athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.732
- Πόντοι
- 12.756
Να δινετε ολοι καθημερινα το παρων παιρνω παρουσιες-απουσιες να ξερετε
Mounoxalastis: Παρων ?Να δινετε ολοι καθημερινα το παρων παιρνω παρουσιες-απουσιες να ξερετε
Αμα πεθανουν όλοι εγώ πως θα δουλέψω??ανησυχω για το νημα... τι θα απογινει οταν πεθανουν ολα τα ψεκια ?
με επενδυτες σαν τον αραβοτουρκοΑμα πεθανουν όλοι εγώ πως θα δουλέψω??
Να δινετε ολοι καθημερινα το παρων παιρνω παρουσιες-απουσιες να ξερετε
μπαν...οι μερες και οι βραδυες δεν ειναι οι ιδιες πλεον στο μπου..δεν ειχα ορεξη ουτε να ποσταρω καλα που εμφανιστηκε ο Πουστιερο χθες και πηρα λιγο τα πανω μουο ζανκλοντ αρρώστησε ή μπαναρίστηκε;
Μη στενοχωρεις τους μπραβοκουληδες ρε φίλε.Πάντως δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία είναι γεμάτα...
Κυρίως τα δημοσια αρχίζουν να αναβάλλουν χειρουργεία....
ανησυχω για το νημα... τι θα απογινει οταν πεθανουν ολα τα ψεκια ?
Πουστιερο χθες πως τον ειδες;καθολου αναβαθμιση αναπηρομυαλος φουλ ακομα και τωραευκολακι τυπε.θα τραμπουκιζουμε τους διαννοητικα αναπηρους ψυχοπαθεις κλωνους του ντοπα
Βαλε barcode φιλε.τυπε εγω το εχω κανει το εμβολιο να ξες
αμα δεν ειμαι παρων μια μερα θα ειναι επειδη θα εχω παει για δουλεια
Δεν πειράζει, άλλοι έχουνΜε γλωσσοφαγε ο πουστης ο μπαρμπαπηδουλας και δεν έχει καθόλου δουλειά με τα μέτρα
Βαλε barcode φιλε.
Ασε τα λογια του αερα
Δεν πειράζει, εγώ γουσταρω να κολλήσω και να κολλάω ανεμβολίαστουςΟ αλλος ο ψεκας περιχαρης μπαινει στο νημα να ποσταρει για τη Σιγκαπουρη οτι οριστε δεν δουλευουν τα εμβολια γιατι και εκει κολλανε, λες και του ειχε πει κανεις οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε,και μεσα στο ιδιο κειμενο αναφερει ξεκαθαρα οτι οι θανατοι εκει ειναι συντριπτικα λιγοτεροι απο οτι εδω...ανικητη η ηλιθιοτητα τελικα.
Μην εισαι κακος ρεΔεν πειράζει, εγώ γουσταρω να κολλήσω και να κολλάω ανεμβολίαστους
Με γλωσσοφαγε ο πουστης ο μπαρμπαπηδουλας και δεν έχει καθόλου δουλειά με τα μέτρα
ρε ανθρωπε λεμε το ποσο ευκολο ειναι να εχεις πλαστο αλλα εγκυροτατο για το συστημα χαρτι για καφε γιατι τυποι οπως ο μπαρμπαπηδουλας νομιζουν οτι δε μπορουμε να μπουμε σε μαγαζια!Λύσσα το έκανες ρε τύπε.
Πιστοποιητικό του παππού, πλαστή ταυτότητα...
Σιγά μην βγάλεις και σουγιά στον πορτιέρη για να μπεις για έναν καφέ.