Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε τυπε τωρα καθε φορα αλλαζεις βιολι...πρωτα ηταν η θεια σου που πεθανε απο το εμβολιο,τωρα ειναι γιατι σκοτωνονται να σε πεισουν να το κανεις και κατι δεν σου στεκεται καλα.

Εχεις σκεφτει οτι στη σημερινη εποχη που ζουμε με τα Φατσοβιβλια και τα Tουιτερ η παραπληροφορηση και η ηλιθιοτητα βασιλευουν;Γιαυτο τρεχουν να σε πεισουν οχι γιατι καιγονται αν ζησεις ή αν πεθανεις αλλα γιατι σαν και σενα υπαρχουν τοσο πολλοι που δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε με αυτη τη μαλακια αφου θα σκαει η μια μεταλλαξη μετα την αλλη.

Πιστευεις ειλικρινα οτι αμα εισασταν μολις το 10% του πληθυσμου που κουβαλατε αυτα τα μυαλα θα χολοεσκαγε κανεις αν θα εμβολιαστεις ή οχι;
Ποτε ρε αλλαξα βιολι;

Ο καθ ενας ας κανει οτι θελει,εγω τι θα κανω αφορα μονο εμενα...

Και αλλα πενηντα χρονια να μας κρατησουν ετσι στ αρχιδια μου,δεν ειμαι παιδακι ν μ ζαλιζει μια ο Γαπ ,μια το Κουλι,η ζωη μου ειναι μονο στα χερια μου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
Δεν ειπα προσωπικα ποτε οτι ειμαι κατα του εμβολιου...

Ομως,θα πιστευα οτι δεν θα γυρνουσανε τον κοσμο αναποδα για να πεισουνε,απ τη στιγμη που ειναι γαματο.

Ισα ισα που θα πρεπε,απ τη στιγμη που χουν τα μεσα,να τρεχει ο κοσμος να το κανει και οχι να τρεχουν αυτοι τον κοσμο που δεν το χει κανει...

Ολα αυτα με βαζουν σε -χ- υποψιες και απλα το παρατεινω
:rockon:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ποτε ρε αλλαξα βιολι;

Ο καθ ενας ας κανει οτι θελει,εγω τι θα κανω αφορα μονο εμενα...

Και αλλα πενηντα χρονια να μας κρατησουν ετσι στ αρχιδια μου,δεν ειμαι παιδακι ν μ ζαλιζει μια ο Γαπ ,μια το Κουλι,η ζωη μου ειναι μονο στα χερια μου
αμα τε χεις βρει ετοιμα και εισαι ενα κοινωνιοπαθες,αγοραφοβικο και εγωιστικο σκουπιδι ειναι απολυτως λογικο να λες αυτο που μολις εξτομισες..Αλλα εσυ σιγουρα εισια περιζητητος και σκληρα εργαζομενος δικτυωμενος,ομορφος με πολλες καταθεσεις απο την εργασια σου και ψωλαρας,δεν εισαι κανας μαλακας απλα εισαι ενας συνγχρονος Guy Fox ενας επαναστατης των καιρων μας,δεν εισαι κανας μαλακας...Σωστα τυπε??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.958
Πόντοι
26.141
Αν ξαναγίνει ΛΟΚ ντάουν τότε να γαμηθουν όλοι τους

Η έχεις αρχιδια κ τους εμβολιαχεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια
Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό αλλά αν ξαναγίνει ΛΟΚ ντάουν τότε μόνο ένα από τα δύο θα ισχυει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786

Η έχεις αρχιδια κ τους εμβολιαχεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια
Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό αλλά αν ξαναγίνει ΛΟΚ ντάουν τότε μόνο ένα από τα δύο θα ισχυει
Γενικό λοκντάουν δεν θα γίνει. Για τους ανεμβολίαστους, πολύ πιθανόν.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

Δεν τους εχεις εμβολιασει ολους...Ειναι κατι πρωτοφανες και επειδη υπαρχουν τα εμβολια,επειδη υπηρξαν τα λοκνταουν δεν εχουμε 50,000,000 νεκρους παγκοσμιως,Τι προτεινεις εσυ να κανουμε πως ακριβως και ποιοι θα γαμηθουν ρε συ τυπε??Ποιος θα τους γαμησει??Ποιο απο τα δυο θα ισχυει και γιατι ??

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
αμα τε χεις βρει ετοιμα και εισαι ενα κοινωνιοπαθες,αγοραφοβικο και εγωιστικο σκουπιδι ειναι απολυτως λογικο να λες αυτο που μολις εξτομισες..Αλλα εσυ σιγουρα εισια περιζητητος και σκληρα εργαζομενος δικτυωμενος,ομορφος με πολλες καταθεσεις απο την εργασια σου και ψωλαρας,δεν εισαι κανας μαλακας απλα εισαι ενας συνγχρονος Guy Fox ενας επαναστατης των καιρων μας,δεν εισαι κανας μαλακας...Σωστα τυπε??
Τυπε,ζμπουτσαμ τι πιστευει ενα μελος Potistiss στο bou.com για παρτη μου,εγω γραφω οπως μιλω κ στους φιλους μου τελειως ειλικρινα κ ουδεποτε μιλησα με επαρση για τον εαυτο μου.

Απλα οταν ζεις σε μια χωρα,που καθε ΓΑΠ,καθε Κουλι,καθε Τσιπροκιο,καθε Σαμαρι,μπορουν χωρις οικτο να βγαζουν τα κοκπλεξ τους,σορυ αλλα δεν πορευομαι με βαση τις καυλες τους κ τους γραφω σε μεγαλο ποσοστο στ αρχιδια μ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.958
Πόντοι
26.141
Δεν τους εχεις εμβολιασει ολους...Ειναι κατι πρωτοφανες και επειδη υπαρχουν τα εμβολια,επειδη υπηρξαν τα λοκνταουν δεν εχουμε 50,000,000 νεκρους παγκοσμιως,Τι προτεινεις εσυ να κανουμε πως ακριβως και ποιοι θα γαμηθουν ρε συ τυπε??Ποιος θα τους γαμησει??Ποιο απο τα δυο θα ισχυει και γιατι ??
Αν ήταν να βρω εγώ τη λύση τότε θα ήμουν εγώ πρωθυπουργός κ θα τσεπω α εγώ το.μισυο του πρωθυπουργού

Εγώ ψηφίζω και κρίνω
Άλλη δουλειά έχω κ όχι τη διαχείριση του κρατους

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τυπε,ζμπουτσαμ τι πιστευει ενα μελος Potistiss στο bou.com για παρτη μου,εγω γραφω οπως μιλω κ στους φιλους μου τελειως ειλικρινα κ ουδεποτε μιλησα με επαρση για τον εαυτο μου.

Απλα οταν ζεις σε μια χωρα,που καθε ΓΑΠ,καθε Κουλι,καθε Τσιπροκιο,καθε Σαμαρι,μπορουν χωρις οικτο να βγαζουν τα κοκπλεξ τους,σορυ αλλα δεν πορευομαι με βαση τις καυλες τους κ τους γραφω σε μεγαλο ποσοστο στ αρχιδια μ
Οταν λες στα αρχιδια μου αν μας κλεισουν(δεν σκεφτεσαι αυτους που υποφερουν,δεν εχουν δουλεια,δεν θα εχουν λεφτα,θα αυτοκτονησουν,θα παθουν καταθλιψη)δεν σκεφτεσαι τις επιπτωσεις οικονομικες ,κοινωνικες που ηδη υπαρχουν και θα πολλαπασιαστουν σε ενα τετοιο ενδεχομενο,οποτε εισαι εγωκεντρικος και εχεις επαρση γιατι νομιζεις πως εσυ θα τη γλιτωσεις,ειτε τα χεις βρει ετοιμα και δεν εχεις αναγκη να δουλεψεις για να διατηρησεις οσα ηδη εχεις,η βγαζεις κανα 10,000 το μηνα οποτε παω πασο...και δεν χαρακτηρισα εσενα προσωπικα οσο τον τροπο σκεψης σου ο οποιος δεν αρμοζει σε εναν καθημερινο ανθρωπο μιας μεσης και πανω εφυιας,βεβαια δεν στερω το δικαιωμα απο κανεναν να εχει αυταπατες και να ειναι χαζος....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αν ήταν να βρω εγώ τη λύση τότε θα ήμουν εγώ πρωθυπουργός κ θα τσεπω α εγώ το.μισυο του πρωθυπουργού

Εγώ ψηφίζω και κρίνω
Άλλη δουλειά έχω κ όχι τη διαχείριση του κρατους
Όταν λες ότι κάτι δεν γίνεται σωστά, τότε θα πρέπει να εξηγείς γιατί δεν είναι σωστό αλλά και να αντιπροτείνεις τι θα ήταν σωστό.

Αυτά περί "αν ήμουν πρωθυπουργός και έπαιρνα 10 χιλιάρικα θα σου έλεγα τι θα έκανα" είναι για 12χρονα (ο γιός μου που είναι 16 δεν τα συζητάει αυτά πια) και άνευ ουσίας, ούτε καν προσφέρουν στην κουβέντα.

Άρα, δεν μπορείς να κρίνεις μια απόφαση αν δεν έχεις ατίστοιχη πρόταση. Απλά λες "αυτό είναι λάθος, κακή διαχείριση. Τελεία".

Έλα όμως που κάτι τέτοιο δεν γίνεται :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256

22 αεροπλανακια θα παρει η ετζιαν.
Ομως δε βαζει κανα εκατομμυριακι στην μπαντα για να χει στα δυσκολα γιατι θα τη στηριξει το κρατος οπως παλια η ΟΑ.
τωρα με την κερδοφορια θα επιστρεψει κατι στο δημόσιο;

22 αεροπλανα, να φωνάξει το γουρλή στα εγκαινια οπως τοτε το 2019
Μιλαμε για σοβιετία, το κρατος ανακατευεται στον ιδιωτικο τομέα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Οταν λες στα αρχιδια μου αν μας κλεισουν(δεν σκεφτεσαι αυτους που υποφερουν,δεν εχουν δουλεια,δεν θα εχουν λεφτα,θα αυτοκτονησουν,θα παθουν καταθλιψη)δεν σκεφτεσαι τις επιπτωσεις οικονομικες ,κοινωνικες που ηδη υπαρχουν και θα πολλαπασιαστουν σε ενα τετοιο ενδεχομενο,οποτε εισαι εγωκεντρικος και εχεις επαρση γιατι νομιζεις πως εσυ θα τη γλιτωσεις,ειτε τα χεις βρει ετοιμα και δεν εχεις αναγκη να δουλεψεις για να διατηρησεις οσα ηδη εχεις,η βγαζεις κανα 10,000 το μηνα οποτε παω πασο...και δεν χαρακτηρισα εσενα προσωπικα οσο τον τροπο σκεψης σου ο οποιος δεν αρμοζει σε εναν καθημερινο ανθρωπο μιας μεσης και πανω εφυιας,βεβαια δεν στερω το δικαιωμα απο κανεναν να εχει αυταπατες και να ειναι χαζος....
Δεν έχεις καταλάβει τι παίζει? Και αυτός και ο άλλος, νοιάζονται ΜΟΝΟ για την παρτάρα τους. Διακρίνεις κάπου "ευαισθησίες" για το σύνολο? Από που? :)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δεν έχεις καταλάβει τι παίζει? Και αυτός και ο άλλος, νοιάζονται ΜΟΝΟ για την παρτάρα τους. Διακρίνεις κάπου "ευαισθησίες" για το σύνολο? Από που? :)
μηπως επειδη σκαλωσε επειδη του πα πως μιλαει με επαρση??αυτο δειχνει οτι πιστευει οτι δεν ειναι και εγωπαθης ουτε κοινωνιοπαθης και οτι ειναι μελος της κοινωνιας αλλιως θα μου λεγε
-Ναι ρε δεν με ενδιαφερει ,και μετα την ιστορια του
και δεν θα του λεγα και κουβεντα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
μηπως επειδη σκαλωσε επειδη του πα πως μιλαει με επαρση??αυτο δειχνει οτι πιστευει οτι δεν ειναι και εγωπαθης ουτε κοινωνιοπαθης και οτι ειναι μελος της κοινωνιας αλλιως θα μου λεγε
-Ναι ρε δεν με ενδιαφερει ,και μετα την ιστορια του
και δεν θα του λεγα και κουβεντα
Τίποτα από αυτά. Απλά τους χαλάει την ζωούλα τους λίγο και δεν γουστάρουν. Πάλι καλά που είναι στην Ελλάδα γιατί σε καμιά Αυστρία ή Ιταλία θα είχαν αυτοκτονήσει :)

Ε, δεν πειράζει... η παρτάρα του Έλληνα ήταν από πάντα ένα βασικό χαρακτηριστικό του! :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
τύπε να σου πω κατι...εγω εμβολιασμένος ειμαι,και δε με νοιαζει ουτε ποιος ειναι ψέκι,ουτε ποιος εμβολιάστηκε ουτε οχι...με νοιάζει να τελειώνουμε με αυτο γιατι πήγε μακρια η βαλίτσα και βαρέθηκα.Αν ημουν 20 χρονων και φαντάρος,στα τετοια μου...θα πέρναγε ενας χρόνος και θα έβρισκα τη ζωη πλεον έτοιμη.Ομως ειμαι 40. και προκειμένουν να τελειώνουμε με αυτη τη δουλεια χίλιες φορές να το κάνουν υποχρεωτικό,με το στανιο,με το ζόρι...δεν ειμαι υπερ,δε μαρεσει η υποχρεωτικότητα,αλλα πλέον αρχίζει και μπαινει για να καλα στα χωράφια της ζωης μου αυτη η φάση και δε γουστάρω...αιντε γιατι εχουμε και δουλειές
Τι δουλειες εχεις φίλε;
Κομματικές;
Αν δεν ειναι κομματικές δε μας νοιαζει

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τίποτα από αυτά. Απλά τους χαλάει την ζωούλα τους λίγο και δεν γουστάρουν. Πάλι καλά που είναι στην Ελλάδα γιατί σε καμιά Αυστρία ή Ιταλία θα είχαν αυτοκτονήσει :)

Ε, δεν πειράζει... η παρτάρα του Έλληνα ήταν από πάντα ένα βασικό χαρακτηριστικό του! :)
τωρα για να λεμε του στραβου το δικιο τιπτα δεν τους χαλαει,απλα ,δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom