Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Έχω ένα γνωστό, του λέω έτσι κι έτσι θα γρασσάρεις εκείνο το εξάρτημα και μετά δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ το μηχάνημα.
Όχι αυτός δεν το λαδώνω εγώ δεν χρειάζεται μια χαρα είναι, με πήρε τηλέφωνο μετά απο μέρες το μηχάνημα μυρίζει σαν καμένο να του βάλω τώρα γρασσο, όχι ρε του λέω τώρα κάηκε.

Γέλαγα με τον μαλάκα γιατί πάντα όταν πάθαινε κάτι μου έλεγε να κάνει την κίνηση εκ των υστέρων.
Άλλη μια φορά του έλεγα θα προσεγγίσεις αυτό το άτομο να σου γινει η δουλειά, στα αρχιδια του αυτός 1500 ευρώ προστιμο, μετα μου έλεγε να παμε να προσεγγισουμε το άτομο, τώρα ξεχνα το του ελεγα πέρασε σε άλλον η ευθυνη.

Παίρνει κλαίγοντας η γυναίκα τηλέφωνο την γυναίκα μου προχτες.....
-Ο άντρας μου είναι στην ενταντική 10 μέρες και δεν απαντάνε στο τηλέφωνο ούτε μας αφήνουν να μπούμε γιατί έχουμε κορωνοιο όλοι και είμαστε σε καραντίνα.
-Δεν κάνατε το εμβόλιο;
-Όχι φοβομασταν.
-Δηλαδή ο άντρας μου μολις διαγνωστηκε με κορωνοιο με δύσπνοια και φλέγματα πριν τον βάλουν στην εντατικη παρακάλαγε να του κάνουν το εμβόλιο αλλά του είπαν ότι απαγορεύεται όταν έχεις κορωνοιο να σου κανουν το εμβολιο.

Γελασα γιατι θυμήθηκα την φάτσα του όταν είχε καεί το μοτερ του ενώ του είχα πει να βάλει γράσσο πριν καει και με ρωταγε με παραπονο να βάλω τωρα γρασσο ενώ η μηχανή είχε αρπαξει ρουλεμαν.

Απο την άλλη μου κοβεται το γέλιο γιατι σκέφτομαι το καημένο το παιδι του είναι 15 τώρα και θα σκέφτεται θα βγάλουν ζωντανο τον πατέρα μου ή σε φέρετρο θα μας τον φέρουν; Και δεν τους ενημερώνουν απο το νοσοκομείο εδώ και 10 μέρες....

Απο την άλλη ξεσκαρτιζει ο τοπος απο χοντρομαλάκες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η τραπεζα ειναι ιδιωτική επιχείρηση. Άρα, ο ιδιοκτήτης αποφασίζει για το αν θέλει να πληρώνει τα κοπρόσκυλα ή οχι. Εσενα προς τι η αγωνία σου για το αν πληρώνονται τζάμπα? Εσυ τους πληρωνεις? :)

Ευελπιστούμε να γίνουν ψηφιακά ετσι ώστε να μην υπαρχουν ραντεβου. Να ‘ναι καλα ο Πιερρακακης :wink:
αν δε κανω λάθος μονο για το γνήσιο της υπογραφης εχουν πει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ψυχιατρο θελεις τυπε και χαπακια. Ποολλαα χαπακια. Και μαλιστα επειγοντως. Τα απανωτα στραπατσα της ζωης σε εχουν λαλησει και λες ασυναρτησιες
Ναι κακοπερναω, σου εχω δείξει άλλωστε!!!

:tooth: :tooth: :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Πηρε η σουφρα σου αερα αποψε. Αλλες φορες τουμπεκι απο τις ταπες που σου ριχνω. Ενας μουγγοθοδωρος αποφοιτος του δημοτικου εισαι, που επαιζε τρενακια με τα βυσματα του για μια θεση στο δημοσιο. Μιστερ γκευ του 2008 και αρχικαταπιολα

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πηρε η σουφρα σου αερα αποψε. Αλλες φορες τουμπεκι απο τις ταπες που σου ριχνω. Ενας μουγγοθοδωρος αποφοιτος του δημοτικου εισαι, που επαιζε τρενακια με τα βυσματα του για μια θεση δημοσιο. Μιστερ γκευ του 2008 και αρχικαταπιολα
Ποιες τάπες ρε μαλακα 5ετους υποχρέωσης! Τα τραγουδάκια που ανεβάζεις ως απαντήσεις και τα σκιτσάκια τα θεωρείς τάπες?

Έχουμε ενα μαλακα εδω που ανεβάζει τραγουδάκια, έναν αλλο μαλακα που ανεβάζει ποιηματάκια κι οι δυο μαζί νομίζουν οτι ρίχνουν τάπες!

ΟΡΣΕ ζωαδια όρθια!!!! :tooth:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Μπροδερίνι @Ισλαμαμπαντέε μου ετοίμασε την πυρινική κεφαλή με ειδική αφιέρωση με μαρκαδόρο. :smitten::smitten::smitten:
Και μην σου πει κανένας ψεκ πως έφαγες εκατομμύρια...
35 ψωροχιλιαδες είναι που λέει και ο Σκάι :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :confused:
εισαι ΥΠΕΡΒΛΑΚΑΣ ρε τυπε. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΨΩ :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: ....εισαι καταχαζος τρως οτι σκατα σου δωσουν αυτοι που εκμεταλευοντε εναν ψυχικα ασθενη σαν κ σενα,στο χω ξαναπει ζητα βοηθεια εισαι αρρωστος

ΒΛΑΚΟΧΑΖΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΠΑΤΣΟΦ ΤΑ ΨΕΚΙΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ....ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ (ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εισαι ΥΠΕΡΒΛΑΚΑΣ ρε τυπε. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΨΩ :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: ....εισαι καταχαζος τρως οτι σκατα σου δωσουν αυτοι που εκμεταλευοντε εναν ψυχικα ασθενη σαν κ σενα,στο χω ξαναπει ζητα βοηθεια εισαι αρρωστος

ΒΛΑΚΟΧΑΖΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΠΑΤΣΟΦ ΤΑ ΨΕΚΙΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ....ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ (ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ)
O τύπος ειναι χρυσαυγουλο που παει τσιγάρα στον κασιδα τα ΣΚ και προσφερει καμία φορά την κωλοτρυπιδα του στα αλμπανια του κορυδαλλού για να μην γινει πήγαδος του κασιδα!

Κι εχει φάει τετοια σύφιλη που…. βλεπεις!!! :tooth:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
O τύπος ειναι χρυσαυγουλο που παει τσιγάρα στον κασιδα τα ΣΚ και προσφερει καμία φορά την κωλοτρυπιδα του στα αλμπανια του κορυδαλλού για να μην γινει πήγαδος του κασιδα!

Κι εχει φάει τετοια σύφιλη που…. βλεπεις!!! :tooth:
πατα να δεις ρε συ τυπε,,,ειναι απο τις πιο γνωστες φωτο απο την περιοδο που κατερεε η ΕΣΣΔ και την ειδε σε κανα χαζοσαιτ οτι ειναι στην Βιεννη χθες ξερω γω ενω η φωτο ειναι πριν 30 χρονια στη Μοσχα μιλαμε για επικο ηλιθιο...Πολιτικα στα αρχιδια μου εγω ουτε αριστερος ουτε δεξιος ειμαι τα θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ξεπερασμενα σε σχεση με το πως ειναι οι συνγχρονες κοινωνιες αλλα ειμαι ανοιχτος σε καλες συζητσεις..Αλλα τους ηλιθιους μαρεσει να τους εκθετω,οχι για να βελτιωθουν αλλα ενας ηλιθιος που επιμενει ειναι επικυνδινος,το κανω ελπιζωντας να εχουν τη ευθιξια ειτε να αυτοκτονησουν ειτε να το βουλωσουν

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.435
Πόντοι
206
Από τούδε λέει με ποσοστά οι ανακοινώσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας
από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κο-
ρωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας,
για το διάστημα από τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου
2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 6 Δεκεμ-
βρίου 2021 και ώρα 06:00.

10. Χώροι λατρείας/θρησκευτικές τελετές
Τήρηση κανόνων λειτουργίας,
απαιτήσεων και διαδικασιών του
Παραρτήματος ΙΙΙ, το οποίο αποτελεί
αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, με
ευθύνη των οικείων θρησκευτικών
αρχών.

Τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων,
ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους
θρησκευτικών τελετών, καθώς και
προσέλευση προσώπων για κατ’ ιδίαν
προσευχή σε όλους ανεξαιρέτως τους
εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
θρησκευτικής λατρείας (κάθε είδους και κάθε
νομικού, κανονικού και εν γένει θρησκευτικού
καθεστώτος ναών και παρεκκλησίων,
ευκτηρίων οίκων, τεμενών, συναγωγών κ.λπ.)
κάθε δόγματος και θρησκείας με τήρηση των
μέτρων του πίνακα Α.
Από την υποχρεωτική χρήση μάσκας
εξαιρούνται οι θρησκευτικοί λειτουργοί και οι
ιεροψάλτες αποκλειστικά και μόνο κατά τη
διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.
Τα πρόσωπα εισέρχονται προς τον σκοπό
συμμετοχής σε κάθε είδους θρησκευτική
τελετή κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά
την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με
την παρ. 2 του άρθρου 9, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την
παρ. 3 του άρθρου 9 ή
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού
ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid
test), σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.
Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και
δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να
προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση
αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest)
σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου
9.

Δηλώνω δημόσια ότι: Εάν οι τηλεοράσεις δείξουν αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους σε συναγωγές, σε τζαμιά, σε στοές μασόνων, σε στοές μαρτύρων του ιεχωβά κοκ αν τηρούν τα μέτρα και δεν κάνουν ελέγχους στις εκκλησίες ΜΟΝΟ, θα ψηφήσω ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Εσενα αυτο σε απασχολει?
Κανονικα θα επρεπε οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι να διαμαρτυρηθουν αν ΔΕΝ γινονται ελεγχοι. Οι ελεγχοι ξερεις, δεν ειναι τιμωρια, ειναι προστασια. Μαλλον εχουμε ξεχασει και τα αυτονοητα. Δεν σε ελεγχουνε στην εκκλησια για να σε τιμωρησουνε. Σε ελεγχουν για να σε προστατεψουν. Κι εσυ λες ξεκινηστε να προστατευετε τους εβραιους και μετα εμενα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Ομοιος ομοιω αει πελαζει.
Τι λες βρε παπαριαδη που γελαει ολο το μπου μαζι σου χαζοχαζε. Λουζερ και αποτυχημενε στην ζωη και σε ολα τα επιπεδα. Οταν ο αλλος ειναι @υτιστικος σαν και εσενα φυσικα και θα του απαντησω στην πλακα, με οτι συνεπαγεται. Εσυ και κανα δυο αλλοι δεν ειστε τιποτα παραπανω απο χουλιγκανοι του μπου. Μονο φασαρια κανετε βαφτιζοντας το ασπρο, μαυρο. Η ομαδουλα να παει καλα και τα 6σεντς το ποστ, και ας γ@μηθει το συμπαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πήγα σήμερα τράπεζα για να κάνω κατι δουλειές (σαν εμβολιασμένος καλος πολίτης) και ηταν άδεια...και σκεφτόμουν :think: αυτοι οι άνθρωποι εκει μέσα που δουλευουν υποτίθεται πως τους βάλανε για να εξυπηρετουν τον κόσμο....που δεν υπήρχε!Αυτοι οι άνθρωποι γιατι πληρώνονται αραγε? αφου δεν υπήρχε κανεις μεσα (αντε 2-3) οπως και στο δημόσιο λενε με ραντεβου..τι τα εχεις μεσα τα κοπρόσκυλα και πληρώνονται ξυνουν που ξύνουν τα αρχίδια τους ολη μερα,πηγα την αλλη φορα στο υπουργειο μεταφορών και δεν υπήρχε ψυχη..περα απο τα κοπρόσκυλα που παιζανε πρέφα για να περασει η ώρα..για να μην αναφέρουμε οτι αυτη η κατάσταση με τα ραντεβου θα μεινει και μετα τον ιο,να θες δηλ να κάνεις τη δουλειά σου και να σε εχουν απο ραντεβου σε ραντεβου (μιας και ποτέ ολως τυχαίως δεν εχεις ολα τα απαραίτητα εγγραφα που σου ειχανε ζητήσει εξ αρχής:2funny:)
Πού δεν ειχε κοσμο, στην τραπεζα?
Κι εγω γιατι απο οποια τραπεζα περναω βρισκω απ' εξω ουρά κοσμο να περιμενει? Σοβαρα τωρα? Πού μενεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σορρυ που θα στο χαλασω τυπε αλλα η τραπεζα απο σενα και μενα και το κρατος το ιδιο πληρωνεται γιατι ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ που εχει δικαιωμα να δανειζει στους παντες με ΤΟΚΟ
Πού το ειδες αυτο?
Εγω δηλαδη δεν δικαιουμαι να σε δανεισω με τοκο?
Τι ανοησιες ειναι αυτες, που τις λες κιολας με αυτοπεποιθηση?

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πού δεν ειχε κοσμο, στην τραπεζα?
Κι εγω γιατι απο οποια τραπεζα περναω βρισκω απ' εξω ουρά κοσμο να περιμενει? Σοβαρα τωρα? Πού μενεις?
βουλαγμένης δάφνη σε μια eurobank αλλα μενω αλλου...εκει έτυχε να μπω γιατι ημουν περαστικός

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Κανονικα θα επρεπε οι εβραιοι και οι μουσουλμανοι να διαμαρτυρηθουν αν ΔΕΝ γινονται ελεγχοι. Οι ελεγχοι ξερεις, δεν ειναι τιμωρια, ειναι προστασια. Μαλλον εχουμε ξεχασει και τα αυτονοητα.
Αρχισες παλι τα εις ατοπον απαγωγη για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα βλεπω. Μονο εκει που σας παιρνει τυπε. Μονο εκει που σας παιρνει , πουθενα αλλου. Και μην ξεχναμε οοτι οι Μπα.. δεν μεταδιδουν το κορωνοιο, για αυτο και δεν εμβολιαζονται ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αρχισες παλι τα εις ατοπον απαγωγη για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα βλεπω ?
Δεν υπαρχει καμια εις ατοπον απαγωγη.
Εγω ειπα το απολυτως λογικο, οτι οι ελεγχοι και τα μετρα δεν ειναι "τιμωρια" αλλά προστασια. Επομενως ειναι γελοιο να λες "προστατεψτε πρωτα τους αλλους κι οχι εμενα". Δειχνει μια πνευματική ανωριμοτητα και μια ελλειψη στοιχειωδους ενσυναισθησης.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.303
Πόντοι
2.356
μπορεις τυπε! αλλα το θεμα ειναι οτι οι τραπεζες δανειζουν στο κρατος και τα παιρνουν πισω με τοκους γερους!!!!
εσυ δανειζεις στο κρατος για να εισαι μονιμα κερδισμενος?
42 χρονια θα πληρωνεις ταμειο και θα παρεις το 1/3 με το ζορι απο τις εισφορες σου σε συνταξη...
Πού το ειδες αυτο?
Εγω δηλαδη δεν δικαιουμαι να σε δανεισω με τοκο?
Τι ανοησιες ειναι αυτες, που τις λες κιολας με αυτοπεποιθηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom