Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μην ανακοινωσουν lockdown οριστικο για ολους την παρασκευη η μεχρι μεσα δεκεμβρη

απο σημερα ιταλια

χτες προχτες γερμανια αυστρια
Η Γερμανία ανακοίνωσε λοκντάουν; Είσαι σίγουρος;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Μου στερουν την προσβαση στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου.

Μου στερουν την προσβαση στις αθλητικες εγκαταστασεις του πανεπιστημιου.

Με απειλουν με αναγκαστικη υποβολη σε εμβολιασμο απο τον Φεβρουαριο.

Ε λοιπον, ηρθε η ωρα να κανω το μαιμου εμβολιο....... 150 € και ξεμπερδεψα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
@alex71 o ραγκναρ εφαγε ξανα ΒΑΝ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχει φατσα το πιστοποιητικο τυπε? σε τραβουσαν και φωτο οταν στην καρφωναν?
οταν βλέπουν το πιστοποιητικό,βλέπουν και ενα όνομα...μαζι με αυτο το ονομα βλέπουν και μια ταυτότητα...μαζι με αυτη τη ταυτότητα,κοιτανε να δουν αν ταιριάζει και η μούρη σου με το όνομα που γράφει η ταυτότητα,που γράφει στο πιστοποιητικό :think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.744
Πόντοι
6.256
Μου στερουν την προσβαση στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου.

Μου στερουν την προσβαση στις αθλητικες εγκαταστασεις του πανεπιστημιου.

Με απειλουν με αναγκαστικη υποβολη σε εμβολιασμο απο τον Φεβρουαριο.

Ε λοιπον, ηρθε η ωρα να κανω το μαιμου εμβολιο....... 150 € και ξεμπερδεψα.
Αυτος εισαι τυπε και αμα σε πιασουν θα πας μια ωραια φυλακα και θα φας και ενα πολυ ωραιο προστιματακι....

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
800
Πόντοι
86
Η στατιστική; Κάνει τέτοια έρευνα; Για να βγάλει ποσοστά;
Πες μας κιολας οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα...

Γιατι καιγεστε τοσο πολυ; Που δεν ξαναβγει ο Κουλης πρωθυπουργος; Ολοι κατα βαθος το ξερουν οτι θα χασει στις επομενες εκλογες.
Δεν νομιζω οτι θα στεναχωρηθει ιδιαιτερα παντως αυτος.Εχει χρημα η οικογενεια του να ζησει για τις επομενες 20 γενιες.Οι παρατρεχαμενοι του ναι θα βαλαντωσουν.Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

Μην στεναχωριεστε εσεις παντως.Καποια στιγμη θα τον ξαναφαμε στη μαπα μετα απο πολλα χρονια.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Σε λοκντάουν δε θα πάμε... απλά θα την πληρώσει η εστίαση πάλι

Από την άλλη βέβαια γιατί να πάρουμε μέτρα; Αφού πάμε καλά. Το Βέλγιο μας ρίχνει 9 χιλιάδες νεκρούς στ' αυτιά. :rolleyes:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
οταν βλέπουν το πιστοποιητικό,βλέπουν και ενα όνομα...μαζι με αυτο το ονομα βλέπουν και μια ταυτότητα...μαζι με αυτη τη ταυτότητα,κοιτανε να δουν αν ταιριάζει και η μούρη σου με το όνομα που γράφει η ταυτότητα,που γράφει στο πιστοποιητικό :think:
αυτο λεμε τυπε! υπαρχουν συννωνυμιες απειρες!!!! ποιος μπορει να διασταυρωσει με την ταυτοτητα μου πως ειμαι η δεν ειμαι ο υποτιθεμενος εμβολιασμενος που αναγραφεται στο χαρτι απο τη στιγμη που εχουμε ιδιο ονομα και επωνυμο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτο λεμε τυπε! υπαρχουν συννωνυμιες απειρες!!!! ποιος μπορει να διασταυρωσει με την ταυτοτητα μου πως ειμαι η δεν ειμαι ο υποτιθεμενος εμβολιασμενος που αναγραφεται στο χαρτι απο τη στιγμη που εχουμε ιδιο ονομα και επωνυμο?
εγω...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πες μας κιολας οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα...

Γιατι καιγεστε τοσο πολυ; Που δεν ξαναβγει ο Κουλης πρωθυπουργος; Ολοι κατα βαθος το ξερουν οτι θα χασει στις επομενες εκλογες.
Δεν νομιζω οτι θα στεναχωρηθει ιδιαιτερα παντως αυτος.Εχει χρημα η οικογενεια του να ζησει για τις επομενες 20 γενιες.Οι παρατρεχαμενοι του ναι θα βαλαντωσουν.Αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

Μην στεναχωριεστε εσεις παντως.Καποια στιγμη θα τον ξαναφαμε στη μαπα μετα απο πολλα χρονια.
Να σου πω ότι κατάλαβα πως αυτά που λες είναι εκτός πραγματικότητας. Γιαυτό και στα τόνισα. Γιατί αν τα εννοείς πραγματικά κάτι δεν πάει καλά.
Για τα υπόλοιπα, καημό δεν έχω αν ξαναβγεί ο Κυριάκος. Ο ξεφτιλισμένος συρφετός του Τσίπρα που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, να μας εκμηδενίσει ως επαγγελματική και κοινωνική τάξη και να μας φτωχοποιήσει, να μην βγει και ας βγει όποιος άλλος.

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.674
Πόντοι
736
το ξερω αλλα δεν περασε το εξαμηνο;
Εξάμηνο δεν πέρασε , γυρω στις 10 Σεπτέμβρη είχαν αρχίσει τα συμπτώματα και τέλος Σεπτέμβρη ημουν καλά ... εν το μεταξύ έδειξα χτες το τέστ αντισωμάτων στην φαρμακοποιό και μου λέει λίγα είναι τα αντισώματά σου μπορεί να μην πέρασες κορωνοιό :confused:

Αλλά απο την άλλη γιατί να είχα 358 αρχές Νοέμβρη και όχι ας πούμε κάτω απο 50 ... που έχουν βάλει το όριο οτι απο 50 και πάνω έχεις αντισώματα ;

Βασικά η μαλακία που έκανα ηταν που δεν πήγα για τέστ όταν έπρεπε οπότε αν έβγαινε θετικό θα είχα και πιστοποιητικό νόσησης τώρα , αλλά νόμιζα οτι δεν θα το χρειαστώ , και όντως δεν το χρειαζόμουν πρίν τα νέα μέτρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για πες μας και πως τυπε! η εφαρμογη γραφει ενα ξερο ονομα. το χαρτι της βεβαιωσης δε γραφει κανενα αριθμο ταυτοτητας!
αντε να το πάρει το ποτάμι...κάποιες φορες δουλευω μαζι με ενα φίλο πόρτα εδω κοντα σε μενα σε ενα μαγαζι,το μαγαζί αυτο δε μπαίνει κανεις χωρις πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτοτητα...δηλ θα δω αν το πιστοποιητικό εχει τα στοιχεια της ταυτοτητας,και μαζι με τη μουρη που εχει πανω η ταυτότητα θα δω και τη μούρη του πελάτη να δω αν ταιριάζουν...οχι οτι τη βρίσκω με αυτη τη διαδικασία αλλα εχω πιασει μερικους πιτσιρικάδες με ταυτότητα και πιστοποιητικο αλλουνου (φιλους τους δηλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom