Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Οχι μονο δεν ειναι επικινδυνο, αλλά ειναι παραδειγμα προς μιμηση για να παμε μπροστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΒΕΒΑΙΩΣ.
Με κεφαλαία γραμματα.
Για ονομα του Θεου δηλαδη. Ελεος.
ΒΕΒΑΙΩΣ? θα την απορίψεις με βάση φιλετικά ή σεξιστικά κρητήρια...θα της το πεις δημόσια και αυτό είναι κάτι που το δέχεται ο νομος? Δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την ίση μεταχείριση και να απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Αν εγω στειλω μια επιστολη στην Εφημεριδα των Συντακτων όπου θα τα σέρνω στον Τσιπρα και δεν την δημοσιευσουν, θα εχει παραβιασθει η ελευθερια του λογου μου?
Όχι. Αν εσύ μέχρι χτες δημοσίευες σε μια στήλη της εφημερίδας τις απόψεις σου και ξαφνικά επειδή η εφημερίδα πήρε γραμμή..ή άρχισε να διαφωνεί με αυτές και σου κατεβάσουν την στήλη τότε είναι κάτι διαφορετικό.

Και ξανα λέω...δεν είπα οτι ειναι παρανομο ειπα οτι ειναι αντιδημοκρατικο. Ποσο πιο λιανα να το κανω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΒΕΒΑΙΩΣ? θα την απορίψεις με βάση φιλετικά ή σεξιστικά κρητήρια...θα της το πεις δημόσια και αυτό είναι κάτι που το δέχεται ο νομος? Δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την ίση μεταχείριση και να απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία?
Στο γραφειο μου ρε τύπε? Στο γραφειο μου? Ό,τι γουσταρω θα κάνω. Θα τους λεω κιολας οτι θελω γραμματεα ανω του 1.80 και ανω των 100 κιλων. Γιατι ετσι γουσταρω.
Ποσα θελεις για να με τρελανεις? Τι στο καλο πια?
Ο νομος προβλεπει την μη διακριση στο ΚΡΑΤΟΣ.
Εγω ό,τι θελω θα κανω. Μηπως θα ειμαι και αντιδημοκρατικος αν πω σε μια λεπτή οτι δεν την θελω για σχεση επειδη ειναι λεπτη?

Όχι. Αν εσύ μέχρι χτες δημοσίευες σε μια στήλη της εφημερίδας τις απόψεις σου και ξαφνικά επειδή η εφημερίδα πήρε γραμμή..ή άρχισε να διαφωνεί με αυτές και σου κατεβάσουν την στήλη τότε είναι κάτι διαφορετικό.

Και ξανα λέω...δεν είπα οτι ειναι παρανομο ειπα οτι ειναι αντιδημοκρατικο. Ποσο πιο λιανα να το κανω?
Ρε φιλε γιατι δεν σταματας?
Ειναι δυνατον κατι που ειναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ να μην ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ?
Αν δεν ειναι παρανομο, τοτε πολυ απλα δεν ειναι αντιδημοκρατικο.
Ελεος πια, νισαφι. Σταματησε το.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Βρε ζωντόβολο, σε ποιόν νομίζεις ότι μιλάς; Που έβαλες λινκ με ρεπορτάζ για τη λογοκρισία του youtube στην Κίνα, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, και προσπάθησες να το πασάρεις ως απόδειξη ότι και στην Ελλάδα γίνονται τα ίδια.
Κόφτο κάπου δω γιατί σε λίγο θα σε πάρει στο βραστό ακόμη και η Κασσιανή.
Τύπε έχω καταλάβει ακριβός σε ποιον μιλάω...στον κυρ παντελή που νομίζει ότι ακόμα γαμάει και δέρνει με την πασοκάρα στη σημαία. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως σήμερα.

Εγώ λοιπον να σου ξανα βαλω το αρθρο να το ξανα διαβασεις :
Google and its subsidiary companies, such as YouTube, have removed or omitted information from its services in order to comply with company policies, legal demands, and government censorship laws.[1]

Numerous governments have asked Google to censor content. In 2012, Google ruled in favor of more than half the requests they received via court orders and phone calls. This did not include China or Iran, who completely blocked the site.[2]

Βάλτο στο translate.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ποια είναι η ιδεολογία μου ρε τύπε; Για πες μου να γελάσω λίγο. Και ποιος σου είπε ότι δεν εγκρίνω ότι σε γράψανε για 132 με όριο 130; Ποιος σου είπε ότι δεν εγκρίνω το κόψιμο κάποιων Ελληναράδων φοιτητών του εξωτερικού με 4.9 στα 5.0; Από πότε ξέρεις εσύ τι εστί ποιότητα ζωής για εμένα;
Ok προφανώς δεν σκέφτεσαι για Ευρώπη από ότι κατάλαβα… Γιατί όποια χώρα και να διαλέξεις…. λίγο πολύ η κυβέρνηση που θα συναντήσεις θα μοιάζει με αυτή του Κούλη… άρα εσύ που σκέφτεσαι… δώσε ένα παράδειγμα για να καταλάβω..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
ΜΙα χαρά το καταλαβαίνω. Εσείς δε μου εξηγειτε γιατί θα πρέπει να επιβάλλετε την άποψή σας στο Ζουκεμπεργκ πχ. Και γιατί αυτός θα πρέπει να σας βάλει συνδιαχειριστες στο μαγαζί του. Που μαγαζί του είναι μέρος των σοσιαλ.
Εγώ δεν προσπαθώ να επιβσλω την γνώμη μου δε κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος κάνει ότι θέλει στο μαγαζί του. Μπορεί όμως αυτή η επιλογή του να δημιουργησει κάποιο προηγούμενο. Επικίνδυνο στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
1) Γιατί εσύ την άποψη τη δική σου δεν εκφράζεις? Ποιος νομίζεις ότι είσαι ο εκπρόσπωπος του λαού? Μήπως είσαι λίγο φαντασμένος?
Εκφράζω άποψη βασισμένος κάπου όμως. Όχι κάτι πούτσες του στυλ "προσοχή γιατί στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο τα 'έξυπνα' όπλα θα βρίσκουν εύκολα τους εμβολιασμένους"... :confused: Mην συγκρίνεις βούρτσες με πούτσες. Και πρόσεξέ με λίγο... με όλες αυτές τις πίπες που έχουμε ακούσει, βάλε με το μυαλό σου ποιος είναι ο φαντασμένος! :)
2) Το πρέπει να είναι ποινικό με το είναι ποινικό έχει μεγάλη διαφορά. Εαν δεν θες να μην τους διαβάσεις...έτσι και αλλιώς αυτοί που διαβάζουν σαιτ που λενε για τσιπακια δεν θα κανουν το εμβολιο ποτε.
Δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω. Δεν έχει σημασία αν εγώ τα διαβάζω ή όχι, σημασία έχει ότι περνάνε στο κόσμο μαλακίες κι επικίνδυνα μηνύματα. Κι αυτό το κρίνουν οι επιστήμονες φιλαράκι, όχι εσύ.

Τι δουλειά κάνεις?

Εσυ αποφευγεις να μας πεις πως αισθανεσαι για καποιον εμβολιασμενο που παει στο μεταξουργειο και μας κολλαει ολους κοβιντ.
Δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά γιατί κόλλησες συγκεκριμένα εκεί? Αυτός που πάει με CGs? Αυτός που πάει με γκόμενες από Tinder? Όλος ο κόσμος που γαμάει από εδώ και από εκεί? Έχεις κάποιο κόλλημα με το μετάξι? Δεν μπορώ να καταλάβω... :think:

Eπίσης, το ίδιο είναι και για τα μαλακισμένα που κάνουν κορονοπάρτι... αλλά εσύ εκεί!!!! Κόλλημα με το μετάξι!
Το ίδιο και για κάτι ηλίθιους που κάνουν πάρτι σπίτια τους με πολύ κόσμο... αλλά εσύ όμως... το μετάξι!!!!
Είσαι λίγο εμμονικός? Βλέπω το έγραψες αρκετές φορές... bad experiences?

Τα τανκς τα ονειρευεστε εσεις που γουσταρετε να ακουγεται μονο η αποψη σας και οτι θεωρειτε εσεις καλο.
Φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει χριστό περί απόψεων. ΟΚ, never mind, Βαριέμαι να το εξηγώ κι άλλο και ξανά... Έχεις κολλήσει! Όπως με το μετάξι!

Αυτα τα επι προσωπικου με οικογεννιες κτλπ καλο ειναι να τα κοψεις γιατι εκτειθεσαι.
Ααααααααα μάλιστα!!!! Το γυρίσαμε λοιπόν στην οικογένεια! Όπως ο άλλος που θεωρεί ότι έβρισα τον πατέρα του όταν του είπα ότι ξέχασε να βάλει καπότα!!!

Κατάλαβα, κατάλαβα... άστο, μας τα έχουν πει κι άλλοι αυτά, έχουν πολύ πλάκα :tooth:

Πάτα λοιπόν αναφορά :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Στο γραφειο μου ρε τύπε? Στο γραφειο μου? Ό,τι γουσταρω θα κάνω. Θα τους λεω κιολας οτι θελω γραμματεα ανω του 1.80 και ανω των 100 κιλων. Γιατι ετσι γουσταρω.
Ποσα θελεις για να με τρελανεις? Τι στο καλο πια?
Ο νομος προβλεπει την μη διακριση στο ΚΡΑΤΟΣ.
Εγω ό,τι θελω θα κανω. Μηπως θα ειμαι και αντιδημοκρατικος αν πω σε μια λεπτή οτι δεν την θελω για σχεση επειδη ειναι λεπτη?

Ρε φιλε γιατι δεν σταματας?
Ειναι δυνατον κατι που ειναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ να μην ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ?
Αν δεν ειναι παρανομο, τοτε πολυ απλα δεν ειναι αντιδημοκρατικο.
Ελεος πια, νισαφι. Σταματησε το.
Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που καλύπτει τις διακρίσεις στην εργασια στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή? Δεν υπάρχουν οδηγίες που τα προβλεπουν αυτά? Γιατι δεν ρωτας την επιθεωρηση εργασιας..θα χαρουν να τα ακουσουν.

Οχι τυπε το παρανομο με το δημοκρατικο δεν συμβαδιζουν παντα. Συμφωνα με την αποψη και την ιδεολογια του καθενως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που καλύπτει τις διακρίσεις στην εργασια στον ιδιωτικό τομέα δηλαδή? Δεν υπάρχουν οδηγίες που τα προβλεπουν αυτά? Γιατι δεν ρωτας την επιθεωρηση εργασιας..θα χαρουν να τα ακουσουν.

Οχι τυπε το παρανομο με το δημοκρατικο δεν συμβαδιζουν παντα. Συμφωνα με την αποψη και την ιδεολογια του καθενως.
1) Διακρισεις δεν μπορω να κανω μεταξυ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΟΥ. Το ποιος θα ειναι ομως ο υπαλληλος μου ειναι δικο μου θεμα. Ε ρε πουστη μου επιμονή κοντρα στο αυτονοητο. Πώς θα εφαρμοσθει η εργατικη νομοθεσια ΠΡΙΝ κανω συμβαση εργασιας???
2) Για πες παραδειγμα. Η Δημοκρατία ξέρεις, δεν κρινεται κατα την αποψη του καθενός. Ειναι κατι εντελως αντικειμενικο. Εκτος αν αρχισουμε να λεμε οτι ειναι "αντιδημοκρατικο" αλλά νομιμο να μην μπορουν να μπαινουν ανεμβολιαστοι χωρις ραπιντ τεστ στα καταστηματα. Δημοκρατικοτατο ειναι. Αν ηταν αντιδημοκρατικο θα επεφτε στα δικαστηρια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό που εννοεί ρε ΒΛΗΤΟ είναι ότι αν δεν την γουστάρει, δεν θα την πάρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα της ΤΟ ΠΕΙ κιόλας στα μούτρα! Ρε μαλάκες την πίνετε νυχθημερόν??????

Στις δημοκρατίες ότι είναι ΑΝΤΙδημοκρατικό είναι και παράνομο. Διότι είναι ΑΝΤΙθετο με τις αρχές και τους νόμους της Δημοκρατίας. ΑΝΤΙ!!! You know? :uglystupid:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Εκφράζω άποψη βασισμένος κάπου όμως. Όχι κάτι πούτσες του στυλ "προσοχή γιατί στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο τα 'έξυπνα' όπλα θα βρίσκουν εύκολα τους εμβολιασμένους"... :confused: Mην συγκρίνεις βούρτσες με πούτσες. Και πρόσεξέ με λίγο... με όλες αυτές τις πίπες που έχουμε ακούσει, βάλε με το μυαλό σου ποιος είναι ο φαντασμένος! :)

Δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω. Δεν έχει σημασία αν εγώ τα διαβάζω ή όχι, σημασία έχει ότι περνάνε στο κόσμο μαλακίες κι επικίνδυνα μηνύματα. Κι αυτό το κρίνουν οι επιστήμονες φιλαράκι, όχι εσύ.

Τι δουλειά κάνεις?

Δεν αποφεύγω τίποτα, αλλά γιατί κόλλησες συγκεκριμένα εκεί? Αυτός που πάει με CGs? Αυτός που πάει με γκόμενες από Tinder? Όλος ο κόσμος που γαμάει από εδώ και από εκεί? Έχεις κάποιο κόλλημα με το μετάξι? Δεν μπορώ να καταλάβω... :think:

Eπίσης, το ίδιο είναι και για τα μαλακισμένα που κάνουν κορονοπάρτι... αλλά εσύ εκεί!!!! Κόλλημα με το μετάξι!
Το ίδιο και για κάτι ηλίθιους που κάνουν πάρτι σπίτια τους με πολύ κόσμο... αλλά εσύ όμως... το μετάξι!!!!
Είσαι λίγο εμμονικός? Βλέπω το έγραψες αρκετές φορές... bad experiences?

Φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει χριστό περί απόψεων. ΟΚ, never mind, Βαριέμαι να το εξηγώ κι άλλο και ξανά... Έχεις κολλήσει! Όπως με το μετάξι!

Ααααααααα μάλιστα!!!! Το γυρίσαμε λοιπόν στην οικογένεια! Όπως ο άλλος που θεωρεί ότι έβρισα τον πατέρα του όταν του είπα ότι ξέχασε να βάλει καπότα!!!

Κατάλαβα, κατάλαβα... άστο, μας τα έχουν πει κι άλλοι αυτά, έχουν πολύ πλάκα :tooth:
Τύπε και εδώ ειναι που διαφωνουμε. Εγω δεν συμφωνω μαζι τους αλλα υπερασπιζμαι το δικαιωμα τους να μιλανε. Τι να κανουμε τωρα έτσι ειναι τα πραγματα και δεν αλλαζουν.

Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας.

Μεταξουργείο...call girls, stripclubs..οπως θες πες τα...δε μπορει απο τη μια να φοβασαι μη παρει τη λαθος αποφαση ο ανεμβολιαστος και απο την αλλη να πηγαινεις σε τετοια και να λες οτι σε ενδιαφερει η κοινωνια και η δημοσια υγεια. Αυτο λεω. Το ειπα 3 φορες γιατι δεν απαντησες με τις πρωτες 2.

Επισης αυτα τα συμπερασματα ειναι που σε εκθετουν...και επειδη δυο τρεις φορες εχεις παει το θεμα επι προσωπικου με σχολια του τυπου μηπως εισαι κουμμουνιστης, μηπως εχεις οικογεννειακα καταλοιπα και τωρα το τελευταιο ''καταλαβα, καταλαβα"

απλως δειχνεις το επιπεδο της κουβεντας που μπορεις η εισαι διατερημενος να κανεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
1) Διακρισεις δεν μπορω να κανω μεταξυ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΟΥ. Το ποιος θα ειναι ομως ο υπαλληλος μου ειναι δικο μου θεμα. Ε ρε πουστη μου επιμονή κοντρα στο αυτονοητο. Πώς θα εφαρμοσθει η εργατικη νομοθεσια ΠΡΙΝ κανω συμβαση εργασιας???
2) Για πες παραδειγμα. Η Δημοκρατία ξέρεις, δεν κρινεται κατα την αποψη του καθενός. Ειναι κατι εντελως αντικειμενικο. Εκτος αν αρχισουμε να λεμε οτι ειναι "αντιδημοκρατικο" αλλά νομιμο να μην μπορουν να μπαινουν ανεμβολιαστοι χωρις ραπιντ τεστ στα καταστηματα. Δημοκρατικοτατο ειναι. Αν ηταν αντιδημοκρατικο θα επεφτε στα δικαστηρια.
1) Δεκτό...άρα υπάρχει νομοθεσία που διέπει τις εργασιακές σχέσεις...και η ερώτηση μου δεν ήταν αν αρνηθεις την θέση ευγενικά αλλά αν της πεις στη μούρη της ότι δε σε παιρνω επειδή είσαι μαύρη χοντρή και έγκυος.

2) Ειπα ότι ΕΓΩ βρίσκω αυτό που έκανε το youtube αντιδημοκρατικο...δεν καταλαβάινω γιατί πρεπει να μου αλλαξετε αποψη?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Αυτό που εννοεί ρε ΒΛΗΤΟ είναι ότι αν δεν την γουστάρει, δεν θα την πάρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα της ΤΟ ΠΕΙ κιόλας στα μούτρα! Ρε μαλάκες την πίνετε νυχθημερόν??????

Στις δημοκρατίες ότι είναι ΑΝΤΙδημοκρατικό είναι και παράνομο. Διότι είναι ΑΝΤΙθετο με τις αρχές και τους νόμους της Δημοκρατίας. ΑΝΤΙ!!! You know? :uglystupid:
Πρώτων είπε ακριβός αυτό που περιγραφεις αρα δεν την πιω εγω νυχθημερόν.δεν καταλαβες την συζητηση.

Δευτερον βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1) Δεκτό...άρα υπάρχει νομοθεσία που διέπει τις εργασιακές σχέσεις...και η ερώτηση μου δεν ήταν αν αρνηθεις την θέση ευγενικά αλλά αν της πεις στη μούρη της ότι δε σε παιρνω επειδή είσαι μαύρη χοντρή και έγκυος.

2) Ειπα ότι ΕΓΩ βρίσκω αυτό που έκανε το youtube αντιδημοκρατικο...δεν καταλαβάινω γιατί πρεπει να μου αλλαξετε αποψη?
1) Αρα με κρινεις απλως στο οτι θα ειμαι αγενης. Αυτο προφανως δεν εχει να κανει με παρανομη συμπεριφορα.
2) Γιατι ρε τύπε ειναι σαν να λες οτι ειναι αντιδημοκρατικο να τρως μακαρονια χωρις κιμα. Οκ, αποψη ειναι κι αυτο, αλλά εντελως για τον πουτσο αποψη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Όχι δεν αλλάζω ούτε κόμμα από αυτά που είπα...εγώ πιστεύω ότι αυτή η αντιμετόπιση είναι αντιδημοκρατική και πλήγμα για την ελευθερία του λόγου. Όχι παράνομη.
τυπε εχεις φαει μεγαλο σκαλωμα με την ελευθερια του λογου...δεν ειναι η μοναδικη ελευθερια ξερεις ουτε το μοναδικο δικαιωμα....
υπαρχουν και αλλες ελευθεριες και δικαιωματα...οπως η προστασια της δημοσιας υγειας, της δημοσιας ασφαλειας, η προστασια της ζωης, της ανθρωπινης αξιοπρεπειας κτλ....και οταν καποια απο αυτα συγκρουονται, δεν σημαινει οτι παντα πρεπει να υπερτερει η ελευθερια του λογου...
παρ το αλλιως..

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.092
Πόντοι
3.656
1) Αρα με κρινεις απλως στο οτι θα ειμαι αγενης. Αυτο προφανως δεν εχει να κανει με παρανομη συμπεριφορα.
2) Γιατι ρε τύπε ειναι σαν να λες οτι ειναι αντιδημοκρατικο να τρως μακαρονια χωρις κιμα. Οκ, αποψη ειναι κι αυτο, αλλά εντελως για τον πουτσο αποψη
Όχι..εγώ συνεχίζω να πιστευω οτι αν της πεις αυτά τα πράγματα θα σου κάνει μυνηση.

