Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πέστο ρε τύπε οτι ο Κούλης είναι ο καϊλές σου και όχι ο κορονοϊός.
Δεν στεναχωριόμαστε.
Ούτε πρόκειται για τα επόμενα 5,5 χρόνια να στεναχωρηθούμε.
Καλό κουράγιο.
O Κουλης τις επόμενες εκλογές τις εχει χαλαρά. Το ιδιο και τις μεθεπόμενες. Μην σου πω και τις μεθε-μεθεπόμενες. Μετά βλέπουμε! :)

Αστούς να σκούζουν, εγω γουστάρω τρέλα να βλέπω τις πιπες που ανεβάζουν, κρατάω τα ποστ και τους τα τρίβω στη μάπα. Κι ειναι καλύτερο απο χύσιμο στη μάπα αυτο, να ξερεις!!! :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.721
Πόντοι
12.756
Εξάμηνο δεν πέρασε , γυρω στις 10 Σεπτέμβρη είχαν αρχίσει τα συμπτώματα και τέλος Σεπτέμβρη ημουν καλά ... εν το μεταξύ έδειξα χτες το τέστ αντισωμάτων στην φαρμακοποιό και μου λέει λίγα είναι τα αντισώματά σου μπορεί να μην πέρασες κορωνοιό :confused:

Αλλά απο την άλλη γιατί να είχα 358 αρχές Νοέμβρη και όχι ας πούμε κάτω απο 50 ... που έχουν βάλει το όριο οτι απο 50 και πάνω έχεις αντισώματα ;

Βασικά η μαλακία που έκανα ηταν που δεν πήγα για τέστ όταν έπρεπε οπότε αν έβγαινε θετικό θα είχα και πιστοποιητικό νόσησης τώρα , αλλά νόμιζα οτι δεν θα το χρειαστώ , και όντως δεν το χρειαζόμουν πρίν τα νέα μέτρα.
καλημερα Σαββα...μολις περασει το εξαμηνο παμε για εμβολιασμο τοτε να εισαι τουρμπατος:rockon:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης με τους εμβολιασμένους στο 93%​

Ο γιατρός – ερευνητής, έφερε ως παράδειγμα τη Σιγκαπούρη, μια χώρα με εμβολιασμένο το 93% του πληθυσμού της.

Εξήγησε ότι λόγω του αυξημένου ποσοστού των εμβολιασμένων η Σιγκαπούρη προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων για πρώτη φορά και αντιμετωπίζει τώρα «τσουνάμι» μολύνσεων αντίστοιχο με της Ελλάδας. Το «αβαντάζ» της Σιγκαπούρης είναι ότι έχει πολύ λιγότερους νεκρούς από την Ελλάδα.

Ρε τι μας λέει ο Παυλάκης. Με 93% εμβολιασμούς και γίνεται της κακομοίρας; Σε μας δηλαδή δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίσοιχο αν δεν είχαμε 65% και είχαμε 95%; Σε μας παραχαλαρώσανε οι εμβολιασμένοι και πληρώνουμε το τίμητα της ανεμελιάς και της κίβδυλης ελευθερίας που υποσχέθηκε το ταγάρι ο γουρλός. Το αβαντάζ είναι ότι έχει καλύτερα νοσοκομεία. Εμείς αν βασιστούμε στο ΕΣΥ, κλάφτα Χαράλαμπε και γίνε νεκροθάφτης να κονομήσεις.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ναι τυπε εμεις λεμε για την περιπτωση που μπαινεις με πιστοποιητικο απο ατομο με συννωνυμια! πως θα ξερεις οτι αυτος εχει εμβολιαστει η οχι!? και μη σκας υπαρχουν και πλαστες ταυτοτητες οποτε ταιριαζουν οι μαπες ευκολα! λες και μπορεις να ελεγξεις και αν μια ταυτοτητα ειναι γνησια!?
Λύσσα το έκανες ρε τύπε.
Πιστοποιητικό του παππού, πλαστή ταυτότητα...
Σιγά μην βγάλεις και σουγιά στον πορτιέρη για να μπεις για έναν καφέ. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.721
Πόντοι
12.756
α ρε Βανταμα λειπεις απο το σαι... :(

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
καλημερα Σαββα...μολις περασει το εξαμηνο παμε για εμβολιασμο τοτε να εισαι τουρμπατος:rockon:
Θα δούμε , βασικά εγω πιστεύω οτι ηταν κορωνοιός αυτό που πέρασα και έτσι είμαι ηδη τουρμπάτος. :sunglasses:

Το πρόβλημα είναι οτι μου λειπει το πιστοποιητικό νόσησης με το οποίο ναι μεν είμαι αντίθετος αλλά αν δεν τα ακυρώσουν θα πρέπει να κάνω συνεχώς τέστ ... απο την μια λεφτά υπάρχουν αλλά κουράζει και η διαδικασία όλη την ώρα για τέστ.

Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάω Κυριακή για τέστ , βλέπω μεγαλύτερα ποσοστά θετικότητας τότε , οπότε υποθέτω πως είναι πιό πιθανό να σου κάτσει το πιστοποιητικό νόσησης εκείνη την μέρα .... εκτός πιά αν αυτά που ανακοινώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα :confused:

Τέλος πάντων βγαίνω τώρα γιατί έχω κάτι δουλειές.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Ο ξεφτιλισμενος μαιμού ξεπουλημενος καφετζου επιστημονας δε βγαινει στα κανάλια, τι εγινε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα δούμε , βασικά εγω πιστεύω οτι ηταν κορωνοιός αυτό που πέρασα και έτσι είμαι ηδη τουρμπάτος. :sunglasses:

Το πρόβλημα είναι οτι μου λειπει το πιστοποιητικό νόσησης με το οποίο ναι μεν είμαι αντίθετος αλλά αν δεν τα ακυρώσουν θα πρέπει να κάνω συνεχώς τέστ ... απο την μια λεφτά υπάρχουν αλλά κουράζει και η διαδικασία όλη την ώρα για τέστ.

Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάω Κυριακή για τέστ , βλέπω μεγαλύτερα ποσοστά θετικότητας τότε , οπότε υποθέτω πως είναι πιό πιθανό να σου κάτσει το πιστοποιητικό νόσησης εκείνη την μέρα .... εκτός πιά αν αυτά που ανακοινώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα :confused:

Τέλος πάντων βγαίνω τώρα γιατί έχω κάτι δουλειές.
Ασε τις δουλειες, κατσε στο μπου

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποιο μέλος είναι;

Δεν αναφέρει το ρεπορτάζ μήπως τον κολησανε και κορονοϊο, πράγμα διόλου απίθανο αν φανταστείς ότι οι Ρουμάνοι είναι ανεμβολιαστοι ?

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Πάντως δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία είναι γεμάτα...
Κυρίως τα δημοσια αρχίζουν να αναβάλλουν χειρουργεία....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης με τους εμβολιασμένους στο 93%​

Ο γιατρός – ερευνητής, έφερε ως παράδειγμα τη Σιγκαπούρη, μια χώρα με εμβολιασμένο το 93% του πληθυσμού της.

Εξήγησε ότι λόγω του αυξημένου ποσοστού των εμβολιασμένων η Σιγκαπούρη προχώρησε σε χαλάρωση των μέτρων για πρώτη φορά και αντιμετωπίζει τώρα «τσουνάμι» μολύνσεων αντίστοιχο με της Ελλάδας. Το «αβαντάζ» της Σιγκαπούρης είναι ότι έχει πολύ λιγότερους νεκρούς από την Ελλάδα.

Ρε τι μας λέει ο Παυλάκης. Με 93% εμβολιασμούς και γίνεται της κακομοίρας; Σε μας δηλαδή δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίσοιχο αν δεν είχαμε 65% και είχαμε 95%; Σε μας παραχαλαρώσανε οι εμβολιασμένοι και πληρώνουμε το τίμητα της ανεμελιάς και της κίβδυλης ελευθερίας που υποσχέθηκε το ταγάρι ο γουρλός. Το αβαντάζ είναι ότι έχει καλύτερα νοσοκομεία. Εμείς αν βασιστούμε στο ΕΣΥ, κλάφτα Χαράλαμπε και γίνε νεκροθάφτης να κονομήσεις.
μήπως να μας πληροφορούσες πόσους νεκρούς έχει η Σιγκαπούρη; Κι επειδή εσύ και οι όμοιοί σου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, θα πληροφορήσω εγώ το σάιτ.
24 Νοεμβρίου 2021: 6 ΘΑΝΑΤΟΙ. Μέσος όρος 7 ημερών: 8 ΘΑΝΑΤΟΙ.
Πηγή deaths from covid 19 in singapore 24 11 2021

Ελλάδα: 93 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 24.11.2021
Πηγή https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κυρίως τα δημοσια αρχίζουν να αναβάλλουν χειρουργεία....
Είναι ένας αγώνας που δίνει χρόνια η τωρινή κυβέρνηση.

Α, καθώς και οι ειδικοί των οποίων πρέπει να ακούμε την γνώμη τους δίναν και αυτοί τον αγώνα τους, πιάνοντας τόπο τώρα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μήπως να μας πληροφορούσες πόσους νεκρούς έχει η Σιγκαπούρη; Κι επειδή εσύ και οι όμοιοί σου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, θα πληροφορήσω εγώ το σάιτ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ;
Οι θάνατοι που καταγράφονται σήμερα, έχουν σχέση εάν ο αποθανών νόσησε από κορονοϊο τον Φεβρουάριο του 2020 και χθές πέθανε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, τότε ο "οποιοσδήποτε" άλλος λόγος παραγράφεται και την θέση του παίρνει η νόσηση από κορόνα, ασχέτως εάν αυτό συνέβη εικοσιένα μήνες πρίν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οι θάνατοι που καταγράφονται σήμερα, έχουν σχέση εάν ο αποθανών νόσησε από κορονοϊο τον Φεβρουάριο του 2020 και χθές πέθανε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, τότε ο "οποιοσδήποτε" άλλος λόγος παραγράφεται και την θέση του παίρνει η νόσηση από κορόνα, ασχέτως εάν αυτό συνέβη εικοσιένα μήνες πρίν
έχεις στοιχεία και τα γράφεις αυτά; και για ποιο λόγο θεωρείς πως οι Γιατροί δηλώνουν ψευδή αιτία θανάτου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ;
Aυτός είναι αριστερός ψεκασμένος μαλάκας. Έχεις απαιτήσεις? :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.507
Πόντοι
12.756
ανησυχω για το νημα... τι θα απογινει οταν πεθανουν ολα τα ψεκια ? :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: enduro
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
για ποιο λόγο θεωρείς πως οι Γιατροί δηλώνουν ψευδή αιτία θανάτου;
Διότι ακολουθούν το πρωτόκολλο που τους έχει στείλει η κουλοκυβερνηση,η οποία συν τοις άλλοις, έχει χαρακτηρίσει νοσοκομεία και γιατρούς μόνο για κοβιντ, χωρίς την παραμικρή εξειδίκευση, έχει απαγορεύσει χειρουργεία και μελλοντικά θα επιτρέψει περίθαλψη μόνο για εμβολιασμενους

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ανησυχω για το νημα... τι θα απογινει οταν πεθανουν ολα τα ψεκια ? :confused: :confused: :confused:
Ελπίζω να μην την κλάσει κανείς,εξ άλλου τόσες αρρώστιες που κολησανε και φύγανε από έναν μπουρδελιαρη,ο κορονας είναι γατάκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάλι γράφεις ψέμματα ρε ψέκα;
Τα παράπονά σου στον σκέρτσο, εγώ αναδημοσίευση των όσων είπε γράφω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom