ΤΥΠΟΙ δεν υπαρχουν εμβολιασμενοι και ανεμοβολιαστοι...
υπαρχουν μαλακες και πολυ μαλακες κ απο τις 2 πλευρες---
οσοι το εχουν κανει κραζουν αυτους που ΔΕΝ...δεκτο το κραξιμο ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 666 ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑΙ....οταν ο αλλος εχει αμφιβολια η οποια εχει καποια βαση π.χ μικρος χρονος του σκευασματος ουτε 18μηνες...αυτο εχει μια λογικη---
στον ΑΝΤΙΠΟΔΑ οι αλλοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ.......
χωρις να μετρησουν τα στατιστικα δεδομενα......
---------------
τι εκανα???
εγω το εκανα τελος οκτωμβρη μετα απο πολυ σκεψη ανηπερεαστος απο πουθενα....οκ θα παραδεχτω οτι ειχα λιγο φοβο αν μου τυχει η στραβη...αλλα το ξεπερασα εδω εχω βρεθει κ πιο μεγαλες δυσκολιες απο ενα εμβολιο κ δεν με επιασε φοβος....
το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
--ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ???ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΧΙ αν γινει η νοσηση ισως την πατησω...αλλα εκανα αυτο που επελεξε η λογικη.....
-ΚΡΑΖΩ ΤΩΡΑ τους ανεμβολιαστους ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ 666 ΤΣΙΠΑΚΙ...ΣΧΕΔΙΟ ΚΤΛ...
- ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 2021? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ...ΚΑΙ ΤΟ 2022 ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.--
-ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Κ ΟΙ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ....
Η ΜΙΑ για να κρατησουν το συστημα σε λειτουργια κ η αλλη πλευρα βγηκε για δημοσιοτητα αναγνωριση ΚΤΛ....οι γνωστοι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ-----
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μη γινεσαι σκεπτομενος εδω μεσα. Κρατα το για τον εαυτο σου. Θα σε κατασπαραξει ο σωρος και θα βαλεις αμφιβολιες στο μυαλο σου για το τι βλεπεις μπροστα σου και τι οχι.
Γινε και εσυ ενα μποτακι που ακολουθει το script αδιαφορωντας για το τι βλεπουν τα ματια σου, για το γαμισι που εχει παιξει με τις οικονομιες τους, της ζωες τους, τη ψυχοσυνθεση τους, το happiness τους.
Ολα αυτα για εναν ιο οποιοσδηποτε και αν ειναι αυτος.
Οι περισσοτεροι, ειναι τοσο εξαρτωμενη η ψυχουλα τους απο το συστημα και θα παλεψουν για να το προστατεψουν. Γιατι τι αλλο τους εχει απομεινει να κανουν πλεον?
Ειναι conditioned να υπακουουν και να συμμορφωνονται με οτιδηποτε ερθει.
Κοιτας τον 2ο ΠΠ και οι ανθρωποι αναρωτιουνται πως οι Γερμανοι αφησαν τους ναζι να κανουν αυτα που εκαναν. Και το 2015 τη μιση Ελλαδα να θελει να βγει απο ΕΕ.
Ας παιρνουν εναν μισθο ο οποιος χανει αξια καθε χρονο και τις τιμες των σημαντικων πραγματων να αυξανονται καθε χρονο.
Οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι.
Ασε τους να αυνανιζονται με το να ασχολουνται με τα συστατικα των εμβολιων, να βλεπουν πιτες και στατιστικα με τους διασωληνωμενους στο Μαροκο, με τα δικαιωματα των λοατκι, το μπουλινγκ, τη wwf και τη μαυρη τρυπα.