kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Δείτε πώς ωρύεται και χτυπιέται ο αυλικός σφουγγοκωλάριος μόλις του έθιξαν τον αρχηγό/βασιλιά Μητσοτάκη.
Σα φαγητο χωρις αλάτι πλεον οι πολιτικές εξελίξειςα ρε Βανταμα λειπεις απο το σαι...
Σοφέ γέροντα έκλεισες το ραντεβού για την τρίτη δόση; Είμαστε σε κρίσιμη ηλικία και όλο και κάποιο νόσημα θα ελλοχεύει μέσα μας.Το πολυ 4μηνο παει η προστασια με τις 2 δοσεις οπως φαινεται. Επρεπε να ειχε ανοιξει η πλατφορμα για 3η δοση με την συμπληρωση του.
Που κατατεθηκε αυτο το πραγμα;Δωσε λινκ....Και άρα η λύση είναι κάθε 6 μήνες να κάνεις ενα εμβόλιο που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει σε 10-20-30 χρόνια;
Αναρωτιέμαι. Υπέρ είμαι και το έχω κάνει απτους πρώτους, αλλά μετά από κάποιο σημείο καταντάει κοροιδία. Για να μπεις δλδ να πιεις ενα καφές να πρέπει σαν το πρεζάκι κάθε 6μηνο να εμβολιάζεσαι. Αυτά είναι πρωτοφανή!
Εδώ την περασμένη βδομάδα κατατέθηκε επισημα πλέον στον EMA προς εξέταση μελέτη που αποδεικνύει σε εργαστηριακές συνθήκες ότι τα mRNA εμβόλια μπορεί να μειώσουν την ικανότητα ανάπλασης του DNA.
Αυτά σπουδάζουν στην ανωτέρα ζητιανευτική, ανωτάτη κλεπταποδοχική και έχουν master στην πρεζεμπορία. Επαγγέλματα του μέλλοντος. Κρίμα που σπουδάσαμε τόσα χρόνια για 3 και 60.Σοκ: Εισήγηση για αφαίρεση της επιμέλειας από τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω μέτρων!
Τα συνταγμοτολογικά «εξαπτέρυγα» της κυβέρνησης κρίνουν νόμιμες τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των ανεμβολίαστων πολιτών και το πάνε ακόμα ένα βήμα παραπέραwww.pronews.gr
Εκτος βεβαια απ τους γύφτους που κανουν οτι θελουν.
Τα πενταχρονα στον πειραια που καθαριζουν τζαμια δεν τα βλεπει η κεραμεως.
J&J όχι πια δάκρυα..Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»
Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας άνθρωπος που λέει αυτό που σκέφτεται και πιστεύει. Έτσι και τώρα που ρωτήθηκε για το εμβόλιο του κορωνοϊού αποκάλυψε πως: «Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν...www.makeleio.gr
Εδώ την περασμένη βδομάδα κατατέθηκε επισημα πλέον στον EMA προς εξέταση μελέτη που αποδεικνύει σε εργαστηριακές συνθήκες ότι τα mRNA εμβόλια μπορεί να μειώσουν την ικανότητα ανάπλασης του DNA.
Πού να ξέρω , στην εκπομπή του Παπαδάκη ακούστηκε το συγκεκριμένο , και μετά το επιβεβαίωσε και ο Σκέρτσος , οτι ακολουθάμε λέει τις οδηγίες του ΠΟΥ ενω άλλες χώρες όπως Αγγλία και Ισπανία δεν κάνουν το ίδιο.Έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον post, νέα θεωρία έχουν οι ψεκ.
Δηλαδή Savva είναι φτιαχτά να νούμερα δεν πεθαίνει κάθε μέρα 100 ανθρώπους ο Κούλης όπως έλεγε ο kolompourdas;
Τον ενημερώσατε τον ακαδημαϊκό για αυτή την εξέλιξη;
Δεν φταιει κανενα εμβολιο που βγηκε για το α στελεχος και μεχρι να κυκλοφορησει ηταν το δ στελεχος σε κυκλοφορια στη κοινοτητα...για το αρχικο στελεχος μια χαρα δουλευε και μας προστατευε.Ακομα και για το τωρινο στελεχος ολες οι μελετες δειχνουν οτι με τη τριτη δοση εχει επαρκεστατη προστασια ανω του 90%.Το εμβόλιο λοιπόν σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα όπως θα θέλαμε. Ήταν δύσκολο εγχείρημα από την αρχή όπως είχαμε γράψει, πως για κανένα κορονοϊό δεν είχε βγει εμβόλιο. Παρόλα αυτά η επιστήμη μας έδωσε ένα όπλο να αμυνθούμε για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα.
Είναι φανερό πως ένας καθολικός εμβολιασμός δεν θα εξαφανίσει το πρόβλημα αλλά θα το μετριάσει τόσο πολύ ώστε να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογική ροή μέχρι ο ιός να γίνει ενδημικός.
Γενικό lockdown κάποιες χώρες θα κάνουν, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει στις περισσότερες.
Εγώ σίγουρα είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού προς όλους. Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ τον καγκελάριο της Αυστρίας που είχε τα μπρούτζινα cojones να γίνει ο πρώτος που επιβάλει καθολική υποχρεωτικότητα.
Πιθανό να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά για την ώρα δεν φαίνονται πολλοί ηγέτες ζεστοί για τέτοια απόφαση.
Διαφωνώ στο ή τους εμβολιάζεις όλους υποχρεωτικά ή τότε παραδέχεσαι ότι πουλάς παραμύθια.
Το δεύτερο μπορώ να σε διαβεβαιώσω ό,τι δεν συμβαίνει σίγουρα και το πρώτο αυτή την στιγμή τους πέφτει πολύ δύσκολο να το αποφασίσουν.
Θεωρώ πως θα περιμένουν να δουν πως θα πάει με τα αναβαθμισμένα εμβόλια για την Δ που έχει επικρατήσει και μετά θα παρθούν οι όποιες τέτοιες αποφάσεις.
Που κατατεθηκε αυτο το πραγμα;Δωσε λινκ....
Καταλαβαινεις τι λεει ο τυπος;
Αυτό είναι το study και ψάχνω τώρα την είδηση
Δεν φταιει κανενα εμβολιο που βγηκε για το α στελεχος και μεχρι να κυκλοφορησει ηταν το δ στελεχος σε κυκλοφορια στη κοινοτητα...για το αρχικο στελεχος μια χαρα δουλευε και μας προστατευε.Ακομα και για το τωρινο στελεχος ολες οι μελετες δειχνουν οτι με τη τριτη δοση εχει επαρκεστατη προστασια ανω του 90%.
Γιαυτο τωρα θα φαμε τη μεταλλαξη απο τη Μποτσουανα
Μάλλον μπανΠου εξαφανήστηκε αυτός ?
Χιλιαδες μεταλλαξεις υπηρξαν αλλα το θεμα ειναι να μην εμφανιστει καποια που επικρατησει λογω υψηλης μεταδοτικοτητας και που θα εχει πολλες αλλαγες στη πρωτεινικη ακιδα ωστε να διαφευγει απο τα τωρινα εμβολια....οπως εγινε ΕΝ ΜΕΡΕΙ με τη Δελτα.Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες.
Δεν έγραψα πως φταίει το εμβόλιο, έγραψα πως δεν λύνει το πρόβλημα όπως θα θέλαμε. Απλά εννοούσα πως θα θέλαμε ένα εμβόλιο που θα προσφέρει με την μια μόνιμη ανοσία αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολα εφικτό.
Χιλιάδες μεταλλάξεις υπάρχουν πολύ πριν της Μποτσουάνα και θα υπάρξουν κι άλλες.
Αλλά για καμμιά δεν φαίνεται προς ώρας ό,τι μπορεί να επικρατήσει.
τυπε,θα κανω δυο ερωτησεις ,που προφανως δε καμια περιπτωση δεν μπορω να απαντησω ......αν μπορεις λες μια γνωμη...α) γιατι να μεταλλασσεται ο ιος στους ανεμβολιαστους που στην τελικη τους κολλαει ευκολα και οχι να μεταλλασσεται για να ανταπεξελθει στο οποιο τειχος η αναχωμα προστασιας προσπαθουμε να του θεσουμε(λοκνταουν -εμβολια- μασκες)με το να γινεται μεταδοτικοτερος?Δεν φταιει κανενα εμβολιο που βγηκε για το α στελεχος και μεχρι να κυκλοφορησει ηταν το δ στελεχος σε κυκλοφορια στη κοινοτητα...για το αρχικο στελεχος μια χαρα δουλευε και μας προστατευε.Ακομα και για το τωρινο στελεχος ολες οι μελετες δειχνουν οτι με τη τριτη δοση εχει επαρκεστατη προστασια ανω του 90%.
Το προβλημα λοιπον δεν ειναι το εμβολιο....το προβλημα ειναι οτι δεν εμβολιαζεται η συντριπτικη πλειοψηφια στις ευπορες χωρες ενω στις φτωχες χωρες δεν υπαρχουν διαθεσιμα εμβολια γιατι τα κρατανε οι πλουσιες χωρες για τη παρτη τους.
Η λυση θα ηταν απελευθερωση των πατεντων αλλα αυτο δεν συμφερει φυσικα τους κολοσσους των φαρμακευτικων εταιρειων τυπου Pfizer και τους πολιτικαντηδες που τα παιρνουν απο αυτους....
Γιαυτο τωρα θα φαμε τη μεταλλαξη απο τη Μποτσουανα με τις 32 μεταλλαξεις στην ακιδα που πιθανοτατα θα διαφευγει απο τα τωρινα εμβολια και φτου απο την αρχη...και αν δεν ειναι της Μποτσουανα θα ειναι καποια αλλη γιατι ολη αυτη η μαλακια ειναι ενας φαυλος κυκλος.
Ναι, έχω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Η Πραγματική Αριστερά άλλαξε τον Κόσμο με το Διαφωτισμό που οδήγησε τελικά στη Γαλλική Επανάσταση. Αν οποιοδήποτε άτομο αυτοπροσδιορίζεται ως Αριστερό, πρέπει να μελετάει την Πραγματικότητα πριν ανοίξει το στόμα του και πετάξει παπαριές που στιγματίζουν το Κίνημα. Όποιος είναι Αριστερός, είναι Αριστερός και στην τουαλέτα. Θεωρείται στρατευμένος για να έρθει μια καλύτερη Κοινωνία. όχι να ξαναγυρίσουμε στο ΜεσαίωναAυτός είναι αριστερός ψεκασμένος μαλάκας. Έχεις απαιτήσεις?
...Kαι η βροχα επεφτε στρεητ θρου.
Ζωρζ Ζαμπετ.
Το μονο που θελω ειναι να ταξιδευω οσο περισσοτερο και πιο ελευθερα μπορω. Δυστυχως δεν ειμαι καλος πελατης των ιατρων, φαρμακοποιων και μικροβιολογων. Αλοιμονο μου αν παω τωρα για τυχον εξετασεις, που καλως η, κακως εχω να κανω εδω και 12 χρονια. Κατευθειαν στο μνημα θα με χωσουνε, με συνοπτικες διαδικασιες. Γι αυτο τα αποφευγω. Το εμβολιο ομως το χρειαζομαι, λογω και των ταξιδιων μου στην Ν/Α Ασια. Βεβαια, δικαιωμα του καθενος ειναι το τι θα κανει με το κορμι του και κανεις δεν μπορει να το επιβαλει με το ζορι, αλλα μονο με πειθω.Σοφέ γέροντα έκλεισες το ραντεβού για την τρίτη δόση; Είμαστε σε κρίσιμη ηλικία και όλο και κάποιο νόσημα θα ελλοχεύει μέσα μας.