Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Δεν αλλαξε τιποτα...εχω παει παντου...Βεβαια εαν βλεπεις Σκαι χωρις μπολι δεν ζεις κανχωρις μπολι δεν πας πουθενα δεν ξερω αν σε ενημερωσαν
Δεν αλλαξε τιποτα...εχω παει παντου...Βεβαια εαν βλεπεις Σκαι χωρις μπολι δεν ζεις κανχωρις μπολι δεν πας πουθενα δεν ξερω αν σε ενημερωσαν
Για που είσαι αν επιτρέπεται;Ετσι και αλλιως το μαρτη θα παω εξωτερικό οποτε το τρεναρω οσο παει.
αναλογα ποια χωρα...Δεν αλλαξε τιποτα...εχω παει παντου...Βεβαια εαν βλεπεις Σκαι χωρις μπολι δεν ζεις καν
Δεν λεω....Για που είσαι αν επιτρέπεται;
Εγω μεχρι τωρα παω παντουχωρις μπολι δεν πας πουθενα δεν ξερω αν σε ενημερωσαν
Ο Αθηναίος εννοεί νόμιμα, όχι σαν λαθρομετανάστης...Εγω μεχρι τωρα παω παντου
Στην Ευρωπη παντου...απλα καπου κανεις καραντινα,καπου οχιαναλογα ποια χωρα...
να βιαστει Βανταμας τοτε μην αλλαξει το κοζιΣτην Ευρωπη παντου...απλα καπου κανεις καραντινα,καπου οχι
Πάλι Κουλη θα έχεις τότε!Ναι καλα εγω εχω κλεισει ραντεβου για το 2025
Χαχαχαχαχαχαχχαχα
Ουτε λεφτα για κτελ δεν εχεις ρε μυθομανη τραβελαλβανε!Ετσι και αλλιως το μαρτη θα παω εξωτερικό οποτε το τρεναρω οσο παει.
10 θα παει να κανει αν του κόψουν το ΚΕΑ!ετσι και γινει αυτο εχει φυγει να κανει και τις 2 δοσεις συγχρονως
Κοιτα...λογω θανατων απ τον κορονοιο αλλαξε το ωραριο των καταστηματων,λογω ιου πλεον το ραπιντ γινεται με αντιτιμο ενω για πολλους μηνες γινοταν δωρεαν,λογω ιου εχει πεθανει κοσμος σπιτια του για αναβολες χειρουργειων,λογω ιου βαφτισαν οι κυβερνωντες ιατρους ως κορονοιατρους οι οποιοι ουδεμια σχεση ειχαν με το αντικειμενο κ τωρα παραιτουνται,λογω ιου κοσμος εχασε τη δουλεια του,οποτε μη μας λες την μια οψη του νομισματος ...και ξαφνικα τι!Ολα θα γινουν τελεια;Αφου λενε οτι οι περισσοτεροι εμβολιαστηκαν...αφου λενε οτι το εμβολιο ειναι θαυμα...για πιο λογο εξαναγκζουν ετσι οταν μιλας για θαυμα...;Τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής. 1 στους 50 μη εμβολιασμένους πεθαίνει. ΟΧΙ 1 στους 50 που θα νοσήσουν…. 1 στους 50 που δεν έχουν εμβολιαστεί…. Άντε καλημέρα. Για αυτό σας κλείνουν σπίτια, βαρέθηκαν πια να σας νταντεύουν και να γεμίζετε τις ΜΕΘ.
γιατί η βλακεία είναι ανίκητη και ο βλάκας δεν μπορεί να αντιληφθεί την κατάσταση γύρω του.Κοιτα...λογω θανατων απ τον κορονοιο αλλαξε το ωραριο των καταστηματων,λογω ιου πλεον το ραπιντ γινεται με αντιτιμο ενω για πολλους μηνες γινοταν δωρεαν,λογω ιου εχει πεθανει κοσμος σπιτια του για αναβολες χειρουργειων,λογω ιου βαφτισαν οι κυβερνωντες ιατρους ως κορονοιατρους οι οποιοι ουδεμια σχεση ειχαν με το αντικειμενο κ τωρα παραιτουνται,λογω ιου κοσμος εχασε τη δουλεια του,οποτε μη μας λες την μια οψη του νομισματος ...και ξαφνικα τι!Ολα θα γινουν τελεια;Αφου λενε οτι οι περισσοτεροι εμβολιαστηκαν...αφου λενε οτι το εμβολιο ειναι θαυμα...για πιο λογο εξαναγκζουν ετσι οταν μιλας για θαυμα...;
Για το Κουλι λες;γιατί η βλακεία είναι ανίκητη και ο βλάκας δεν μπορεί να αντιληφθεί την κατάσταση γύρω του.