Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Γουσταρω να γινει και αυτο Ελλαδα. Ολοι στον κουβα.
Φουλ καυλωμενος για τη νεα σεζον που ερχεται.
Μετα απο 10 χρονια υφεσης εξαιτιας της ραφηνας και του playstation, ηρθε ο εγκλεισμος. Αφου ειχαν κλεισει αρκετα νοσοκομεια και εδιωχναν γιατρους επειδη το ειπαν οι γερμανοι. Αυτο εγινε για δηθεν νοικοκυρεμα. Ενω οι αριστοι χαζογελουσαν με υπερηφανια στην tv για το κατορθωμα τους, την ιδια ωρα που τα καναλια επαιρναν θαλασσοδανεια απο τις τραπεζες για ευνοητους λογους. Τωρα ποσα σπιτια καταστηματαρχων εστιασης κτλπ. θελετε να κλεισετε ακομη οριστικα μεχρι να περασει ο @υτισμος σας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό του έλειπε να μην παρακολουθεί και τις στημένες δημοσκοπήσεις που ο ίδιος χρηματοδοτεί. Σαν καλός εργοδότης θα πρέπει να έχει υπό το άγρυπνο βλέμμα του τους υφισταμένους του και υπό τον έλεγχό του τα ΜΜΕ. Το 2016 που βγήκε να μην θυμηθούμε τα καραγκιοζιλίκια με τα κομπιούτερ και την αναβολή των εσωκομματικών ώστε να σκάψει το λάκκο στον Μεϊμαράκη που ήταν και η επιλογή του Σαμαρά (που σιχαίνεται το Μητσοτακαίκο).
Καμία τύχη δεν ειχε ο Μεϊμαράκης. Δεν ηταν αυτό που ζητούσε ο κόσμος τη δεδομένη στιγμή.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τεραστια αυτοπεποιθηση εχει ο Κουλης και οι παρατρεχαμενοι του παντως για να επιμενουν να μην γινει lockdown.
Δηλαδη αν πανε οι νεκροι καθημερινα στους 300 παλι τα ιδια θα λενε;

Θα πω το πιο απλο παραδειγμα.
Ανακοινωνουν πρεμιερες μεγαλα μουσικα σχηματα.Ρεμος,Παολα,Καρρας και πολλοι αλλοι.Μιλαμε για μαγαζια χωρητικοτητας 4000 ατομων ε;Θα βαζουν και παραπανω σιγουρα.
Ολοι αυτοι μεσα εκει σε κλειστο χωρο χωρις μασκες αλλα εμβολιασμενοι.Δεν ξερει κανεις ομως αν ειναι φορεις του ιου ασυμπτωματικοι μιας και δεν κανουν ραπιντ.Επισης εκει μεσα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τηρησουν μετρα αποστασεων,τραπεζιων κλπ.Καμια περιπτωση οσο και αν το επιβαλλουν.

Εγω σας λεω το εξης απλο.Οι ηλικιες που πανε εκει ειναι κυριως απο 25 εως 55.
Πολλοι εξ αυτων εχουν γονεις που φυλανε τα παιδια τους.Εστω οτι κολλαει εκει μεσα ο 40 αρης ακομη και ασυμπτωματικος να ειναι.Και αυτος κολλαει τη μανα του αθελα του που φυλαει το εγγονι της.
Τι νομιζετε οτι θα γινει;Θα αντεξουν οταν νοσησουν εστω και ελαφρυτερα λογω εμβολιου η 75αρα γιαγια και ο 80αρης παππους ;Που παρα το γεγονος οτι ειναι εμβολιασμενοι λογω ηλικιας και μειωμενων αντοχων θα την παλεψουν με τον ιο; Εε εγω σας λεω δεν θα αντεξουν.Θα καταληξουν ,θα πεθανουν δηλαδη και σαν ποσοστο δινω ανω του 90% να αποβιωσουν.

Γι'αυτο σας λεω οτι η κυβερνηση αυτη εκτος απο χαζη ειναι και ακρως επικινδυνη.

Τι νομιζετε δηλαδη;Ειναι μαλακες οι αλλοι που κανουν λοκνταουν και οσοι δεν κανουν ακυρωνουν εορταστικες εκδηλωσεις,συγκεντρωσεις,γιορτες και καταργουν μουσικες πανδαισιες και πανηγυρια; Διαβασατε γι αυτα;Μπειτε και γκουγκλαρετε να δειτε τι γινεται εξω.

Δυστυχως ο Κουλης το παιζει μαγκας τωρα.Αλαζονας .Κοιταξτε με τι κανω.Δεν εχω λεφτα και καλα για αναστολες και σας αφηνω ανοιχτα να χαρειτε αλλα οκ μπορει να πεθανετε μετα.Εε δεν πειραζει θα πατε χορτατοι παντως.

Με ξενα κολυβα κανει κηδεια ο Κουλης.

Βασικα εχει τοσο πολυ τυφλωθει απο μια επαρση και μια αλαζονεια που δεν ξερει τι κανει ο ανθρωπος.

Ηξερα οτι νοητικα στερειται στοιχειωδους νοημοσυνης αλλα εδω κρινεται και ως δημοσιος κινδυνος πλεον.

Χαιρε Κουλη.Οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.
Το Κουλι δεν εχει καμμια αυτοπεποιθηση...Παιζει ενα ρολο,ναι μεν αχαρο,αλλα καποιος πρεπει να το παιξει...Διορισμενος πρωθυπουργος ειναι,χωρις να χει την παραμικρη ιδεα,απλα απολαμβανωντας το.

Οταν γραφαμε για lockdown πριν κανα διμηνο,οχι οτι θελαμε,απλα γιατι ξερουμε οτι δεν κανει αυτος κουμαντο.

Οταν ολοι τους διατυμπνουν δεν θα κανουμε lockdown ειναι πανω απο βεβαιο πως θα γινει .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Αυτό του έλειπε να μην παρακολουθεί και τις στημένες δημοσκοπήσεις που ο ίδιος χρηματοδοτεί. Σαν καλός εργοδότης θα πρέπει να έχει υπό το άγρυπνο βλέμμα του τους υφισταμένους του και υπό τον έλεγχό του τα ΜΜΕ. Το 2016 που βγήκε να μην θυμηθούμε τα καραγκιοζιλίκια με τα κομπιούτερ και την αναβολή των εσωκομματικών ώστε να σκάψει το λάκκο στον Μεϊμαράκ που ήταν και η επιλογή του Σαμαρά (που σιχαίνεται το Μητσοτακαίκο).
Αυτο με τον Μειμαρ και τις αμεμπτες εσωκομματικες εκλογες μεγα σοου.Αφου ο ανθρωπος ηταν μπροστα, τις πηγαν για δηθεν 2ο γυρο. Κατα την διαρκεια θα παιχτηκαν και τα απαραιτητα μαστερ σεφικά γυρισματα και ιδου το επιθυμητο λουδοβικικο αποτελεσμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εννοειται οτι περιμενουμε να τηρησεις την δεσμευση σου οτι θα ψηφισεις ΝΔ και θα βαλεις σταυρο στον Αδωνη
Λαδωσε τον κιολας ρε δικηγορε,ετσι ξεροσφύρι, ξέρετε εσεις απο λαδωματα

• Χαχα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• pas-kala.gif
    pas-kala.gif
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 26

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
  • Χαχα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και αλλο το λαδωμα να παιξεις μαλακιουλα αφου πρωτα κατεβασεις κανα 3αρι λεβιτρα
Νομίζω έχουμε συμφωνήσει οτι εμενα μου αρέσει το λαδακι στο χεράκι για να μου τον παίζουν κι εσενα στην κωλοτρυπιδα για να την σκίζουν.

Τα έχουμε συμφωνήσει αυτα, τι μου τα λες παλι? Για να ξεφτιλιστείς περαιτέρω? :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
:tooth:
ακολουθουμε τον Π.Ο.Υ., αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο, οι αλλες χωρες τα ιδια κανουν κτλπ κτλπ αρλουμπινγκ

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Νομίζω έχουμε συμφωνήσει οτι εμενα μου αρέσει το λαδακι στο χεράκι για να μου τον παίζουν κι εσενα στην κωλοτρυπιδα για να την σκίζουν.

Τα έχουμε συμφωνήσει αυτα, τι μου τα λες παλι? Για να ξεφτιλιστείς περαιτέρω? :)
Εδω εχει διαφορα,εσυ παραδεχτηκες οτι βαζεις λαδακι στο χεράκι για να μαλακιστεις γιατι γκομενα να γαμησεις δεν παιζει αλλα ουτε και υπαρχουν λεφτα να πας σε μπουρδελο.
Οποτε λαδακι και μαλακιουλα εισαι.
Εγω ποτε δεν ειπα οτι βαζω λαδι και γουσταρω στραπον,ψαξε βρες το που το ειπα αυτο,αλλιως θα ξεφτιλιστεις παλι.

• Χαχα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εδω εχει διαφορα,εσυ παραδεχτηκες οτι βαζεις λαδακι στο χεράκι για να μαλακιστεις γιατι γκομενα να γαμησεις δεν παιζει αλλα ουτε και υπαρχουν λεφτα να πας σε μπουρδελο.
Οποτε λαδακι και μαλακιουλα εισαι.
Εγω ποτε δεν ειπα οτι βαζω λαδι και γουσταρω στραπον,ψαξε βρες το που το ειπα αυτο,αλλιως θα ξεφτιλιστεις παλι.
Δηλαδή τον τρως χωρις λαδακι? Τόσο σου έχουν ανοίξει την κωλοτρυπα στο άγκυρας που έψαχνες να βρεις τον τραβελο που σου κανει κλικ καθώς και τα χρυσά φλουριά? Σε κατουράνε ρε σκατομαλακα κιολας? :vomit:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δηλαδή τον τρως χωρις λαδακι? Τόσο σου έχουν ανοίξει την κωλοτρυπα στο άγκυρας που έψαχνες να βρεις τον τραβελο που σου κανει κλικ καθώς και τα χρυσά φλουριά? Σε κατουράνε ρε σκατομαλακα κιολας? :vomit:
Καλα εισαι αλλου νύχτωμενος...σου ειπα βρες μου που λεω οτι τον τρωω και βρες μου εστω μια κριτικη μου οτι εχω παει στο αγκυρας.
Σου ειπα σε ξεφτιλιζω και σε βγαζω συκοφαντη και εσυ χασκογελας.

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα εισαι αλλου νύχτωμενος...σου ειπα βρες μου που λεω οτι τον τρωω και βρες μου εστω μια κριτικη μου οτι εχω παει στο αγκυρας.
Σου ειπα σε ξεφτιλιζω και σε βγαζω συκοφαντη και εσυ χασκογελας.
Ας σποφασίσουν τα μέλη του bou αν τον τρως ήόχι :)
Όσο για τις κριτικες, εσύ λες ότι γαμάς κάθε μέρα στα μπουρδέλα. Κι έχει ανεβάσει 8 (οκτώ) κριτικές. Προφανώς σου ξέφτυγαν του αγκύρας!

Μέλη του bou, enjoy!!!! Είμαι συκοφάντης!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jean_afentres.png

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Τεραστια αυτοπεποιθηση εχει ο Κουλης και οι παρατρεχαμενοι του παντως για να επιμενουν να μην γινει lockdown.
Δηλαδη αν πανε οι νεκροι καθημερινα στους 300 παλι τα ιδια θα λενε;

Θα πω το πιο απλο παραδειγμα.
Ανακοινωνουν πρεμιερες μεγαλα μουσικα σχηματα.Ρεμος,Παολα,Καρρας και πολλοι αλλοι.Μιλαμε για μαγαζια χωρητικοτητας 4000 ατομων ε;Θα βαζουν και παραπανω σιγουρα.
Ολοι αυτοι μεσα εκει σε κλειστο χωρο χωρις μασκες αλλα εμβολιασμενοι.Δεν ξερει κανεις ομως αν ειναι φορεις του ιου ασυμπτωματικοι μιας και δεν κανουν ραπιντ.Επισης εκει μεσα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τηρησουν μετρα αποστασεων,τραπεζιων κλπ.Καμια περιπτωση οσο και αν το επιβαλλουν.

Εγω σας λεω το εξης απλο.Οι ηλικιες που πανε εκει ειναι κυριως απο 25 εως 55.
Πολλοι εξ αυτων εχουν γονεις που φυλανε τα παιδια τους.Εστω οτι κολλαει εκει μεσα ο 40 αρης ακομη και ασυμπτωματικος να ειναι.Και αυτος κολλαει τη μανα του αθελα του που φυλαει το εγγονι της.
Τι νομιζετε οτι θα γινει;Θα αντεξουν οταν νοσησουν εστω και ελαφρυτερα λογω εμβολιου η 75αρα γιαγια και ο 80αρης παππους ;Που παρα το γεγονος οτι ειναι εμβολιασμενοι λογω ηλικιας και μειωμενων αντοχων θα την παλεψουν με τον ιο; Εε εγω σας λεω δεν θα αντεξουν.Θα καταληξουν ,θα πεθανουν δηλαδη και σαν ποσοστο δινω ανω του 90% να αποβιωσουν.

Γι'αυτο σας λεω οτι η κυβερνηση αυτη εκτος απο χαζη ειναι και ακρως επικινδυνη.

Τι νομιζετε δηλαδη;Ειναι μαλακες οι αλλοι που κανουν λοκνταουν και οσοι δεν κανουν ακυρωνουν εορταστικες εκδηλωσεις,συγκεντρωσεις,γιορτες και καταργουν μουσικες πανδαισιες και πανηγυρια; Διαβασατε γι αυτα;Μπειτε και γκουγκλαρετε να δειτε τι γινεται εξω.

Δυστυχως ο Κουλης το παιζει μαγκας τωρα.Αλαζονας .Κοιταξτε με τι κανω.Δεν εχω λεφτα και καλα για αναστολες και σας αφηνω ανοιχτα να χαρειτε αλλα οκ μπορει να πεθανετε μετα.Εε δεν πειραζει θα πατε χορτατοι παντως.

Με ξενα κολυβα κανει κηδεια ο Κουλης.

Βασικα εχει τοσο πολυ τυφλωθει απο μια επαρση και μια αλαζονεια που δεν ξερει τι κανει ο ανθρωπος.

Ηξερα οτι νοητικα στερειται στοιχειωδους νοημοσυνης αλλα εδω κρινεται και ως δημοσιος κινδυνος πλεον.

Χαιρε Κουλη.Οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.
κοιμαστε τον υπνο του δικαιου αν νομιζετε οτι 3 τα χαραματα στα μπουζουκια ειναι μεσα μονο εμβολιασμενοι

ο ιος εχει θανατηφορα επιδραση στους ανω των 64ετων στο 15% των κρουσματων τυπε...
και προφανως μιας και οι περισσοτεροι εχουν υποκειμενα νοσηματα ξεχνας οσους τα εχουν, οσοι ειναι σε κατακλιση χρονια και εχουν αδυναμα πνευμονια κλπ κλπ κλπ...
εχουμε πει οτι το εμβολιο δεν ειναι λυση για αυτο και δε γινεται να επιβληθει σε ολους.... στους νεους με υποκειμενα νοσηματα ναι. στους ευπαθεις ναι. αλλα καμια εγγυηση οτι θα σωθουν δεν υπαρχει ΑΝ σε πιασει ο ιος. και τελικα φαινεται οτι δε ξερουμε ακομη γιατι καποιους τους πιανει και γιατι οχι... εκει θα επρεπε να πονταρουν το χρημα να βγαινει ειδικο τεστ και να λεει αν κολλησεις εσυ κορωνα θα εισαι ασυμπτωματικος η θα την περασεις ελαφρα η θα σε γαμησει τα πρεκια...

αλλα η λυση ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι δηλαδη εμβολιο καντε ολοι και ας ειστε ηδη ξεγραμμενοι καποιοι (οπως και καποιοι που οσες δοσεις και να κανουν δε κανουν αντισωματα) ειναι η πιο κερδοφορα!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
:tooth:
ακολουθουμε τον Π.Ο.Υ., αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο, οι αλλες χωρες τα ιδια κανουν κτλπ κτλπ αρλουμπινγ
Στην Αγγλία λέει μετράνε μέχρι 28 μέρες απο το θετικό τέστ , εδω και πρίν ένα χρόνο αν είχες θετικό τέστ σε μετράνε οτι έφυγες απο κορωνοιό γιατί έτσι λέει ο ΠΟΥ , αν και νομίζω οτι όπου τους συμφέρει ακολουθάνε τον ΠΟΥ και όπου δεν τους συμφέρει τον αγνοούν , αν δεν κάνω λάθος πριν καιρό είχε πει ο ΠΟΥ οτι είναι υπερβολή τα τέστ σε ασυμπτωματικούς και τον γράψανε όλες οι χώρες κανονικά ... αλλά αν εσύ αμφισβητήσεις κάτι και τυχαίνει να ακολουθούμε αυτό που λέει ο ΠΟΥ θα σου πουν αμφισβητείς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ; :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Απο αυριο για την προσελευση των μελών του μπου θα ισχύει το κυλιόμενο ωράριο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
μεγαλυτερη μαριονετα δεν εχει υπαρξει ξανα! για αυτο και "κυβερνα" αυτος... αλλοι κινουν τα νηματα για αυτο δε τους εκανε ο τσομπανος μειμαρακης που δε θα εκανε χατηρια αλλα ειχε προσωπικοτητα

εδω ουτε η ντορα η αδερφη του τον ειχε ψηφισει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom