μιλας ακριβως οπως ο πιεξακιας εδω και καμποσο καιρο σε πιο light μορφηΚαι εσύ αδιόρθωτος βλάκας.
Υπάρχουν πάνω από 1.000 ποστ με σίγουρες προβλέψεις σου όλες λάθος.
Ακόμα περισσότερα με βλακείες, όπως ότι όλα τα άλλα κράτη έκαναν δημοψήφισμα πριν αποφασίσουν την καραντίνα και εκατοντάδες άλλα.
Μπορείς να βρεις μερικά παρόμοια δικά μου;
Μάντεψε με ποιον γελάνε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Φαίνεται ότι είναι ο πρώτος που κατάλαβε ότι είσαι ένας τιτανο-τεράστιος μαλάκας.μιλας ακριβως οπως ο πιεξακιας εδω και καμποσο καιρο σε πιο light μορφη
Εγώ σε είχα στην κατηγορία μαλακούλη, γλασκούλη.
μπαινεις και εσυ σε mutedΦαίνεται ότι είναι ο πρώτος που κατάλαβε ότι είσαι ένας τιτανο-τεράστιος μαλάκας.
Εγώ σε είχα στην κατηγορία μαλακούλη, γλασκούλη.
εχεις παθει χοντρη μαλακινση εγγεφαλου χωρις σημαδια επιστροφης
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Δεν είναι θέμα αριστερίλας.Oχι τύπε, το εχεις παρει εντελως λαθος.
Η ελευθερια της εκφρασης, δεν συμπεριλαμβανει την διευκολυνση διαδοσης αποψεων που βλαπτουν την δημοσια υγεια, εξαπατούν και προκαλούν θανατους.
Μια χαρα μπορω να αντιληφθω.
Εσεις δεν μπορειτε να αντιληφθειτε, που μπροστα σε καθε περιορισμο, σας κανει "τζιζ" λογω της αριστερίλας που εχετε φαει στη μαπα επι δεκαετιες, που σας "εμαθε" οτι οι περιορισμοί καταργούν και δεν διαμορφωνουν σωστα την ασκηση ενος δικαιωματος.
Και το επιχειρημα "ναι αλλά τι θα γινει μετα" και "ανοιγει ο δρομος για αλλους περιορισμους" ειναι εντελως σαθροι. Ειναι σαν να λεμε οτι δεν θα διωκουμε οσους διασπειρουν ψευδεις ειδησεις, μην τυχον και πληγεί η...ελευθερια του λογου. Σοβαρα τωρα? Μηπως να μην διωκουμε και οσους εξυβριζουν, ή συκοφαντουν, για να μην πληγεί "η ελευθερια εκφρασης"? Μηπως να μην διωκουμε τους παιδόφιλους, για να μην πληγει "η ελευθερια αποψης και αναπτυξης της προσωπικοτητας"?
Πραγματικα με ενοχλεί ο τροπος που σκεφτεστε μερικοι.
Είναι θέμα δημοκρατικής ανοχής στην αντίθετη άποψη και φιλελεύθερων αξιών.
Γι αυτό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός όταν απαγορεύουν τον δημόσιο λόγο σε οποιονδήποτε.
ΕΙΔΙΚΑ όταν οι περιορισμοί αφορούν πρόσωπα και απόψεις με τα οποία είμαι εντελώς αντίθετος οπότε 'βολεύομαι' με τη σίγασή τους.
Το ίδιο επιφυλακτικός ήμουν με το κόψιμο του Τραμπ από το τουίτερ, το ίδιο και τώρα με το γιουτιουμπ.
Το οτι θεωρώ τον έναν πορτοκαλί κλόουν και ψέκες τους άλλους δεν έχει σημασία. Πρέπει να μπορούν να μιλούν και εμείς να μπορούμε να τους κράζουμε.
Νομικά όπλα έχει μπόλικα η πολιτεία για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρεις.
Σε περιπτώσεις παιδόφιλων, εξύβρισης, συκοφαντίας, διασποράς ψευδών ειδήσεων κλπ μια χαρά μπορεί να τους μπουζουριάσει ο εισαγγελέας.
Γιατί να χρειάζεται και την προληπτική λογοκρισία ενός ιδιώτη παρόχου που δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα και επιδιώξεις έχει;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
SAUL ακου λιγο...ολα αυτα που γραφεις δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν κατανοητα πολυ απλα γιατι δεν θελουν να τα καταλαβουν επειδη ετσι τους βολευει στην παρουσα φαση......ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ θα μπορουσε το γιουτιουμπ αυριο να πει πως δεν θα ανεβαζει στην πλατφρμα του καμια αποψη νεοδηΜοκρατη......και αυτο το γραφω πιο πολυ για τους υπολοιπους ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ(τροπος του λεγειν)........ΜΑΓΚΕΣ Η ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.......ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ Η ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΗ......Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.......ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!........δεν υπαρχει κανενας λογος να βλεπεις κατι με το ζορι!Συμφωνούμε απολύτως...εγώ είπα ότι μέχρι πρότινος το youtube ΔΕΝ είχε την τάση να λογοκρίνει τους αρνητές του εμβολίου και κατέβαζε βίντεο με ΕΜΦΑΝΩΣ παράνομο ή προσβλητικό περιεχόμενο.
Αυτό που λέω από την αρχή είναι ότι ΤΟ ΓΕΓΩΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ την άποψη κάποιου στο ΕΝ ΛΟΓΩ θεμα είναι για μένα καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου.
Εγώ τόση ώρα απαντάω στον άλλον που μας λέει ότι το youtube ΔΕΝ υποχρεούται να ακολουθεί καμία νομοθεσία.
Και για να το παω πιο μακρυά...χωρίς να έχω όμως εμβαθύνει όπως υπάρχει νόμος που επιτρέπει την λογοκρισία στην κάθε χώρα έτσι μπορεί και να υπάρχει νόμος που θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την ελευθερία του λόγου και ως εκ τούτου το youtube να μην μπορεί να κατεβάσει το περιεχόμενο απλά επειδή κάποιος πχ είναι μαύρος ή κίτρινος. Έτσι μέχρι πριν λίγο το να είσαι αρνητής του εμβολίου δεν ήταν λόγος να σε φιμώσουν και να σε θεωρήσουν απειλή για την δημόσια υγεία.
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Συμφωνούμε οτι ο Τράμπ πέρα από γελοίο υποκείμενο έκανε και παρανομίες για τις οποίες ακόμη δεν έχουμε δει την τελική τους έκβαση.Ο Τραμπ προκάλεσε λαϊκή εξέγερση και παρολίγον πραξικόπημα με τις ψεκασμένες βλακείες που πόσταρε συνέχεια περί νοθείας και συνωμοσίας εξαιτίας των οποίων έχασε τις εκλογές. Ειδικά στην Αμερική υπάρχει ξεκάθαρη νομολογία βασισμένη στην αρχή "you can't shout fire in a crowded theater" και ο ίδιος έκανε επανειλημμένως ακριβώς αυτό.
Συμφωνούμε επίσης οτι στο τουίτερ έγραψε πολλές ανοησίες με αποτέλεσμα να υποστεί την ξεφτίλα κάτω από τα ποστ του να βάζει το τουίτερ disclaimer που ενημέρωναν τους υπόλοιπους χρήστες.
Το ερώτημα παραμένει. Ως κοινωνία κερδίζεις με να του κόψεις προληπτικά το Τουίτερ (και μαζί με αυτόν οτιδήποτε άλλο δεν σου είναι αρεστό) ή να τον αφήσεις να εκτίθεται και ταυτόχρονα να επιβαρύνει την θέση του αν/όταν έλθει η ώρα να κάτσει στο σκαμνί;
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε μου, το ξέρω οτι μάλλον δεν σε νοιάζει αλλά σε αυτό το σάη απαγορεύονται τα κεφαλαία.SAUL ακου λιγο...ολα αυτα που γραφεις δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν κατανοητα πολυ απλα γιατι δεν θελουν να τα καταλαβουν επειδη ετσι τους βολευει στην παρουσα φαση......ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΜΩΣ θα μπορουσε το γιουτιουμπ αυριο να πει πως δεν θα ανεβαζει στην πλατφρμα του καμια αποψη νεοδηΜοκρατη......και αυτο το γραφω πιο πολυ για τους υπολοιπους ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ(τροπος του λεγειν)........ΜΑΓΚΕΣ Η ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.......ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ Η ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΗ......Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.......ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!........δεν υπαρχει κανενας λογος να βλεπεις κατι με το ζορι!
ΧΟΥΝΤΑΡΑ
Έρχονται σκληρότατα νεα μέτρα: Είσοδος σε ΚΕΠ, Εφορία, Αστυνομικό Τμήμα μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test
Το συγκεκριμένο μέτρο που ήδη ισχύει στα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, αναμένεται να επεκταθεί σε όλο το Δημόσιο με τις
www.olympia.gr
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε για αρχή την προστακτική να την χρησιμοποιείς όταν είσαι σε θέση να την επιβάλλεις. Θα γράφω και θα λέω ότι μου αρέσει και είσαι ελεύθερος να με κρίνεις όπως θες.Μεγάλε τα γυρίζεις. Στο πρώτο ποστ έγραψες ότι ΥΠΑΡΧΕΙ νομοθεσία και τώρα ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει.
Εγώ λέω ότι λες βλακείες.
Βρες μου την νομοθεσία που επιβάλει την δηοσίευση και το αναιρώ.
Δεν θα το παίζεις σαν τον Glasko που καμία 50ρια φορές, έχει γράψει .......όπως γίνεται και σε άλλες χώρες και όταν τον ρωτάμε κάνει την πάπια.
Λοιπόν ή μας βρίσκεις την ΔΙΕΘΝΗ νομοθεσία ή παραδέχεσαι ότι έγραψες μαλακία και επέμενες σε αυτήν. Σωστό;
Δεύτερον...ο νόμος δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένος για όλες τις περιπτώσεις και όλες τις εκδοχές. Ρώτα αν θες τους νομικούς όχι εμένα. Όταν υπάρχει νομοθεσία για την προστασία της ελεύθερης έκφρασης σημαίνει ότι αν εσύ μου απαγορεύσεις να την εκφράσω είσαι παράνομος. Εγώ δεν είπα ότι το youtube παρανωμεί..διότι μια εταιρεία τέτοιου επιπέδου δεν παρανωμεί..εκμεταλεύτεται την μεταβαλλόμενη νομοθεσία.
Αλλά τι να κάτσω να σου εξηγήσω τώρα ότι ο κανονιμσός λειτουργίας του youtube όταν συντάσεται προφανώς και συμβαδίζει με τα πρότυπα και την διεθνή νομοθεσία? ότι ακόμα και να μην υπάρχει σε νόμο για να μην μπορεί κανείς να μυνήσει το youtube για ρατσισμό κτλπ οι ίδιοι φροντίζουν να εναρμονίζονται με τα περι ελευθερίας του λόγου κτλπ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ είσαι βλάκας αν εξησώνεις την παιδεραστία και την κτηνοβασία με τον αρνητή του εμβολίου και τον συνομοσιολόγο.Είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά;
Αυτό που έγραψες ΕΠΙΒΑΛΕΙ με οποιοδήποτε τρόπο στο youtube να φιλοξενήσει απόψεις "ελεύθερης" έκστασης" για παιδεραστία, κτηνοβασία, και πολλά άλλα;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Δεν το γνωρίζω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Όπως υπάρχει νόμος νομιζω και για την πολυφωνία στα μμε (ιδιωτικες εταιρειες ειναι και αυτες..αλλο αν δεν το εφαρμοζουν)Υπάρχει νόμος που να επιβάλει σε μέσον τι περιεχόμενο θα ανεβάζει;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δεν ειμαι ειδικός τύπε. Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν έχει σχέση σε ποια χώρα βρίσκεσαι. Αν το youtube κατεβάζει βίντεο αρνητών του εμβολίου τοτε για εμένα είναι ένα μεγάλο ΠΛΗΓΜΑ(πλήγμα είπα και όχι αδίκημα) για την ελευθερία της έκφρασης.Η Ταϊλάνδη και η Τουρκία. Συγκρίνεις την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ με αυτές τις δύο;
Εδώ έγινε ολόκληρο διπλωματικό επεισόδιο με τη Δανία και τη Γερμανία επειδή αρνήθηκαν να λογοκρίνουν σκίτσα που απεικόνιζαν τον Μωάμεθ κι'έρχεσαι εσύ να μου μιλήσεις για λογοκρισία στην Ευρώπη. Κατά τ'άλλα είσαι ειδικός.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Αν είναι να μας κρίνεις εσύ που από αυτά που λες είσαι ένας ανενημέρωτος με απόψεις όπου φυσάει ο άνεμος και τάσεις προς το φασισμό (σορρυ αλλά όταν σου αρέσει να ακούγεται μόνο η άποψη σου είσαι φασίστας)Μην κολακεύεις τον εαυτό σου, τα ίδια σκατά είστε όλοι.
τότε ναι καλά κάνουμε και είμαστε σκατά.
Αλλά όλοι εσείς οι πολιτικαλ κορεκτ που το πρωι εμβολιαζεστε και το βραδυ πατε στα μπουρδελα θα ησασταν στα κάγγελα αν η αποψη που απαγορευοταν ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
θελω να σε δω τι θα κανεις οταν θα βαλουν πώμα στο δικο σου στομα για να μη μπορεις να μιλας αν θα εισαι τοσο πολιτισμενος.
Εγώ είμαι εμβολιασμένος δεν είμαι συνομοσιολόγος αλλά δεν ανέχομαι να μην μπορέι ο καθένας να πει την αποψη του. Εσυ δεν εχεις προβλημα αρκει να ακουγεται μονο η δικη σου αποψη.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
μια μαλακια και μιση ειναι που εχει ον,οφ ,λογκ,ξελογκ και σου ζαλιζει τα αρχιδια με διαφημισεις καθε τρεις και λιγο.....ρε μαγκες σαν πολυ σημασια δεν δινετε σε e-σκουπιδια....φεηςμπουκ,ινστα και λοιπες e-μαστουρες με απειρες διαφημισεις και ατελειωτες ωρες σκουπιδοπεριεχομενου......ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΑΡΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΚΑΒΛΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ........
Να κρατήσουμε αυτό το ποστ, σαν επιτομή της μαλακίας αυτού που το έγραψε.!!!!
Τι λες ρε παιδάκι μου; Μόνο η Ρωσία δεν έχει λογοκρισία; Τι μαθαίνει κανείς.......
ο περικλης σταυριανακης στο καναλι αρτ ειπε μολις τωρα το εξης
ο καταστηματαρχης μπορει να τσεκαρει τους πελατες για πιστοποιητικα εμβολιασμου η ραπιντ τεστ
οταν ερχεται ο αστυνομικος στο μαγαζι ενος καταστηματαρχη δεν μπορει να ελεγξει τους αστυνομικους για πιστοποιητικα εμβολιασμου η ραπιντ τεστ
δεν υπαρχει νομοθετικο διαταγμα που μπορει να επιβαλει στους αστυνομικους να τους ελεγξει
τα δικα σου δικα μου και τα δικα μου δικα μου
ο αριστος κουλης θριαμβευσε και παλι
ο καταστηματαρχης μπορει να τσεκαρει τους πελατες για πιστοποιητικα εμβολιασμου η ραπιντ τεστ
οταν ερχεται ο αστυνομικος στο μαγαζι ενος καταστηματαρχη δεν μπορει να ελεγξει τους αστυνομικους για πιστοποιητικα εμβολιασμου η ραπιντ τεστ
δεν υπαρχει νομοθετικο διαταγμα που μπορει να επιβαλει στους αστυνομικους να τους ελεγξει
τα δικα σου δικα μου και τα δικα μου δικα μου
ο αριστος κουλης θριαμβευσε και παλι
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Είσαι μαρτυριάρης! Άλλον ρώτησα!!!!Οι κομμουνιστικες ,οι φασιστικές κ όσες λαδωνουν το τύπο
Πχ laos cuba china Myanmar hunastan afghanistan vietnam etc
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36