Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Μολις επεστρεψα απο αλλη μια δραστηριοτητα μη εμβολιασμενων...
ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕ..να δεις πως θα γινεις κοριτσι μετα στην μπουζου..να ριξεις και μολοτωφ ομως
Κρυωνουν λιγο...ενταξει οσο ειχε ηλιο πηγαν παραλια με ΦΙΕΣΤΑ καφε απο το περιπτερο,λουκουμα,μαλλι της γριας,σαμαλι και κοιταγαν απο το παραθυρο εμας που πιναμε βιεννουα,εσπρεσσακια ζεστα,φραπογαλα και κρασακι ΜερλοΤι νέα έχουμε εδώ φίλε;
Πώς τα περάσατε με τα ψέκια σαββατοκύριακο;
Συνεχίζουν την κλάψα;
Κι από αύριο πούτσα πιο μεγάλη, θα κάνουν ραπιντ για να πάνε για δουλειά και μόνο για δουλειά...οι μαλάκες πληρώνουν για να πάνε να δουλέψουν....Κρυωνουν λιγο...ενταξει οσο ειχε ηλιο πηγαν παραλια με ΦΙΕΣΤΑ καφε απο το περιπτερο,λουκουμα,μαλλι της γριας,σαμαλι και κοιταγαν απο το παραθυρο εμας που πιναμε βιεννουα,εσπρεσσακια ζεστα,φραπογαλα και κρασακι Μερλο
τους το αφιερωνω το τραγουδακι...Κι από αύριο πούτσα πιο μεγάλη, θα κάνουν ραπιντ για να πάνε για δουλειά και μόνο για δουλειά...οι μαλάκες πληρώνουν για να πάνε να δουλέψουν....
Κρυωνουν λιγο...ενταξει οσο ειχε ηλιο πηγαν παραλια με ΦΙΕΣΤΑ καφε απο το περιπτερο, λουκουμα,μαλλι της γριας,σαμαλι και κοιταγαν απο το παραθυρο εμας που πιναμε βιεννουα,εσπρεσσακια ζεστα,φραπογαλα και κρασακι Μερλο
Ναι καλα εγω εχω κλεισει ραντεβου για το 2025Εεεετσι....βάλτε μυαλό και εμβολιαστείτε να τελειώνουμε με αυτή τη μαλακία!!!
ΜΗΝ σπαμμαρειςΝαι καλα εγω εχω κλεισει ραντεβου για το 2025
Χαχαχαχαχαχαχχαχα
Εσένα θα στο καρφώσει ο Πολάκης και θα ναι Κυριακή πρωί...Ναι καλα εγω εχω κλεισει ραντεβου για το 2025
Χαχαχαχαχαχαχχαχα
25 εκατοστα βελονα θα εχειΕσένα θα στο καρφώσει ο Πολάκης και θα ναι Κυριακή πρωί...
Τώρα να βγει νόμος...κομμένο το ΚΕΑ στους ανεμβολίαστους...25 εκατοστα βελονα θα εχει
ετσι και γινει αυτο εχει φυγει να κανει και τις 2 δοσεις συγχρονωςΤώρα να βγει νόμος...κομμένο το ΚΕΑ στους ανεμβολίαστους...
ομορφος εχει πει οτι ειναι...1,85 ,αθλητικος,ευθυτενης,πρωταθλητης του κραβ μαγκα με χαιτη μεχρι την πλατηΚλείσε κάνα ραντεβού με το πρώτο ΚΤΕΛ για το Τεπελένι μωρή κακάσχημη καργιόλα γιατί εκεί θα σε στείλουμε.
Ναι καλα θα σου τραβηξω το στρινγκ που φορας και θα κοκκινίσει η κωλαθρα σουΚλείσε κάνα ραντεβού με το πρώτο ΚΤΕΛ για το Τεπελένι μωρή κακάσχημη καργιόλα γιατί εκεί θα σε στείλουμε.
Ετσι και αλλιως το μαρτη θα παω εξωτερικό οποτε το τρεναρω οσο παει.ετσι και γινει αυτο εχει φυγει να κανει και τις 2 δοσεις συγχρονως
χωρις μπολι δεν πας πουθενα δεν ξερω αν σε ενημερωσανΕτσι και αλλιως το μαρτη θα παω εξωτερικό οποτε το τρεναρω οσο παει.