Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Περιμένω να βγει εμβόλιο που θα μας θωρακίζει από τις μαλακίες σου 100%.
Αδερφε,το κορονομπολι δε σε θωρακιζει σιγουρα πλεον,παρε βελονα και χυνε μεσα πραμα συνεχως για να μην πεθανεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αδερφε,το κορονομπολι δε σε θωρακιζει σιγουρα πλεον,παρε βελονα και χυνε μεσα πραμα συνεχως για να μην πεθανεις
Eσύ παρε βελόνα σκουπιδαριό και χώστη στο λαιμό σου.
Θα σου κάνει καλό, αλήθεια σου λέω :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Η αναμνηστικη σε θωρακιζει 95% αλλιως μονο με δυο δοσεις...την γαμησες

Και με την τεταρτη δόση φοραμε μαγιω και παμε για μπανιο.
Οι εμβολιασμενοι εκατο δοσεις οι αρνητες καμία.
Εγω το γεναρη θα κανω τη δοση που δεν εκανε ο κατσαπλιας και το καλοκαιρι την πρωτη δόση του ζαν κλωντ.
Ισως ερθουμε στα ισια μας ολοι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εισαι ειδικος;Ετσι εκανες εσυ οταν αρχισες να ξαναπηγαινεις στα μπουρδελα κ να γλυφεις πακιστανικο χυση;
Απλά προσπαθώ να πείσω το μαλλλλλλλλάκα που τον παίζει χιαστή με τον τουρκαλά φίλο του, να μην κάνει το εμβόλιο γιατί θα πεθάνει (όπως λες ο ίδιος!) αλλά να κάνεις το εμβόλιο που προτείνει ο αρκουδομαλάκας.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, γιατί δεν το κάνεις? Εϊσαι κότα εκτός από μαλλλλλλλλλλλλλλλάκας? Αδερφάρα είσαι εκτός από μαλλλλλλλλλλλλλλλλλλάκας? Δειλό σκουπίδι είσαι εκτός από μαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλάκας? :)

Κάντο μαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλάκα, θα είσαι μια χαρά...!!!!

ΜΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΑ!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mounox.jpg

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μπροδερίνι @Ισλαμαμπαντέε μου ετοίμασε την πυρινική κεφαλή με ειδική αφιέρωση με μαρκαδόρο. :smitten::smitten::smitten:
Και μην σου πει κανένας ψεκ πως έφαγες εκατομμύρια...
35 ψωροχιλιαδες είναι που λέει και ο Σκάι :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :confused:

Συνημμένα

• IMG-47aa7c9b08455423a391107339598457-V.jpg
    IMG-47aa7c9b08455423a391107339598457-V.jpg
    223,1 KB · Εμφανίσεις: 32

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Μη γινεσαι σκεπτομενος εδω μεσα. Κρατα το για τον εαυτο σου. Θα σε κατασπαραξει ο σωρος και θα βαλεις αμφιβολιες στο μυαλο σου για το τι βλεπεις μπροστα σου και τι οχι.

Γινε και εσυ ενα μποτακι που ακολουθει το script αδιαφορωντας για το τι βλεπουν τα ματια σου, για το γαμισι που εχει παιξει με τις οικονομιες τους, της ζωες τους, τη ψυχοσυνθεση τους, το happiness τους.
Ολα αυτα για εναν ιο οποιοσδηποτε και αν ειναι αυτος.

Οι περισσοτεροι, ειναι τοσο εξαρτωμενη η ψυχουλα τους απο το συστημα και θα παλεψουν για να το προστατεψουν. Γιατι τι αλλο τους εχει απομεινει να κανουν πλεον?

Ειναι conditioned να υπακουουν και να συμμορφωνονται με οτιδηποτε ερθει.
Κοιτας τον 2ο ΠΠ και οι ανθρωποι αναρωτιουνται πως οι Γερμανοι αφησαν τους ναζι να κανουν αυτα που εκαναν. Και το 2015 τη μιση Ελλαδα να θελει να βγει απο ΕΕ.

Ας παιρνουν εναν μισθο ο οποιος χανει αξια καθε χρονο και τις τιμες των σημαντικων πραγματων να αυξανονται καθε χρονο.
Οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι.

Ασε τους να αυνανιζονται με το να ασχολουνται με τα συστατικα των εμβολιων, να βλεπουν πιτες και στατιστικα με τους διασωληνωμενους στο Μαροκο, με τα δικαιωματα των λοατκι, το μπουλινγκ, τη wwf και τη μαυρη τρυπα.
νομιζω οτι εξηγηθηκε πολυ καλα πως οι ναζι φεραν τα πανω κατω στην γερμανια με το διπολο εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι! δες πως αυθαιρετουν στις ζωες των αλλων με προσχημα ενα εμβολιο της πλακας... δες ποσο κομπλεξικα συμπεριφερονται οι εμβολιασμενοι! μερικοι κανουν λες και ο κορωνα ειναι λεπρα και δε πα να νοσησει και εμβολιασμενος τον κανουν περα! σπιναλογκα!!!!

θελουν να φοραμε το κιτρινο αστερι για να παμε στα μαγαζια τους....
πρεπει ο καθε τυχαρπαστος να ξερει πως με λενε και αν κολλησα η αν εκανα το μπολι η αν δε το εκανα....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Οι αστυνομικοί λέει δε μεταδίδουν τον ιό. Κοίτα να δείς που για αυτό το λόγο διορίζουν συνέχεια μπάτσους: Για να μην υπάρχει κόσμος να μεταδίδεται η πανδημία.
Και γαμω τα μετρα αντιμετώπισης.
μου κανει εντυπωση πως δεν το ηξερες....εχει εξηγηθει πολλακις οτι στους μπατσους ουτε κορωνας δεν πλησιαζει!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
νομιζω οτι εξηγηθηκε πολυ καλα πως οι ναζι φεραν τα πανω κατω στην γερμανια με το διπολο εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι! δες πως αυθαιρετουν στις ζωες των αλλων με προσχημα ενα εμβολιο της πλακας... δες ποσο κομπλεξικα συμπεριφερονται οι εμβολιασμενοι! μερικοι κανουν λες και ο κορωνα ειναι λεπρα και δε πα να νοσησει και εμβολιασμενος τον κανουν περα! σπιναλογκα!!!!

θελουν να φοραμε το κιτρινο αστερι για να παμε στα μαγαζια τους....
πρεπει ο καθε τυχαρπαστος να ξερει πως με λενε και αν κολλησα η αν εκανα το μπολι η αν δε το εκανα....
Και το θέμα είναι οτι τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν , η τουλάχιστον αυτό φοβόμαστε εμέις οι "συνομωσιολόγοι"

Είναι περίπου όπως με τις πλαστικές σακούλες στα σούπερ , μπήκε η χρέωση για τις πλαστικές , πλέον έχουμε μόνο τις βιοδιασπώμενες αλλά η χρέωση έμεινε :confused:

Κάπως έτσι μάλλον θα γίνει και με τον covid , ήρθαν τα πιστοποιητικά για τον covid και μετά πιθανών να μείνουν για κάτι άλλο , που κακώς ήρθαν τα πιστοποιητικά εξαρχής και κακώς τα δεχτήκαμε κατά την γνώμη μου. Θα μου πεις δεν μας ρώτησε και κανένας για να τα δεχτούμε η όχι , σωστό και αυτό :)

Επίσης αρχικά αρκετοί ηγέτες κρατών ηταν αρνητικοί στα πιστοποιητικά απο οτι θυμάμαι , σαν πολύ γρήγορα δεν άλλαξαν γνώμη ; :think:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
μου κανει εντυπωση πως δεν το ηξερες....εχει εξηγηθει πολλακις οτι στους μπατσους ουτε κορωνας δεν πλησιαζει!
Εγώ πιστεύω ότι αμα ντυθουμε μπάτσοι στις απόκριες δε θα κολλήσουμε...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Τα εμβόλια δε θα σε σώσουν από τη μίζερη ζωη σου.. Για τη μιζέρια ακόμα δεν έχουν βγάλει κατι
Μύστη μου σε πιάνω αδιάβαστο, το LSD υπάρχει για να ταξιδεύεις σε πελάγη ευτυχίας :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τον ξέχεσα τον μαλάκα περιπτερά της γειτονιάς μου...
105 θανατοι και δεν το κλείνει το μπουρδελο του.
Περιμένει ακόμα την αποφαση από την κουλοκυβέρνηση.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΆΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Και το θέμα είναι οτι τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν , η τουλάχιστον αυτό φοβόμαστε εμέις οι "συνομωσιολόγοι"

Είναι περίπου όπως με τις πλαστικές σακούλες στα σούπερ , μπήκε η χρέωση για τις πλαστικές , πλέον έχουμε μόνο τις βιοδιασπώμενες αλλά η χρέωση έμεινε :confused:

Κάπως έτσι μάλλον θα γίνει και με τον covid , ήρθαν τα πιστοποιητικά για τον covid και μετά πιθανών να μείνουν για κάτι άλλο , που κακώς ήρθαν τα πιστοποιητικά εξαρχής και κακώς τα δεχτήκαμε κατά την γνώμη μου. Θα μου πεις δεν μας ρώτησε και κανένας για να τα δεχτούμε η όχι , σωστό και αυτό :)

Επίσης αρχικά αρκετοί ηγέτες κρατών ηταν αρνητικοί στα πιστοποιητικά απο οτι θυμάμαι , σαν πολύ γρήγορα δεν άλλαξαν γνώμη ; :think:

Εκει διαφωνω εγω με ολους. Και τραβαω το δικο μου μονοπατι.

Δε μπορεις να κανεις τιποτα να το αλλαξεις.
Αυτα τα να ξεσηκωθει ο κοσμος και να βγει στους δρομους ειναι για γελια.

Εχουν τετοια εργαλεια/ελεγχο, αυτοι χτιζουν το reality σου με εικονα/ηχο/συναισθηματα υποσυνειδητα, επαναλαμβανομενα, που πλαθει τη πραγματικοτητα σου και καταληγει να ειναι και δικη σου ιδεα. Δε μπορεις να κανεις τιποτα impactful.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το καλυτερο για εσενα ατομικα, σε αυτο το περιβαλλον.

Θυμαμαι σαν τωρα ολοι που ελεγαν ολοι στη πρωτη-πρωτη καραντινα.
- Δε προκειται να υπαρξει 2η. Αποκλειεται. Δεν αντεχει η οικονομια. Θα ειναι για 2 εβδομαδες-1 μηνα μαξ.
- Αποκλειεται οταν ερθει να σου πουν να κανεις το εμβολιο με το ζορι. Ειμαστε δημοκρατια ακομη.

Τους ρωταω τωρα και λενε "εγω δεν ειχα πει ποτε τετοιο πραγμα".
Delusional

Τελευταία τροποποίηση:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Δεν θα σχολιάσω, όποιος θέλει το βλέπει και ας σχολιάσει μόνος του.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Δεν θα σχολιάσω, όποιος θέλει το βλέπει και ας σχολιάσει μόνος του.

Να σχολιασουμε τι ακριβως;Την αγωνια ενος ανθρωπου για τους γονεις του ας ειναι και ο κουραδομαλακας Καλλιανος;Τα οσα λεει για τα εμβολια και για τη προστασια στις 2 δοσεις και στις 3 δοσεις τα οποια εχω γραψει και εγω;

Θα σχολιασω μονο αυτο....καπου ειχα διαβασει οτι ο πατερας του ειναι καρκινοπαθης με χημειοθεραπειες,καρδιοπαθης και σακχαροδιαβητικος...ο ορισμος του ανοσοκατασταλμενου δηλαδη ενω η μανα του ειχε μονο ενα αυτοανοσο.

Ε λοιπον η μανα του με πολυ καλυτερο ιστορικο παει χειροτερα γιατι ειχε κανει μονο 2 δοσεις ενω ο πατερας του με τις 3 δοσεις παει πολυ καλυτερα.

Περαστικα και στους 2 φυσικα....

• Like
Αντιδράσεις: alex71

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Να σχολιασουμε τι ακριβως;Την αγωνια ενος ανθρωπου για τους γονεις του ας ειναι και ο κουραδομαλακας Καλλιανος;
Μην εστιάζεις στο ΠΟΙΟΣ, αλλά στο ΠΩΣ. Δεν θα πω κάτι άλλο, έξυπνο παιδί είσαι.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην εστιάζεις στο ΠΟΙΟΣ, αλλά στο ΠΩΣ. Δεν θα πω κάτι άλλο, έξυπνο παιδί είσαι.
Kι εσυ μαλακας. Οποτε για πες μας την μαλακια που καταλαβες εσυ. Και μην ξεχνάς: δεν ασχολείσαι με την πολιτική.

Για πες μας λοιπον μαλακα :)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Kι εσυ μαλακας. Οποτε για πες μας την μαλακια που καταλαβες εσυ. Και μην ξεχνάς: δεν ασχολείσαι με την πολιτική.

Για πες μας λοιπον μαλακα :)
Καλα βρε βλακα,αλλες λεξεις δεν σε μαθαν εσενα;Σε βιαζαν μικρο ρε αρχιδι,τι φαση;

Ολο στη πουτσα το χεις το μυαλο σου κ στη μαλακια!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom