Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Γιατί ρε? Αφού μια γριπούλα είναι, κοροϊδοϊός!
Θα την ξεπεράσουν ασυμπτωματικά κι έτσι θα έχουν κι εκείνοι ανοσία κι όλα καλά!

Έτσι δεν είναι? :)
ασε τι λενε η αληθεια ειναι οπως τα εξεθεσε επιστημονικως ο Χελ.. :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Θα δούμε , βασικά εγω πιστεύω οτι ηταν κορωνοιός αυτό που πέρασα και έτσι είμαι ηδη τουρμπάτος. :sunglasses:

Το πρόβλημα είναι οτι μου λειπει το πιστοποιητικό νόσησης με το οποίο ναι μεν είμαι αντίθετος αλλά αν δεν τα ακυρώσουν θα πρέπει να κάνω συνεχώς τέστ ... απο την μια λεφτά υπάρχουν αλλά κουράζει και η διαδικασία όλη την ώρα για τέστ.

Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάω Κυριακή για τέστ , βλέπω μεγαλύτερα ποσοστά θετικότητας τότε , οπότε υποθέτω πως είναι πιό πιθανό να σου κάτσει το πιστοποιητικό νόσησης εκείνη την μέρα .... εκτός πιά αν αυτά που ανακοινώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα :confused:

Τέλος πάντων βγαίνω τώρα γιατί έχω κάτι δουλειές.
μπορεις να πεις εναν οποιονδηποτε που εχει κορωνα ρε τυπε να παει σε ενα φαρμακειο με το δικο σου αμκα και να βγει θετικος για σενα και να τελειωσει η ιστορια! αφου πλεον δεν κανεις μοριακο μετα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω τα αγαπαω τα ψεκια...ελαχιστα αντιπαθω..αν και πιστευω Μουνοχαλαστης και Σαββας στο τελος θα κανουν το καθηκον τους :rockon:
Εγώ ούτε κρύο ούτε ζέστη. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Το θέμα που με απασχολεί είναι να πιάσουμε την ανοσία και να τελειώνουμε. Με όποιο κόστος :)

Whatever it takes, που λένε και στο χωριό μου!!!! :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
Φυσικά το ΦΠΑ που βλέπεις το περισσότερο πάει τσεπη... Το 1169
ε ναι ρε τυπε αν εχεις να κανεις και εξοδα ισοσκελιζεται!
Ελα πάρε ένα τυχαίο μήνα.. (Και δεν τα κόβω όλα)
τουλαχιστον παρουσιαζεις ζημιες τυπε?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ειχα βάλει κάποτε ενα οδηγό στο μισό αλλα του γάμησε τη μάνα...και επειδη η μερσεντα δε σηκώνει νευρικά χερια,τον ξαπόστειλα

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ο αλλος ο ψεκας περιχαρης μπαινει στο νημα να ποσταρει για τη Σιγκαπουρη οτι οριστε δεν δουλευουν τα εμβολια γιατι και εκει κολλανε, λες και του ειχε πει κανεις οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε,και μεσα στο ιδιο κειμενο αναφερει ξεκαθαρα οτι οι θανατοι εκει ειναι συντριπτικα λιγοτεροι απο οτι εδω...ανικητη η ηλιθιοτητα τελικα.
Δεν έχω ανοίξει ακόμα τη σαμπάνια. Περιμένω το ολικό lock-down. Το σχόλιο βέβαια είχε 3 μέρη - Εμβολιασμούς, χαλαρότητες εμβολιασμένων και αποτελεσματικότητα συστημάτων υγείας. Επικεντρώθηκες μόνο στο ποσοστό εμβολιασμένων και στους μειωμένους θανάτους (που θα συμφωνήσω ότι το εμβόλιο βοηθά στη μείωση της σοβαρότητας/θνησιμότητας).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δεν έχω ανοίξει ακόμα τη σαμπάνια. Περιμένω το ολικό lock-down. Το σχόλιο βέβαια είχε 3 μέρη - Εμβολιασμούς, χαλαρότητες εμβολιασμένων και αποτελεσματικότητα συστημάτων υγείας. Επικεντρώθηκες μόνο στο ποσοστό εμβολιασμένων και στους μειωμένους θανάτους (που θα συμφωνήσω ότι το εμβόλιο βοηθά στη μείωση της σοβαρότητας/θνησιμότητας).
Αμα τωρα εσυ σοβαρα πιστευεις οτι αυτοι εχουν μονοψηφιο αριθμο θανατων γιατι απλα εχουν καλυτερο συστημα υγειας τοτε δεν φταιω εγω....να ειχαν 10 αντε 20 νεκρους λιγοτερο να πω οκ.Αλλα εδω μιλαμε για 90 νεκρους λιγοτερους σε καθημερινη βαση.

Τι να συμφωνησεις ρε τυπε και τι να συζητησουμε;Τα γαμημενα αυτονοητα;Οτι μονο το εμβολιο υπαρχει σαν οπλο για να αυξησεις την ασφαλεια σου;

Να υπηρχαν διαθεσιμα και τα γαμωφαρμακα της Merck και Pfizer να πω αντε να το τζογαρεις αλλα ουτε αυτα δεν υπαρχουν ακομα!!!Κυριολεκτικα ολοι οι ανεμβολιαστοι πατε ξεβρακωτοι στα αγγουρια με βαρκα την ελπιδα!

Υ.Γ
Ο αλλος ο 42χρονος που πεθανε χθες ο Καρδιολογος ενας φιλος του ελεγε οτι δεν ηταν αντιθετος στο εμβολιο απλα δεν το εκανε απο αντιδραση για την υποχρεωτικοτητα....μιλαμε για απυθμενη ηλιθιοτητα ετσι;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Βάλτην στον πάτο σου ρε ψέκα να είναι παγωμένη.
Βρίσε μωρή γαλαζοπράσινη γλίτσα να ξεθυμάνεις γιατί σου ετοιμάζουν να πας σούμπιτος για κλεισούρα στο τσαρδάκι σου και να ξεχάσεις ελευθερίες και γιορτές αν και μπολιασμένος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κι εσένα τυπε μου, το 80% του τζίρου τα ψεκια σου το κανουν;
οχι αλλα ειναι ενα καλο κομμάτι που καλο ειναι να μη λείπει.Επειδή πιάνω κουβέντα σχεδόν με ολους μη νομίζεις οτι ειναι και πολλοι οι εμβολιασμένοι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Απίστευτο συμβάν στη Νάουσα! Ένας ηλικιωμένος άνδρας ήθελε με το έτσι θέλω να μπει σε καφετέρια, παρότι δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test. Όταν ο ιδιοκτήτης τού αρνήθηκε κατ' επανάληψη, ο 77χρονος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε!

Ο ηλικιωμένος παρουσίασε ένα... εξιτήριο από νοσοκομείο θεωρώντας πως αρκούσε για να του επιτραπεί η είσοδος. Οι υπάλληλοι τού ζητούσαν να αποχωρήσει από το χώρο για να μην τιμωρηθεί το κατάστημα με πρόστιμο, όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να τους βρίζει, με αποτέλεσμα να επέμβει ο ιδιοκτήτης.

Όταν τον έπιασε από τα χέρια προσπαθώντας να τον βγάλει έξω με την βοήθεια ενός πελάτη, ο 77χρονος τον δάγκωσε στο μάγουλο με αποτέλεσμα να τρέξει στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό!

Ο ηλικιωμένος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Όταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε να φτύσει έναν από αυτούς!

Τελικά ο 77χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Ελα πειτε μαλακες ποιος ψεκας απο εσας ηταν; :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οχι αλλα ειναι ενα καλο κομμάτι που καλο ειναι να μη λείπει.Επειδή πιάνω κουβέντα σχεδόν με ολους μη νομίζεις οτι ειναι και πολλοι οι εμβολιασμένοι
Ψεκομαγνήτη εχεις; :tooth:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Oλοι πλεον εχουν πληροφοριες,τυπος μου πε πως γνωστος γνωστου ενος φιλου του ειπε πως ξερει καμεραμαν και ηδη γυριζουν το ""μενουμε σπιτι"" νουμερο 2 και εδωσε 12Δεκεμβριου λοκνταουν αυτος βεβαια ειναι περιπτερας...Αλλος γνωστος που η γυναικα του δουλευει στο υπουργειο εδωσε 6 του μηνος,αυτος ειναι σουλατσαδορος δλδ εισπρακτωρας και η γυναικα του που χε την πληροφορια καθαριστρια

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom