Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
Τεραστια αυτοπεποιθηση εχει ο Κουλης και οι παρατρεχαμενοι του παντως για να επιμενουν να μην γινει lockdown.
Δηλαδη αν πανε οι νεκροι καθημερινα στους 300 παλι τα ιδια θα λενε;

Θα πω το πιο απλο παραδειγμα.
Ανακοινωνουν πρεμιερες μεγαλα μουσικα σχηματα.Ρεμος,Παολα,Καρρας και πολλοι αλλοι.Μιλαμε για μαγαζια χωρητικοτητας 4000 ατομων ε;Θα βαζουν και παραπανω σιγουρα.
Ολοι αυτοι μεσα εκει σε κλειστο χωρο χωρις μασκες αλλα εμβολιασμενοι.Δεν ξερει κανεις ομως αν ειναι φορεις του ιου ασυμπτωματικοι μιας και δεν κανουν ραπιντ.Επισης εκει μεσα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τηρησουν μετρα αποστασεων,τραπεζιων κλπ.Καμια περιπτωση οσο και αν το επιβαλλουν.

Εγω σας λεω το εξης απλο.Οι ηλικιες που πανε εκει ειναι κυριως απο 25 εως 55.
Πολλοι εξ αυτων εχουν γονεις που φυλανε τα παιδια τους.Εστω οτι κολλαει εκει μεσα ο 40 αρης ακομη και ασυμπτωματικος να ειναι.Και αυτος κολλαει τη μανα του αθελα του που φυλαει το εγγονι της.
Τι νομιζετε οτι θα γινει;Θα αντεξουν οταν νοσησουν εστω και ελαφρυτερα λογω εμβολιου η 75αρα γιαγια και ο 80αρης παππους ;Που παρα το γεγονος οτι ειναι εμβολιασμενοι λογω ηλικιας και μειωμενων αντοχων θα την παλεψουν με τον ιο; Εε εγω σας λεω δεν θα αντεξουν.Θα καταληξουν ,θα πεθανουν δηλαδη και σαν ποσοστο δινω ανω του 90% να αποβιωσουν.

Γι'αυτο σας λεω οτι η κυβερνηση αυτη εκτος απο χαζη ειναι και ακρως επικινδυνη.

Τι νομιζετε δηλαδη;Ειναι μαλακες οι αλλοι που κανουν λοκνταουν και οσοι δεν κανουν ακυρωνουν εορταστικες εκδηλωσεις,συγκεντρωσεις,γιορτες και καταργουν μουσικες πανδαισιες και πανηγυρια; Διαβασατε γι αυτα;Μπειτε και γκουγκλαρετε να δειτε τι γινεται εξω.

Δυστυχως ο Κουλης το παιζει μαγκας τωρα.Αλαζονας .Κοιταξτε με τι κανω.Δεν εχω λεφτα και καλα για αναστολες και σας αφηνω ανοιχτα να χαρειτε αλλα οκ μπορει να πεθανετε μετα.Εε δεν πειραζει θα πατε χορτατοι παντως.

Με ξενα κολυβα κανει κηδεια ο Κουλης.

Βασικα εχει τοσο πολυ τυφλωθει απο μια επαρση και μια αλαζονεια που δεν ξερει τι κανει ο ανθρωπος.

Ηξερα οτι νοητικα στερειται στοιχειωδους νοημοσυνης αλλα εδω κρινεται και ως δημοσιος κινδυνος πλεον.

Χαιρε Κουλη.Οι μελλοθανατοι σε χαιρετουν.
Τζάμπα το σεντόνι,
Το καθολικο λοκνταουν ειναι προ των πυλών.
Θα πλασαριστει με τετοιο τρόπο που δε θα δωσουν φράγκο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.564
Πόντοι
27.261
Στην Αγγλία λέει μετράνε μέχρι 28 μέρες απο το θετικό τέστ , εδω και πρίν ένα χρόνο αν είχες θετικό τέστ σε μετράνε οτι έφυγες απο κορωνοιό γιατί έτσι λέει ο ΠΟΥ , αν και νομίζω οτι όπου τους συμφέρει ακολουθάνε τον ΠΟΥ και όπου δεν τους συμφέρει τον αγνοούν , αν δεν κάνω λάθος πριν καιρό είχε πει ο ΠΟΥ οτι είναι υπερβολή τα τέστ σε ασυμπτωματικούς και τον γράψανε όλες οι χώρες κανονικά ... αλλά αν εσύ αμφισβητήσεις κάτι και τυχαίνει να ακολουθούμε αυτό που λέει ο ΠΟΥ θα σου πουν αμφισβητείς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ; :confused:
αφου το λεει ο Π.Ο.Υ. .... τελος.
τζαμπα τοσες αναφορες απο τους μεγαλογιατρους εδω μεσα, τζαμπα τοσα εμπιστα λινξ, τζαμπα τοσα στοιχεια, τζαμπα τοσα γραφηματα, τζαμπα τοσα... τζαμπα τοσα... τζαμπα τοσα... :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Τζάμπα το σεντόνι,
Το καθολικο λοκνταουν ειναι προ των πυλών.
Θα πλασαριστει με τετοιο τρόπο που δε θα δωσουν φράγκο.
δε θα εχουμε λοκνταουν τυπε απλα θα εχουμε απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 12 το βραδυ μεχρι 12 το μεσημερι και απο τις 12 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ! τα μαγαζια δε χρειαζεται να κλεισουν!!!!! προβλημα τους που θα τα κρατανε ανοιχτα χωρις πελατες εξω!!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.172
Πόντοι
6.256
δε θα εχουμε λοκνταουν τυπε απλα θα εχουμε απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 12 το βραδυ μεχρι 12 το μεσημερι και απο τις 12 το μεσημερι μεχρι 12 το βραδυ! τα μαγαζια δε χρειαζεται να κλεισουν!!!!! προβλημα τους που θα τα κρατανε ανοιχτα χωρις πελατες εξω!!!!
Εχουμε και επέτειο αυτες τις μέρες,
Την επετειο της μαρέβας περσυ που εκανε μοτο κρος στην παρνηθα διπλα στον ανεμελο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Εχουμε και επέτειο αυτες τις μέρες,
Την επετειο της μαρέβας περσυ που εκανε μοτο κρος στην παρνηθα διπλα στον ανεμελο
φετος ομως θα ειναι πιο μαυρος ο νοεμβρης τυπε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα χουμε κανα νεο εξυπνο μετρο αυτη τη βδομάδα?
Καλυτερα να τα ανακοινωνει καθε δυο βδομαδες για να εχουμε χρονο να τα καταλαβαινουμ, τόσο εξυπνα που συνεχως χειροτερευει η καταστασγ
Ότι μέτρο και να βάλει πρώτα θα κοιτάξει να πεσουν στα μαλακα οι ψηφοφόροι... Οι άλλοι στα παπαρια μας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για Γερμανία μιλήσαμε ότι πουλιούνται. 080 τα τεστ
Δεν ξέρω την χοντρικη τιμή τουα
Αλλά η λιανική είναι από 3ε για σελφ τεστ
Αγγλία είναι τσαμπα.. Το έμαθα πρόσφατα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756
Ομορφουλικες και ηλιολουστες καλημερες ΨΕΚΙΑ μου αγαπητα επαναστατικα...
Που θα ροβολησετε σημερις για βολτα;
Μαρινα Φλοισβου;Αλιμο;Ομονοια;Συνταγμα;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ομορφουλικες και ηλιολουστες καλημερες ΨΕΚΙΑ μου αγαπητα επαναστατικα...
Που θα ροβολησετε σημερις για βολτα;
Μαρινα Φλοισβου;Αλιμο;Ομονοια;Συνταγμα;
Ετσι, πουτσα και απομόνωση για τους χτικιάρηδες! :dancing:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Ανακοινωνουν πρεμιερες μεγαλα μουσικα σχηματα.Ρεμος,Παολα,Καρρας και πολλοι αλλοι.Μιλαμε για μαγαζια χωρητικοτητας 4000 ατομων ε;Θα βαζουν και παραπανω σιγουρα.
Ολοι αυτοι μεσα εκει σε κλειστο χωρο χωρις μασκες αλλα εμβολιασμενοι.Δεν ξερει κανεις ομως αν ειναι φορεις του ιου ασυμπτωματικοι μιας και δεν κανουν ραπιντ.Επισης εκει μεσα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να τηρησουν μετρα αποστασεων,τραπεζιων κλπ.Καμια περιπτωση οσο και αν το επιβαλλουν.

Εγω σας λεω το εξης απλο.Οι ηλικιες που πανε εκει ειναι κυριως απο 25 εως 55.
Πολλοι εξ αυτων εχουν γονεις που φυλανε τα παιδια τους.Εστω οτι κολλαει εκει μεσα ο 40 αρης ακομη και ασυμπτωματικος να ειναι.Και αυτος κολλαει τη μανα του αθελα του που φυλαει το εγγονι της.
Τι νομιζετε οτι θα γινει;Θα αντεξουν οταν νοσησουν εστω και ελαφρυτερα λογω εμβολιου η 75αρα γιαγια και ο 80αρης παππους ;Που παρα το γεγονος οτι ειναι εμβολιασμενοι λογω ηλικιας και μειωμενων αντοχων θα την παλεψουν με τον ιο; Εε εγω σας λεω δεν θα αντεξουν.Θα καταληξουν ,θα πεθανουν δηλαδη και σαν ποσοστο δινω ανω του 100% να αποβιωσουν.
To 90% το έκανα 100%

ο κορονοιός παίζει στα ίσα υγιείς οργανισμούς ,
τους ευπαθείς,κουρασμένους,παχύσαρκους τους πάει άγιο Πέτρο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μάγκες το εμβόλιο δεν είναι πανάκια.. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι σε πολλά νοσοκομεία πεθαίνουν και Εμβολιασμενοι. Για μένα παντως είναι λάθος να εστιάζουν στις μικρές ηλικιακές ομάδες. Εγώ έναν 20χρονο που δεν θέλει να εμβολιαστει δεν μπορώ να τον πω ψεκασμένο τώρα βέβαια επειδή εδώ μέσα ο φανατισμός δε κρυβεται από μερικούς μερικούς για τον Κουλη και αν τους έλεγε οτι ο γάιδαρος πετάει αυτοί θα λέγανε ναι?εκεί τι να πεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μάγκες το εμβόλιο δεν είναι πανάκια.. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι σε πολλά νοσοκομεία πεθαίνουν και Εμβολιασμενοι.
Σε ποσα και πόσοι?

Για μένα παντως είναι λάθος να εστιάζουν στις μικρές ηλικιακές ομάδες. Εγώ έναν 20χρονο που δεν θέλει να εμβολιαστει δεν μπορώ να τον πω ψεκασμένο τώρα βέβαια επειδή εδώ μέσα ο φανατισμός δε κρυβεται από μερικούς μερικούς για τον Κουλη και αν τους έλεγε οτι ο γάιδαρος πετάει αυτοί θα λέγανε ναι?εκεί τι να πεις
Κανεις λάθος. Το θέμα δεν ειναι πολιτικό, αλλο αν εσυ και κάποιοι άλλοι το έχουν ανάγει σε πολιτικό θέμα επειδη ο κουλης τους παει πριονοκορδέλα παντού και ΚΑΤΙ πρέπει να βρουνε να πούνε. :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σε ποσα και πόσοι?

Κανεις λάθος. Το θέμα δεν ειναι πολιτικό, αλλο αν εσυ και κάποιοι άλλοι το έχουν ανάγει σε πολιτικό θέμα επειδη ο κουλης τους παει πριονοκορδέλα παντού και ΚΑΤΙ πρέπει να βρουνε να πούνε. :)
Εμένα που με παει ο Κουλης πριονοκορδέλα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!