argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.262
- Πόντοι
- 9.297
Ι am the one
Orgasmatron....
"Orgasmatron"-Motorhead
Orgasmatron....
"Orgasmatron"-Motorhead
εγω δε νιωθω τυχερος που δε κολλησα χωρις αντισωματα 2 χρονια και με αρκετες επαφες με κοβιντΝιωθω τυχερος που δεν κολλησα τοσους μηνες με χαμηλα αντισωματα...
και παντα τυχερος να εισαι να μην κολλησειςεγω δε νιωθω τυχερος που δε κολλησα χωρις αντισωματα 2 χρονια και με αρκετες επαφες με κοβιντ
τυχεροι να ναι αυτοι που ειναι ευπαθεις... εγω δεν εχω κανενα επιστημονικο σημαδι οτι θα το περασω βαρια τυπε για αυτο και θελω να ξεμπερδευω...και παντα τυχερος να εισαι να μην κολλησεις
οι πουστογεροι και οι μουστογριες μονο στα λεφτα πονανε δυστυχως...επρεπε να το εκανε μηνες πριν αυτο και προστιμο 500 ευρω οχι 100 να τρεξουν ολοι να το κανουν να ξεμπερδευουμετυχεροι να ναι αυτοι που ειναι ευπαθεις... εγω δεν εχω κανενα επιστημονικο σημαδι οτι θα το περασω βαρια τυπε για αυτο και θελω να ξεμπερδευω...
γιατι οπως και για πολλους αλλους το ζητημα ειναι πολιτικο και οχι υγειονομικο...
το προβλημα ειναι οτι βραζουν ολοι το ιδιο καζανι τοσο καιρο χωρις κανενα λογο...
αφου ξερεις που χτυπαει το γαμημενο τρεξε και πιεσε εκει (οχι με προστιμα ομως)
οχι τυπε μεγαλο λαθος. αφου θες επιβραβευση μιας και θα γλυτωσεις χωρο στις μεθ μπορουσε να δωσει δωρο 200 ευρω πχ σε ποιον το κανει ... απο τη στιγμη που το εκανε με τους πιτσιρικαδες θα επρεπε ετσι να κινηθει και στους οβερ 60....οι πουστογεροι και οι μουστογριες μονο στα λεφτα πονανε δυστυχως...επρεπε να το εκανε μηνες πριν αυτο και προστιμο 500 ευρω οχι 100 να τρεξουν ολοι να το κανουν να ξεμπερδευουμε
αν και διαφωνω ειναι και αυτο ενας τροπος προσεγγισηςοχι τυπε μεγαλο λαθος. αφου θες επιβραβευση μιας και θα γλυτωσεις χωρο στις μεθ μπορουσε να δωσει δωρο 200 ευρω πχ σε ποιον το κανει ... απο τη στιγμη που το εκανε με τους πιτσιρικαδες θα επρεπε ετσι να κινηθει και στους οβερ 60....
τι θα πει εξαγοραζω τη μια γενια και τιμωρω την αλλη?
τυπε μπορει να θελουν να φυγουν απο τον ματαιο τουτο κοσμο καποιοι!!!σιγα μην σας δωσουν και γλειφιτζουρι
για να σωσετε τον κωλο σας ειναι παλι καλα που ειναι δωρεαν δε λετε
ναι ρε αλλα μη ξαπλωνετε στις μεθ κανα μηνατυπε μπορει να θελουν να φυγουν απο τον ματαιο τουτο κοσμο καποιοι!!!
Τύπε φήμες λένε ότι αν προκαταβάλεις το πρόστιμο για 12 μήνες σου κάνουν έκπτωση 15%. Άλλες φήμες λένε ότι αν δώσεις τα μισά μαύρα το πρόστιμο γίνεται 70/μήνα.
κανενας δε στερησε κανενος τη μεθ τυπε! τι ειμαστε τιποτα παπαδες? ο κουλης ειπε φτανουν και παραφτανουν! στην τελικη βαλε ενα σωληνα απο λαστιχο ποτισματος και κατσε στο διαδρομο!ναι ρε αλλα μη ξαπλωνετε στις μεθ κανα μηνα
αφηστε τες γιαυτους που δεν θελουν να φυγουν απο τον ματαιο κοσμο
στο πουτσο μου ο κουλης τυπεκανενας δε στερησε κανενος τη μεθ τυπε! τι ειμαστε τιποτα παπαδες? ο κουλης ειπε φτανουν και παραφτανουν! στην τελικη βαλε ενα σωληνα απο λαστιχο ποτισματος και κατσε στο διαδρομο!
και εγω την πατησα στο εξαμηνο την τριτη
ε αυτο κανουν. βαζουν τους εμβολιασμενους στις μεθ για να μη πεθαινουν και αφηνουν τους αλλους απεξω και ψοφανε... για αυτο βγαινει 20/80 το ποσοστο...στο πουτσο μου ο κουλης τυπε
εσυ ειπες γιαυτους που θελουν να φυγουν απο τον ματαιο κοσμο ας βαλουν λοιπον το λαστιχο ποτισματος στο πατο τους με τερμα πιεση να στανιαρουν
ΝΑΙ θα γινουμε ΧΑΙΛΑΝΤΕΡτυπε ουτε το τριμηνο ειναι αρκετο
πρεπει να εχουμε συνεχεια το εμβολιο μαζι μας
σατανικο δεν το σκεφτηκα ?ε αυτο κανουν. βαζουν τους εμβολιασμενους στις μεθ για να μη πεθαινουν και αφηνουν τους αλλους απεξω και ψοφανε... για αυτο βγαινει 20/80 το ποσοστο...
να προσληφθει τυπος Κατσαπλιας αμεσα στην ΝΑΣΑσατανικο δεν το σκεφτηκα ?
στηριζωνα προσληφθει τυπος Κατσαπλιας αμεσα στην ΝΑΣΑ