Τεραστια αυτοπεποιθηση εχει ο Κουλης και οι παρατρεχαμενοι του παντως για να επιμενουν να μην γινει lockdown.
Δηλαδη αν πανε οι νεκροι καθημερινα στους 300 παλι τα ιδια θα λενε;
Θα πω το πιο απλο παραδειγμα.
Ανακοινωνουν πρεμιερες μεγαλα μουσικα σχηματα.Ρεμος,Παολα,Καρρας και πολλοι αλλοι.Μιλαμε για μαγαζια χωρητικοτητας 4000 ατομων ε;Θα βαζουν και παραπανω σιγουρα.
Ολοι αυτοι μεσα εκει σε κλειστο χωρο χωρις μασκες αλλα εμβολιασμενοι.Δεν ξερει κανεις ομως αν ειναι φορεις του ιου ασυμπτωματικοι μιας και δεν κανουν ραπιντ.Επισης εκει μεσα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τηρησουν μετρα αποστασεων,τραπεζιων κλπ.Καμια περιπτωση οσο και αν το επιβαλλουν.
Εγω σας λεω το εξης απλο.Οι ηλικιες που πανε εκει ειναι κυριως απο 25 εως 55.
Πολλοι εξ αυτων εχουν γονεις που φυλανε τα παιδια τους.Εστω οτι κολλαει εκει μεσα ο 40 αρης ακομη και ασυμπτωματικος να ειναι.Και αυτος κολλαει τη μανα του αθελα του που φυλαει το εγγονι της.
Τι νομιζετε οτι θα γινει;Θα αντεξουν οταν νοσησουν εστω και ελαφρυτερα λογω εμβολιου η 75αρα γιαγια και ο 80αρης παππους ;Που παρα το γεγονος οτι ειναι εμβολιασμενοι λογω ηλικιας και μειωμενων αντοχων θα την παλεψουν με τον ιο; Εε εγω σας λεω δεν θα αντεξουν.Θα καταληξουν ,θα πεθανουν δηλαδη και σαν ποσοστο δινω ανω του 90% να αποβιωσουν.
Γι'αυτο σας λεω οτι η κυβερνηση αυτη εκτος απο χαζη ειναι και ακρως επικινδυνη.
Τι νομιζετε δηλαδη;Ειναι μαλακες οι αλλοι που κανουν λοκνταουν και οσοι δεν κανουν ακυρωνουν εορταστικες εκδηλωσεις,συγκεντρωσεις,γιορτες και καταργουν μουσικες πανδαισιες και πανηγυρια; Διαβασατε γι αυτα;Μπειτε και γκουγκλαρετε να δειτε τι γινεται εξω.
Δυστυχως ο Κουλης το παιζει μαγκας τωρα.Αλαζονας .Κοιταξτε με τι κανω.Δεν εχω λεφτα και καλα για αναστολες και σας αφηνω ανοιχτα να χαρειτε αλλα οκ μπορει να πεθανετε μετα.Εε δεν πειραζει θα πατε χορτατοι παντως.
Με ξενα κολυβα κανει κηδεια ο Κουλης.
Βασικα εχει τοσο πολυ τυφλωθει απο μια επαρση και μια αλαζονεια που δεν ξερει τι κανει ο ανθρωπος.
Ηξερα οτι νοητικα στερειται στοιχειωδους νοημοσυνης αλλα εδω κρινεται και ως δημοσιος κινδυνος πλεον.
Χαιρε Κουλη.Οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.