Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να σου υπενθυμίσω, ότι πέραν από την δημοκρατία, υπάρχει και η δικτατορία, πέραν από τις εκλογές, υπάρχει και το πραξικόπημα, οπότε μην κοιμάσαι ήσυχος, ότι μια ζωή θα είναι στην εξουσία αυτά τα άθλια κόμματα. Ένας στρατηγός να βρεθεί με @@ δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές. Όταν αυτός μετά κρίνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ακούγεται, μη κλαις μετά ότι δεν είναι δημοκράτης, διότι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες επικράτησαν, με την πρόφαση ότι μόνο αυτοί αφήνουν την ελευθερία έκφρασης στον κόσμο και ότι οι δικτάτορες αφήνουν να ακούγεται ότι κρίνουν εκείνοι σωστό και τώρα αυτοί οι δήθεν δημοκράτες κάνουν αυτό που κατηγορούν τους δικτάτορες. Αυτοί βέβαια τέτοιοι είναι τέτοια κάνουν, εσύ γιατί τα επικροτείς δεν μπορώ να καταλάβω;
Σορυ τύπε αλλά δεν εχεις την αντιληπτικη ικανοτητα για να σου απαντησω.
Στο επιχειρημα "οι δημοκρατες κάνουν περιορισμους στην ελευθερια, αρα γιατι κρινεις τους δικτατορες οταν κανουν το ιδιο" δεν εχω απαντηση. Οπως δεν θα απαντουσα σε ενα πενταχρονο που θα με ρωτουσε κατι παρομοιο. Γιατι πανω απο τα 5 δεν λενε τετοιες βλακειες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πρώτων είπε ακριβός αυτό που περιγραφεις αρα δεν την πιω εγω νυχθημερόν.δεν καταλαβες την συζητηση.
Αν της το πει θα φάει μήνυση για εξύβριση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά. Δεν θα του πει κανείς δηλαδή "την έβρισες, άρα θα την προσλάβεις θες δε θες!!!"

Δευτερον βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια.
Me too :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν της το πει θα φάει μήνυση για εξύβριση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά. Δεν θα του πει κανείς δηλαδή "την έβρισες, άρα θα την προσλάβεις θες δε θες!!!"
Λαθος κι εσυ.
Το να πω σε καποια "εισαι κοντη και χοντρη" δεν ειναι εξυβριση. Περιγραφω μια πραγματικη κατασταση. Δεν της εθιξα την τιμη και την υποληψη της. Δεν την ειπα κλεφτρα, απατεωνισσα ή πουτάνα.
Η αγένεια δεν ειναι εξυβριση. Οπως και το να της πω "δεν σε προσλαμβανω γιατι δεν γουσταρω τη φατσα σου" δεν περιεχει τιποτα εξυβριστικό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ δεν προσπαθώ να επιβσλω την γνώμη μου δε κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος κάνει ότι θέλει στο μαγαζί του. Μπορεί όμως αυτή η επιλογή του να δημιουργησει κάποιο προηγούμενο. Επικίνδυνο στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Στο μαγαζί του. Αυτό και μόνον αρκεί για να μη θεωρείται προηγούμενο ή δεδικασμένο. Επικίνδυνο μάλιστα.
Εγώ δεν εχω σοσιαλ. Τα θεωρώ ανούσια. Δεν ψωνίζω απο αυτά τα μαγαζιά. Τι προηγουμενο δημιουργείται για μένα που δεν ειμαι πελάτης τους;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λαθος κι εσυ.
Το να πω σε καποια "εισαι κοντη και χοντρη" δεν ειναι εξυβριση. Περιγραφω μια πραγματικη κατασταση. Δεν της εθιξα την τιμη και την υποληψη της. Δεν την ειπα κλεφτρα, απατεωνισσα ή πουτάνα.
Η αγένεια δεν ειναι εξυβριση. Οπως και το να της πω "δεν σε προσλαμβανω γιατι δεν γουσταρω τη φατσα σου" δεν περιεχει τιποτα εξυβριστικό.
Ναι ΟΚ, εσύ ξέρεις αλλά την μηνυσάρα θα την φας και μετά θα σου ζαλίζουν τα παπάρια πάμπολλες γυναικείες οργανώσεις για μήνες! Δεν είπα ότι θα σε χώσουν μέσα.

Αν αντέχεις, be my guest! :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
τυπε εχεις φαει μεγαλο σκαλωμα με την ελευθερια του λογου...δεν ειναι η μοναδικη ελευθερια ξερεις ουτε το μοναδικο δικαιωμα....
υπαρχουν και αλλες ελευθεριες και δικαιωματα...οπως η προστασια της δημοσιας υγειας, της δημοσιας ασφαλειας, η προστασια της ζωης, της ανθρωπινης αξιοπρεπειας κτλ....και οταν καποια απο αυτα συγκρουονται, δεν σημαινει οτι παντα πρεπει να υπερτερει η ελευθερια του λογου...
παρ το αλλιως..
Τύπε συμφωνω..απλα εγω δεν πιστευω οτι οποιος μιλαει για το εμβολιο (αρνητικα) στο ιντερνετ επιρεαζει τους αλλους. Οποιος ειναι να το κανει θα το κανει και οποιος οχι δε θα το κανει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Θα πω σε καποια δεν γουσταρω να σε προσλαβω επειδη εισαι κοντη και χοντρη και θα μου κανει μηνυση? Ας μου κανει, μακαρι.
Θα της κανω κι εγω μηνυση για ψευδη καταμηνυση και μια ωραια αγωγη για ηθικη βλαβη να βγαλω και κανενα φραγκο
Τυπε βαριεμαι να ψαξω εχω την εντυπωση οτι το ιδιο δικαιο (στα εργασιακα στο θεμα της μεταχειρισης) ισχυε και για το δημοσιο και για τον ιδιωτικο τομεα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Και πάλι δεν κατααβαίνεις την διαφορά βαρύτητας και συνέπειας μια άποψης. Οπότε το κλείνουμε εδώ :)

ΟΚ.

Γιατί το θεώρησα άκυρο, τι διαφορά έχει αν κολλήσεις στο μετάξι ή από αλλού αν δεν προσέχεις?

Σοβαρά?

Πολύ ωραία, ας το πάρουμε έτσι τότε:

Από την στιγμή που θες να το πάρουμε έτσι λοιπόν, θύμισέ μου εσύ ποιος ανέφερε πρώτος τα τανκς και μετά θα σου θυμίσω εγώ ποιος το πήγε επί προσωπικού :)

Εγώ αυτό που είδα είναι ότι εσύ είσαι διατεθειμένος να με κατηγορήσεις ότι σου έβρισα την οικογένεια. Κάτι που μου έχει ξανατύχει όπως σου είπα :)
Όχι τύπε..εχει μεγαλη διαφορα η εκφραση "μηπως ονειρευεστε και τα τανκς στο συνταγμα'' με το να πεις ''αυτά ειναι καταλοιπα της οικογεννειας σου''

Αν δε θες να σε παρεξηγουν να ρυθμιζεις το τι λες και πως το λες. και η αποδειξη ειναι οτι παλι βλακεις λες...ειπα εγω οτι μου εβρισες την οικογεννεια? ειπα οτι μπαινεις σε χωραφια που δεν αρμοζει ουτε εχεις δικαιωμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι τύπε..εχει μεγαλη διαφορα η εκφραση "μηπως ονειρευεστε και τα τανκς στο συνταγμα'' με το να πεις ''αυτά ειναι καταλοιπα της οικογεννειας σου''
Τα "κατάλοιπα της οικογένειάς σου" το ειπα γιατί εσύ αποκλείεται να έζησες κάτι τέτοιο. Οπότε κάποιοι στα είπαν. Απλά!

Αν δε θες να σε παρεξηγουν να ρυθμιζεις το τι λες και πως το λες. και η αποδειξη ειναι οτι παλι βλακεις λες...ειπα εγω οτι μου εβρισες την οικογεννεια? ειπα οτι μπαινεις σε χωραφια που δεν αρμοζει ουτε εχεις δικαιωμα.
Α, ΟΚ... δεν έχω το δικαίωμα! Δεν μου είπες όμως τελικα ποιος αναφέρθηκε πρώτα στα τανκς... εμμονή κι εκεί ή έτσι σου ήρθε εκείνη την στιγμή που το ειπες? Ρύθμισες τον λόγο σου και σου βγηκε αυτό ή ήταν τυχαίο? :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λαθος κι εσυ.
Δυστυχώς ο κόσμος έχει μεγάλες και πολλές αυταπάτες, ως προς το τι πραγματικά συμβαίνει.
Εγώ θυμάμαι δημοσιογραφο να χαρακτηρίζει ενυπόγραφα Ειρηνοδίκη ως καραγκιόζη και ανεπαρκή ή παραβάτη του όρκου του και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να την δικαιώνει ως προς το μη προσβλητικό των χαρακτηρισμών του άρθρου της. Οπότε δεν υπήρχε εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Κι ότι στο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, το Δικαστήριο απεφάσισε ότι υπήρξε παραβίαση.
ΑΛΛΑ.....το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δέχθηκε ότι περιορισμοί στο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης μπορούν να επιβάλλονται από τα κράτη μέλη, εάν διακυβεύονται μεγαλύτερης σημασίας δικαιώματα, όπως π.χ. εκείνο της ανθρώπινης ζωής.
Κι ότι κατά την επιβολή ποινών για αδικήματα τελεσθέντα διά του τύπου, η βαρύτητα των ποινών πρέπει να είναι ανάλογη της βαρύτητος των αδικημάτων και ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν είναι θέσφατο όταν έχουμε διάδοση μίσους ή προτροπή βίας ή ότι ανάλογο που δημιουργεί κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Σορυ τύπε αλλά δεν εχεις την αντιληπτικη ικανοτητα για να σου απαντησω.
Στο επιχειρημα "οι δημοκρατες κάνουν περιορισμους στην ελευθερια, αρα γιατι κρινεις τους δικτατορες οταν κανουν το ιδιο" δεν εχω απαντηση. Οπως δεν θα απαντουσα σε ενα πενταχρονο που θα με ρωτουσε κατι παρομοιο. Γιατι πανω απο τα 5 δεν λενε τετοιες βλακειες
Να μου απαντήσεις τι; Όταν υποστηρίζεις κάτι, το υποστηρίζεις η όχι. Για εμένα, καλά κάνουν που απαγορεύουν την ελευθερία έκφρασης σε αυτούς τους οποίους θεωρούν επικίνδυνους, αλλά εγώ είμαι ναζιστής, ένας δημοκράτης που επικρίνει τους ναζιστές ότι απαγόρευσαν την ελευθερία του λόγου σε αυτούς που θεωρούσαν επικίνδυνους, δεν θα έπρεπε να κάνει το ίδιο. Η υποστηρίζουμε την άποψη, ότι η εκάστοτε εξουσία επιτρέπει την ελευθερία λόγου σε αυτούς που θεωρεί σωστούς, η υποστηρίζουμε την άποψη, ότι η εκάστοτε εξουσία επιτρέπει σε όλους, ανεξαρτήτως, να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, όχι όπου μας βολεύει. Οπότε, διάλεξε και πάρε, τι είναι σωστό; Το ένα, η το άλλο;

Μην πεις την σαχλαμάρα της κοινής λογικής, άλλα θεωρείς εσύ σωστά, άλλα ο άλλος, άλλα εγώ, δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ρε Μπαρμπαπήδουλα, Μπαρμπα ΠΟΡΔΟΥΛΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τέτοιο βλήμα σαν και σένα , είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί !

:2funny::2funny::2funny:

Είσαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος και ... τολμάς
να έχεις και άποψη για τον κορωνοϊό ;

Αφού τα αγγλικά σου είναι αγγλικά γκαρσονιού στην Πλάκα
πως θα διαβάσεις ένα επιστημονικό άρθρο για τον κορωνοϊό ;
Αντί να χαζολογάς , στρώσε την πλαδαρή κωλάρα σου
και διάβασε να βελτιώσεις τα αγγλικά σου , σούργελο !

Είσαι και ψυχάκι, σου δίνουν φάρμακα διότι είσαι
νευρασθενικός , κάτσε να διαβάζεις αγγλικά ,
αντί να ποστάρεις τις πορδίτσες από την ψύχωση σου !

Βλήμα !

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε Μπαρμπαπήδουλα, Μπαρμπα ΠΟΡΔΟΥΛΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τέτοιο βλήμα σαν και σένα , είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί !

Είσαι αμόρφωτος και αστοιχείωτος και ... τολμάς
να έχεις και άποψη για τον κορωνοϊό ;

Αφού τα αγγλικά σου είναι αγγλικά γκαρσονιού στην Πλάκα
πως θα διαβάσεις ένα επιστημονικό άρθρο για τον κορωνοϊό ;
Αντί να χαζολογάς , στρώσε την πλαδαρή κωλάρα σου
και διάβασε να βελτιώσεις τα αγγλικά σου , σούργελο !

Είσαι και ψυχάκι, σου δίνουν φάρμακα διότι είσαι
νευρασθενικός , κάτσε να διαβάζεις αγγλικά ,
αντί να ποστάρεις τις πορδίτσες από την ψύχωση σου !

Βλήμα !
Κάθε φορά που σου τελειώνουν τα μουρλόχαπα εμφανίζεσαι!

Με στεναχωρεί δε πολύ το γεγονός ότι δεν ακούς την συμβουλή μου να πάρεις δυο κουτιά από τα μουρλόχαπα που παίρνεις, μονοκοπανιά! Μην ακούς τον γιατρό σου ρε μαλακα, παπάτζας είναι, πληρωμένος!

Εμένα να ακούς! Πάρε τα δύο κουτάκια να νιώσεις! :wink:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Τύπε εγω ισως σε λιγο καιρο αποφασισω να προσλαβω μια γραμματεα στο γραφειο.
Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ψηφιζει ΝΔ.
Γιατι? Γιατι ετσι γουσταρω. Δικο μου ειναι το γραφειο.
Δηλαδη αν ερθει μια συριζαια και την διωξω θα μου πει οτι ειμαι ανηθικος και αντιδημοκρατικος?
Συνελθετε μερικοι, λετε απιστευτες ανοησιες

Το δικαίωμα το έχεις, αλλά αμφιβάλλω αν έχεις τα αρχίδια να γράψεις δημόσια στην αγγελία οτι ''προσλαμβάνω μόνο μουνάρες άνω του 1.85'' ή ''δεν προσλαμβάνω χοντρές και άσχημες''. Και αυτό λέει πολλά για την πράξη σου αυτή, όσο άνετος και υπέρμαχός της το παίζεις τώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το δικαίωμα το έχεις, αλλά αμφιβάλλω αν έχεις τα αρχίδια να γράψεις δημόσια στην αγγελία οτι ''προσλαμβάνω μόνο μουνάρες άνω του 1.85'' ή ''δεν προσλαμβάνω χοντρές και άσχημες''. Και αυτό λέει πολλά για την πράξη σου αυτή, όσο άνετος και υπέρμαχός της το παίζεις τώρα.
Γιατι να γραψω σε αγγελια ενα τετοιο καραγκιοζιλικι?
Το θεμα σας ειναι αν θα το πω δημοσιως ή αν θα το πω στα μουτρα τους ή αν δεν θα το πω καθολου αλλά θα το εφαρμοσω?

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Έχει σημασία αν είναι το youtube η άλλο site; Διότι όλα αυτά που γράφεις κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αλλά, οι απόψεις μας δεν θα κυκλοφορούν πουθενά, όχι μόνο στο you tube.
Και εδώ στο bou που γράφεις, χάρη σου κάνουν.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Το θεμα σας ειναι αν θα το πω δημοσιως ή αν θα το πω στα μουτρα τους ή αν δεν θα το πω καθολου αλλά θα το εφαρμοσω?
το ίδιο άνετα μπορείς να κάνεις στις πελάτισσες σου ,έχεις την ευχέρεια να αποκλείσεις γκιλφ κοντές κοκκαλιάρες μαύρες .
Όμως γενικότερα δεν ισχύει " είναι μαγαζί μου ότι θέλω κάνω" δεν καλύπτει ο νόμος διαχωρισμούς

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456

Aυτό λέμε, οτι είναι καραγκιοζιλίκι, στερείται σοβαρότητας και εγείρει ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας. Εσύ προσπάθησες να το περάσεις ως σωστό και ηθικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις το θάρρος να το υποστηρίξεις δημόσια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aυτό λέμε, οτι είναι καραγκιοζιλίκι, στερείται σοβαρότητας και εγείρει ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας. Εσύ προσπάθησες να το περάσεις ως σωστό και ηθικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις το θάρρος να το υποστηρίξεις δημόσια.
Συγνωμη τύπε αλλά δεν καταλαβες τιποτα απο τη συζητηση που προηγηθηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ίδιο άνετα μπορείς να κάνεις στις πελάτισσες σου ,έχεις την ευχέρεια να αποκλείσεις γκιλφ κοντές κοκκαλιάρες μαύρες .
Όμως γενικότερα δεν ισχύει " είναι μαγαζί μου ότι θέλω κάνω" δεν καλύπτει ο νόμος διαχωρισμούς
Α μηπως ο νομος με υποχρεωνει να εχω και πελατες που δεν θελω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom