Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αν μιλάμε έτσι για το χασομερι οκ.
Νόμιζα ότι μιλάμε για το δικαίωμα της κάθε εταιρείας να κάνει ότι θέλει στο μαγαζί της. Εδώ για τη YouTube.
Kαι δε μιλάμε για το χρώμα του δέρματος των πελατών της αλλά τις απόψεις τους. Αυτές αρνείται να εκφράζονται μέσα απο το κανάλι της.
Οι απόψεις τους.
Αν δεν κατανοείς πως είναι δικαίωμά της αναφαιρετο, άδικα συζητάμε.
Εν τέλη το πρόβλημα είναι αν τους καλύπτει η νομοθεσία ή αν είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εν τέλη το πρόβλημα είναι αν τους καλύπτει η νομοθεσία ή αν είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό?
Γιατί είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό δε μας λες όμως.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ανήθικο και αντιδημοκρατικό είναι η επιμονή σου να μπαίνουν μέσα ανεμβολίαστοι. Την στιγμή που σε όλο τον κόσμο αυτό γίνεται, απαγόρευση μην εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους. Άρα παγκοσμίως η Δημοκρατία έχει πρόβλημα, ε?

Κάτι δεν καταλαβαίνεις καλά! :)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ακριβώς το ανάποδο…. Αν δουλεύεις για 2-3 χιλιάρικα μικτά ή και παραπάνω… Θα έχεις δει διαφορά αξιόλογη… Αλλά για την ποιότητα ζωής το συζητάμε… επειδή έχω κάνει και έξω δυο χρόνια (Ελβετία)… Εκεί μαλακίες δεν έχει. Ακολουθείς τους νόμους αυστηρά, δεν έχει πολλά πολλά. Με όριο 130 με γράψανε επειδή πήγαινα με 132…. Ναι 132 χλμ.. Οταν τους είπα πως οκ είναι διαφορά στο κοντέρ… Μου απάντησαν να πήγαινες με 120 ώστε να μην είχε πρόβλημα με το κοντέρ… Τέλος….

Ναι, τα πάντα είναι ρυθμισμένα έξω αλλά πρέπει να είσαι ρυθμισμένος και εσύ
Υπάρχει δημόσια ασφάλιση όπου διαλέγεις «επίπεδο» υπηρεσιών… ότι πληρώνεις-λαμβάνεις… Και δεν έχει μαλακίες για διαχωρισμούς…

Με λίγα λόγια η ποιότητα ζωής που ψάχνεις… έχει θυσίες οι οποίες είναι αντίθετες από την ιδεολογία σου….
Ποια είναι η ιδεολογία μου ρε τύπε; Για πες μου να γελάσω λίγο. Και ποιος σου είπε ότι δεν εγκρίνω ότι σε γράψανε για 132 με όριο 130; Ποιος σου είπε ότι δεν εγκρίνω το κόψιμο κάποιων Ελληναράδων φοιτητών του εξωτερικού με 4.9 στα 5.0; Από πότε ξέρεις εσύ τι εστί ποιότητα ζωής για εμένα;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Γιατί είναι ανήθικο και αντιδημοκρατικό δε μας λες όμως.
Ακομα και ανηθικο και αντιδημοκρατικο να μην ειναι, ειναι ομως επικινδυνο. Αποτελει δεδικασμενο, οπως θα ελεγε και ο Αλεξ, για τους επομενους και τους μεθεπομενους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ανήθικο και αντιδημοκρατικό είναι η επιμονή σου να μπαίνουν μέσα ανεμβολίαστοι. Την στιγμή που σε όλο τον κόσμο αυτό γίνεται, απαγόρευση μην εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους. Άρα παγκοσμίως η Δημοκρατία έχει πρόβλημα, ε?

Κάτι δεν καταλαβαίνεις καλά! :)
Ρε τύπε μη το πάρεις στραβά αλλά είσαι χαζός? Από το πρωί συζητάμε για το youtube και μετά από 12 ώρες μου λες ότι θέλω να μπαίνουν μέσα ανεμβολίαστοι? Να μπαίνουν που? στο internet? Να ξερεις όταν λέμε antivirus δεν φοβόμαστε μη μας κολλήσουν πραγματική γρίπη :2funny:

Που μίλησα εγώ για κλειστούς χώρους? Πες μας όμως...όταν πάνε στα μπουρδέλα και στα ξενοδοχεία φοράνε πάντα μάσκα? :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Γιατί
Ακομα και ανηθικο και αντιδημοκρατικο να μην ειναι, ειναι ομως επικινδυνο. Αποτελει δεδικασμενο, οπως θα ελεγε και ο Αλεξ, για τους επομενους και τους μεθεπομενους.
Δε καταλαβαίνουν αυτοί από τέτοια...τους έχει θολώσει το μυαλό η πολιτικαλ κορεκτιλα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε τύπε μη το πάρεις στραβά αλλά είσαι χαζός? Από το πρωί συζητάμε για το youtube και μετά από 12 ώρες μου λες ότι θέλω να μπαίνουν μέσα ανεμβολίαστοι? Να μπαίνουν που? στο internet? Να ξερεις όταν λέμε antivirus δεν φοβόμαστε μη μας κολλήσουν πραγματική γρίπη :2funny:

Που μίλησα εγώ για κλειστούς χώρους? Πες μας όμως...όταν πάνε στα μπουρδέλα και στα ξενοδοχεία φοράνε πάντα μάσκα? :confused:
Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει την διαφορά να λες την άποψή σου και να λές την άποψή σου με την οποία κινδυνεύει κόσμος. Εγώ αναφέρθηκα απλά και στο μέσα-έξω που προφανώς ΚΑΙ αυτό για σένα είναι αντιδημοκρατικό. Σωστά τα λέω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο εξήγησα.

Καλά κάνουν και τους μπουζουριάζουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει την διαφορά να λες την άποψή σου και να λές την άποψή σου με την οποία κινδυνεύει κόσμος. Εγώ αναφέρθηκα απλά και στο μέσα-έξω που προφανώς ΚΑΙ αυτό για σένα είναι αντιδημοκρατικό. Σωστά τα λέω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο εξήγησα.

Καλά κάνουν και τους μπουζουριάζουν.
Όχι δε τα λες σωστά σε ότι αφορά εμένα λες βλακείες. Εγώ πρώτων δεν γουστάρω σε κλειστούς χώρους ούτε εμβολιασμένους και γενικά δεν μπαίνω όσο μπορώ σε κλειστούς χώρους. Δεύτερον ο κόσμος κυνδυνεύει πρωτίστος από την ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ και αν δεν πιστεύεις εμένα να ακούσεις τους γιατρούς που τα λένε. Χεστήκαμε αν είσαι εμβολιασμένος αλλά κάνεις επικύνδυνη ζωή και μπορείς να μας κολλήσεις.

Συνεπώς θα προτιμούσα να κάτσω δίπλα στον κλειστό χώρο με έναν προσεκτικό ανεμβολίαστο παρά με έναν εμβολιασμένο που πριν είχε πάει στο μεταξουργείο. Εσύ τι θα προτιμούσες? Νομίζω ότι αν κυνδυνεύει κόσμος είναι περισσότερο από αυτούς που δεν προσέχουν παρά αυτοί που λένε την άποψη τους.

Και ποιους μπουζουριάζουν? Μήπως ονειρεύεσαι και τα τανξ να κατεβαίνουν στο σύνταγμα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατί

Δε καταλαβαίνουν αυτοί από τέτοια...τους έχει θολώσει το μυαλό η πολιτικαλ κορεκτιλα
Τύπε μου σου απαντώ και σε αυτό, μιας και το σχόλιο του γέρου είναι απάντηση σε μένα.
Θολωμένος με την πολίτικαλ κορεκτίλα είσαι εσύ.
Έχεις κάνει σημαία σου το POM (psekas opinions matter) και μας κουνάς το δάκτυλο συνεχώς.
Εμείς σου λέμε να πάνε να γαμηθούν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα στο μαγαζί μας. Σε κανενός το μαγαζί.
Εσύ είσαι αυτός που ομιλείς για ηθική και δημοκρατία. Όχι εμείς. Που δεν βλέπουμε κανένα τέτοιο θέμα.
Κάπου μπερδεύεσαι στο πάθος σου να υπερασπιστείς τους ψέκες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ στο μαγαζί μου να παραβιάσω τα πρότυπα ασφαλούς παραγωγής, να χρησιμοποιήσω μη εγκεκριμένες μεθόδους ή ακατάλληλες πρώτες ύλες, επειδή η άποψη κάποιου πελάτη είναι πως αυτό είναι επιτρεπτό και θεμιτό και να μη του δείξω την έξοδο για να μην δημιουργήσω δεδικασμένο;
Και δεν αφορά αποκλειστικά εμένα τι προϊόν θα διαθεσω στην αγορά;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι δε τα λες σωστά σε ότι αφορά εμένα λες βλακείες. Εγώ πρώτων δεν γουστάρω σε κλειστούς χώρους ούτε εμβολιασμένους και γενικά δεν μπαίνω όσο μπορώ σε κλειστούς χώρους.
Δεν μας απασχολεί τι νοιάζει εσένα. ΑΝ ήταν έτσι θα είχαμε 10.000.000 απόψεις για το ποιοι να μπαίνουν, ποιοι όχι, κτλ, κτλ.

Δεύτερον ο κόσμος κυνδυνεύει πρωτίστος από την ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ και αν δεν πιστεύεις εμένα να ακούσεις τους γιατρούς που τα λένε. Χεστήκαμε αν είσαι εμβολιασμένος αλλά κάνεις επικύνδυνη ζωή και μπορείς να μας κολλήσεις.
Σωστό, υπάρχουν πολλοί εμβολιασμένοι που δεν τηρούν τα μέτρα. Το ίδιο όμως και παραπάνω οι ανεμβολίαστοι.

Συνεπώς θα προτιμούσα να κάτσω δίπλα στον κλειστό χώρο με έναν προσεκτικό ανεμβολίαστο παρά με έναν εμβολιασμένο που πριν είχε πάει στο μεταξουργείο. Εσύ τι θα προτιμούσες? Νομίζω ότι αν κυνδυνεύει κόσμος είναι περισσότερο από αυτούς που δεν προσέχουν παρά αυτοί που λένε την άποψη τους.
Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η κάθε άποψη. Στο εξήγησα και πιο πάνω αλλά το πέρασες αβαβά. Όταν η άποψη (πάρτε τα τάδε φάρμακα ή ότι μπαίνουν τσιπάκια) ή οποιαδήποτε άλλη μπούρδα χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση οδηγεί τον κόσμο σε λάθος συμπεράσματα, τότε αυτό πρέπει να είναι ποινικό. Είναι το ίδιο ακριβώς που έλεγε ο παπάρας ο Glaskos σε άλλο νήμα που προέτρεπε τον κόσμο να πάνε να γαμήσουν το σπίτι του Πορτοσάλτε. Και αυτό διώκεται. Προτροπή σε βία. Το άλλο είναι προτροπή σε... ΜΑΛΑΚΙΑ!!! Δεν ξέρω πως αλλιώς να το ονομάσω μιας και τα ψέκια έχουν ξεφύγει εντελώς! Κάθε μέρα διαβάζω και μιά άλλη υπερμαλακία!!!! :)

Και ποιους μπουζουριάζουν? Μήπως ονειρεύεσαι και τα τανξ να κατεβαίνουν στο σύνταγμα?
Εννοώ τις σελίδες που είναι βαλτές να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Τι σχέση έχουν τα τανκς στο Σύνταγμα? Και που έχεις εσύ εμπειρία από τανκς στο Συνταγμα και το αναφέρεις? Κατάλοιπο του οικογενειακού σου παρελθόντος?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
τελικα πολυ γελαω με τους κορωνοψεκασμενους! αν τους αφησεις ολοι κρυβουν ενα παπαδοπουλο μεσα τους

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά;

Αυτό που έγραψες ΕΠΙΒΑΛΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο στο youtube να φιλοξενήσει απόψεις "ελεύθερης" έκστασης" για παιδεραστία, κτηνοβασία, και πολλά άλλα;
Έχει σημασία αν είναι το youtube η άλλο site; Διότι όλα αυτά που γράφεις κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αλλά, οι απόψεις μας δεν θα κυκλοφορούν πουθενά, όχι μόνο στο you tube.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγώ στο μαγαζί μου να παραβιάσω τα πρότυπα ασφαλούς παραγωγής, να χρησιμοποιήσω μη εγκεκριμένες μεθόδους ή ακατάλληλες πρώτες ύλες, επειδή η άποψη κάποιου πελάτη είναι πως αυτό είναι επιτρεπτό και θεμιτό και να μη του δείξω την έξοδο για να μην δημιουργήσω δεδικασμένο;
Και δεν αφορά αποκλειστικά εμένα τι προϊόν θα διαθεσω στην αγορά;
Μα και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα και το μαγαζί σου. Στα σοσιαλ και στα ΜΜΕ αναφέρομαι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Φυσικά. Γιατί μιλάς για μία ιδιωτική εταιρεία.

Τύπε μου σου απαντώ και σε αυτό, μιας και το σχόλιο του γέρου είναι απάντηση σε μένα.
Θολωμένος με την πολίτικαλ κορεκτίλα είσαι εσύ.
Έχεις κάνει σημαία σου το POM (psekas opinions matter) και μας κουνάς το δάκτυλο συνεχώς.
Εμείς σου λέμε να πάνε να γαμηθούν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα στο μαγαζί μας. Σε κανενός το μαγαζί.
Εσύ είσαι αυτός που ομιλείς για ηθική και δημοκρατία. Όχι εμείς. Που δεν βλέπουμε κανένα τέτοιο θέμα.
Κάπου μπερδεύεσαι στο πάθος σου να υπερασπιστείς τους ψέκες.
Άκου τύπε...δεν ενδιαφέρει τους πάντες ποιους θα βάλεις στο μαγαζί σου, γιαυτό λοιπόν βάλε όποιον θες και αμα θες πέρνα τον και από εξετάσεις.

Εγώ γουστάρω να μιλάω για ηθική και δημοκρατία....αν στο μαγαζι σου αυτά είναι απαγορευμένα θέματα δε θέλω να περάσω ούτε απέξω όχι να μπω και να κάτσω κιόλας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν μας απασχολεί τι νοιάζει εσένα. ΑΝ ήταν έτσι θα είχαμε 10.000.000 απόψεις για το ποιοι να μπαίνουν, ποιοι όχι, κτλ, κτλ.

Σωστό, υπάρχουν πολλοί εμβολιασμένοι που δεν τηρούν τα μέτρα. Το ίδιο όμως και παραπάνω οι ανεμβολίαστοι.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η κάθε άποψη. Στο εξήγησα και πιο πάνω αλλά το πέρασες αβαβά. Όταν η άποψη (πάρτε τα τάδε φάρμακα ή ότι μπαίνουν τσιπάκια) ή οποιαδήποτε άλλη μπούρδα χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση οδηγεί τον κόσμο σε λάθος συμπεράσματα, τότε αυτό πρέπει να είναι ποινικό. Είναι το ίδιο ακριβώς που έλεγε ο παπάρας ο Glaskos σε άλλο νήμα που προέτρεπε τον κόσμο να πάνε να γαμήσουν το σπίτι του Πορτοσάλτε. Και αυτό διώκεται. Προτροπή σε βία. Το άλλο είναι προτροπή σε... ΜΑΛΑΚΙΑ!!! Δεν ξέρω πως αλλιώς να το ονομάσω μιας και τα ψέκια έχουν ξεφύγει εντελώς! Κάθε μέρα διαβάζω και μιά άλλη υπερμαλακία!!!! :)

Εννοώ τις σελίδες που είναι βαλτές να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Τι σχέση έχουν τα τανκς στο Σύνταγμα? Και που έχεις εσύ εμπειρία από τανκς στο Συνταγμα και το αναφέρεις? Κατάλοιπο του οικογενειακού σου παρελθόντος?
1) Γιατί εσύ την άποψη τη δική σου δεν εκφράζεις? Ποιος νομίζεις ότι είσαι ο εκπρόσπωπος του λαού? Μήπως είσαι λίγο φαντασμένος?

2) Το πρέπει να είναι ποινικό με το είναι ποινικό έχει μεγάλη διαφορά. Εαν δεν θες να μην τους διαβάσεις...έτσι και αλλιώς αυτοί που διαβάζουν σαιτ που λενε για τσιπακια δεν θα κανουν το εμβολιο ποτε. Εσυ αποφευγεις να μας πεις πως αισθανεσαι για καποιον εμβολιασμενο που παει στο μεταξουργειο και μας κολλαει ολους κοβιντ.

Τα τανκς τα ονειρευεστε εσεις που γουσταρετε να ακουγεται μονο η αποψη σας και οτι θεωρειτε εσεις καλο. Αυτα τα επι προσωπικου με οικογεννιες κτλπ καλο ειναι να τα κοψεις γιατι εκτειθεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom