Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
O τηλεοπτικός χρόνος των κομμάτων σε προεκλογική περίοδο , δεν είναι μια τέτοια περίπτωση? Όσο και αν ΔΕΝ θέλουν τα κανάλια, θα ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν σποτάκια των κομμάτων και να καλούν υποψηφίους στις εκπομπές τους, βάση συγκεκριμένων οδηγιών του Υπουργείου. Συνήθως ο χρόνος αυτός καθορίζεται με βάση τα ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές.
Τα κανάλια είναι δημόσια συχνότητα. Τα οφέλη δε, μέχρι πρόσφατα, τα τσέπωναν χωρίς να καταβάλουν δραχμή στο κράτος. Σαν αντάλλαγμα το κράτος ζητούσε δωρεάν ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΌ χρόνο, γιατί αυτό είναι τα προεκλογικά σποτάκια, τον οποίον σε άλλη περίπτωση πιθανώς να χρηματοδοτούσε στα κόμματα σε βάρος μας. Χώρια αυτά που δίνει τώρα. Πάλι σε βάρος μας. Ούτε τι λένε τα προγράμματα ήλεγχαν ούτε τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων. Σε μια λογική ότι σε μια δημοκρατία πρέπει και οι αδύνατοι οικονομικά πολιτικοί σχηματισμοί να έχουν προβολή των θέσεών τους. Μια φορά στα 4 χρόνια αυτό.
Τα ιντερνετικά κανάλια είναι δημόσια συχνότητα; Και οφείλουν να δίνουν καθημερινό πολύωρο βήμα στον κάθε ανισόρροπο ψεκασμένο;
Βάσει ποιού νόμου αυτό;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ναι τύπε έχεις δίκιο...όταν έχεις τέτοια επιχειρήματα "είσαι ζωντόβολο'' φαίνεται η ανωτερότητα σου στην κοινωνία...άλλωστε έχεις κανει και εμβόλιο...σου αξίζουν συγχαρητήρια μη σου πω βραβείο σωστού πολίτη.

Πάρε λοιόν να διαβάσεις :

Wikipedia :

Google and its subsidiary companies, such as YouTube, have removed or omitted information from its services in order to comply with company policies, legal demands, and government censorship laws.[1]

Numerous governments have asked Google to censor content. In 2012, Google ruled in favor of more than half the requests they received via court orders and phone calls. This did not include China or Iran, who completely blocked the site.[2]
Σοβαρα μιλας με τον ρχ ?
Αυτος ειναι μονο να τον βριζεις,
Ψυχακιας για να γελάμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω πότε έβγαλε την άδεια ανέγερσης της πολυκατοικίας. Το γράφει με σπρέυ στην περίφραξη. Το 2020.
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω και γιατί ξεκίνησε τώρα. Γιατί τώρα πιστεύει οτι θα πουλήσει τα διαμερίσματα. :wink:
ακριβα την φτιαχνει τοτε και ακριβα την πουλαει....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τι να σου πω… εγώ ξερω παντως οτι τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες τους ωφέλησε. Κι εσυ ελευθερος επαγγελματιας δεν είσαι?
Και τους Ελεύθερους επαγγελματίες και τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.
Δεν βλέπεις οτι τώρα γυρίσανε την γκρίνια στο "Μόνο τόσα;"
Ξεχνούν οτι επί Τσίπρα έπεφτε μόνο ψωλή και σφίξιμο ζωναριού.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ.....ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.....ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.......Και αν καποια στιγμη ξεφυγει λιγο η φαση και δεν μπορουν οι μαλακες να επιστρεψουν τα δανεικα με τους τοκους,τους λεμε οτι γαμηθηκαν να δανειζονται και τους πετσοκοβουμε και το αερα που αναπνεουν,αρκει οι τοκοι να καταβαλονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΛΟΓΙΚΟ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ.....

Λάλησες πάλι έτσι;

Λίγο κράτησε το διάλειμμα διαύγειας. :confused:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να φύγω όποτε το θελήσω και θα το κάνω μόλις αποκτήσω παιδιά γιατί εννοείται ότι δεν θέλω να μεγαλώσουν σε αυτό το μπουρδέλο.

Συντόμευέ το λίγο, να ξεβρωμίσουμε.

• Like
Αντιδράσεις: px75

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
μπαινει τωρα το ανεκδοτο ο λεκλες και μας κουναει το δαχτυλακι

Δεν έρχεσαι το βράδυ στα καλλιστεία να σε γνωρίσω κάνα γκομενάκι να ξελαμπικάρεις γιατί χειροτέρεψες. :confused:

Στις 9 έλα, στον Βοτανικό. Στείλε p.m. όταν φτάσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αν δεν σου αρέσουν οι πολιτικές του youtube πήγαινε στο dailymotion ή το vimeo. Ή φτιάξε μια δική σου πλατφόρμα όπου θα ανεβαίνουν μόνο βιντεο ψεκασμένων. Αυτό είναι η ελευθερία λόγου, όχι το να υποχρεώνεις μια ιδιωτική επιχείρηση να φιλοξενεί με το ζόρι απόψεις με τις οποίες δε συμφωνεί.
Εγώ επιλέγω να μείνω στο youtube και να εκφράζω και την άποψη μου για το πόσο αντιδημοκρατικό είναι αυτό που έκανε. Θα μου το στερήσει κανείς το δικαίωμα?

Εγώ θέλω μια πλατφόρμα να φιλοξενεί και τις 2 απόψεις...άλλοι είναι που δεν τους αρέσει να υπάρχει διαφορετική άποψη απο τη δική τους.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ επιλέγω να μείνω στο youtube και να εκφράζω και την άποψη μου για το πόσο αντιδημοκρατικό είναι αυτό που έκανε. Θα μου το στερήσει κανείς το δικαίωμα?

Εγώ θέλω μια πλατφόρμα να φιλοξενεί και τις 2 απόψεις...άλλοι είναι που δεν τους αρέσει να υπάρχει διαφορετική άποψη απο τη δική τους.
Το you tube επιλέγει να μη μείνεις. Του είναι αδιάφορη η άποψή σου.
Θα του στερήσει κανείς το δικαίωμα;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Το you tube επιλέγει να μη μείνεις. Του είναι αδιάφορη η άποψή σου.
Θα του στερήσει κανείς το δικαίωμα;
Ναι...ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το efood πήρε πίσω τις απολύσεις και τις έκανε αορίστου χρόνου και μάλιστα με μεγαλύτερες αποδοχές.

Το youtube από τα κανάλια και τα subs ζει. Και πίστεψε με το μεγαλύτερο κομμάτι της youtube κοινότητα είναι σε αρμονία.

Βέβαια έχετε ποιάσει (εθελημένα ή άθελα σας?) το θέμα από την λάθος βάση. Το ζήτημα δεν είναι αν το youtube νομιμοποιείται να το κάνει αλλά κατά πόσο αυτό είναι ηθικό και δημοκρατκό. Γιατί δεν απαντάς σε αυτό από το να κάνουμε νομική κουβέντα που δεν μπορούμε κιόλας αφού δεν είμαστε νομικοί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ε τότε πήγαινε και στο Φως ή τον Πρωταθλητή να διαμαρτυρηθείς γιατί δε δημοσιεύει άρθρα για το μεγαλείο της Πανάθας.
Αν θέλω θα πάω τύπε...ευτυχώς δεν μπορεί κανένας με μικρό μουστάκι και αγκυλωτούς σταυρούς να μου το στερήσει ακόμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο, κανείς μας δε μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα να γίνεσαι γελοίος.
Ε κοίτα τύπε μπορεί η έννοιες ελευθερία και δημοκρατία για εσένα να έιναι θέματα για να γελάς και για άλλους να είναι σοβαρα ζητήματα.

Και εγώ μπορεί να θεωρώ γελοίο το να κάνεις την groupie του Μητσοτάκη αλλά δεν ήρθα να (προσπαθήσω) να σε αποτρέψω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Τύπε, χωρίς παρεξήγηση αλλά εκεί που κατούρησαν οι αγωνιστές για την ελευθερία και τη δημοκρατία, φύτρωσαν κάτι κακομαθημένα παιδάκια σαν εσένα.
Καμία παρεξήγηση τύπε, για να παρεξηγηθείς πρέπει να πρώτα να παίρνεις στα σοβαρά την άποψη του άλλου.

Εσύ είναι γνωστό ότι όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στις βρισιες. Φαντάζομαι είναι ένα κουσούρι που το έχεις γενικά. Εσύ λογικά έχεις αγωνιστεί μια ζωή για την ελευθερία γιαυτό είσαι τόσο δημοκράτης.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Saul και CLOSER822

μονο το ρωσικο youtube μενει ελευθερο χωρις διαφημισεις και χωρις λογοκρισια,αλλα βλεπετε μονο μετα το 3ο μπουκαλι βοτκα!
:confused: :confused: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: τυπε ειναι αγνα ακομα τα πραγματα στη Ρωσια,δεν τους εχει διαβρωσει ο καπιταλισμος :2funny::2funny::2funny: (το σενιαρα και λιγο)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
:confused: :confused: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: τυπε ειναι αγνα ακομα τα πραγματα στη Ρωσια,δεν τους εχει διαβρωσει ο καπιταλισμος :2funny::2funny::2funny: (το σενιαρα και λιγο)
για καπου εκει κοιτα κατα ασια πλευρα

τα ευρωπαικα και αμερικανικα sites σαν το youtube εδω και κανα διχρονο εχουν ξεκινησει τις φιμωσεις

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

σορυ που σου παω κοντρα,αλλα αυτες οι μαλακιες εχω την εντυπωση πως δεν δουλευουν ετσι......δηλαδη,στην τελικη πιο πολυ τους τζουζει οταν χανουν χρηστες οχι οταν οι χρηστες παραμενουν στην πλατφορμα.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
σορυ που σου παω κοντρα,αλλα αυτες οι μαλακιες εχω την εντυπωση πως δεν δουλευουν ετσι......δηλαδη,στην τελικη πιο πολυ τους τζουζει οταν χανουν χρηστες οχι οταν οι χρηστες παραμενουν στην πλατφορμα.....
Εγώ τύπε δεν είμαι ούτε χρήστης ούτε τίποτα στο youtube. Την άποψη μου λέω εδώ γιατί είναι ένα δημόσιο forum και ο καθένας μπορεί (ακόμα) να εκφραστεί ελεύθερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom