Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Είσαι μαρτυριάρης! Άλλον ρώτησα!!!!
Με λες ρε μπαγασα ΧΑτη που δεν έχω τολμήσει ούτε στον ύπνο μου να ψηφίσω ΧΑ
Με λες κομμουνιστή που είμαι ο μόνος που έχω δει τι εστί κομμουνισμός εδώ Μιανμάρ λαός Βιετνάμ Κούβα σοβιετική Ένωση Βουλγαρία κ έχω δει τι παραμύθι είναι κ παρόλα αυτά επιμένεις να νομίζεις ότι είμαι ΧΑ κ κομμουνιστής

Για αυτό θα τα μαρτυρω όλα

Αρτέμης Σώρρας ρε νιαμου κ μόνο η αλήθεια εκει :headbaning2: :headbaning2:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με λες ρε μπαγασα ΧΑτη που δεν έχω τολμήσει ούτε στον ύπνο μου να ψηφίσω ΧΑ
Με λες κομμουνιστή που είμαι ο μόνος που έχω δει τι εστί κομμουνισμός εδώ Μιανμάρ λαός Βιετνάμ Κούβα σοβιετική Ένωση Βουλγαρία κ έχω δει τι παραμύθι είναι κ παρόλα αυτά επιμένεις να νομίζεις ότι είμαι ΧΑ κ κομμουνιστής

Για αυτό θα τα μαρτυρω όλα

Αρτέμης Σώρρας ρε νιαμου κ μόνο η αλήθεια εκει :headbaning2: :headbaning2:
Καλά ΟΚ… το παίρνω πισω! :)

Εντάξει τωρα?

Βελό???? :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Σώρρας κ μόνο Σώρρας διότι έταξε 700.000.000.000 ευρώ:smiling-face-with-heart-eyes:
Γέλα γελά εσύ αλλά
700 δις δια δέκα εκατομμύρια πλυθησμος σημαίνει θα έχεις 70 χιλιάδες ευρώ στη τσέπη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή δεν μου αφήνεις αλλη επιλογή… παλι για τσιγάρα στην φυλακή θα σου λέω!!!!! :tooth:
Φυλακή είναι κ αυτός;;;;;;;;;;

Τελικά όλοι οι ήρωες είναι φυλακές κ οι απατεώνες εξω :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Δηλαδή δεν μου αφήνεις αλλη επιλογή… παλι για τσιγάρα στην φυλακή θα σου λέω!!!!! :tooth:
Θα σου πω κ ιστορία τώρα
Ξέρεις τι μεγάλη απόλαυση είναι να βρίσκεσαι πχ στην Κούβα ή στο Βιετνάμ κ να συζητώ με κορασίδες για το μαλακά το Μητσοτάκη να τον βρίζω κ να λέω μπροστα της..... Μητσοτάκη γαμιεσαι ......κ αυτοί φοβισμένη λόγω του συστήματος να προσπαθεί να μου κλείσει το στομα

Ακόμα κ στο Πεκίνο ούτε για πλάκα να μιλήσεις για πολιτικά

Η δημοκρατία κ ελευθερία του λόγου γεννήθηκε εδώ κ οφείλουμε να την προστατεψουμε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα σου πω κ ιστορία τώρα
Ξέρεις τι μεγάλη απόλαυση είναι να βρίσκεσαι πχ στην Κούβα ή στο Βιετνάμ κ να συζητώ με κορασίδες για το μαλακά το Μητσοτάκη να τον βρίζω κ να λέω μπροστα της..... Μητσοτάκη γαμιεσαι ......κ αυτοί φοβισμένη λόγω του συστήματος να προσπαθεί να μου κλείσει το στομα

Ακόμα κ στο Πεκίνο ούτε για πλάκα να μιλήσεις για πολιτικά

Η δημοκρατία κ ελευθερία του λόγου γεννήθηκε εδώ κ οφείλουμε να την προστατεψουμε
Εσένα by the way γιατί σε γαμησε ο Μητσοτάκης?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έτσι έτσι. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ε αυτά δε λέγονται στο μπου.κομ
Αλλά πολύ κωλοπαιδα ο κυριακος
Τι να σου πω… εγώ ξερω παντως οτι τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες τους ωφέλησε. Κι εσυ ελευθερος επαγγελματιας δεν είσαι?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν το γνωρίζω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Όπως υπάρχει νόμος νομιζω και για την πολυφωνία στα μμε (ιδιωτικες εταιρειες ειναι και αυτες..αλλο αν δεν το εφαρμοζουν)
Όχι δεν υπάρχει. Τα μέσα είναι ιδιωτικές κερδοσκοπικές εταιρείες και ανεβάζουν ότι περιεχόμενο θέλουν αυτά και κανείς δε μπορεί να τους επιβάλει να ανεβάσουν κάτι που δε θέλουν. Που είναι και λογικό φυσικά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Ειδικότερα, σύμφωνα με το προωθούμενο άρθρο, «Οποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του Τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή».

Και οσοι πραττουν το ενετελως αντιθετο;:think:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Όχι δεν υπάρχει. Τα μέσα είναι ιδιωτικές κερδοσκοπικές εταιρείες και ανεβάζουν ότι περιεχόμενο θέλουν αυτά και κανείς δε μπορεί να τους επιβάλει να ανεβάσουν κάτι που δε θέλουν. Που είναι και λογικό φυσικά.
Εγώ πάλι νομίζω ότι το youtube έχει κανόνες με βάση τους οποίους ανεβάζει ή κατεβάζει βίντεο και βάση με τους οποίους λειτουργούσε και τόσο καιρό που τα βίντεο των αρνητών ήταν αναρτημένα.

Να επαναλαβω οτι δεν θεωρω οτι το youtube εκανε νομικο ατοπηα αλλα οτι εξακαλουθεί να ειναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Οι εν λόγω άνθρωποι δεν προτρέπουν τους άλλους να κανουν κακο στον εαυτο τους και την κοινωνια λιγοτερο η περισσοτεροι απο τα τραπ βιντεο που μιλανε για ντρογκια, αμαξια και γκανια.

Το επομενο βημα ειναι να σου κατεβαζουν το βιντεο αν εισαι δεξιος η αριστερος? Αν εισαι ολυμπιακος η παοκτζης? Αν λες αντιθετα με την κυβερνηση?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Saul

η μοναδικη λυση μεχρι στιγμης ειναι το ρωσικο youtube

ουτε λογοκρινει ουτε βαζει διαφημισεις αναμεσα σε καθε βιντεο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Ειδικότερα, σύμφωνα με το προωθούμενο άρθρο, «Οποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του Τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή».

Βασικά ποιός θα κρίνει τις ψευδείς ειδήσεις ; Ο Εισαγγελέας ; Και αν πρόκειται για ιατρικό θέμα και μιλάει γιατρός παράδειγμα ; :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656

Ακριβώς...να μας πουν και τι πρεπει να γινει με αυτους που γλυφουν το κρατος απο πανω μεχρι κατω καθε μερα και παρουσιαζουν τα σκανδαλα ως ιστοριουλες και τις υπογραφές που μας πηδάνε σε ολα τα επίπεδα ως πολιτιή απόφαση.

Θα ήταν ωραίος και ένας νόμος που θα επιβάλλει ποινή φυλακισης και χρηματικό πρόστιμο στον υπουργό, προθυπουργό που με άλλες υποσχέσεις πήρε την κυβέρνησης και με άλλες την άφησε...

Η ακόμα καλύτερα και για τους Δημοσιογράφους....γιατί απαγορεύεται η κυρά μαρία να βγει να πει ότι δε κάνει το εμβόλιο επιτρέπεται όμως το σταρ να ντουμπλάρει τη φωνή των μπάτσων να λένε ''πάμε θα τον σκοτώσουν'' αντί για ''πάμε θα πεθάνουν όλοι''

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456

O τηλεοπτικός χρόνος των κομμάτων σε προεκλογική περίοδο , δεν είναι μια τέτοια περίπτωση? Όσο και αν ΔΕΝ θέλουν τα κανάλια, θα ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν σποτάκια των κομμάτων και να καλούν υποψηφίους στις εκπομπές τους, βάση συγκεκριμένων οδηγιών του Υπουργείου. Συνήθως ο χρόνος αυτός καθορίζεται με βάση τα ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom