Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Και ποιός τους εμπόδισε ρε στούρνε; Ας βγούνε στο Σύνταγμα και την Ομόνοια να μιλάνε όλη μέρα. Στο δικό μου μαγαζί όμως δεν τους γουστάρω και κανείς δε μπορεί να με υποχρεώσει να τους δεχτώ. Γκέγκε;
Α τώρα απέκτησες και εσύ μαγαζί τύπε? Τελικά είστε όλοι επιχειρηματίες...μήπως εχεις μετοχές της google και θεωρείς το youtube δικό σου μαγαζί?

Τι μας νοιάζει ρε κυρ παντελή το δικό σου μαγαζί? Όταν είσαι μέσα σε αυτό κάνε ότι θες...εδώ μιλάμε για άλλο θέμα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μα και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα και το μαγαζί σου. Στα σοσιαλ και στα ΜΜΕ αναφέρομαι.
Και τα σοσιαλ μαγαζί κάποιου είναι. Αυτός ο κάποιος λοιπόν έτσι γουστάρει να τρέχει το μαγαζί του. Όποιου δεν του αρέσει ο τρόπος έχει κι αλλού μαγαζιά. Με πιθανώς ίδιους ή άλλους τρόπους. Δηλαδή άμα η Αυγή δε γουστάρει την άποψή μου και δεν την ανεβάζει, ενώ ανεβάζει του Βαξεβανη και των κλόουν που τον στηρίζουν, είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό και δημιουργεί τετελεσμένο;
Ουτε για πλάκα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άκου τύπε...δεν ενδιαφέρει τους πάντες ποιους θα βάλεις στο μαγαζί σου, γιαυτό λοιπόν βάλε όποιον θες και αμα θες πέρνα τον και από εξετάσεις.

Εγώ γουστάρω να μιλάω για ηθική και δημοκρατία....αν στο μαγαζι σου αυτά είναι απαγορευμένα θέματα δε θέλω να περάσω ούτε απέξω όχι να μπω και να κάτσω κιόλας.
Μίλα για ότι γουσταρεις, όπου σου επιτρέπουν να το κάνεις.
Αλλά δε θα επιβάλλεις εσύ το είδος της συζήτησης που θα επιτρέπει το καθε μαγαζί στο χώρο του.
Κι αυτο είναι ηθικό και δημοκρατικό.
Μιας και κοπτεσαι για την ηθική και τη δημοκρατία.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και τα σοσιαλ μαγαζί κάποιου είναι. Αυτός ο κάποιος λοιπόν έτσι γουστάρει να τρέχει το μαγαζί του. Όποιου δεν του αρέσει ο τρόπος έχει κι αλλού μαγαζιά. Με πιθανώς ίδιους ή άλλους τρόπους. Δηλαδή άμα η Αυγή δε γουστάρει την άποψή μου και δεν την ανεβάζει, ενώ ανεβάζει του Βαξεβανη και των κλόουν που τον στηρίζουν, είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό και δημιουργεί τετελεσμένο;
Ουτε για πλάκα.
Δεν καταλαβαινεις το πνευμα που σου μιλαω, δεν πειραζει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μίλα για ότι γουσταρεις, όπου σου επιτρέπουν να το κάνεις.
Αλλά δε θα επιβάλλεις εσύ το είδος της συζήτησης που θα επιτρέπει το καθε μαγαζί στο χώρο του.
Κι αυτο είναι ηθικό και δημοκρατικό.
Μιας και κοπτεσαι για την ηθική και τη δημοκρατία.
Εντάξει τύπε...και αν μιλάμε για το περίπτερο σου θύμησε μου να μην περάσω ούτε απέξω. Επειδή όμως το youtube μέχρι προφσάτος ήταν ένα δημοκρατικό και ελεύθερο μέσο εμένα μου γουστάρει να το σχολιάσω. Τώρα είναι καλή στιγμή να σου πω και εγώ ότι αν δεν σου αρέσει να βλέπεις τα σχόλια μου να μην τα κοιτας?

Εν τελη λοιπόν μπορεί αυτό που έκανε το youtube να είναι νόμιμο (αυτό θα μας το πει ένας νομικός) αλλά για εμένα ήταν αντιδημοκρατικό και ανήθικο, αυτή είναι η απόψη μου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν καταλαβαινεις το πνευμα που σου μιλαω, δεν πειραζει.
ΜΙα χαρά το καταλαβαίνω. Εσείς δε μου εξηγειτε γιατί θα πρέπει να επιβάλλετε την άποψή σας στο Ζουκεμπεργκ πχ. Και γιατί αυτός θα πρέπει να σας βάλει συνδιαχειριστες στο μαγαζί του. Που μαγαζί του είναι μέρος των σοσιαλ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντάξει τύπε...και αν μιλάμε για το περίπτερο σου θύμησε μου να μην περάσω ούτε απέξω. Επειδή όμως το youtube μέχρι προφσάτος ήταν ένα δημοκρατικό και ελεύθερο μέσο εμένα μου γουστάρει να το σχολιάσω. Τώρα είναι καλή στιγμή να σου πω και εγώ ότι αν δεν σου αρέσει να βλέπεις τα σχόλια μου να μην τα κοιτας?

Εν τελη λοιπόν μπορεί αυτό που έκανε το youtube να είναι νόμιμο (αυτό θα μας το πει ένας νομικός) αλλά για εμένα ήταν αντιδημοκρατικό και ανήθικο, αυτή είναι η απόψη μου.
Μην περνάς τυπε. Ενα πακετο τσίχλες λιγότερες. Σιγά τα ωα.
Τα σχόλιά σου τα διαβάζω, γιατί αυτό το μέσο τα φιλοξενεί. Όπως και τα δικά μου.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καταλάβεις τι σημαίνει φιλοξενία ή μη σε ενα μέσο.
Κι ότι είναι επιλογή του Αντισθένη τι γράφεται και τι όχι εδώ μεσα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μην περνάς τυπε. Ενα πακετο τσίχλες λιγότερες. Σιγά τα ωα.
Τα σχόλιά σου τα διαβάζω, γιατί αυτό το μέσο τα φιλοξενεί. Όπως και τα δικά μου.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καταλάβεις τι σημαίνει φιλοξενία ή μη σε ενα μέσο.
Κι ότι είναι επιλογή του Αντισθένη τι γράφεται και τι μη εδώ μεσα.
Αυτό δεν είναι επιχείρημα...αν το μπανάρισμα συνέβαινε εδώ αντί για το γιουτουμπ η αποψη μου δεν θα αλλαζε επειδη αυτο το μεσο με φιλοξενεί. Δεν συμφωνουμε τι να κανουμε τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν δεν σου αρέσουν οι πολιτικές του youtube πήγαινε στο dailymotion ή το vimeo. Ή φτιάξε μια δική σου πλατφόρμα όπου θα ανεβαίνουν μόνο βιντεο ψεκασμένων. Αυτό είναι η ελευθερία λόγου, όχι το να υποχρεώνεις μια ιδιωτική επιχείρηση να φιλοξενεί με το ζόρι απόψεις με τις οποίες δε συμφωνεί.
Αυτο το απολυτως αυτονοητο, γιατι καποιοι δυσκολευονται να το αντιληφθουν?
Ελευθερια λογου ειναι να φτιαξεις ενα δικο σου μεσο, να λες ό,τι μαλακια θελεις και να μην σε πειραζει κανενας.
Απο πότε ελευθερια λογου ειναι να μου επιβαλλεις εσυ τι θα επιτρεπω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μεσο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό δεν είναι επιχείρημα...αν το μπανάρισμα συνέβαινε εδώ αντί για το γιουτουμπ η αποψη μου δεν θα αλλαζε επειδη αυτο το μεσο με φιλοξενεί. Δεν συμφωνουμε τι να κανουμε τωρα
Αυτο αδυνατείς να αντιληφθεις. Δεν υπαρχει θεμα διαφωνιας. Δεν δικαιουσαι να διαφωνεις. Κάνεις λαθος. Τοσο απλα. Δεν δικαιουσαι να απαιτεις δικους σου ορους στο σπιτι του αλλου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοκοκό και για την ταμπακιέρα τίποτα. Έχετε μεγαλώσει μερικοί στο Ελλαδιστάν και έχετε την εντύπωση ότι τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι σαν την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ, δημόσιες επιχειρήσεις.
Ακριβως αυτο. Και το εντυπωσιακο ειναι οτι επιμενει κιολας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η άποψή σου καλώς δε θα άλλαζε. Δεν είναι το μέγεθος του μαγαζιού το θέμα. Δε θα ειχε ομως καμία σχέση με νομιμότητα, ηθική ή δημοκρατία γιατί δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε εγω ισως σε λιγο καιρο αποφασισω να προσλαβω μια γραμματεα στο γραφειο.
Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ψηφιζει ΝΔ.
Γιατι? Γιατι ετσι γουσταρω. Δικο μου ειναι το γραφειο.
Δηλαδη αν ερθει μια συριζαια και την διωξω θα μου πει οτι ειμαι ανηθικος και αντιδημοκρατικος?
Συνελθετε μερικοι, λετε απιστευτες ανοησιες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Κοκοκό και για την ταμπακιέρα τίποτα. Έχετε μεγαλώσει μερικοί στο Ελλαδιστάν και έχετε την εντύπωση ότι τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι σαν την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ, δημόσιες επιχειρήσεις.
Τύπε αν δεν έχεις τι να πεις μην λες τίποτα. Καμιά φορά καλό είναι να ξέρεις πότε έχει τελειώσει η αντιπαράθεση.

Οι χαζομάρες που λες είναι λάθος σε τόσα πολλά σημεία που βαρίεμαι καν να αρχίσω να σου εξηγώ ότι εγώ ποτέ δεν είπα τέτοια πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλλά και επι της ουσίας, ουδόλως εχει υποπεσει σε "δημοκρατικη" εκτροπη το youtube.
Πολυ απλα, απαγορευει την διασπορα ανοησιων και ψευδων ειδησεων.
Που συνιστα, στο κατω κατω, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του.
Αντιθετως, η απαγορευση διασπορας ανοησιων που θετουν σε κινδυνο την δημοσια υγεια και αμφισβητουν την επιστημονικη αυθεντία απο ασχετους, ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Τύπε αν δεν έχεις τι να πεις μην λες τίποτα. Καμιά φορά καλό είναι να ξέρεις πότε έχει τελειώσει η αντιπαράθεση.

Οι χαζομάρες που λες είναι λάθος σε τόσα πολλά σημεία που βαρίεμαι καν να αρχίσω να σου εξηγώ ότι εγώ ποτέ δεν είπα τέτοια πραγματα.
Αυτα ακριβως που σου επισημαινει ειπες. Αν τωρα καταλαβες οτι ειπες χαζομαρα επειδη σε κραξανε ολοι και προσπαθεις να το μαζεψεις ειναι αλλο θεμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τύπε εγω ισως σε λιγο καιρο αποφασισω να προσλαβω μια γραμματεα στο γραφειο.
Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ψηφιζει ΝΔ.
Γιατι? Γιατι ετσι γουσταρω. Δικο μου ειναι το γραφειο.
Δηλαδη αν ερθει μια συριζαια και την διωξω θα μου πει οτι ειμαι ανηθικος και αντιδημοκρατικος?
Συνελθετε μερικοι, λετε απιστευτες ανοησιες
Τύπε επειδή είσαι είσαι νομικός και μπορείς να απαντήσεις σε πραγματική βάση.

Αν έρθει η γραμματέας και την απορρίψεις λέγονρας ''δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι χοντρή και άσχημη και μπορεί να μείνεις και έγκυος''......θα εισαι εντάξει επειδή είναι δικό σου το μαγαζι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακομα και ανηθικο και αντιδημοκρατικο να μην ειναι, ειναι ομως επικινδυνο. Αποτελει δεδικασμενο, οπως θα ελεγε και ο Αλεξ, για τους επομενους και τους μεθεπομενους.
Οχι μονο δεν ειναι επικινδυνο, αλλά ειναι παραδειγμα προς μιμηση για να παμε μπροστα

Τύπε επειδή είσαι είσαι νομικός και μπορείς να απαντήσεις σε πραγματική βάση.

Αν έρθει η γραμματέας και την απορρίψεις λέγονρας ''δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι χοντρή και άσχημη και μπορεί να μείνεις και έγκυος''......θα εισαι εντάξει επειδή είναι δικό σου το μαγαζι?
ΒΕΒΑΙΩΣ.
Με κεφαλαία γραμματα.
Για ονομα του Θεου δηλαδη. Ελεος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αλλά και επι της ουσίας, ουδόλως εχει υποπεσει σε "δημοκρατικη" εκτροπη το youtube.
Πολυ απλα, απαγορευει την διασπορα ανοησιων και ψευδων ειδησεων.
Που συνιστα, στο κατω κατω, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του.
Αντιθετως, η απαγορευση διασπορας ανοησιων που θετουν σε κινδυνο την δημοσια υγεια και αμφισβητουν την επιστημονικη αυθεντία απο ασχετους, ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Αυτα ακριβως που σου επισημαινει ειπες. Αν τωρα καταλαβες οτι ειπες χαζομαρα επειδη σε κραξανε ολοι και προσπαθεις να το μαζεψεις ειναι αλλο θεμα.
Όχι δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτά που είπα...εγώ πιστεύω ότι αυτή η αντιμετόπιση είναι αντιδημοκρατική και πλήγμα για την ελευθερία του λόγου. Όχι παράνομη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μιλάς εσύ για χαζομάρες, που επέμενες ότι υπάρχει νόμος που ρυθμίζει το youtube και όταν αποδείχτηκε ότι έλεγες μαλακίες μας το γύρισες στην ηθική και τη δημοκρατία.
Ρε άντε πάγαινε μέχρι το Πασαλιμάνι να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες.
Ρε τύπε πάλι στα ίδια γυρνάμε...προφανώς και υπάρχουν νόμοι που ρυθμίζουν το youtube και στου εβαλα το πρωι το link και απλα δε ξερεις Αγγλικα και δε μπορεσες να το διαβασεις. Αντε κανε μας τη χαρη αντε να δεις σε επαναληψη τις ομιλιες του κουλη αντι για νετφλιξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτά που είπα...εγώ πιστεύω ότι αυτή η αντιμετόπιση είναι αντιδημοκρατική και πλήγμα για την ελευθερία του λόγου. Όχι παράνομη.
Αν εγω στειλω μια επιστολη στην Εφημεριδα των Συντακτων όπου θα τα σέρνω στον Τσιπρα και δεν την δημοσιευσουν, θα εχει παραβιασθει η ελευθερια του λογου μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το ερώτημα παραμένει. Ως κοινωνία κερδίζεις με να του κόψεις προληπτικά το Τουίτερ (και μαζί με αυτόν οτιδήποτε άλλο δεν σου είναι αρεστό) ή να τον αφήσεις να εκτίθεται και ταυτόχρονα να επιβαρύνει την θέση του αν/όταν έλθει η ώρα να κάτσει στο σκαμνί;
Φυσικα κερδιζεις ως κοινωνια.
Μακαρι να ειχε βρεθει καποιος να κοψει και την "ελευθερια του λογου" του Χιτλερ το 1933. Θα γκρινιαζαν καποιοι οτι "δεν πρεπει να φιμωνουμε την αντιθετη αποψη" αλλά θα ειχαμε γλυτωσει κατι εκατομμυρια νεκρους.
Εγω επιμενω οτι ΔΕΝ ειναι ολες οι αποψεις σεβαστες και ΔΕΝ υπαρχει λογος να ακουγονται. Το ποιες ειναι αυτές, ειναι θεμα της κοινης λογικης. Κηρυγματα μισους, παρακινηση σε εγκληματα, διαδοση ψευδών ειδήσεων, απλα πραγματα. Αν δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε με την κοινη λογικη τι υποσκαπτει τα θεμελια μιας κοινωνιας και "παραλυουμε" μπροστα στην ιερή "ελευθερια του λογου" να παμε να πνιγουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom