Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
ε τοτε θα τους ΓΑΜΗΣΟΜΕΝ

τυπε σου εχω το απολυτο επιχειρημα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
πες στους ψεκασμενους χυστες οτι αν κολλησουν κορονα και πανε εντατικη μετα θα γραφουν σαν τον γιασου :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.853
Πόντοι
12.756
τυπε σου εχω το απολυτο επιχειρημα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
πες στους ψεκασμενους χυστες οτι αν κολλησουν κορονα και πανε εντατικη μετα θα γραφουν σαν τον γιασου :confused::confused::confused:
ΟΧΙ εντατικες πιανουν χωρο..υπαθρια νοσοκομεια μονο για αυτους με ειδικευομενους με μαιμου πτυχια απο Ουκρανια,Βουλγαρια,Μολδαβια,Ουζμπεκισταν τα μουνια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
ΟΧΙ εντατικες πιανουν χωρο..υπαθρια νοσοκομεια μονο για αυτους με ειδικευομενους με μαιμου πτυχια απο Ουκρανια,Βουλγαρια,Μολδαβια,Ουζμπεκισταν τα μουνια

τυπε θα τους πηγαινουμε στο μαγαζι του τυπου που θελει να του χαρισουν παλια παιχνιδια να το διακοσμισει :wanker::wanker::wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.853
Πόντοι
12.756
τυπε θα τους πηγαινουμε στο μαγαζι του τυπου που θελει να του χαρισουν παλια παιχνιδια να το διακοσμισει :wanker::wanker::wanker:
χαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχ..ακομα το παλευει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ .. :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ας γινει αυτο και κολωνουμε να μπουκαρουμε στη διοικηση του νοσοκομείου και κανουμε τοπι τον διοικητή και ολη τη διοικηση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.853
Πόντοι
12.756
Ας γινει αυτο και κολωνουμε να μπουκαρουμε στη διοικηση του νοσοκομείου και κανουμε τοπι τον διοικητή και ολη τη διοικηση.
ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕ..να δεις πως θα γινεις κοριτσι μετα στην μπουζου..να ριξεις και μολοτωφ ομως

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.463
Πόντοι
6.056
Ρώτα το κολλητάρι σου την Κασσιανή μωρή χαρχάλω μπας και σου δανείσει κανένα από τα δικά του και σταματήσεις τις υστερίες.
πόσο βλάκας είσαι εκτός απο τραβελοούγκανο, πόσο ?
ποιό κολλητάρι μωρή ανεγκέφαλη καρπαζοσουρτούκω ?

δεν υπάρχει κασσιανή ,δεν υπάρχει καμία άλλη, μόνο εσύ η ρουφήχτρα,
μόνο σε σένα το δίνω ...
ρούφα το τρομπόνι :smitten:

pxoula tsimpoukaki se ROB.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕ..να δεις πως θα γινεις κοριτσι μετα στην μπουζου..να ριξεις και μολοτωφ ομως
Εχω κανει με γιατρο που ζητησε φακελακι,ηρθε η μανα του κλαιγοντας δεν εβγαζε ακρη με τον κωλογιατρο λεφτα δεν ειχε να τον παει νομικα και ο ανηψιος της με ηξερε και ηρθε η δυσμοιρη και μου τα ειπε,τον βρηκα μετα του εξήγησα το ονειρο και του κοπηκε ο ιδρωτας ευτυχως που ηταν ο ανηψιος μαζι μου και μου ειπε να μην τον δειρω και εκεινη τη μερα ειχα πολυ ορεξη για ξυλο.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656

τυπε δεν εμπιστευεσαι τους αποφοιτους γιατρους απο πανεπιστημια της βουλγαριας και της μολδαβιας; :confused: :confused: :confused:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τυπε δεν εμπιστευεσαι τους αποφοιτους γιατρους απο πανεπιστημια της βουλγαριας και της μολδαβιας; :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εννοείται τους εμπιστευομαι,εχουν πολυ καλη ιατρικη

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
Εχω κανει με γιατρο που ζητησε φακελακι,ηρθε η μανα του κλαιγοντας δεν εβγαζε ακρη με τον κωλογιατρο λεφτα δεν ειχε να τον παει νομικα και ο ανηψιος της με ηξερε και ηρθε η δυσμοιρη και μου τα ειπε,τον βρηκα μετα του εξήγησα το ονειρο και του κοπηκε ο ιδρωτας ευτυχως που ηταν ο ανηψιος μαζι μου και μου ειπε να μην τον δειρω και εκεινη τη μερα ειχα πολυ ορεξη για ξυλο.

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456

99% εκ των οποιον στα 45 τους παχυσαρκοι, καπνιστες να σου λενε οτι η πρωτεινη σκοτωνει και οτι δε χρειαζεσαι γυμναστικη αλλα να ανεβοκατεβαινεις σκαλες.

1637503586081.png

• Like
Αντιδράσεις: alex71

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
889
Πόντοι
86

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΝΟΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΑ! Η «Ζούγκλα» σας ενημέρωσε νωρίς και σωστά Το αφήγημα του νοσείς πιο ελαφριά εάν εμβολιαστείς τελείωσε. Πάρτε τα λάθος μέτρα πίσω. Μέτρα λογικά και ανθρώπινα για όλους. Το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσούν μεγαλύτερο απο εκείνο των ανεμβολίαστων την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εμβολιασμένοι νοσούν το ίδιο σοβαρά όπως και οι ανεμβολίαστοι. Η Γκάγκα είπε την αλήθεια. Δεχθήκαμε άθλιες επιθέσεις αλλά σας αποκαλύψαμε την αλήθεια.

kai i sinexeia tou arthrou.simerino.sto parakato link.

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
θελω να σας εμβολιασω ΟΛΟΥΣ ειλικρινα το κανω και δωρεαν...τον Βανταμα θα τον γαμησω 5 εμβολια θα του κανω :wanker::wanker::wanker:
Εφημεριδα ΘΕΜΑ <Η θα κλεισουμε στα σπιτια τους τα ανεμβολιαστους, η θα μας κλεισουν αυτοι ολους μεσα μεχρι τα Χριστουγεννα.>

Δηλαδη <Η τους τελειωνουμε η μας τελειωνουν.> η κατασταση.

Θυμισου, οταν καταταχθεις στα ταγματα ασφαλειας, να τους τονισεις οτι ησουν απο τους πρωτεργατες στη συλληψη του ολου σχεδιου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Οχι κανεις μέγα λάθος.. Και πέρα από αυτό υπάρχουν και στο εξωτερικό άνθρωποι που έχουν πεθάνει εμβολιασμένος.
Πόσοι?

Δε λεω οτι ειναι πολλοί και σίγουρα στο μεγαλύτερο βαθμό το εμβόλιο σώζει ζωές.. Αλλά όχι στο 100%.Υστερα εγώ ποτε δεν είπα όχι στα μέτρα,
Ναι, μέτρα για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, γιατι οπως συμφωνήσαμε οι εμβολιασμένοι που έχουν πεθάνει ειναι απο 1-3 σε καθε χώρα. Ουτε καν όριο στατιστικού λάθους δεν ειναι αυτο. Άρα δεν χρειάζεται να συζητάμε καν αν χρειάζεται να κανει κάποιος εμβόλιο οχι και ποια ειναι τα ποσοστά εμβολιασμένων - vs- ανεμβοιλίαστων. ΟΚ? Υπαρχει κάποιον νόημα να το συζητάμε?

αυτό όμως που ξέρω καλυτερα απο σενα ειναι πως ακόμα και τώρα διαλεγουν για το που θα ρίξουν το βάρος και αυτό είναι το πολιτικο ζήτημα (να που κολλάει ο Κουλης)
Οπως σου ειπα, πολιτικό το εχεις κανει εσυ και κάποιοι άλλοι. Ο Κουλης δεν κανει μέτρα για τους ζαιους ή τους βελοπουλαιους ή για τους μπαρουφαίους. Παίρνει μέτρα για τους ανεμβολιαστους. Για εμενα ποσώς με ενδιαφέρει η κομματική ταυτοτητα των ανεμβολιαστων, ουτε τον Κουλη καθώς φαίνεται απο τα μέτρα που παιρνει. Ο μόνος που συνδέει το πολιτικό κομμάτι (ψηφαλακια) με το υγειονομικό (αν πεθαίνουν ή οχι οι εμβολιασμένοι) εισαι εσυ! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εφημεριδα ΘΕΜΑ <Η θα κλεισουμε στα σπιτια τους τα ανεμβολιαστους, η θα μας κλεισουν αυτοι ολους μεσα μεχρι τα Χριστουγεννα.>

Δηλαδη <Η τους τελειωνουμε η μας τελειωνουν.> η κατασταση.

Θυμισου, οταν καταταχθεις στα ταγματα ασφαλειας, να τους τονισεις οτι ησουν απο τους πρωτεργατες στη συλληψη του ολου σχεδιου.
Η εφημερίδα «ΤΟ ΘΕΜΑ» ειναι κυβέρνηση?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.593
Πόντοι
2.356
το ότι τα έχουνε κάνει σαν τα μούτρα τους δεν αμφισβητείται.
Μαζί σου σε όσα τους λες κ λίγα λες, βάζω άλλα τόσα γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ :2funny: (μπαρμπαπδλας)

Αποσυνδέουμε όμως το πολιτικό απο το ιατρικό
διότι ο γαμημένος κορόνας αφαιρεί ζωές.
Και προς το παρόν ,μόνο το εμβόλιο προστατεύει (λίγο-πολύ) απο τον βεελζεβούλ:rockon:
oποτε οσοι κινδυνευουν να πανε να το κανουν αυτο λεμε... ολοι με υποκειμενο νοσημα και ευπαθεις πεθαινουν. και οσοι φυγαν "ξαφνικα" ειναι ειτε επειδη δε ξεραν τι εχουν (μιας και ποιος παει ποτε για τσεκ απ?) ειτε δε προσεξαν τα αφτερ κοβιντ "σηματα"... σε αυτο φταινε και οι γιατροι μιας και θελει να εισαι σε επιφυλακη 2 μηνες μετα την ασθενεια με το παραμικρο συμπτωμα θελει να ψαχτεις... δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που πχ ειχαν πονο στην κοιλια και θεωρησαν οτι ειναι ασχετο αλλα τελικα ηταν θρομβωση αφτερ κοβιντ στο εντερο...

το εμβολιο δε σωζει εκει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
θελω να σας εμβολιασω ΟΛΟΥΣ ειλικρινα το κανω και δωρεαν...τον Βανταμα θα τον γαμησω 5 εμβολια θα του κανω :wanker::wanker::wanker:
Ναι καλα αύριο να δουμε που θα ειναι η πρεμιέρα των μετρων.
Ολοι εχουν κλείσει ραντεβου και εγω ακομα αντιστεκομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom