Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Λοιπόν, με τα νεώτερα δεδομένα που διαβασα για την μάαλλαξη

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΕΦΤΕ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, 1 ΧΡΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΤΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ!!!!!!!!!!

ΣΤΕΛΙΕ ΜΠΕΣ ΛΙΓΟ να δεις το σύνολο της κάθε ημέρας για την 2η ΥΠΕ και μετά βγάλε συμπέρασμα.

Για πόσταρε τις τελευταίες 20 ημέρες και κάνε την άσκηση? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?

Μπήκες στην ιστοσελίδα ή πήρε την πληροφορία από κανένα facebook

Α !!!! ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΝΩ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ….
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ!!!!!!! σωστά φωστήρα μου??

Οπότε αν αγοράσεις αυτοκίνητο να το ζητήσεις χωρίς ζώνες και αερόσακους….. Δεν θα σε κλέβουν εσένα οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες… που βγάζουν ψευδή στοιχεία…. ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!!!!

Ερε βλακεία που δέρνει κάποιους……..
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου
Προφανως θα ειναι λαθος στην ανακοινωση
Εδω δειχνει περα και απο νεκρους εμβολιασμενους κατι που ειναι απιθανο
Και εμβολιασμενους σε μεθ ενω ειναι γνωστο οπως εχει πει ο μητσοτακης ο αδωνης η παγωνη και τα αλλα παιδια οτι ο εμβολιασμενος ακομα και αν κολλησει νοσει ελαφρια

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
όταν ανακάλυψαν την πενικιλίνη της ίδιες μαλακιες έλεγαν οι άνθρωποι !! Αλλά έσωσε πολλές ζωές τελικά !! Και οσες παρενέργειες είχε ήταν αναστρέψιμες !!Γιατι ναι όλα έχουν παρενέργειες ακόμα και το αντιβιοτικό που τρέχεις να πάρεις όταν έχει βροχγιτηδα η ανυγδαλιτιδα έχει αρκετές παρενέργειες και μοα μεγάλη και σπάνια παρενέργεια την ραβδομυολιση που μπορεί να σε αφηση ανάπηρο αλλά την παίρνεις την αντιβίωση !! Μην ακούω μαλακιες κάντε το όλοι και βάλτε μυαλό όσο είναι νωρίς
Αλλο τα φαρμακα αλλο τα εμβολια.
Τα εμβολια ειδικα της γριπης του κορονοιου και ολων των αναπνευστικων λοιμωξεων ειναι εμβολια παροδικα,η προστασία κυμαινεται μεταξι 3 και 4 μηνων το μεγιστο,μετα ειναι σαν να μην εχουνε εμβολιαστει,αλλα επειδη οι αναπνευστικοι ιοι ειναι ιδιαιτεροι και συχνα μεταλλασομενοι το εμβολιο ειναι πιθανο να μην πιανει τη νεα μεταλλαξη γιατι γονιαδιακα ειναι αλλος ιος η ας το πουμε απλα μπερδευει στην αναγνωριση για να ενεργοποιηθουν τα τ λεμφοκυτταρα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τα εμβολια ειδικα της γριπης του κορονοιου και ολων των αναπνευστικων λοιμωξεων ειναι εμβολια παροδικα,η προστασία κυμαινεται μεταξι 3 και 4 μηνων το μεγιστο,μετα ειναι σαν να μην εχουνε εμβολιαστει,αλλα επειδη οι αναπνευστικοι ιοι ειναι ιδιαιτεροι και συχνα μεταλλασομενοι το εμβολιο ειναι πιθανο να μην πιανει τη νεα μεταλλαξη γιατι γονιαδιακα ειναι αλλος ιος η ας το πουμε απλα μπερδευει στην αναγνωριση για να ενεργοποιηθουν τα τ λεμφοκυτταρα.
Μανιτάρια έφαγες ρε μλκ; :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.153
Πόντοι
26.141
Και εμβολιασμενους σε μεθ ενω ειναι γνωστο οπως εχει πει ο μητσοτακης ο αδωνης η παγωνη και τα αλλα παιδια οτι ο εμβολιασμενος ακομα και αν κολλησει νοσει ελαφρια
Στελαρα σου στελνω και αυτό αλλά μην τους πεις ότι σού το έστειλα εγώ διότι θα με πουν ψεκα :confused: οι μπολιασμενοι

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.511
Πόντοι
4.006
Κανείς μεγάλο λάθος !! Ίσως προσφέρουν Κυτταρική μόνιμη ανοσία !! Ίσως και όχι !αν όχι κάθε 3 μηνο εμβόλιο είμαι κάθετος !!

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Κανείς μεγάλο λάθος !! Ίσως προσφέρουν Κυτταρική μόνιμη ανοσία !! Ίσως και όχι !αν όχι κάθε 3 μηνο εμβόλιο είμαι κάθετος !!
Κατα 90 % δεν προσφερουν μονιμη κυτταρικη ανοσια αλλα παροδικη.
Το θεμα εκει θα παει ανα 3μηνο τετραμηνο και μια δοση αναμνιστικη να επικράτηση καποια μεταλλαξη χαμηλου κινδυνου.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Αφού θα της κάνεις πρόταση για λάδωμα δεν της λες κιόλας μήπως θέλει να κάνει παιδί μαζί σου, που το ψάχνεις τόσον καιρο;
Στο λέω μπας και γλυτώσεις το ένα ξεφτίλισμα τουλάχιστον.:confused:
Για τεκνοποιηση θα κοιταξω με καμια ιεροδουλη να δω ποσα θα μου ζητησει.
Εννοείται μετα τεστ dna για να ειμαι σιγουρος.
Μακαρι να εβρισκα γυναικα απο το μπλοκ να δεχοταν..

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Άντε πίσω στο Μπεράτι μωρή τραβελολάγνα βδέλλα μπας και βρούμε την ησυχία μας.
Μωκο εσυ,πως ηταν η νυχτα παθους με τον δικηγορο για πες μας...
Γουσταρω που τα βρηκατε και ειστε ζευγαρακι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.348
Πόντοι
6.256
Για τεκνοποιηση θα κοιταξω με καμια ιεροδουλη να δω ποσα θα μου ζητησει.
Εννοείται μετα τεστ dna για να ειμαι σιγουρος.
Μακαρι να εβρισκα γυναικα απο το μπλοκ να δεχοταν..
Παντως μη κανεις εμβόλιο και χαλασει το dna σου, κριμα θα ναι

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.489
Πόντοι
786
ρε συ τι θράσος είναι αυτό;
ξέρεις και από λεμφοκύτταρα και λες και απλά;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.776
Πόντοι
2.356
Ναι τύπε με υποψιάζει...ότι παίζονται τα δις της παγκόσμιας οικονομίας. Και εγώ είμαι ο πρώτος που υποστηρίζω ότι δεν μπορεί να είναι υποχρεοτικό. Εγώ υποστηρίζω ότι δεν μπορείς να απαιτείς να φτιάξει η κατάσταση αν και εσύ δεν κάνεις κάτι γιαυτό.
Κάνουμε κάτι τύπε. Υπομονη και ανοχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατσαπλιά, τα έχεις παίξει.
Μέχρι χθες επέμενες ότι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων στις ΜΕΘ, είναι απόδειξη ότι το εμβόλιο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, αγνοώντας βασικές αρχές της στατιστικής.

Τώρα το γύρισες ότι βάζουν εμβολιασμένους στις ΜΕΘ κατά προτεραιότητα.

ΑΝ το κάνουν εγώ λέω ότι είναι το σωστό.

Εσείς που δεν πιστεύετε ότι ο COVID δεν υπάρχει, ή ότι τα εμβόλια είναι άχρηστα, γενικά αρνείστε την επιστήμη, γιατί δεν είστε συνεπείς, όταν τα πράματα σκουραίνουν;

ΑΜΑΝ πια σας βαρεθήκαμε.
Τελικά η ιατρική θα μας σώσει η η στατιστική??

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνάνια μου :smitten: :smitten::smitten:

Μόλις γύρισα από ανεμβολίαστο καφεδάκι δίπλα από προνομιούχους του green pass.
Άντε πάτε στο επόμενο στάδιο με σκάνερ στις εισόδους σε σύνδεση με κεντρική data base και εξοντωτικούς ελέγχους για να μην σας κλέβουν τα προνόμια γιατί τα παγκάκια περιμένουν και μου έχει λείψει το λιάσιμο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Και βέβαια δεν χρειάζεστε κανέναν ιό ρε γιουνάνια για να γίνουν όλα αυτά. Που να φανταστεί ακόμα και το Κούλι πως εσείς τα δέχεστε χωρίς ξύλο :alivedick::alivedick::alivedick:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ντάξει ότι πεις… μην εμβολιάζεσαι γιατί αντιτίθεσαι πολιτικά στην παρούσα κυβέρνηση… Δλδ αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που κάνεις είναι βλακεία έτσι?
Διαφορετικά θα πρέπει να πεις πως δεν πιστεύεις στον ιό στο εμβόλιο και στα δεδομένα κόντρα σε κάτι εκατομμύρια γιατρούς παγκοσμίως

Στην πρώτη περίπτωση ασκείς αντιπολίτευση σε ένα σοβαρό θέμα υγείας
Στην δεύτερη… δεν έχω σχόλια

Ποιός είναι ο λόγος λοιπόν?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
στην μπουζου οι 2 ψεκες αυτοχθονες..το αλλαξαν τωρα σε θεματοφυλακες του Συνταγματος...μιλαμε αυτοι οι τυποι αναπνεουν τον αερα μας...
οχι οχι… απλά μας έχουν μπερδέψει…
υπάρχουν 2
1. Θεματοφύλακες του συντάγματος 120
2. Συνταγματική αστυνομία

Οι δεύτεροι πήγαν διακοπές στην μπουζού…. είναι πιο hardcore όχι φλώροι σαν τους πρώτους…..

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Γιουνάνια μου :smitten: :smitten::smitten:

Μόλις γύρισα από ανεμβολίαστο καφεδάκι δίπλα από προνομιούχους του green pass.
Άντε πάτε στο επόμενο στάδιο με σκάνερ στις εισόδους σε σύνδεση με κεντρική data base και εξοντωτικούς ελέγχους για να μην σας κλέβουν τα προνόμια γιατί τα παγκάκια περιμένουν και μου έχει λείψει το λιάσιμο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Και βέβαια δεν χρειάζεστε κανέναν ιό ρε γιουνάνια για να γίνουν όλα αυτά. Που να φανταστεί ακόμα και το Κούλι πως εσείς τα δέχεστε χωρίς ξύλο :alivedick::alivedick::alivedick:

Δλδ θέλεις να μας πεις πως δεν σε έλεγξαν?
Πήγες για καφεδάκι σκαστός δλδ.. Αν το πήρες γραμμή εσένα προσπαθούν να προστατέψουν γιατί μάστορα αν κολλήσεις έχεις 20 φορές παραπάνω πιθανότητες για ΜΕΘ…

Ενημερωτικά και ο κουμπάρος μου ήταν έτσι μάγκας και αρνητής όπως και εσυ μέχρι που πέρασε 20 ημέρες νοσοκομείο και τώρα κάθε μέρα μου λέει πόσο μαλάκας ήταν που δεν εμβολίαζε και τον γιο του.

Bombardier85

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω πάει ακόμα κάπου και να μη με ζαλίσουν με το πιστοποιητικό εμβολιασμού....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
….και ούτε να τους πάνε με βάρκα… τζάμπα λεφτα΄… κολυμπώντας και όσοι φτάσουν…. Αυτοί όλοι είναι τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ της κοινωνίας, οι παρτάκηδες, που τα περιμένουν όλα από τους άλλους…. το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν χώρο επάνω στην Γη…. χαααχαχ
Σε αυτούς αναφερεστε;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Γιουνάνια η κορονοκατασταση εδώ και δύο χρόνια έχει δημιουργήσει οπαδούς- χουλιγκάνους και στο ιντερνετι και έξω . Χάσει κερδίσει η ομάδα ανεξαρτήτως προέδρου διοίκησης ειδικών συνθηκών, ΠΡΕΠΕΙ να δείρουμε τους άλλους :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Το ίδιο και στους κορονουποταγμένους και τους αμφισβητίες.
Μόνο που οι κορονουποταγμένοι είναι πολύ ...μοβοροι ρε παιντι... Θα τα βρουν μπροστά τους :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom