Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.412
Πόντοι
786
Αρχικα οποιος εκανε τις εμβολιαρες δεν θα κολλουσε καν τον ιο
Μετα τελικα θα τον κολλουσε αλλα θα νοσουσε ελαφρια
Μετα τελικα μπορει να τον διασωληνωναν
Ε μπορει και μερικοι εμβολιασμεοι να πεθαιναν

Αρχικα ο ιος εδινε ανοσια για 12 μηνες
Μετα πηγε στους 8
μετα στους 6
μετα στους 5
μετα στους 4
Μετα στους 3
Βρε δεν γαμιεστε γιδοπροβατα
ε τι να κάνουμε τέτοια επιστήμη έχουμε ...
προτιμάς αγιασμό;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Τα δε "εμβόλια mRNA" ξεκίνησαν ως γονιδιακές θεραπείες για ανίατες ασθένειες (όπου απέτυχαν λόγω παρενεργειών) και κατέληξαν με χαμηλότερη δόση ως εμβόλια. Αυτό θα πει επιχειρηματίας που δεν ξέρει να τα παρατάει. Κατάφερε και έκανε το σκατό .. πίτα.

(φαντάζεσαι τι παρενέργειες θα είχαν για να αποτύχουν στις ... ανίατες ασθένειες :2funny: )
Και το καζάν ντιπί τύπε από καμένη κρέμα βγήκε... :confused: :confused: :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.412
Πόντοι
786
Eδώ έφαγε το Φίλη από Υπουργό γιατί το ζήτησε ο Ιερώνυμος.
που είχε δίκιο για το μάθημα των θρησκευτικών,
αλλά λέγεται ότι ο πρόεδρος του ΣτΕ (εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ) μαγείρεψε τη σύνθεση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.243
Πόντοι
9.297
Η μαρέβα είναι αυτή? :confused: :confused:
20 χρόνια πιο γριά από τώρα φαίνεται! Το ρούφηξε το αγόρι μας!
Έστρωσε από τότε που έγινε κυρία αρχηγός στην Ν.Δ. ο Κυριακος...τυχαιο;Δεν νομίζω...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.502
Πόντοι
2.606
Mια ερωτηση στους δικηγορους του σαη.....ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ενα κρεοπωλειο σε μια γειτονια εχει την πελατεια του ....και βγαινει μια πουστο κυβερνηση και με ενα νομο αναγκαζει τον κρεοπωλη να ελεγχει τους πελατες του (να τους σπαει δηλαδη τα αρχιδια ) και σε οσους δεν ειναι εμβολιασμενοι να απαγορευει την εισοδο(αρα στην ουσια να διωχνει πελατες του).....αλλα ο νομος της πουστρας κυβερνησης απο την αλλη πλευρα ,να επιτρεπει στα μεγαλα μαρκετ να πουλανε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(δηλαδη χωρις ελεγχο) και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(λογω μη συμμορφωσης με το εμβολιο)...............ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.........

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Mια ερωτηση στους δικηγορους του σαη.....ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ενα κρεοπωλειο σε μια γειτονια εχει την πελατεια του ....και βγαινει μια πουστο κυβερνηση και με ενα νομο αναγκαζει τον κρεοπωλη να ελεγχει τους πελατες του (να τους σπαει δηλαδη τα αρχιδια ) και σε οσους δεν ειναι εμβολιασμενοι να απαγορευει την εισοδο(αρα στην ουσια να διωχνει πελατες του).....αλλα ο νομος της πουστρας κυβερνησης απο την αλλη πλευρα ,να επιτρεπει στα μεγαλα μαρκετ να πουλανε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(δηλαδη χωρις ελεγχο) και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(λογω μη συμμορφωσης με το εμβολιο)...............ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.........
Επειδή δε ξέρω.....δλδ για να μπω σε κρεοπωλείο στην Ελλάδα χρειάζεται να επίδειξη εμβολιασμό ραπίντ pcr ενώ σούπερ μάρκετ δε χρειάζεται;;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Επειδή είμαι συνάδελφος κρεοπώλης...έχω κάνεις ένα φοβερό προμότιον, σε κάθε νέο εμβολιασμένο-πρώην ψέκι δίνω δώρο μια βοϊδόπουτσα...ανάρπαστες έχουν γίνει... :confused: :confused: :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.502
Πόντοι
2.606
Επειδή δε ξέρω.....δλδ για να μπω σε κρεοπωλείο στην Ελλάδα χρειάζεται να επίδειξη εμβολιασμό ραπίντ pcr ενώ σούπερ μάρκετ δε χρειάζεται;;
Ρε βολκανο...γραφω ξεκαθαρα....υποθετικα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή είμαι συνάδελφος κρεοπώλης...έχω κάνεις ένα φοβερό προμότιον, σε κάθε νέο εμβολιασμένο-πρώην ψέκι δίνω δώρο μια βοϊδόπουτσα...ανάρπαστες έχουν γίνει... :confused: :confused: :confused:
τυπε δεν ειμαι κρεοπωλης......ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αρχικα οποιος εκανε τις εμβολιαρες δεν θα κολλουσε καν τον ιο
Μετα τελικα θα τον κολλουσε αλλα θα νοσουσε ελαφρια
Μετα τελικα μπορει να τον διασωληνωναν
Ε μπορει και μερικοι εμβολιασμεοι να πεθαιναν

Αρχικα ο ιος εδινε ανοσια για 12 μηνες
Μετα πηγε στους 8
μετα στους 6
μετα στους 5
μετα στους 4
Μετα στους 3
Βρε δεν γαμιεστε γιδοπροβατα
Μην το κάνεις ρε τύπε, γιατι μας ζαλιζεις τ' αρχιδια

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το κάθε πετεινόμυαλο σκουπίδι που παρασιτεί βιαίως στην πατρίδα μας, κάνει προσπάθειες να καταλάβει τα αυτονόητα, τα απλούστατα, το γελοία απλά που γράφω και του είναι αδύνατον. Ποτέ!!

Οι κύριοι αυτοί, όλες τους τις γνώσεις τις αντλούν απ το youtube, ότι θυμούνται απ το σχολείο, ότι άκουσαν στην καφετέρια, άντε καμιά ιστορία απ τους παππούδες τους, η ότι είδαν σε ταινίες, αυτός είναι όλος ο θησαυρός γνώσεων που διαθέτουν. Πάρα ταύτα έχουν την εντύπωση ότι είναι οι αλάνθαστοι, οι πάνσοφοι, όλα τα βλέπουν απλά, όπως τους βολεύει και με μόνο γνώμονα μη τυχών βγουν απ το όνειρο που ζουν. Μέχρι εκεί...

Πρέπει να ξεκαθαρίσω σε αυτά τα σκουπίδια, ότι ούτε τον Χίτλερ αγαπάω, ούτε τους Εβραίους γενικά και αόριστα μισώ. Δεν ξέρω πόσο ποιο απλά να το γράψω για να το συλλάβει το κλούβιο τους κεφάλι. Το έχω γράψει άπειρες φορές και εκεί, επιμένουν στην μαλακία που τους δέρνει. Εάν ανοίξουν και διαβάσουν όλα τα ιστορικά στοιχεία και από τις δύο μεριές, θα καταλάβουν ότι ο κόσμος τότε χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η τότε πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας επέλεξε λάθος στρατόπεδο. Τόσο δύσκολο είναι;

Με τους Εβραίους γενικά και αόριστα δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα όπως δεν έχω με κανέναν άλλο λαό. Έχω πρόβλημα με συγκεκριμένους ανθρώπους που δυστυχώς τυγχάνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής και ασκούν πάρα πολύ κακή επιρροή στην πολιτική, στην οικονομική και πνευματική ζωή της πατρίδας μας, με αυτούς δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα, αλλά και κάποιοι πατριώτες Εβραίοι όπως ο Φριζής:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το κάθε πετεινόμυαλο σκουπίδι που παρασιτεί βιαίως στην πατρίδα μας, κάνει προσπάθειες να καταλάβει τα αυτονόητα, τα απλούστατα, το γελοία απλά που γράφω και του είναι αδύνατον. Ποτέ!!

Οι κύριοι αυτοί, όλες τους τις γνώσεις τις αντλούν απ το youtube, ότι θυμούνται απ το σχολείο, ότι άκουσαν στην καφετέρια, άντε καμιά ιστορία απ τους παππούδες τους, η ότι είδαν σε ταινίες, αυτός είναι όλος ο θησαυρός γνώσεων που διαθέτουν. Πάρα ταύτα έχουν την εντύπωση ότι είναι οι αλάνθαστοι, οι πάνσοφοι, όλα τα βλέπουν απλά, όπως τους βολεύει και με μόνο γνώμονα μη τυχών βγουν απ το όνειρο που ζουν. Μέχρι εκεί...

Πρέπει να ξεκαθαρίσω σε αυτά τα σκουπίδια, ότι ούτε τον Χίτλερ αγαπάω, ούτε τους Εβραίους γενικά και αόριστα μισώ. Δεν ξέρω πόσο ποιο απλά να το γράψω για να το συλλάβει το κλούβιο τους κεφάλι. Το έχω γράψει άπειρες φορές και εκεί, επιμένουν στην μαλακία που τους δέρνει. Εάν ανοίξουν και διαβάσουν όλα τα ιστορικά στοιχεία και από τις δύο μεριές, θα καταλάβουν ότι ο κόσμος τότε χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η τότε πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας επέλεξε λάθος στρατόπεδο. Τόσο δύσκολο είναι;

Με τους Εβραίους γενικά και αόριστα δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα όπως δεν έχω με κανέναν άλλο λαό. Έχω πρόβλημα με συγκεκριμένους ανθρώπους που δυστυχώς τυγχάνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής και ασκούν πάρα πολύ κακή επιρροή στην πολιτική, στην οικονομική και πνευματική ζωή της πατρίδας μας, με αυτούς δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα, αλλά και κάποιοι πατριώτες Εβραίοι όπως ο Φριζής:

Παλι εδω ρε φασιστοειδές?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
που είχε δίκιο για το μάθημα των θρησκευτικών,
αλλά λέγεται ότι ο πρόεδρος του ΣτΕ (εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ) μαγείρεψε τη σύνθεση
Για το πρώτο συμφωνώ. Για το δεύτερο δεν έχω άποψη αλλά είναι γνωστό πως το ΣτΕ βγάζει αποφάσεις που άνετα χαρακτηρίζεις "πολιτικές".

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μην το κάνεις ρε τύπε, γιατι μας ζαλιζεις τ' αρχιδια
Προαιρετικο ειναι?
Υποχρεωτικο ειναι ουσιαστικα απο τον ντιλερ εμβολιων πρωθυπουργο

Για να στα ζαλισω πρεπει να εχεις
Για να τρεχεις σαν σκυλακι να κανεις οτι σου λενε δεν βλεπω να εχεις αρχιδια

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τα δε "εμβόλια mRNA" ξεκίνησαν ως γονιδιακές θεραπείες για ανίατες ασθένειες (όπου απέτυχαν λόγω παρενεργειών) και κατέληξαν με χαμηλότερη δόση ως εμβόλια. Αυτό θα πει επιχειρηματίας που δεν ξέρει να τα παρατάει. Κατάφερε και έκανε το σκατό .. πίτα.

(φαντάζεσαι τι παρενέργειες θα είχαν για να αποτύχουν στις ... ανίατες ασθένειες :2funny: )
Τόσο αποτυχημένα τύπε, που ήδη έχουν δώσει εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε εμβόλια κατά μορφών του καρκίνου. Τα οποία αναμένονται μέσα στην επόμενη διετία. Με ρέγουλα το φλιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom