Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Η ΕΛΣΤΑΤ δεν ασχολείται με τους νεκρούς απο covid. Βέβαια κατανοώ πως άτομα με αυξημένη αντίληψη, όπως η αφεντιά σου, δεν ασχολούνται με τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες.
Όντως κάτι δεν πάει καλά με σένα.
Γιατι ξερεις πού μπορει να δουλευω εγω ή καποιο συγγενικο μου προσωπο και το λες αυτο;

Καλα δεν πανε καποια ακροδεξια φασιστομουτρα.Δεν συγκαταλεγομαι σε αυτη την κατηγορια.Λυπαμαι αν σε απογοητευω.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Τυπε εισαι Γερμανια και θα πας να κανεις τετοια λαμογια;Πας καλα; :2funny:
Αν σου πω τι σχεδια εχω στο μυαλο για να γλιτωσω απο το εμβολιο θα καταλαβεις ποσο με πιεζει η κατασταση.....

Μεταξυ αλλων λεω να το σκασω και να κρυφτω καπου στους γυφτους της βουλγαριας η της ελλαδας (μια χαρα θα ´μαι εκει με καμια χοντρουλα γυφτοπουλα! Το ιδανικο σεναριο, ετσι;)

Μεχρι και για αφρικη σκεφτομαι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατι ξερεις πού μπορει να δουλευω εγω ή καποιο συγγενικο μου προσωπο και το λες αυτο;

Καλα δεν πανε καποια ακροδεξια φασιστομουτρα.Δεν συγκαταλεγομαι σε αυτη την κατηγορια.Λυπαμαι αν σε απογοητευω.
Όποιος δουλεύει στην ΕΛΣΤΑΤ και αραδιάζει τέτοιες κουταμάρες είναι για μετάταξη ή αναγκαστική αργία. Εμένα τύπε μου γιατί να με απογοητεύεις; Μπορείς να συγκαταλέγεσαι σε όποια κατηγορία θέλεις.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Όποιος δουλεύει στην ΕΛΣΤΑΤ και αραδιάζει τέτοιες κουταμάρες είναι για μετάταξη ή αναγκαστική αργία. Εμένα τύπε μου γιατί να με απογοητεύεις; Μπορείς να συγκαταλέγεσαι σε όποια κατηγορία θέλεις.
θα εισηγηθω η προταση σου περι κουταμαρων ενος αδαους μελους του μπουρδελου να πιασει τοπο στην ΕΛΣΤΑΤ.

Επειδη χρησιμοποιεις δημοσιουπαλληλικη ορολογια εισαι σιγουρα δημοσιος υπαλληλος.Σας γνωριζω καλα.Ψευτοτσαμπουκαδες και ψαρεματα του κωλου.Το χειριστο ειδος φασιστικο στο δημοσιο.Δεν ειναι ολοι ετσι ευτυχως.Εχω πετυχει και καλους.Εσυ δεν εισαι.Γεματος συμπλεγματα σε μια δουλεια που τη επελεξες αλλα δεν σου αρεσει.
ΕπΙσης ο τυποι εκει στο δημοσιο ενα κακο πραγμα βρε παιδι μου.Ατυχοντες στα προσωπικα τους παρα πολυ.
Νομιζουν βεβαια οτι ισοφαρισαν τη ''δουλεια'' με το μισθο του δημοσιου ,το σιγουρακι δηλαδη.Αμ δε.Δυστυχια μεγαλη γιατι και σε αυτο δυστυχισμενοι ειναι.
Aσε που ηλικιακα πρεπει να εισαι και παππουδι.Με το μπλε χαπι γαμας και βγαζεις τοξικοτητα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα εισηγηθω η προταση σου περι κουταμαρων ενος αδαους μελους του μπουρδελου να πιασει τοπο στην ΕΛΣΤΑΤ.

Επειδη χρησιμοποιεις δημοσιουπαλληλικη ορολογια εισαι σιγουρα δημοσιος υπαλληλος.Σας γνωριζω καλα.Ψευτοτσαμπουκαδες και ψαρεματα του κωλου.Το χειριστο ειδος φασιστικο στο δημοσιο.Δεν ειναι ολοι ετσι ευτυχως.Εχω πετυχει και καλους.Εσυ δεν εισαι.Γεματος συμπλεγματα σε μια δουλεια που τη επελεξες αλλα δεν σου αρεσει.
ΕπΙσης ο τυποι εκει στο δημοσιο ενα κακο πραγμα βρε παιδι μου.Ατυχοντες στα προσωπικα τους παρα πολυ.
Νομιζουν βεβαια οτι ισοφαρισαν τη ''δουλεια'' με το μισθο του δημοσιου ,το σιγουρακι δηλαδη.Αμ δε.Δυστυχια μεγαλη γιατι και σε αυτο δυστυχισμενοι ειναι.
Tύπε είσαι λίγο αγαθιάρης αλλά οκ. Εμείς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν κρατάμε κακία. Σαν και σε΄να αντιμετωπίζουμε ένα σωρό κάθε μέρα.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Tύπε είσαι λίγο αγαθιάρης αλλά οκ. Εμείς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν κρατάμε κακία. Σαν και σε΄να αντιμετωπίζουμε ένα σωρό κάθε μέρα.
Mαλλον εσυ εισαι ο μαλθα-κουλης!!
Το κακο με εσας ειναι οτι νομιζετε οτι μετρατε και εξω στη κοινωνια.Ευτυχως ομως που μετρατε μονο εντος του κτιριου που δουλευετε.

Αντε τωρα να χαλασεις το χιλιαρικακι που παιρνεις σε κανα μπουρδελακι μπας και κανεις και ενα καλο στη μιζερη ζωη σου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mαλλον εσυ εισαι ο μαλθα-κουλης!!
Το κακο με εσας ειναι οτι νομιζετε οτι μετρατε και εξω στη κοινωνια.Ευτυχως ομως που μετρατε μονο εντος του κτιριου που δουλευετε.

Αντε τωρα να χαλασεις το χιλιαρικακι που παιρνεις σε κανα μπουρδελακι μπας και κανεις και ενα καλο στη μιζερη ζωη σου.
Και αγαθιαρης και χαζούλης τελικά. Εσύ που δουλεύεις στην ΕΛΣΤΑΤ τυπε, οπως μας είπες και κάνεις και εισηγήσεις εντός της, αρα είσαι μεγάλος και τρανός, τι υπάλληλος είσαι;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86

Επειδη χρησιμοποιεις δημοσιουπαλληλικη ορολογια εισαι σιγουρα δημοσιος υπαλληλος.Σας γνωριζω καλα.Ψευτοτσαμπουδες και ψαρεματα του κωλου.Το χειριστο ειδος φασιστικο στο δημοσιο.Δεν ειναι ολοι ετσι ευτυχως.Εχω πετυχει και καλους.Εσυ δεν εισαι.Γεματος συμπλεγματα σε μια δουλεια που σε διαλεξ

Και αγαθιαρης και χαζούλης τελικά. Εσύ που δουλεύεις στην ΕΛΣΤΑΤ τυπε, οπως μας είπες και κάνεις και εισηγήσεις εντός της, αρα είσαι μεγάλος και τρανός, τι υπάλληλος είσαι;
Γελαω πολυ μαζι σου...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20211125_001503.jpg
    IMG_20211125_001503.jpg
    208,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.150
Πόντοι
3.506
Πες μας κιολας οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα...

Γιατι καιγεστε τοσο πολυ; Που δεν ξαναβγει ο Κουλης πρωθυπουργος; Ολοι κατα βαθος το ξερουν οτι θα χασει στις επομενες εκλογες.
Δεν νομιζω οτι θα στεναχωρηθει ιδιαιτερα παντως αυτος.Εχει χρημα η οικογενεια του να ζησει για τις επομενες 20 γενιες.Οι παρατρεχαμενοι του ναι θα βαλαντωσουν.Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

Μην στεναχωριεστε εσεις παντως.Καποια στιγμη θα τον ξαναφαμε στη μαπα μετα απο πολλα χρονια.
Να δουμε ποιος θα κυβερνήσει μετά :confused: :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

:wanker: :wanker: :wanker: :undecided::undecided::undecided:
Έρχεται η Νέα Αφρικανική (μαύρη) μετάλλαξη. Χειρότερη και από τη μαύρη πανώλη του Μεσαίωνα. Με τόσες μεταλλάξεις η ακίδα θα ομοιάζει με πέος Γκανέζου. Κρίμα όμως που ξεκίνησε στη Μποτσουάνα, καθώς η προβλέψεις μου ήταν ότι θα προέρχονταν από Ουγκάντα μεριά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Χασοδικούλη μου σε χάσαμε. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Το ΕΣΥ είναι διαλυμένο, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ή εκεί στην Ευελπίδων που πίνεις καφεδάκι λένε άλλο δελτίο;
Δε βλεπει πουθενα διαλυμένο εσυ,

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256

Κορονοπαρτυ κανουν οι ψυχάκηδες εκει?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αλεξ έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν υπάρχουν μόνο 2 λύσεις, να εμβολιαστείς ή να μην το κάνεις αλλά να είσαι πολύ προσεκτικος.
Να συνεχίσεις να ΖΕΙΣ φυσιολογικά, όσο μπορείς, αλλά να είσαι προετοιμασμενος σωματικά και ψυχολογικά αν σε βρει ο κορονοϊός...
Τύπε μου, σωστά λες να είμαστε προσεκτικοί. Μασκούλες, αποστάσεις και ότι άλλη προφύλαξη χρειάζεται για να διατηρήσουμε μια λογική κοινωνική ζωή.
Όμως, μια και δεν πρόκειται να κλειστούμε σε καμια υπόγα, το θέμα δεν είναι ΑΝ σε βρει ο κορονοϊός αλλά ΟΤΑΝ σε βρει.
Εκείνη την ώρα δεν αντιλαμβάνομαι τι ψυχολογική και σωματική προετοιμασία θα έπρεπε να έχω κάνει για να προστατευθώ. Την ηλικία, που είναι ο κρισιμότερος παράγοντας, δεν μπορώ να την επηρεάσω. Ούτε θα έχει σημασία αν πίνω ματζούνια, τρέχω 10km κάθε πρωί ή είμαι βίγκαν.
Εκείνη την ώρα θα μετρήσει αν έχω κάνει το εμβόλιο έχοντας μικρότερες πιθανότητες να κολλήσω, να αρωστήσω βαριά ή να πεθάνω.
Ή δεν θα το έχω κάνει και θα τζογάρω αναίτια την υγεία μου.
Επιλέγω το πρώτο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Πες μας κιολας οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα...

Γιατι καιγεστε τοσο πολυ; Που δεν ξαναβγει ο Κουλης πρωθυπουργος; Ολοι κατα βαθος το ξερουν οτι θα χασει στις επομενες εκλογες.
Δεν νομιζω οτι θα στεναχωρηθει ιδιαιτερα παντως αυτος.Εχει χρημα η οικογενεια του να ζησει για τις επομενες 20 γενιες.Οι παρατρεχαμενοι του ναι θα βαλαντωσουν.Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

Μην στεναχωριεστε εσεις παντως.Καποια στιγμη θα τον ξαναφαμε στη μαπα μετα απο πολλα χρονια.
Πέστο ρε τύπε οτι ο Κούλης είναι ο καϊλές σου και όχι ο κορονοϊός.
Δεν στεναχωριόμαστε.
Ούτε πρόκειται για τα επόμενα 5,5 χρόνια να στεναχωρηθούμε.
Καλό κουράγιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom