Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Oλοι πλεον εχουν πληροφοριες,τυπος μου πε πως γνωστος γνωστου ενος φιλου του ειπε πως ξερει καμεραμαν και ηδη γυριζουν το ""μενουμε σπιτι"" νουμερο 2 και εδωσε 12Δεκεμβριου λοκνταουν αυτος βεβαια ειναι περιπτερας...Αλλος γνωστος που η γυναικα του δουλευει στο υπουργειο εδωσε 6 του μηνος,αυτος ειναι σουλατσαδορος δλδ εισπρακτωρας και η γυναικα του που χε την πληροφορια καθαριστρια
Έχουμε πολλά τέτοια χαζοπουλια κι εδώ. Έχουμε και Δημόσιο Υπάλληλο της Στατιστικής, που μας ενημέρωσε πως η υπηρεσία του δουλεύει στατιστικά στοιχεία του covid για να εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα. :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Βρίσε μωρή γαλαζοπράσινη γλίτσα να ξεθυμάνεις γιατί σου ετοιμάζουν να πας σούμπιτος για κλεισούρα στο τσαρδάκι σου και να ξεχάσεις ελευθερίες και γιορτές αν και μπολιασμένος.
...τυπε ,λυπαμαι που θα σε ενημερωσω οτι εισαι λαθος ,αλλα ο πιξης μαλλον θα αναψει λαμπαδα αν οι παλιοπουστες μας κλεισουν και επισημα (ανεπισημα κλειστα μας εχουν),γιατι η δουλεια του θα βαρεσει λιμιτ απ τρελο!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ελα πειτε μαλακες ποιος ψεκας απο εσας ηταν; :2funny:
τυπε ολη μερα τετοιους τρελακηδες κουλαντριζουμε...ξερεις τι καβλαντα μας κανουν αυτη την εποχη οι τρελακηδες?..δεν εχεις ιδεα!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
...τυπε ,λυπαμαι που θα σε ενημερωσω οτι εισαι λαθος ,αλλα ο πιξης μαλλον θα αναψει λαμπαδα αν οι παλιοπουστες μας κλεισουν και επισημα (ανεπισημα κλειστα μας εχουν),γιατι η δουλεια του θα βαρεσει λιμιτ απ τρελο!
εμένα αρχίζει και βαράει σιγα σιγα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καθολικό lockdown ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ στην Ιταλία. Μπορούν να πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην δουλειά τους! :tooth:

Αντε, με το καλό και εδώ! Ουνα φατσα, ουνα ρατσα!!! :dancing:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Και με περισσότερα κρούσματα αυτοί τύπε. Πού είναι ο Σπύρος να βροντοφωνάξει ότι είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη;

Που είναι εκείνη η πασχαλιδου από Σουηδία να υμνήσει στην ΕΡΤ τον ηγέτη Κουλη που τον ζηλευει όλη η σουηδια ???

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εγω τα αγαπαω τα ψεκια...ελαχιστα αντιπαθω..αν και πιστευω Μουνοχαλαστης και Σαββας στο τελος θα κανουν το καθηκον τους :rockon:
Δεν ειπα προσωπικα ποτε οτι ειμαι κατα του εμβολιου...

Ομως,θα πιστευα οτι δεν θα γυρνουσανε τον κοσμο αναποδα για να πεισουνε,απ τη στιγμη που ειναι γαματο.

Ισα ισα που θα πρεπε,απ τη στιγμη που χουν τα μεσα,να τρεχει ο κοσμος να το κανει και οχι να τρεχουν αυτοι τον κοσμο που δεν το χει κανει...

Ολα αυτα με βαζουν σε -χ- υποψιες και απλα το παρατεινω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Oλοι πλεον εχουν πληροφοριες,τυπος μου πε πως γνωστος γνωστου ενος φιλου του ειπε πως ξερει καμεραμαν και ηδη γυριζουν το ""μενουμε σπιτι"" νουμερο 2 και εδωσε 12Δεκεμβριου λοκνταουν αυτος βεβαια ειναι περιπτερας...Αλλος γνωστος που η γυναικα του δουλευει στο υπουργειο εδωσε 6 του μηνος,αυτος ειναι σουλατσαδορος δλδ εισπρακτωρας και η γυναικα του που χε την πληροφορια καθαριστρια
και εσεις ολοι εχτε πληροφοριες για λοκ νταουν ανεμβολιαστων και για υποχρεωτικο εμβολιασμο! τι οχι? ειστε λιγοτερο ψεκες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ε κανοντας μεγαλυτερα εξοδα τυπε η κοβοντας λιγοτερα!
με εξτρα αποδειξεις πετρελαίου,κόβοντας λιγότερα,και τιμολόγια απο αλλες δουλειές που μπορω να δικαιολογήσω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
και φυσικα ντροπη η δεξια για ακομη μια φορα που δεν ηθελε αρση της πατεντας!!!!!
ετσι για να ξερετε τι ψηφιζετε!!!!!

ο κοσμος πεθαινει οπως λετε αλλα την πατεντα την κρατατε για το κερδος!!!! σκουπιδια!!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δεν ειπα προσωπικα ποτε οτι ειμαι κατα του εμβολιου...

Ομως,θα πιστευα οτι δεν θα γυρνουσανε τον κοσμο αναποδα για να πεισουνε,απ τη στιγμη που ειναι γαματο.

Ισα ισα που θα πρεπε,απ τη στιγμη που χουν τα μεσα,να τρεχει ο κοσμος να το κανει και οχι να τρεχουν αυτοι τον κοσμο που δεν το χει κανει...

Ολα αυτα με βαζουν σε -χ- υποψιες και απλα το παρατεινω
Ρε τυπε τωρα καθε φορα αλλαζεις βιολι...πρωτα ηταν η θεια σου που πεθανε απο το εμβολιο,τωρα ειναι γιατι σκοτωνονται να σε πεισουν να το κανεις και κατι δεν σου στεκεται καλα.

Εχεις σκεφτει οτι στη σημερινη εποχη που ζουμε με τα Φατσοβιβλια και τα Tουιτερ η παραπληροφορηση και η ηλιθιοτητα βασιλευουν;Γιαυτο τρεχουν να σε πεισουν οχι γιατι καιγονται αν ζησεις ή αν πεθανεις αλλα γιατι σαν και σενα υπαρχουν τοσο πολλοι που δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε με αυτη τη μαλακια αφου θα σκαει η μια μεταλλαξη μετα την αλλη.

Πιστευεις ειλικρινα οτι αμα εισασταν μολις το 10% του πληθυσμου που κουβαλατε αυτα τα μυαλα θα χολοεσκαγε κανεις αν θα εμβολιαστεις ή οχι;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και εσεις ολοι εχτε πληροφοριες για λοκ νταουν ανεμβολιαστων και για υποχρεωτικο εμβολιασμο! τι οχι? ειστε λιγοτερο ψεκες?
τύπε να σου πω κατι...εγω εμβολιασμένος ειμαι,και δε με νοιαζει ουτε ποιος ειναι ψέκι,ουτε ποιος εμβολιάστηκε ουτε οχι...με νοιάζει να τελειώνουμε με αυτο γιατι πήγε μακρια η βαλίτσα και βαρέθηκα.Αν ημουν 20 χρονων και φαντάρος,στα τετοια μου...θα πέρναγε ενας χρόνος και θα έβρισκα τη ζωη πλεον έτοιμη.Ομως ειμαι 40. και προκειμένουν να τελειώνουμε με αυτη τη δουλεια χίλιες φορές να το κάνουν υποχρεωτικό,με το στανιο,με το ζόρι...δεν ειμαι υπερ,δε μαρεσει η υποχρεωτικότητα,αλλα πλέον αρχίζει και μπαινει για να καλα στα χωράφια της ζωης μου αυτη η φάση και δε γουστάρω...αιντε γιατι εχουμε και δουλειές

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
και φυσικα ντροπη η δεξια για ακομη μια φορα που δεν ηθελε αρση της πατεντας!!!!!
ετσι για να ξερετε τι ψηφιζετε!!!!!

ο κοσμος πεθαινει οπως λετε αλλα την πατεντα την κρατατε για το κερδος!!!! σκουπιδια!!!!!
Πεσαμε απο τα συννεφα τυπε....εδω προσφατα ο αλλος ο Χατζησφαλιαρακης ανακοινωσε οτι οι εργοδοτες δεν ειναι πλεον υποχρεωμενοι να δηλωνουν στο συστημα τη 1η υπερωρια των υπαλληλων τους.Δηλαδη στην ουσια εκανε με νομο το 9ωρο....αλλη μια παγκοσμια πρωτια Κουλη για τα φιλαρακια του τους εργοδοτες.

Εκει βεβαια επαναστατες του κωλου δεν σας ειδα να κατεβαινετε στους δρομους....μονο τα εμβολια σας στερουν τις ελευθεριες και τα δικαιωματα. :jerking2:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Πεσαμε απο τα συννεφα τυπε....εδω προσφατα ο αλλος ο Χατζησφαλιαρακης ανακοινωσε οτι οι εργοδοτες δεν ειναι πλεον υποχρεωμενοι να δηλωνουν στο συστημα τη 1η υπερωρια των υπαλληλων τους.Δηλαδη στην ουσια εκανε με νομο το 9ωρο....αλλη μια παγκοσμια πρωτια Κουλη για τα φιλαρακια του τους εργοδοτες.

Εκει βεβαια επαναστατες του κωλου δεν σας ειδα να κατεβαινετε στους δρομους....μονο τα εμβολια σας στερουν τις ελευθεριες και τα δικαιωματα. :jerking2:
δε κατεβαινουμε αφου εχει κορωνα τυπε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε να σου πω κατι...εγω εμβολιασμένος ειμαι,και δε με νοιαζει ουτε ποιος ειναι ψέκι,ουτε ποιος εμβολιάστηκε ουτε οχι...με νοιάζει να τελειώνουμε με αυτο γιατι πήγε μακρια η βαλίτσα και βαρέθηκα.Αν ημουν 20 χρονων και φαντάρος,στα τετοια μου...θα πέρναγε ενας χρόνος και θα έβρισκα τη ζωη πλεον έτοιμη.Ομως ειμαι 40. και προκειμένουν να τελειώνουμε με αυτη τη δουλεια χίλιες φορές να το κάνουν υποχρεωτικό,με το στανιο,με το ζόρι...δεν ειμαι υπερ,δε μαρεσει η υποχρεωτικότητα,αλλα πλέον αρχίζει και μπαινει για να καλα στα χωράφια της ζωης μου αυτη η φάση και δε γουστάρω...αιντε γιατι εχουμε και δουλειές
διαφωνω καθετως! το εκανες? τελειωσες! αν δε τελειωσες τοτε σου ειπαν ΨΕΜΑΤΑ και δε θα τελειωσει ουτε αν το κανουμε εμεις...

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ρε τυπε με τα εσεις και τα εμεις οταν προερχετε χωρις να ειναι σαρκαστικο το μονο που κανεις οντας και ψεκ ειναι να δειχνεις το ποσο καθυστερημενος εισαι και οτι δικαιως εισια στο περιθωριο και εδω και στην πραγματικη σου ζωη πολλυ πιθανως

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
δε κατεβαινουμε αφου εχει κορωνα τυπε!

διαφωνω καθετως! το εκανες? τελειωσες! αν δε τελειωσες τοτε σου ειπαν ΨΕΜΑΤΑ και δε θα τελειωσει ουτε αν το κανουμε εμεις...
Για την ηλικια σου καλη η μαλακια σου τυπε.... :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
ρε τυπε με τα εσεις και τα εμεις οταν προερχετε χωρις να ειναι σαρκαστικο το μονο που κανεις οντας και ψεκ ειναι να δειχνεις το ποσο καθυστερημενος εισαι και οτι δικαιως εισια στο περιθωριο και εδω και στην πραγματικη σου ζωη πολλυ πιθανως
καλα. αυριο να ποσταρεις το απολυτηριο γυμνασιου γιατι οταν ταραζεσαι ξεχνας την ορθογραφια

Για την ηλικια σου καλη η μαλακια σου τυπε.... :2funny:
σαν τη δικη σας δεν εχει τζανκια!!!! πανε τρυπησου τωρα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
καλα. αυριο να ποσταρεις το απολυτηριο γυμνασιου γιατι οταν ταραζεσαι ξεχνας την ορθογραφια

σαν τη δικη σας δεν εχει τζανκια!!!! πανε τρυπησου τωρα
Κλασσικος βλακας εισαι ρε φιλε..Οταν στερευεις απο επιχειρηματα ασχολιεσαι με την ορθογραφια..Στα αρχιδια μου λοιπον γραφω το σχολιο σου... Και δεν φτανει που εισαι βλακας εισια και προκλητικος και με επαρση...Εισια δηλαδη ενας επικυνδινος ηλιθιος γιατι νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος,Λες για την ορθογραφια μου ενω στο ιδιο σχολιο λες"πανε τρυπησου" Μια ζωντανη αντιφαση εισαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom