athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.853
- Πόντοι
- 12.756
ε τοτε θα τους ΓΑΜΗΣΟΜΕΝτυπε η δυναμη τηςγαμωμαναςπειθους εχει αποδειχτει οτι ειναι πολυ μεγαλη στο μπου
ε τοτε θα τους ΓΑΜΗΣΟΜΕΝτυπε η δυναμη τηςγαμωμαναςπειθους εχει αποδειχτει οτι ειναι πολυ μεγαλη στο μπου
ε τοτε θα τους ΓΑΜΗΣΟΜΕΝ
ΟΧΙ εντατικες πιανουν χωρο..υπαθρια νοσοκομεια μονο για αυτους με ειδικευομενους με μαιμου πτυχια απο Ουκρανια,Βουλγαρια,Μολδαβια,Ουζμπεκισταν τα μουνιατυπε σου εχω το απολυτο επιχειρημα
πες στους ψεκασμενους χυστες οτι αν κολλησουν κορονα και πανε εντατικη μετα θα γραφουν σαν τον γιασου
ΟΧΙ εντατικες πιανουν χωρο..υπαθρια νοσοκομεια μονο για αυτους με ειδικευομενους με μαιμου πτυχια απο Ουκρανια,Βουλγαρια,Μολδαβια,Ουζμπεκισταν τα μουνια
χαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχ..ακομα το παλευει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ..τυπε θα τους πηγαινουμε στο μαγαζι του τυπου που θελει να του χαρισουν παλια παιχνιδια να το διακοσμισει
Ας γινει αυτο και κολωνουμε να μπουκαρουμε στη διοικηση του νοσοκομείου και κανουμε τοπι τον διοικητή και ολη τη διοικηση.ΟΧΙ εντατικες πιανουν χωρο..υπαθρια νοσοκομεια μονο για αυτους με ειδικευομενους με μαιμου πτυχια απο Ουκρανια,Βουλγαρια,Μολδαβια,Ουζμπεκισταν τα μουνια
ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕ..να δεις πως θα γινεις κοριτσι μετα στην μπουζου..να ριξεις και μολοτωφ ομωςΑς γινει αυτο και κολωνουμε να μπουκαρουμε στη διοικηση του νοσοκομείου και κανουμε τοπι τον διοικητή και ολη τη διοικηση.
πόσο βλάκας είσαι εκτός απο τραβελοούγκανο, πόσο ?Ρώτα το κολλητάρι σου την Κασσιανή μωρή χαρχάλω μπας και σου δανείσει κανένα από τα δικά του και σταματήσεις τις υστερίες.
χαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχ..ακομα το παλευει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ..
Εχω κανει με γιατρο που ζητησε φακελακι,ηρθε η μανα του κλαιγοντας δεν εβγαζε ακρη με τον κωλογιατρο λεφτα δεν ειχε να τον παει νομικα και ο ανηψιος της με ηξερε και ηρθε η δυσμοιρη και μου τα ειπε,τον βρηκα μετα του εξήγησα το ονειρο και του κοπηκε ο ιδρωτας ευτυχως που ηταν ο ανηψιος μαζι μου και μου ειπε να μην τον δειρω και εκεινη τη μερα ειχα πολυ ορεξη για ξυλο.ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕ..να δεις πως θα γινεις κοριτσι μετα στην μπουζου..να ριξεις και μολοτωφ ομως
Ας γινει αυτο και κολωνουμε να μπουκαρουμε στη διοικηση του νοσοκομείου και κανουμε τοπι τον διοικητή και ολη τη διοικηση.
Εννοείται τους εμπιστευομαι,εχουν πολυ καλη ιατρικητυπε δεν εμπιστευεσαι τους αποφοιτους γιατρους απο πανεπιστημια της βουλγαριας και της μολδαβιας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχω κανει με γιατρο που ζητησε φακελακι,ηρθε η μανα του κλαιγοντας δεν εβγαζε ακρη με τον κωλογιατρο λεφτα δεν ειχε να τον παει νομικα και ο ανηψιος της με ηξερε και ηρθε η δυσμοιρη και μου τα ειπε,τον βρηκα μετα του εξήγησα το ονειρο και του κοπηκε ο ιδρωτας ευτυχως που ηταν ο ανηψιος μαζι μου και μου ειπε να μην τον δειρω και εκεινη τη μερα ειχα πολυ ορεξη για ξυλο.
τυπε δεν εμπιστευεσαι τους αποφοιτους γιατρους απο πανεπιστημια της βουλγαριας και της μολδαβιας;
Εφημεριδα ΘΕΜΑ <Η θα κλεισουμε στα σπιτια τους τα ανεμβολιαστους, η θα μας κλεισουν αυτοι ολους μεσα μεχρι τα Χριστουγεννα.>θελω να σας εμβολιασω ΟΛΟΥΣ ειλικρινα το κανω και δωρεαν...τον Βανταμα θα τον γαμησω 5 εμβολια θα του κανω
Πόσοι?Οχι κανεις μέγα λάθος.. Και πέρα από αυτό υπάρχουν και στο εξωτερικό άνθρωποι που έχουν πεθάνει εμβολιασμένος.
Ναι, μέτρα για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, γιατι οπως συμφωνήσαμε οι εμβολιασμένοι που έχουν πεθάνει ειναι απο 1-3 σε καθε χώρα. Ουτε καν όριο στατιστικού λάθους δεν ειναι αυτο. Άρα δεν χρειάζεται να συζητάμε καν αν χρειάζεται να κανει κάποιος εμβόλιο οχι και ποια ειναι τα ποσοστά εμβολιασμένων - vs- ανεμβοιλίαστων. ΟΚ? Υπαρχει κάποιον νόημα να το συζητάμε?Δε λεω οτι ειναι πολλοί και σίγουρα στο μεγαλύτερο βαθμό το εμβόλιο σώζει ζωές.. Αλλά όχι στο 100%.Υστερα εγώ ποτε δεν είπα όχι στα μέτρα,
Οπως σου ειπα, πολιτικό το εχεις κανει εσυ και κάποιοι άλλοι. Ο Κουλης δεν κανει μέτρα για τους ζαιους ή τους βελοπουλαιους ή για τους μπαρουφαίους. Παίρνει μέτρα για τους ανεμβολιαστους. Για εμενα ποσώς με ενδιαφέρει η κομματική ταυτοτητα των ανεμβολιαστων, ουτε τον Κουλη καθώς φαίνεται απο τα μέτρα που παιρνει. Ο μόνος που συνδέει το πολιτικό κομμάτι (ψηφαλακια) με το υγειονομικό (αν πεθαίνουν ή οχι οι εμβολιασμένοι) εισαι εσυ!αυτό όμως που ξέρω καλυτερα απο σενα ειναι πως ακόμα και τώρα διαλεγουν για το που θα ρίξουν το βάρος και αυτό είναι το πολιτικο ζήτημα (να που κολλάει ο Κουλης)
Η εφημερίδα «ΤΟ ΘΕΜΑ» ειναι κυβέρνηση?Εφημεριδα ΘΕΜΑ <Η θα κλεισουμε στα σπιτια τους τα ανεμβολιαστους, η θα μας κλεισουν αυτοι ολους μεσα μεχρι τα Χριστουγεννα.>
Δηλαδη <Η τους τελειωνουμε η μας τελειωνουν.> η κατασταση.
Θυμισου, οταν καταταχθεις στα ταγματα ασφαλειας, να τους τονισεις οτι ησουν απο τους πρωτεργατες στη συλληψη του ολου σχεδιου.
oποτε οσοι κινδυνευουν να πανε να το κανουν αυτο λεμε... ολοι με υποκειμενο νοσημα και ευπαθεις πεθαινουν. και οσοι φυγαν "ξαφνικα" ειναι ειτε επειδη δε ξεραν τι εχουν (μιας και ποιος παει ποτε για τσεκ απ?) ειτε δε προσεξαν τα αφτερ κοβιντ "σηματα"... σε αυτο φταινε και οι γιατροι μιας και θελει να εισαι σε επιφυλακη 2 μηνες μετα την ασθενεια με το παραμικρο συμπτωμα θελει να ψαχτεις... δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που πχ ειχαν πονο στην κοιλια και θεωρησαν οτι ειναι ασχετο αλλα τελικα ηταν θρομβωση αφτερ κοβιντ στο εντερο...το ότι τα έχουνε κάνει σαν τα μούτρα τους δεν αμφισβητείται.
Μαζί σου σε όσα τους λες κ λίγα λες, βάζω άλλα τόσα γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ (μπαρμπαπδλας)
Αποσυνδέουμε όμως το πολιτικό απο το ιατρικό
διότι ο γαμημένος κορόνας αφαιρεί ζωές.
Και προς το παρόν ,μόνο το εμβόλιο προστατεύει (λίγο-πολύ) απο τον βεελζεβούλ
Ναι καλα αύριο να δουμε που θα ειναι η πρεμιέρα των μετρων.θελω να σας εμβολιασω ΟΛΟΥΣ ειλικρινα το κανω και δωρεαν...τον Βανταμα θα τον γαμησω 5 εμβολια θα του κανω
Ναι καλα μου τα ειπε εμενα η ελενη τα χουνερια σου...χαχαχαχχχαΤι να καρπαζώσεις μωρή ξεφτιλισμένη με το γαριδάκι σου.