Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Ο κυρ Διαμαντής έχει μια μουνάρα υπεύθυνη για το franchise να σου πέσουν τα σαγόνια...Ο κυρ Διαμαντής νοιάζεται για τους ανεμβοκλιαστους
Ο κυρ Διαμαντής έχει μια μουνάρα υπεύθυνη για το franchise να σου πέσουν τα σαγόνια...Ο κυρ Διαμαντής νοιάζεται για τους ανεμβοκλιαστους
Ναι τύπε με υποψιάζει...ότι παίζονται τα δις της παγκόσμιας οικονομίας. Και εγώ είμαι ο πρώτος που υποστηρίζω ότι δεν μπορεί να είναι υποχρεοτικό. Εγώ υποστηρίζω ότι δεν μπορείς να απαιτείς να φτιάξει η κατάσταση αν και εσύ δεν κάνεις κάτι γιαυτό.Eπιλογη σου, που ευχομαι να ειναι σωστη. Αυτο ομως ειναι δικη σου επιλογη. Το τι βαζουμε στο σωμα μας ειναι δικη μας επιλογη. Αυτα τα πραγματα εχουν λυθει ηδη απο απο το 2 παγκοσμιο, τη δικη της Νιμβεργης. Οι ναζι γιατροι ειπανε οτι κανανε πειραματα στους ευραιους για το καλο της ανθρωποτητας. Δηλ. υποχρεωνανε τους ευραιους να παρουνε ουσιες που αυτοι δεν ειχαν αναγκη ή και δεν θελανε για το καλο της κοινωνιας. Παντα!
Αλλα μη στεκομαστε μονο εδω, δεν σε υποψιαζει η φυμωση καθε φωνης εναντια στο εμβολιμο φαρμακο;
Δεν σε υποψιαζει γιατι δεν βγηκε καποιο φαρμακο, μη εμβολιμο; Μαλιστα περασε και καιρος.
Δεν σε υποψιαζει η αποφηγη του, απο τους παικτες αυτης της ιστοριας;
Ναι αλλά η Καίτη είναι ανεμβολιαστη κ αυτή οπότε δεν είναι για τα γούστα σουΟ κυρ Διαμαντής έχει μια μουνάρα υπεύθυνη για το franchise να σου πέσουν τα σαγόνια...
Θα την μπολιάσω εγώ...Ναι αλλά η Καίτη είναι ανεμβολιαστη κ αυτή οπότε δεν είναι για τα γούστα σου
Να εμβολιαστει αλλιως να μεινει αγαμητη παρεα με γατιαΘα την μπολιάσω εγώ...
Μπα....πολύ δυνατό εργαλείο!!!Να εμβολιαστει αλλιως να μεινει αγαμητη παρεα με γατια
σοβαρα τωρα?Eπιλογη σου, που ευχομαι να ειναι σωστη. Αυτο ομως ειναι δικη σου επιλογη. Το τι βαζουμε στο σωμα μας ειναι δικη μας επιλογη. Αυτα τα πραγματα εχουν λυθει ηδη απο απο το 2 παγκοσμιο, τη δικη της Νιμβεργης. Οι ναζι γιατροι ειπανε οτι κανανε πειραματα στους ευραιους για το καλο της ανθρωποτητας. Δηλ. υποχρεωνανε τους ευραιους να παρουνε ουσιες που αυτοι δεν ειχαν αναγκη ή και δεν θελανε για το καλο της κοινωνιας. Παντα!
Αλλα μη στεκομαστε μονο εδω, δεν σε υποψιαζει η φυμωση καθε φωνης εναντια στο εμβολιμο φαρμακο;
Δεν σε υποψιαζει γιατι δεν βγηκε καποιο φαρμακο, μη εμβολιμο; Μαλιστα περασε και καιρος.
Δεν σε υποψιαζει η αποφηγη του, απο τους παικτες αυτης της ιστοριας;
ακριβως για αυτο πρεπει να τιμωρηθει η Ψεκασμενη ΜουναΜπα....πολύ δυνατό εργαλείο!!!
Κατσαπλιά, τα έχεις παίξει.αυτος που ρισκαρε και εκανε το εμβολιο δε πρεπει καν να μπει σε μεθ γιατι πιστευει οτι το εμβολιο θα τον σωσει τυπε...
αλλα τελικα πηρε @@
σωστα?
οπως τον παπα θα τον σωσει ο καλος θεουλης, ετσι και τον εμβολιασμενο θα του πουνε να λεει οτι το εμβολιο τον εσωσε και αλλιως θα πεθαινε...
Άστα αυτά τώρα ,,,,,,δύο ηωρα και ξεκινάν οι ειδήσεις του ΣκάιΘα την μπολιάσω εγώ...
ΥΓ. Ελληνόβουλγάρα είναι;
Εσύ νομοταγή Μητσοτακόφιλε έχεις προγραμματίσει το 33 ραντεβού στο sourgelo-gov.gr;Βροχερες καλημερες Ψεκακια..πως πανε τα ραντεβου για εμβολια;κλεισατε;
Και από τους 2 πολέμους βγήκατε Αμερικανάκια μου με το καυλί στον πάτο.Ανακατάληψη εχθρικών υψωμάτων όπως στον πόλεμο της Κορέας...just like motherfucking Vietnam
εννοειται ψεκο-συνδικτυε μου...Εσύ νομοταγή Μητσοτακόφιλε έχεις προγραμματίσει το 33 ραντεβού στο sourgelo-gov.gr;
Μην μπερδεύεσαι...στην Κορέα ήρθαμε ισοπαλία.Χ ημίχρονο Χ τελικό.Και από τους 2 πολέμους βγήκατε Αμερικανάκια μου με το καυλί στον πάτο.
To εμβολιο ελευθερωνει
Στέλιος είναι αυτόχθονάς ιθαγενής Έλλην;Λοιπόν, με τα νεώτερα δεδομένα που διαβασα για την μάαλλαξη
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΕΦΤΕ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, 1 ΧΡΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΤΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ!!!!!!!!!!
ΣΤΕΛΙΕ ΜΠΕΣ ΛΙΓΟ να δεις το σύνολο της κάθε ημέρας για την 2η ΥΠΕ και μετά βγάλε συμπέρασμα.
Για πόσταρε τις τελευταίες 20 ημέρες και κάνε την άσκηση? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?
Μπήκες στην ιστοσελίδα ή πήρε την πληροφορία από κανένα facebook
Α !!!! ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ….
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ!!!!!!! σωστά φωστήρα μου??
στην μπουζου οι 2 ψεκες αυτοχθονες..το αλλαξαν τωρα σε θεματοφυλακες του Συνταγματος...μιλαμε αυτοι οι τυποι αναπνεουν τον αερα μας...Στέλιος είναι αυτόχθονάς ιθαγενής Έλλην;