Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ποστ για νεο στελεχος της Μποτσουανα και το πως μας κοροιδευουν απο ψεκ σε 3....2.....1........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck::zfuck::zfuck:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
"Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια από μόνα τους δεν αρκούν"
Κάτσε να θυμηθώ ποιος έλεγε το ίδιο και τον έλεγαν ψεκασμένο αντιεμβολιαστή...

20211104_230723.jpg

⚠️

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
"Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια από μόνα τους δεν αρκούν"
Κάτσε να θυμηθώ ποιος έλεγε το ίδιο και τον έλεγαν ψεκασμένο αντιεμβολιαστή...

20211104_230723.jpg

⚠️
Ετσι κι αλλιως ψεκασμενος ειναι, απλα εδω επεσε μέσα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οταν λες στα αρχιδια μου αν μας κλεισουν(δεν σκεφτεσαι αυτους που υποφερουν,δεν εχουν δουλεια,δεν θα εχουν λεφτα,θα αυτοκτονησουν,θα παθουν καταθλιψη)δεν σκεφτεσαι τις επιπτωσεις οικονομικες ,κοινωνικες που ηδη υπαρχουν και θα πολλαπασιαστουν σε ενα τετοιο ενδεχομενο,οποτε εισαι εγωκεντρικος και εχεις επαρση γιατι νομιζεις πως εσυ θα τη γλιτωσεις,ειτε τα χεις βρει ετοιμα και δεν εχεις αναγκη να δουλεψεις για να διατηρησεις οσα ηδη εχεις,η βγαζεις κανα 10,000 το μηνα οποτε παω πασο...και δεν χαρακτηρισα εσενα προσωπικα οσο τον τροπο σκεψης σου ο οποιος δεν αρμοζει σε εναν καθημερινο ανθρωπο μιας μεσης και πανω εφυιας,βεβαια δεν στερω το δικαιωμα απο κανεναν να εχει αυταπατες και να ειναι χαζος....
Καλα,εισαι σοβαρος τωρα;

Εγω ψηφισα τα μνημονια ή αυτοι που τα υπεγραψαν ανακοινωσαν οτι δεν τα χαν διαβασει καλα,βλεποντας πολιτες να χορευουν το χορο του ζαλογγου απ τα μπαλκονια τους;

Εβγαλα εγω ποσες χιλιαδες κοσμου απ το Σεπτεμβριο ή το Κουλι που ειπε οτι αναστελεται η εργασια τους,παραγγελνοντας τωρα,μηνες μετα την επιστρατευση ιδιωτων γιατι λεει δεν επαρκουν οι υγειονομικοι;

Παραγγειλα εγω ποσες χιλιαδες περιπολικα κανοντας νεες προσληψεις ανεμβολιαστων αστυνομικων,γιατι δεν υπαρχουν ερευνες που να κολας κορονοιο απο αστυνομικο;

Τυπε μου ειλικρινα εαν νομιζεις πως εαν "εγω" εμβολιαζομουν η χωρα τωρα θα τανε Ελβετια,τοτε τι να πω...ενας απ τους δυο μας εχει προβλημα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ετσι κι αλλιως ψεκασμενος ειναι, απλα εδω επεσε μέσα
Μάλιστα, μας λέει την αλήθεια κατάμουτρα και ειναι ψεκασμένος...
Μωρε νουδου μέχρι να σβήσει ο ήλιος αξίζετε νεοελληνακια

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
891
Πόντοι
86

Γ. Παυλάκης: «Ψέματα η πανδημία περί ανεμβολίαστων - Έκρηξη περιστατικών τα Χριστούγεννα»​

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256

Που ξερει αυτος οτι ειναι ορθιο.
Υπαρχει κανας πενταψηφιος αριθμος που να εξυπηρετει τον κοσμο ;
Εχει προσπαθησει να κλεισει ραντεβου για κατι;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606

Που ξερει αυτος οτι ειναι ορθιο.
Υπαρχει κανας πενταψηφιος αριθμος που να εξυπηρετει τον κοσμο ;
Εχει προσπαθησει να κλεισει ραντεβου για κατι;
Αυτό το αλάνι έλεγε το πρωί στο μπουρδέλο κανάλι πως το εβδομήντα πέντε % των ενηλίκων είναι εμβολιασμενοι....δηλαδή αν προσθέσεις δέκα % που έχουν σίγουρα ήδη νοσήσει ,αυτούς που δεν μπορούν να εμβολιαστούν κάνα δεκαρικό και τα πιτσιρίκια αλλά δέκα.....πόσο είναι τελικά το ποσοστό των ανεμβολιαστων οεεεεο?.....μας παπατζωνουν ρε και μας περνάνε για χαζούς σίγουρα...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.133
Πόντοι
6.056
Αυτό το αλάνι έλεγε το πρωί στο μπουρδέλο κανάλι πως το εβδομήντα πέντε % των ενηλίκων είναι εμβολιασμενοι....δηλαδή αν προσθέσεις δέκα % που έχουν σίγουρα ήδη νοσήσει ,αυτούς που δεν μπορούν να εμβολιαστούν κάνα δεκαρικό και τα πιτσιρίκια αλλά δέκα.....πόσο είναι τελικά το ποσοστό των ανεμβολιαστων οεεεεο?.....μας παπατζωνουν ρε και μας περνάνε για χαζούς σίγουρα...
Πολυ εξυπνο,διαβασε εδω να ξεστραβωθεις. :confused: :confused: :confused:
https://www.news247.gr/politiki/api...-astynomikoi-metadidoyn-koronoio.9431044.html

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.056
Πόντοι
2.606
Τεράστια παπατζα....έχουν δημιουργήσει κλίμα μίσους μεταξύ των πολιτών ,για να κρύψουν την γύμνια τους....και το αφήγημα είναι πως για όλα φταίει ο ανεμβολιαστος....έχουν κλείσει το 50% της δουλειάς σε πολλούς κλάδους και σε λένε τα ψεκια φταινε....στις ΜΕΘ μπαίνεις αλλά δε βγαίνεις,τα ψεκια φταινε...το ρεύμα επί τρία...τα ψεκια φταινε...πιστοποιητικά και χαρτουρα μέχρι και για χέσιμο τα ψεκια φταινε...έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο στρατόπεδα,τα ψεκια φταίνε....μεγαλοστομίες και παπατζα παντού,τα ψεκια φταινε..ψάχνουν τώρα να δουν πως και που θα ρίξουν την ευθύνη για το λοκνταουν....ευκολακι..τα ψεκια φταινε..πόσα είναι τελικά ρε νιαμου τα ψεκια που παντα φταινε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
Τεράστια παπατζα....έχουν δημιουργήσει κλίμα μίσους μεταξύ των πολιτών ,για να κρύψουν την γύμνια τους....και το αφήγημα είναι πως για όλα φταίει ο ανεμβολιαστος....έχουν κλείσει το 50% της δουλειάς σε πολλούς κλάδους και σε λένε τα ψεκια φταινε....στις ΜΕΘ μπαίνεις αλλά δε βγαίνεις,τα ψεκια φταινε...το ρεύμα επί τρία...τα ψεκια φταινε...πιστοποιητικά και χαρτουρα μέχρι και για χέσιμο τα ψεκια φταινε...έχουν χωρίσει τους ανθρώπους σε δύο στρατόπεδα,τα ψεκια φταίνε....μεγαλοστομίες και παπατζα παντού,τα ψεκια φταινε..ψάχνουν τώρα να δουν πως και που θα ρίξουν την ευθύνη για το λοκνταουν....ευκολακι..τα ψεκια φταινε..πόσα είναι τελικά ρε νιαμου τα ψεκια που παντα φταινε?
λενε δεν θα κανουν λοκνταουν τυπε , το λεει και ο Αλεξ εδω μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπέρα και σε εσενα αγαπητό μέλος

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.133
Πόντοι
6.056
λενε δεν θα κανουν λοκνταουν τυπε , το λεει και ο Αλεξ εδω μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπέρα και σε εσενα αγαπητό μέλος
Πες,πες περναει στο υποσυνδειδητο του κοσμου,ετσι οταν το ξεφουρνισει δεν θα τους ερθει αποτομο :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.958
Πόντοι
26.141
Όταν λες ότι κάτι δεν γίνεται σωστά, τότε θα πρέπει να εξηγείς γιατί δεν είναι σωστό αλλά και να αντιπροτείνεις τι θα ήταν σωστό.

Αυτά περί "αν ήμουν πρωθυπουργός και έπαιρνα 10 χιλιάρικα θα σου έλεγα τι θα έκανα" είναι για 12χρονα (ο γιός μου που είναι 16 δεν τα συζητάει αυτά πια) και άνευ ουσίας, ούτε καν προσφέρουν στην κουβέντα.

Άρα, δεν μπορείς να κρίνεις μια απόφαση αν δεν έχεις ατίστοιχη πρόταση. Απλά λες "αυτό είναι λάθος, κακή διαχείριση. Τελεία".

Έλα όμως που κάτι τέτοιο δεν γίνεται :)
Απάντησα η δουλειά δεν είναι να κυβερνώ το καράβι
Η δουλειά του πρωθυπουργού εινσαι

Δεν ζήτησα την ψήφο του λαού για να κυβερνήσω
Μπορώ να κριθω για τα δικά μου αποτελέσματα στη δουλειά μου κ όχι για το τι κάνει ο πρωθυπουργός

Μπορώ όμως να κρίνω την κυβέρνηση αφού κ είμαι πολίτης της δημοκρατίας αυτής κ ψηφίζω κ φορολογούμε κ ο καθένας κρίνεται για το αποτέλεσμα του

Ελπίζω τώρα να το καταλαβες :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ο πολίτης κρίνει κ δεν κρίνεται στη δημοκρατία

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
3 μέρες έλειψα χαμούλη βλέπω!!

@athinaios44 πού είσαι παιδί μου, για δώσε αναφορά τι γίνεται εδώ;

Βρήκαν καινούργιους λόγους να γκρινιάζουν τα ψεκ ή τα ίδια και τα ίδια πάλι;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Οπως παει ο γουρλής αρχηγος μας θα τον σβήσει πολυ νωρις τον ηλιο

Μάλιστα, μας λέει την αλήθεια κατάμουτρα και ειναι ψεκασμένος...
Μωρε νουδου μέχρι να σβήσει ο ήλιος αξίζετε νεοελληνακια

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μπορώ όμως να κρίνω την κυβέρνηση αφού κ είμαι πολίτης της δημοκρατίας αυτής κ ψηφίζω κ φορολογούμε κ ο καθένας κρίνεται για το αποτέλεσμα του

Ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.

Πυθαγόρας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.858
Πόντοι
12.756
3 μέρες έλειψα χαμούλη βλέπω!!

@athinaios44 πού είσαι παιδί μου, για δώσε αναφορά τι γίνεται εδώ;

Βρήκαν καινούργιους λόγους να γκρινιάζουν τα ψεκ ή τα ίδια και τα ίδια πάλι;