Τότε γιατί βγάζεις συμπεράσματα ότι δε πληρώνω εισφορές και δε ξέρω τι είναι? Τώρα γιατί το πας μέσω Λαμίας? Έχει όρο ναι...ότι δεν υπάρχουν αρκετές....άσχετα αν φταίει ο μαλάκας ο μητσοτάκης ή όχι.
Και εσύ ως ατομιστής αφήνεις τους άλλους να κάνουν το εμβόλιο για να είσαι εσύ ασφαλής...δεν πιστεύεις και ότι κινδυνεύεις...αλλά αν τελικά είσαι λάθος και χρειαστείς μεθ...διατηρείς και το δικαίωμα σου να πάρεις σειρά εκεί.
Δηλαδή εσυ θες όλα τα δικαιώματα χωρίς καμία ευθύνη. Καλή φάση τύπε...πόσες εισφορές πληρώνεις τελικά γνωρίζεις?
φυσικα και διατηρω καθε δικαιωμα μου στο ακεραιο τυπε!
καλα για σειρα δεν αγχωνομαι τυπε! δεν ειμαι κανενας "ανειδικευτος" για να με πεταξουν σε κανα διαδρομο...
εχω ευθυνη τυπε! την ευθυνη να μην εμβολιαστω οταν το συστημα με κοροιδευει στα μουτρα μου! το δικαιωμα παραμενει δικαιωμα και δε παραιτουμαι απο αυτο...
μπραβο σου που φανηκες "υπευθυνος πολιτης" (κοροιδο δηλαδη) που με δικο σου ρισκο και θεληση εμβολιαστηκες για να μπορεις "ελευθερα" να πινεις καφε... κερδισες και το δικαιωμα να μπεις σε μεθ, αν και υποτιθεται το εμβολιο για αυτο το λογο το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην μπεις καν σε νοσοκομειο... αλλα τον εφαγες τον παπα και δε φταιει κανεις. η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου! το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο (ετσι δεν ειναι?) ουτε και πολιτικοι/επιστημονες/γιατροι φερουν ευθυνη επειδη εσυ θελησεις να το βαλεις στο σωμα σου...