Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
για καπου εκει κοιτα κατα ασια πλευρα

τα ευρωπαικα και αμερικανικα sites σαν το youtube εδω και κανα διχρονο εχουν ξεκινησει τις φιμωσεις
ενω στην ασια τα πραγματα ειναι δημοκρατικα :confused: :confused: ? οταν δεν γουσταρεις το περιεχομενο κλεινεις το καναλι,ειναι απλα τα πραγματα.....τα μπουρδελα τους μας εχουν αναγκη και οχι εμεις αυτα.....μια χαρα την περναγαμε και χωρις γιουτιουμπ ,ινσταγκραμ ,φεηςμπουκ,ηφουντ και παπαρια φουντ ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ούτε έχω αγωνιστεί, ούτε τον παριστάνω όπως κάτι τύπους που την έχουν δει Τσε Γκεβάρα του πληκτρολογίου, καλή ώρα σαν εσένα.
Ε ναι τύπε για να γυρνάς όλη μέρα εδώ λογικά κάπου βολεμένος είσαι ή συνταξιούχος οπότε τι να αγωνιστείς εσύ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ενω στην ασια τα πραγματα ειναι δημοκρατικα :confused: :confused: ? οταν δεν γουσταρεις το περιεχομενο κλεινεις το καναλι,ειναι απλα τα πραγματα.....τα μπουρδελα τους μας εχουν αναγκη και οχι εμεις αυτα.....μια χαρα την περναγαμε και χωρις γιουτιουμπ ,ινσταγκραμ ,φεηςμπουκ,ηφουντ και παπαρια φουντ ....
εχουν αλλαξει φιλε μου οι εποχες

αυτα τα ρημαδια μας χρειαζονται για χιλια μυρια θεματα αλλα δυστυχως εχουν ξεκινησει τις λογοκρισιες

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Εγώ τύπε δεν είμαι ούτε χρήστης ούτε τίποτα στο youtube. Την άποψη μου λέω εδώ γιατί είναι ένα δημόσιο forum και ο καθένας μπορεί (ακόμα) να εκφραστεί ελεύθερα.
σεβαστο,απλως δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μας νοιαζει τι στον πουτσο κανει ενα ιδιωτικο καναλι στο διαδικτυο...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ε ναι τύπε για να γυρνάς όλη μέρα εδώ λογικά κάπου βολεμένος είσαι ή συνταξιούχος οπότε τι να αγωνιστείς εσύ?
πολυ βολεμενος και τωρα με τη φαση εναμιση χρονο τρελοφτιαγμενος...
εχουν αλλαξει φιλε μου οι εποχες

αυτα τα ρημαδια μας χρειαζονται για χιλια μυρια θεματα αλλα δυστυχως εχουν ξεκινησει τις λογοκρισιες
δηλαδη τι το θες ρε αλανι το ηφουντ?η το γιουτιουμπ?ποια ακριβως ειναι τα χιλια μυρια θεματα που λυνουν?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
και για να καταλαβω,μονο το γιουτιουμπ υπαρχει,νομιζω υπαρχουν δεκαδες παρομοιες πλατφορμες....(κανω λαθος?)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
σεβαστο,απλως δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μας νοιαζει τι στον πουτσο κανει ενα ιδιωτικο καναλι στο διαδικτυο...
Γιατί πλέον από το youtube ενημερώνεται ο περισσότερος κόσμος..εκτός αν πιστέυεις ότι σκαι,μεγκα και αλφα βλέπουν οι φυσιολογικοι ανθρωποι εκτος απο τους μπαρμπαδες τις γριες και τους κυβερνοκαυλους.

Επειδη σε γενικες γραμμες το youtube ηταν παντα ενα δημοκρατικο μεσο που φιλοξενουσε ολες τις φωνες

και επειδη τα social media και το internet γενικοτερα ειναι το μελλον σε οτι αφορα την ελευθερια της εκφρσης. Αλλιως να βλεπουμε το πορτοσαλτε να ζηταει καυλωμενος να κοψουν την συνταξη στους ανεμβολιαστους και να χαιρόμαστε με την σαπιλα μας.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Γιατί πλέον από το youtube ενημερώνεται ο περισσότερος κόσμος..εκτός αν πιστέυεις ότι σκαι,μεγκα και αλφα βλέπουν οι φυσιολογικοι ανθρωποι εκτος απο τους μπαρμπαδες τις γριες και τους κυβερνοκαυλους.

Επειδη σε γενικες γραμμες το youtube ηταν παντα ενα δημοκρατικο μεσο που φιλοξενουσε ολες τις φωνες

και επειδη τα social media και το internet γενικοτερα ειναι το μελλον σε οτι αφορα την ελευθερια της εκφρσης. Αλλιως να βλεπουμε το πορτοσαλτε να ζηταει καυλωμενος να κοψουν την συνταξη στους ανεμβολιαστους και να χαιρόμαστε με την σαπιλα μας.
εδω αλανι απαντας μονος σου ποιο ειναι το προβλημα...σιγα το προβλημα βεβαια.....το γιουτιουμπ οπως το σκαι και το μεγκα ειναι ιδιωτικες εταιριες και ακολουθουν συγκεκριμενες κατευθυντηριες γραμμες....αν κρινεις οτι σε παπατζωνουν και το λιβανι παει πρωτη δευτερα σε συγκεκριμενα συμφεροντα και αποψεις ,πατας το μιουτ!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Oχι τύπε, το εχεις παρει εντελως λαθος.
Η ελευθερια της εκφρασης, δεν συμπεριλαμβανει την διευκολυνση διαδοσης αποψεων που βλαπτουν την δημοσια υγεια, εξαπατούν και προκαλούν θανατους.
Μια χαρα μπορω να αντιληφθω.
Εσεις δεν μπορειτε να αντιληφθειτε, που μπροστα σε καθε περιορισμο, σας κανει "τζιζ" λογω της αριστερίλας που εχετε φαει στη μαπα επι δεκαετιες, που σας "εμαθε" οτι οι περιορισμοί καταργούν και δεν διαμορφωνουν σωστα την ασκηση ενος δικαιωματος.
Και το επιχειρημα "ναι αλλά τι θα γινει μετα" και "ανοιγει ο δρομος για αλλους περιορισμους" ειναι εντελως σαθροι. Ειναι σαν να λεμε οτι δεν θα διωκουμε οσους διασπειρουν ψευδεις ειδησεις, μην τυχον και πληγεί η...ελευθερια του λογου. Σοβαρα τωρα? Μηπως να μην διωκουμε και οσους εξυβριζουν, ή συκοφαντουν, για να μην πληγεί "η ελευθερια εκφρασης"? Μηπως να μην διωκουμε τους παιδόφιλους, για να μην πληγει "η ελευθερια αποψης και αναπτυξης της προσωπικοτητας"?
Πραγματικα με ενοχλεί ο τροπος που σκεφτεστε μερικοι.
Ποσό συμφωνούμε :hi:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ενώ εσύ είσαι να πούμε ταπεινός και καταφρονεμένος. Ο σύγχρονος Ξανθόπουλος.
Αν μιλάς μόνο με κόσμο στα καφενεία είναι λογικό να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι λέει και τι κάνει ο κόσμος έξω. Μιλάω για κόσμο κάτω από 50 που δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, αργόσχολος, χωμένος σε κανένα υπόγειο σε καμιά μκο να παίζει το πουλί του όλη μέρα.

Οι νέοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ιδέες και αξίες από ότι είχε η γεννιά σου. Οπότε ναι αν εσύ έχεις βολευτεί μια ζωή δεν θα σου αρέσει να ακούς άλλη άποψη. Βέβαια κράτα και λίγο μπόσικα γιατί σε 2 χρόνια πάλι θα αλλάξουν τα αφεντικά...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πολυ βολεμενος και τωρα με τη φαση εναμιση χρονο τρελοφτιαγμενος...

δηλαδη τι το θες ρε αλανι το ηφουντ?η το γιουτιουμπ?ποια ακριβως ειναι τα χιλια μυρια θεματα που λυνουν?
κατα 90% για βιντεο ειναι πχ να μαθεις πως να χρησιμοποιεις ενα προγραμμα που εχεις στον υπολογιστη σου η να λυσεις θεματακια λαθους με τον υπολογιστη σου

αντε να βρεις και να ακουσεις μουσικη γραφοντας στο περιπου πως λεγεται

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786

εγώ ενημερώνομαι από την τηλεόραση, ραδιόφωνο, σάιτ ειδησεογραφικά και μπου!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι...ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το efood πήρε πίσω τις απολύσεις και τις έκανε αορίστου χρόνου και μάλιστα με μεγαλύτερες αποδοχές.

Το youtube από τα κανάλια και τα subs ζει. Και πίστεψε με το μεγαλύτερο κομμάτι της youtube κοινότητα είναι σε αρμονία.

Βέβαια έχετε ποιάσει (εθελημένα ή άθελα σας?) το θέμα από την λάθος βάση. Το ζήτημα δεν είναι αν το youtube νομιμοποιείται να το κάνει αλλά κατά πόσο αυτό είναι ηθικό και δημοκρατκό. Γιατί δεν απαντάς σε αυτό από το να κάνουμε νομική κουβέντα που δεν μπορούμε κιόλας αφού δεν είμαστε νομικοί.
Δεν υπάρχει ηθική και δημοκρατία στο δικό μου μαγαζί. Δε γουστάρω να σε έχω πελάτη. Μου τη δίνει η φάτσα σου ρε αδερφέ. Πήγαινε όπου σε θέλουν. Αυτό ισχύει στην αγορά. Αυτό και στο youtube.
Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα.
Είτε θέλεις να τη δεχθείς είτε όχι. Και αυτή είναι και η μόνη βάση.
Το e-food είναι τελείως άσχετο παράδειγμα. Μια αλλαγη εργασιακών σχέσεων είναι, όχι η παράκρουση του κάθε ψέκα σε δημόσιο βήμα.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει ηθική και δημοκρατία στο δικό μου μαγαζί. Δε γουστάρω να σε έχω πελάτη. Μου τη δίνει η φάτσα σου ρε αδερφέ. Πήγαινε όπου σε θέλουν. Αυτό ισχύει στην αγορά. Αυτό και στο youtube.
Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα.
Είτε θέλεις να τη δεχθείς είτε όχι. Και αυτή είναι και η μόνη βάση.
Το e-food είναι τελείως άσχετο παράδειγμα. Μια αλλαγη εργασιακών σχέσεων είναι, όχι η παράκρουση του κάθε ψέκα σε δημόσιο βήμα.
Οκ τύπε...τότε θέλω να δω στο μαγαζί σου να διώχνεις έναν πελάτη με την δικαιολογία ότι "είσαι μαύρος και δεν δεχόμαστε μαύρους στο κατάστημα μας''. Και θέλω να δω σε πόση ώρα θα σε έχουν κλείσει διαπαντώς, πόσες μυνήσεις θα έχεις φάει και πόσα σόσιαλ θα γεμίσει το μαγαζι σου.

Ωραία λέξη το ''ψέκας''...για όλες τις χρήσεις...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οκ τύπε...τότε θέλω να δω στο μαγαζί σου να διώχνεις έναν πελάτη με την δικαιολογία ότι "είσαι μαύρος και δεν δεχόμαστε μαύρους στο κατάστημα μας''. Και θέλω να δω σε πόση ώρα θα σε έχουν κλείσει διαπαντώς, πόσες μυνήσεις θα έχεις φάει και πόσα σόσιαλ θα γεμίσει το μαγαζι σου.

Ωραία λέξη το ''ψέκας''...για όλες τις χρήσεις...
Αν ο πελάτης έρθει στο μαγαζί μου με παντόφλες και τις βγάλει και αραξει τα πόδια του στο τραπέζι, επειδή αυτή είναι η άποψή του για το πως πρέπει να φέρεται, θα του γαμηθει ότι έχει και δεν έχει. Κι ας μου κάνει μήνυση ο κάθε γύφτος ομοϊδεάτης του κι ας με πιάσουν τα φιλικά προς το γύφτο σοσιαλ στο στόμα τους. Το μαγαζί μου θα γεμίσει από την πλειοψηφία που έχει συναίσθηση τι σημαίνει αντικοινωνική συμπεριφορά.
Και θα μακροημερεύσει με γενναία πρόσοδο.
Το ψεκας ταιριάζει αριστα σε εκείνους με την αντικοινωνική συμπεριφορά, που θέλουν να μας την επιβάλουν κιόλας, με κάτι περίεργες, θολές επικλήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Λες και τα δικά τους υπερτερούν εκείνων του συνόλου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αν ο πελάτης έρθει στο μαγαζί μου με παντόφλες και τις βγάλει και αραξει τα πόδια του στο τραπέζι, επειδή αυτή είναι η άποψή του για το πως πρέπει να φέρεται, θα του γαμηθει ότι έχει και δεν έχει. Κι ας μου κάνει μήνυση ο κάθε γύφτος ομοϊδεάτης του κι ας με πιάσουν τα φιλικά προς το γύφτο σοσιαλ στο στόμα τους. Το μαγαζί μου θα γεμίσει από την πλειοψηφία που έχει συναίσθηση τι σημαίνει αντικοινωνική συμπεριφορά.
Το ψεκας ταιριάζει αριστα σε εκείνους με την αντικοινωνική συμπεριφορά, που θέλουν να μας την επιβάλουν κιόλας, με κάτι περίεργες, θολές επικλήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Λες και τα δικά τους υπερτερούν εκείνων του συνόλου.
Ναι από την άλλη αυτός που ποστάρει ένα βίντεο στο youtube όπως και αυτοί που τον βλέπουν δεν ήρθαν στο σαλώνι σου να αράξουν την πέτσα τους. Ούτε σε προσκάλεσαν να πας μαζί τους να αράξεις. Επίσης εσύ είπες ότι μπορείς να διώξεις όποιον θες επειδη δεν σου αρέσει η φάτσα του και εγώ σου λέω ότι δεν μπορείς να διώξεις κάποιον επειδή είναι μαύρος ή κίτρινος. Τι σχέση έχουν αυτά που λες για άσχημες συμπεριφορές?

Δεν βλέπω πως ένας που δεν κάνει το εμβόλιο σου επιβάλλει κάποια συμπεριφορά...εκτός από κάτι ψυχανόμαλους που κάνουν μυνήσεις και μαλακίες. Όμως η πλειοψηφία δεν κάνει έτσι..μάλλον το αντίθετο βλέπω...εμβολιασμένους να μην προσέχουν επειδή έχουν κάνει εμβόλιο και να είναι κινητές βόμβες κόβιντ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ναι, αλλα αυτο που λες ειναι ασεβεια προς το μαγαζι σου και προς τους υπολοιπους πελατες. Αλλο ομως να μην δεχεσαι καποιον για τις αποψεις του, ακομα και αν ηρθε μεσα στο μαγαζι σου να τις συζητησει με αλλους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι από την άλλη αυτός που ποστάρει ένα βίντεο στο youtube όπως και αυτοί που τον βλέπουν δεν ήρθαν στο σαλώνι σου να αράξουν την πέτσα τους. Ούτε σε προσκάλεσαν να πας μαζί τους να αράξεις. Επίσης εσύ είπες ότι μπορείς να διώξεις όποιον θες επειδη δεν σου αρέσει η φάτσα του και εγώ σου λέω ότι δεν μπορείς να διώξεις κάποιον επειδή είναι μαύρος ή κίτρινος. Τι σχέση έχουν αυτά που λες για άσχημες συμπεριφορές?

Δεν βλέπω πως ένας που δεν κάνει το εμβόλιο σου επιβάλλει κάποια συμπεριφορά...εκτός από κάτι ψυχανόμαλους που κάνουν μυνήσεις και μαλακίες. Όμως η πλειοψηφία δεν κάνει έτσι..μάλλον το αντίθετο βλέπω...εμβολιασμένους να μην προσέχουν επειδή έχουν κάνει εμβόλιο και να είναι κινητές βόμβες κόβιντ.
Αν μιλάμε έτσι για το χασομερι οκ.
Νόμιζα ότι μιλάμε για το δικαίωμα της κάθε εταιρείας να κάνει ότι θέλει στο μαγαζί της. Εδώ για τη YouTube.
Kαι δε μιλάμε για το χρώμα του δέρματος των πελατών της αλλά τις απόψεις τους. Αυτές αρνείται να εκφράζονται μέσα απο το κανάλι της.
Οι απόψεις τους.
Αν δεν κατανοείς πως είναι δικαίωμά της αναφαιρετο, άδικα συζητάμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι, αλλα αυτο που λες ειναι ασεβεια προς το μαγαζι σου και προς τους υπολοιπους πελατες. Αλλο ομως να μην δεχεσαι καποιον για τις αποψεις του, ακομα και αν ηρθε μεσα στο μαγαζι σου να τις συζητησει με αλλους.
Αν έρθει και με τη συμπεριφορά του προκαλεί πιθανούς κινδύνους για τους άλλους πελάτες έφυγε. Πετώντας. Γιατί αυτό ακριβώς προκαλούν οι απόψεις του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom