Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.596
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Καταρχήν εγώ δεν είπα ότι όλοι οι Εμβολιασμενοι πεθαίνουν.. Για να εξηγουμεθα..
Είπες:
«Πεθαίνουν εμβολιασμένοι σε πολλά νοσοκομεία».

Ερωτημα:
Σε ποσα νοσοκομεία έχουν πεθάνει εμβολιασμένοι και πόσοι?

Απάντηση: ???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.464
Πόντοι
6.056
Μάγκες το εμβόλιο δεν είναι πανάκια.. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι σε πολλά νοσοκομεία πεθαίνουν και Εμβολιασμενοι. Για μένα παντως είναι λάθος να εστιάζουν στις μικρές ηλικιακές ομάδες. Εγώ έναν 20χρονο που δεν θέλει να εμβολιαστει δεν μπορώ να τον πω ψεκασμένο τώρα βέβαια επειδή εδώ μέσα ο φανατισμός δε κρυβεται από μερικούς μερικούς για τον Κουλη και αν τους έλεγε οτι ο γάιδαρος πετάει αυτοί θα λέγανε ναι?εκεί τι να πεις
πανάκια δεν είναι στα σίγουρα.
Είναι ο μοναδικός τρόπος να μην αιφνιδιάσει ο κορονοιός τον οργανισμό
και τον συντρίψει βασανιστικά.... ειδικά τους ευπαθείς..
πως μπορεί ένας ταλαιπωρημένος ανεμβολίαστος ηλικιωμένος να ανταπεξέλθει στον κορόνα ?
έχει δύναμη να παράξει αντισώματα μόνος του ?
ούτε να βήξει ....
Ποιός εγγυάται ότι οι ανεμβόλιαστοι ευπαθείς δεν θα πεθάνουνε εάν κολλήσουνε ? ΟΥΔΕΙΣ !!!!

Απο κει κ πέρα σε επίσημο επίπεδο
χαρακτηρισμοί ψέκια κτλπ είναι απαράδεκτοι
τόσο σαν αισθητική
αλλά κ σαν αποτέλεσμα αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί..

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
To 90% το έκανα 100%

ο κορονοιός παίζει στα ίσα υγιείς οργανισμούς ,
τους ευπαθείς,κουρασμένους,παχύσαρκους τους πάει άγιο Πέτρο
Καλημέρα Γιαλελέλι μου :smitten: :smitten: :smitten:

Εμείς οι Αραβότουρκοι κέντρου Αθήνας, νησιών και πάσης Ελλάδος είμαστε νέοι σε ηλικία και χαίρουμε άκρας υγείας άρα δεν έχουμε και κανένα λόγο να κάνουμε το χτικιοεμβολιο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Στη τελική για να μην το ξεχνάει κανένας, εμείς οι ιερες αγελάδες του Δυτικού κόσμου δεν χρειάζεται να το κάνουμε:wanker::wanker::wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Αυτον δεν επρεπε να τον ειχε τσιμπησει εισαγγελεας τωρα; Που δινει απειρα επιχειρηματα στους αρνητες και δικαιωματα στην καθε συντεχνια να ισχυριζεται πως δεν υπαρχουν μελετες οτι μεταδιδουν τον κορονοιο;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.464
Πόντοι
6.056
Καλημέρα Γιαλελέλι μου :smitten: :smitten: :smitten:

Εμείς οι Αραβότουρκοι κέντρου Αθήνας, νησιών και πάσης Ελλάδος είμαστε νέοι σε ηλικία και χαίρουμε άκρας υγείας άρα δεν έχουμε και κανένα λόγο να κάνουμε το χτικιοεμβολιο:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Στη τελική για να μην το ξεχνάει κανένας, εμείς οι ιερες αγελάδες του Δυτικού κόσμου δεν χρειάζαται να το κάνουμε:wanker::wanker::wanker:

γιαχαμπίμπι σαλααάμ
Σοβαρή κυβέρνηση θα είχε κλείσει σύψα-βασιλακόπουλο στο μπουντρούμι,
αυτοί κάνανε μεγάλη ζημιά ,μαζί κ ο τραχανοχαρδαλιάς με τα πρόστιμα κτλπ

είναι ανίκανοι να εμβολιάσουν τους μισθοδοτούμενους υπαλλήλους,
θα εμβολιάσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες αφρικανους ? σε χωριά μπορούν ..
στην αθήνα που η μισή είναι σε κατάληψη και ο κορόνας κάνει πάρτυ
ούτε θέλουν ούτε μπορούν ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Είπες:

Ερωτημα:

Είπες:

Ερωτημα:

Μου είναι δυσκολο λες τώρα βρω για θάνατο Εμβολιασμενου? Εκεί θες να καταλήξεις?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.464
Πόντοι
6.056
Σάλτα γαμήσου ρε σκύβαλο, και πάρε και την Κασσιανή με το γιδομπήχτη μαζί σου να κάνετε τριολέ.
γαμήσια,γίδες,δονητάρια τα παιδικά σου παιχνίδια στη κούνια
άντε να σου δώσω τη πιπίλα σου να ασχοληθείς:smitten:

pxoula tsimpoukaki se ROB.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σιγά μη δεν είναι και χαρτοπετσέτα.
Εσυ κάτσε μέσα βαθιά στη φώλια σου... Βαρα άλλες 500 δόσεις και από τις άλλες μάρκες και μετά ξανά βγες.. Ρίξε μια ματιά να δεις πως είναι ο κόσμος... Και βλέπουμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και ξέρεις από που φαινεται οτι εισαι ένας μιζερος καημένος τυπάκος? Αντί να κάτσεις να μοιραστείς μαζί μας καμια εμπειρία ζωής με γυναίκες κάθεσαι και καραδοκεις όλη μέρα για το ποιος θα γράψει κάτι για τα εμβόλια... Πέρα από τον κορονοιο έχεις να μας πεις κάτι άλλο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μου είναι δυσκολο λες τώρα βρω για θάνατο Εμβολιασμενου? Εκεί θες να καταλήξεις?

Ναι, ακριβώς εκεί. Διότι ακόμα και δύσκολο να μην σου ήταν να το κάνεις, θα σου ήταν πολύ δύσκολο να βρεις. Κι αυτό διότι θα έβρισκες ΕΝΑΝ (1) στο νοσοκομείο της Κρήτης, με βαριά υποκείμενα νοσήματα.

Άρα, αυτό που είπες "πεθαίνουν εμβολιασμένοι σε πολλά νοσοκομεία" δεν ισχύει κι είναι απλά τα λεγόμενα fake news που είτε αναπαράγεις από κάπου αλλού ή τα λες ο ίδιος. Προφανώς και το εμβόλιο δεν είναι πανάκια, αλλά για πες μου ένα πράγμα στην ζωή που είναι πανάκια κι ακόμα πιο συγκεκριμένα για το αν οποιοδήποτε εμβόλιο είναι πανάκια μέχρι και σήμερα.

Και μετά αναφέρεις τον Κούλη και τους φανατισμένους που αν πει ότι ο γάιδαρος πετάει, θα συμφωνήσουν.

Αυτό δείχνει ότι μάλλον εσύ συγχέεις τα ιατρικά δεδομένα με τα πολιτικά δεδομένα και, άρα, κάτι δεν σου πάει κάτι καλά με τον Κούλη. Είτε αυτό είναι επειδή σε πάει πριονοκορδέλα είτε ότι απλά δεν σου αρέσει η φάτσα του ή επειδή έχει το όνομα των Μητσοτακαίων. Δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο, όποιος και να είναι ο λόγος που εμπλέκεις τον Κούλη με το εμβόλιο.

Αυτά! :)

Πάω να φάω τα κοψίδια μου σε βουνίσιο ταβερνάκι!!!! Καλή συνέχεια! :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ναι, ακριβώς εκεί. Διότι ακόμα και δύσκολο να μην σου ήταν να το κάνεις, θα σου ήταν πολύ δύσκολο να βρεις. Κι αυτό διότι θα έβρισκες ΕΝΑΝ (1) στο νοσοκομείο της Κρήτης, με βαριά υποκείμενα νοσήματα.

Άρα, αυτό που είπες "πεθαίνουν εμβολιασμένοι σε πολλά νοσοκομεία" δεν ισχύει κι είναι απλά τα λεγόμενα fake news που είτε αναπαράγεις από κάπου αλλού ή τα λες ο ίδιος. Προφανώς και το εμβόλιο δεν είναι πανάκια, αλλά για πες μου ένα πράγμα στην ζωή που είναι πανάκια κι ακόμα πιο συγκεκριμένα για το αν οποιοδήποτε εμβόλιο είναι πανάκια μέχρι και σήμερα.

Και μετά αναφέρεις τον Κούλη και τους φανατισμένους που αν πει ότι ο γάιδαρος πετάει, θα συμφωνήσουν.

Αυτό δείχνει ότι μάλλον εσύ συγχέεις τα ιατρικά δεδομένα με τα πολιτικά δεδομένα και, άρα, κάτι δεν σου πάει κάτι καλά με τον Κούλη. Είτε αυτό είναι επειδή σε πάει πριονοκορδέλα είτε ότι απλά δεν σου αρέσει η φάτσα του ή επειδή έχει το όνομα των Μητσοτακαίων. Δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο, όποιος και να είναι ο λόγος που εμπλέκεις τον Κούλη με το εμβόλιο.

Αυτά! :)
Οχι κανεις μέγα λάθος.. Και πέρα από αυτό υπάρχουν και στο εξωτερικό άνθρωποι που έχουν πεθάνει εμβολιασμένος. Δε λεω οτι ειναι πολλοί και σίγουρα στο μεγαλύτερο βαθμό το εμβόλιο σώζει ζωές.. Αλλά όχι στο 100%.Υστερα εγώ ποτε δεν είπα όχι στα μέτρα, αυτό όμως που ξέρω καλυτερα απο σενα ειναι πως ακόμα και τώρα διαλεγουν για το που θα ρίξουν το βάρος και αυτό είναι το πολιτικο ζήτημα (να που κολλάει ο Κουλης)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και το ξερω καλυτερα απο σενα γιατί στη δουλειά μου εχω πελάτες που μιλάνε καθε μερα μαζί του.. Τώρα σε λεπτομέρειες ας μη μπουμε..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.464
Πόντοι
6.056
Ψόφα ρε κοπρόσκυλο να έρθω να χέσω τον τάφο σου.
ωραίος βλακοχουλιγάνος με τρύπα σαν τη καλντέρα της Σαντορίνης.
Μη σφίγγεσαι γλυστράνε τα δονητάρια απο μέσα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom