Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Άρα είναι πολιτικό το ζήτημα φίλε μου
Πάντως με οποιαδήποτε κυβέρνηση ίδια πορεία θα είχαμε
το μονο σιγουρο!!!! σκεψου μονο απο αντιδραση στον τσιπρα ποσοι δε θα εκαναν το εμβολιο! θα αδειαζε η χωρα απο δεξιους!

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206
εχουμε και εμεις επομενες κινησεις τυπε!
και δε θα ειναι τοσο φιλικες και ειρηνικες
Όπως τι;Δεν νομίζω να σκέφτεσαι αντίδραση σε κοινή γνώμη...;Όσοι το επιχείρησαν που κατά τη γνώμη τους καλά έκαναν στο κενό πήγαν ολα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Τι εννοείς την έχεις πληρωμένη? Έκανες δωρεά στο νοσοκομείο? Ή νομίζεις ότι την πλήρωσες επειδή αγόρασες μπάλμπορο λαιτ με φπα?
υπαρχει κατι που λεγεται ασφαλιστικες εισφορες τυπε! ξερω οτι το αγνοεις προφανως επειδη δε πληρωνεις! οποτε μαλλον καποιος αλλος στη συζητηση δε δικαιουται μεθ ε?

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.479
Πόντοι
3.656
υπαρχει κατι που λεγεται ασφαλιστικες εισφορες τυπε! ξερω οτι το αγνοεις προφανως επειδη δε πληρωνεις! οποτε μαλλον καποιος αλλος στη συζητηση δε δικαιουται μεθ ε?
Τύπε επειδή τώρα πας να το παίξεις έξυπνος...γνωρίζεις το ποσό της χαμηλότερης εισφοράς που πληρώνεις στον εφκα? και το ποσό της εισφοράς όταν είσαι μισθωτός?

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.827
Πόντοι
1.206
Τύπε επειδή τώρα πας να το παίξεις έξυπνος...γνωρίζεις το ποσό της χαμηλότερης εισφοράς που πληρώνεις στον εφκα? και το ποσό της εισφοράς όταν είσαι μισθωτός?
Περίπου κόστος; Ανά έτος;
Αναλόγως την ασφαλιστική κάλυψη νομιζω πάει...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.479
Πόντοι
3.656
Περίπου κόστος; Ανά έτος;
Αναλόγως την ασφαλιστική κάλυψη νομιζω πάει...
Στους μισθωτούς δεν πάει έτσι...ανάλογα με τις μεικτές απολαβές. Στους ελεύθερους επαγγελματίες νομίζω γύρω στα 120 ή 150 ευρώ το μήνα αν δεν κάνω λάθος τα πρώτα 5 χρόνια και μετά αυξάνεται. Αλλά έχεις την επιλογή να πας και σε παραπάνω.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
εχει καποιον ορο για τη μεθ τυπε?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
επρεπε να βαλεις και την ενεσουλα που κανει ο ιβαν ομως ρε τυπε!!!

τυπε αυτο σκεφτηκα πρωτα,αλλα η σκηνη εδειχνε πιο πολυ τον καπιταλα τον αντιδραστικο τον ροκυ :confused: :confused: :confused:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εσεις θελετε να μας πείσετε να παμε να το κανουμε με το ζορι.
Εμενα δεν με νοιαζει αν το εχει κανει καποιος η δεν το εχει κανει.
Αλλα τα τσιρακια θελουν με το ζορι να επιβληθουν.
Αρχικα πες μου τι κομμα εισαι
όταν ανακάλυψαν την πενικιλίνη της ίδιες μαλακιες έλεγαν οι άνθρωποι !! Αλλά έσωσε πολλές ζωές τελικά !! Και οσες παρενέργειες είχε ήταν αναστρέψιμες !!Γιατι ναι όλα έχουν παρενέργειες ακόμα και το αντιβιοτικό που τρέχεις να πάρεις όταν έχει βροχγιτηδα η ανυγδαλιτιδα έχει αρκετές παρενέργειες και μοα μεγάλη και σπάνια παρενέργεια την ραβδομυολιση που μπορεί να σε αφηση ανάπηρο αλλά την παίρνεις την αντιβίωση !! Μην ακούω μαλακιες κάντε το όλοι και βάλτε μυαλό όσο είναι νωρίς

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.479
Πόντοι
3.656
εχει καποιον ορο για τη μεθ τυπε?
Τότε γιατί βγάζεις συμπεράσματα ότι δε πληρώνω εισφορές και δε ξέρω τι είναι? Τώρα γιατί το πας μέσω Λαμίας? Έχει όρο ναι...ότι δεν υπάρχουν αρκετές....άσχετα αν φταίει ο μαλάκας ο μητσοτάκης ή όχι.

Και εσύ ως ατομιστής αφήνεις τους άλλους να κάνουν το εμβόλιο για να είσαι εσύ ασφαλής...δεν πιστεύεις και ότι κινδυνεύεις...αλλά αν τελικά είσαι λάθος και χρειαστείς μεθ...διατηρείς και το δικαίωμα σου να πάρεις σειρά εκεί.

Δηλαδή εσυ θες όλα τα δικαιώματα χωρίς καμία ευθύνη. Καλή φάση τύπε...πόσες εισφορές πληρώνεις τελικά γνωρίζεις?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Επειδή είμαι συνάδελφος κρεοπώλης...έχω κάνεις ένα φοβερό προμότιον, σε κάθε νέο εμβολιασμένο-πρώην ψέκι δίνω δώρο μια βοϊδόπουτσα...ανάρπαστες έχουν γίνει... :confused: :confused: :confused:
Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο σπάλα παρακαλω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και στο κάτω κάτ

Ευθύνες δεν έχεις για την διασπορά του ιού, ευθύνες έχεις για τις ΜΕΘ και τους θανάτους….
Εντάξει μεγάλε… όλα τα κράτη και οι κυβερνήσεις έχουν λάθος και εσυ είσαι ο σωστός…… Δλδ συγγνώμη αλλά ή είσαι τυφλωμένος από τις ιδεολογίες σου ή βλάκας. Περιμένεις πότε θα ανέβουν τα νούμερα των εμβολιασμένων για να αποδειχθείς πως έχεις δίκιο,…. τι έχει συμβεί μέχρι τώρα δεν σου λέει κάτι… Γιατί ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…. Για τους γιατρούς που γαμιούνται εξαιτίας των ανεγκέφαλων… σταρχιδια σου σωστά? ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Πάστα χύμα χωρίς φόβο τύπε!! Ε ναι λοιπόν οι ανμβολιαστοι κάνουν της μεταλλάξεις και όσοι δεν θέλουν ( δικαίωμα τους ) να πάνε στο βουνό να μείνουν !! Εμείς μαλακες είμαστε που το κάναμε ;;και 1 και 2 και 3 και 13 δόσεις οσες χρειαστη για να σταματηση αυτή η λέλαπα

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
Εσύ όμως τη μια λες το ένα και την άλλη το άλλο. Τελικά φοβάσαι τον ιό ή όχι?
σε μια χωρα(;) με διαλημενο συστημα υγειας, θα πρεπει να φοβασαι τα παντα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Τότε γιατί βγάζεις συμπεράσματα ότι δε πληρώνω εισφορές και δε ξέρω τι είναι? Τώρα γιατί το πας μέσω Λαμίας? Έχει όρο ναι...ότι δεν υπάρχουν αρκετές....άσχετα αν φταίει ο μαλάκας ο μητσοτάκης ή όχι.

Και εσύ ως ατομιστής αφήνεις τους άλλους να κάνουν το εμβόλιο για να είσαι εσύ ασφαλής...δεν πιστεύεις και ότι κινδυνεύεις...αλλά αν τελικά είσαι λάθος και χρειαστείς μεθ...διατηρείς και το δικαίωμα σου να πάρεις σειρά εκεί.

Δηλαδή εσυ θες όλα τα δικαιώματα χωρίς καμία ευθύνη. Καλή φάση τύπε...πόσες εισφορές πληρώνεις τελικά γνωρίζεις?
φυσικα και διατηρω καθε δικαιωμα μου στο ακεραιο τυπε!
καλα για σειρα δεν αγχωνομαι τυπε! δεν ειμαι κανενας "ανειδικευτος" για να με πεταξουν σε κανα διαδρομο...

εχω ευθυνη τυπε! την ευθυνη να μην εμβολιαστω οταν το συστημα με κοροιδευει στα μουτρα μου! το δικαιωμα παραμενει δικαιωμα και δε παραιτουμαι απο αυτο...

μπραβο σου που φανηκες "υπευθυνος πολιτης" (κοροιδο δηλαδη) που με δικο σου ρισκο και θεληση εμβολιαστηκες για να μπορεις "ελευθερα" να πινεις καφε... κερδισες και το δικαιωμα να μπεις σε μεθ, αν και υποτιθεται το εμβολιο για αυτο το λογο το εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να μην μπεις καν σε νοσοκομειο... αλλα τον εφαγες τον παπα και δε φταιει κανεις. η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου! το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο (ετσι δεν ειναι?) ουτε και πολιτικοι/επιστημονες/γιατροι φερουν ευθυνη επειδη εσυ θελησεις να το βαλεις στο σωμα σου...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
σε μια χωρα(;) με διαλημενο συστημα υγειας θα πρεπει να φοβασαι τα παντα
τυπε πραγματικα πιστευω οτι με αυτα που γινονται στα νοσοκομεια, πολυ περισσοτεροι θα ζουσαν αν απλα καθοταν σπιτι τους απο το να πανε να νοσηλευτουν εκει...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.479
Πόντοι
3.656
σε μια χωρα(;) με διαλημενο συστημα υγειας, θα πρεπει να φοβασαι τα παντα.
Τύπε εγώ αυτή τη στιγμή δεν κρίνω τις αντικειμενικές καταστάσεις αλλά την φιλοσοφία του Ελληναρά που θέλει να έχει όλα τα δικαιώματα αλλά καμία υποχρέωση.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.185
Πόντοι
2.356
Τύπε εγώ αυτή τη στιγμή δεν κρίνω τις αντικειμενικές καταστάσεις αλλά την φιλοσοφία του Ελληναρά που θέλει να έχει όλα τα δικαιώματα αλλά καμία υποχρέωση.
αυτο το εκρινες αυθαιρετα επειδη καποιος δε θελει να εμβολιαστει και επειδη συμφωνα με τη δικη σου λογικη δε δικαιουται περιθαλψη

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
υποχρεωση; ποια ειναι η υποχρεωση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom