Το κάθε πετεινόμυαλο σκουπίδι που παρασιτεί βιαίως στην πατρίδα μας, κάνει προσπάθειες να καταλάβει τα αυτονόητα, τα απλούστατα, το γελοία απλά που γράφω και του είναι αδύνατον. Ποτέ!!
Οι κύριοι αυτοί, όλες τους τις γνώσεις τις αντλούν απ το youtube, ότι θυμούνται απ το σχολείο, ότι άκουσαν στην καφετέρια, άντε καμιά ιστορία απ τους παππούδες τους, η ότι είδαν σε ταινίες, αυτός είναι όλος ο θησαυρός γνώσεων που διαθέτουν. Πάρα ταύτα έχουν την εντύπωση ότι είναι οι αλάνθαστοι, οι πάνσοφοι, όλα τα βλέπουν απλά, όπως τους βολεύει και με μόνο γνώμονα μη τυχών βγουν απ το όνειρο που ζουν. Μέχρι εκεί...
Πρέπει να ξεκαθαρίσω σε αυτά τα σκουπίδια, ότι ούτε τον Χίτλερ αγαπάω, ούτε τους Εβραίους γενικά και αόριστα μισώ. Δεν ξέρω πόσο ποιο απλά να το γράψω για να το συλλάβει το κλούβιο τους κεφάλι. Το έχω γράψει άπειρες φορές και εκεί, επιμένουν στην μαλακία που τους δέρνει. Εάν ανοίξουν και διαβάσουν όλα τα ιστορικά στοιχεία και από τις δύο μεριές, θα καταλάβουν ότι ο κόσμος τότε χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η τότε πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας επέλεξε λάθος στρατόπεδο. Τόσο δύσκολο είναι;
Με τους Εβραίους γενικά και αόριστα δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα όπως δεν έχω με κανέναν άλλο λαό. Έχω πρόβλημα με συγκεκριμένους ανθρώπους που δυστυχώς τυγχάνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής και ασκούν πάρα πολύ κακή επιρροή στην πολιτική, στην οικονομική και πνευματική ζωή της πατρίδας μας, με αυτούς δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα, αλλά και κάποιοι πατριώτες Εβραίοι όπως ο Φριζής: