετικος?

νεα δημοκρατια, της δεξιας και της προοδου!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγω θα κλεισω ραντεβου και θα λαδωσω τη νοσοκομα οτι ταχα μου το εκανε αν δεν δεχτει θα φυγω.
Απλα για να αποκτησω το πιστοποιητικο να μη με σκοτιζει η κουλοκυβερνηση
Δεν τους πολυνοιάζει αν πραγματικά το έκανες ή όχι.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να κινείσαι με πιστοποιητικό.
Αυτό το πιστοποιητικό θα μπει για τα καλά στη ζωή όλων σας σε αυτή τη φάση.
Σε δεύτερη φάση θα βρουν τρόπο οι φαρμακευτικές να μην τις ξεγελάς. Και βέβαια όλοι οι εβλολιοκαυλοι θα ζητωκραυγαζουν σαν τους θεατές της ρωμαϊκής αρένας όπως τώρα.
Τρίτη φάση δεν θέλω να τη σκέφτομαι.. Καλύτερα να μείνετε στις δύο ή μέχρι τότε οι φωτεινές δυνάμεις του Αλλάχ να έχουν απελευθερώσει τον κόσμο. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Το πολυ την κανω για εξωτερικο στο τελος και γλιτωνω.
Ακομα θα το τρεναρω παντως θα παω και κανα μηνα σε βουλγαρια η χωρα του μπλοκ

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Έτυχε περιστατικό σε είσοδο πολυκαταστήματος παιχνιδιών , να απαγορευτεί η είσοδος σε υγιέστατο παιδάκι που δεν είχε τεστ ενώ σε ένα παιδάκι που έβηχε σαν παλαβό, να δείξει τεστ 2 ημερών και να μπει.
Δεν τους νοιάζει η υγεία αλλά η αποδοχή όλων να κινούνται με πιστοποιητικό.
Αδερφε Ζαν, αν θέλεις να είσαι στη σωστή κατεύθυνση πρέπει να κάνεις μεταβολή και να φεύγεις από όπου σου ζητάνε πιστοποιητικό. Μόνο έτσι τους απορυθμίζεις. Το να έχεις ψεύτικο ούτε καν που τους νοιάζει. Και εδώ μέσα να δεις, στους περισσότερους είναι αδιάφορη η υγεία σου όταν μπαίνεις κάπου αλλά επιζητούν την ΥΠΟΤΑΓΗ σου.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Έτυχε περιστατικό σε είσοδο πολυκαταστήματος παιχνιδιών , να απαγορευτεί η είσοδος σε υγιέστατο παιδάκι που δεν είχε τεστ ενώ σε ένα παιδάκι που έβηχε σαν παλαβό, να δείξει τεστ 2 ημερών και να μπει.
Αδερφε Ζαν, αν θέλεις να είσαι στη σωστή κατεύθυνση πρέπει να κάνεις μεταβολή και να φεύγεις από όπου σου ζητάνε πιστοποιητικό. Μόνο έτσι τους απορυθμίζεις. Το να έχεις ψεύτικο ούτε καν που τους νοιάζει. Και εδώ μέσα να δεις, στους περισσότερους είναι αδιάφορη η υγεία σου όταν μπαίνεις κάπου αλλά επιζητούν την ΥΠΟΤΑΓΗ σου.
Αμα τα παρω στη κρανα θα μπαινω ετσι μεσα δεν το εχω σε τιποτα.
Υποταγη???ποτε,εγω εδινα μπερντακι και θα κολωσω στα πιστοποιητικά.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Λάδωσε καλύτερα τη σούφρα σου μωρή ξεφτίλα της Πρεμετής μπας και γλιστρήσει πιο βαθιά το ματσούκι που σου χώνει η αφέντρα.
Λοιπον ειναι η ωρα να στηθεις στα τεσσερα εχει καβλες ο αλεξ και θελει νασε χαρει.
Κοιτα να τον ικανοποιησεις σωστα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Ο Ραντος τα ειχε πει αυτα πριν ή αφού ειχε δωσει τα θεματα στην σπουδαστρια γκομενα του?
ήταν εξεταστής στις εισαγωγικές
και στην διάρκεια των σπουδών στο αντικείμενο που δίδασκε
όχι, όμως, στις εξαγωγικές,

ποιά θέματα να έδωσε; την γνώριζε από πριν;
δεν νομίζω...
ε στο μάθημα που δίδαξε μπορεί να της έβαλε άριστα

ίσως επηρέασε και τους άλλους για τη βαθμολογία κατά τη διάρκεια της φοίτησης ή ακόμη και στις εξαγωγικές (αυτοί όμως δεν θα το παραδεκτούν),

πιστεύω, ελάχιστη ήταν η συμβολή του στο τελικό αποτέλεσμα
αλλά το στίγμα έμεινε

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε εμείς οι αγνοί Κομμουνιστές. Αλλα και τα άλλα 2 θα τα έκανα και σε μηνιαία βάση αν το έλεγε ο Σύντροφος Στάλιν. Διαταγές από το Μητσοτάκη και το σόι του δε γουστάρω.
Που να τον ξεθάβουμε τον σύντροφο, για να δώσει διαταγές.
Κάνε το Pfizer τώρα να προστατεύσεις την υγεία σου και αν κάνεις κανένα ταξιδάκι για προσκύνημα βαράς πέντε αγνά κομουνιστικά εμβόλια, να έχεις απόθεμα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Το παιδάκι του ψεκα χωρίς παιχνίδι...:cry::cry::cry:

:television::television::television:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
Επειδή είμαι συνάδελφος κρεοπώλης...έχω κάνεις ένα φοβερό προμότιον, σε κάθε νέο εμβολιασμένο-πρώην ψέκι δίνω δώρο μια βοϊδόπουτσα...ανάρπαστες έχουν γίνει... :confused: :confused: :confused:
Να τους δίνεις και τα αμελέτητα τύπε να φτιάχνουν σούπα τώρα που έχει κρύο :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Δεν τους πολυνοιάζει αν πραγματικά το έκανες ή όχι.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να κινείσαι με πιστοποιητικό.
Αυτό το πιστοποιητικό θα μπει για τα καλά στη ζωή όλων σας σε αυτή τη φάση.
Σε δεύτερη φάση θα βρουν τρόπο οι φαρμακευτικές να μην τις ξεγελάς. Και βέβαια όλοι οι εβλολιοκαυλοι θα ζητωκραυγαζουν σαν τους θεατές της ρωμαϊκής αρένας όπως τώρα.
Τρίτη φάση δεν θέλω να τη σκέφτομαι.. Καλύτερα να μείνετε στις δύο ή μέχρι τότε οι φωτεινές δυνάμεις του Αλλάχ να έχουν απελευθερώσει τον κόσμο. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τρίτη φάση είναι να σας ράψουμε τις κωλοτρυπίδες και εκτός από μαλακίες να πετάτε και κουραδες απ' το στόμα... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγω θα κλεισω ραντεβου και θα λαδωσω τη νοσοκομα οτι ταχα μου το εκανε αν δεν δεχτει θα φυγω.
Απλα για να αποκτησω το πιστοποιητικο να μη με σκοτιζει η κουλοκυβερνηση
Ώχ.. πάλι θα δώσεις 50λεπτο για λάδωμα, όπως τη σερβιτόρα;
Ξανοίγεσαι με τις σπατάλες και θα αναγκαστεί να κόψει νέο χρήμα η ΕΚΤ.:confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Οχι μπαινω μεσα με το πιστοποιητικό του φιλου μου αλλα θα σφιξουν και αλλο τα λουρια και αν το κανει υποχρεωτικο θα πρέπει να σκαρφίστω αλλο τροπο.
Θα λαδωσω νοσοκομα
Αφού θα της κάνεις πρόταση για λάδωμα δεν της λες κιόλας μήπως θέλει να κάνει παιδί μαζί σου, που το ψάχνεις τόσον καιρο;
Στο λέω μπας και γλυτώσεις το ένα ξεφτίλισμα τουλάχιστον.:confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μιας ξαδέρφης μου η κόρη, νόσησε και κολησε άπαντες από φίλο του γκομενου της... όπου ο γκαργκινιαρης είχε κορόνα, ωστόσο πλήρης εμβολιασμενος...Κολλαγε όποιον βρισκόταν γύρω του, όμως ο τύπος ήταν νομιμότατος επιδυκνυοντας σε κάθε έλεγχο τα νόμιμα έγγραφα... Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν νοσεί ο πλήρης εμβολιασμενος και γυρνά όπου επιτρέπεται...

Ανακόπηκε η πορεία του, λόγω 42 πυρετού... Είχε καμμιά δεκαριά μέρες που νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό...Στην παρέα του κολησανε όλοι...

Τώρα οι ειδικοί λένε πως και να πεθάνει μπορεί ο πλήρης εμβολιασμενος,σε λίγο θα μας λένε ότι τουλάχιστον πηγαίνουν στον παράδεισο ? σε σχέση με τους ανεμβολιαστους

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Το παιδάκι του ψεκα χωρίς παιχνίδι...:cry::cry::cry:

:television::television::television:
Αρχιδια ....το μαγαζί έχασε πελατακι ....ο ψεκας πήγε με το παιδί του Μασούτη και πήρε παιχνίδι χωρίς να του ζαλίσει κανείς τις αρχιδαρες.....γράφετε όλη την ώρα μαλακίες ρε παίχτες λες και δε ζείτε ανάμεσα μας....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.578
Πόντοι
27.261
ερωτηση προς βατσινοειδη.
ποιο ειναι το προσωπικο σας νουμερο, οταν σας σκαναρουν ρε νουμερα ? :confused:
βαλτε το προφιλ αν σας εχει μεινει κανα δραμι @@ ακομα.
:tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.184
Πόντοι
6.256

Stories