Για το δευτερο δεν εχω κατι αλλο να πω.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Φυσικα κερδιζεις ως κοινωνια.
Μακαρι να ειχε βρεθει καποιος να κοψει και την "ελευθερια του λογου" του Χιτλερ το 1933. Θα γκρινιαζαν καποιοι οτι "δεν πρεπει να φιμωνουμε την αντιθετη αποψη" αλλά θα ειχαμε γλυτωσει κατι εκατομμυρια νεκρους.
Εγω επιμενω οτι ΔΕΝ ειναι ολες οι αποψεις σεβαστες και ΔΕΝ υπαρχει λογος να ακουγονται. Το ποιες ειναι αυτές, ειναι θεμα της κοινης λογικης. Κηρυγματα μισους, παρακινηση σε εγκληματα, διαδοση ψευδών ειδήσεων, απλα πραγματα. Αν δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε με την κοινη λογικη τι υποσκαπτει τα θεμελια μιας κοινωνιας και "παραλυουμε" μπροστα στην ιερή "ελευθερια του λογου" να παμε να πνιγουμε
Να σου υπενθυμίσω, ότι πέραν από την δημοκρατία, υπάρχει και η δικτατορία, πέραν από τις εκλογές, υπάρχει και το πραξικόπημα, οπότε μην κοιμάσαι ήσυχος, ότι μια ζωή θα είναι στην εξουσία αυτά τα άθλια κόμματα. Ένας στρατηγός να βρεθεί με @@ δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές. Όταν αυτός μετά κρίνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ακούγεται, μη κλαις μετά ότι δεν είναι δημοκράτης, διότι αυτοί οι δήθεν δημοκράτες επικράτησαν, με την πρόφαση ότι μόνο αυτοί αφήνουν την ελευθερία έκφρασης στον κόσμο και ότι οι δικτάτορες αφήνουν να ακούγεται ότι κρίνουν εκείνοι σωστό και τώρα αυτοί οι δήθεν δημοκράτες κάνουν αυτό που κατηγορούν τους δικτάτορες. Αυτοί βέβαια τέτοιοι είναι τέτοια κάνουν, εσύ γιατί τα επικροτείς δεν μπορώ να καταλάβω;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τύπε και εδώ ειναι που διαφωνουμε. Εγω δεν συμφωνω μαζι τους αλλα υπερασπιζμαι το δικαιωμα τους να μιλανε. Τι να κανουμε τωρα έτσι ειναι τα πραγματα και δεν αλλαζουν.
Και πάλι δεν κατααβαίνεις την διαφορά βαρύτητας και συνέπειας μια άποψης. Οπότε το κλείνουμε εδώ :)

Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας.
ΟΚ.

Μεταξουργείο...call girls, stripclubs..οπως θες πες τα...δε μπορει απο τη μια να φοβασαι μη παρει τη λαθος αποφαση ο ανεμβολιαστος και απο την αλλη να πηγαινεις σε τετοια και να λες οτι σε ενδιαφερει η κοινωνια και η δημοσια υγεια. Αυτο λεω. Το ειπα 3 φορες γιατι δεν απαντησες με τις πρωτες 2.
Γιατί το θεώρησα άκυρο, τι διαφορά έχει αν κολλήσεις στο μετάξι ή από αλλού αν δεν προσέχεις?

Επισης αυτα τα συμπερασματα ειναι που σε εκθετουν...και επειδη δυο τρεις φορες εχεις παει το θεμα επι προσωπικου με σχολια του τυπου μηπως εισαι κουμμουνιστης, μηπως εχεις οικογεννειακα καταλοιπα και τωρα το τελευταιο ''καταλαβα, καταλαβα"
Σοβαρά?

Πολύ ωραία, ας το πάρουμε έτσι τότε:

Από την στιγμή που θες να το πάρουμε έτσι λοιπόν, θύμισέ μου εσύ ποιος ανέφερε πρώτος τα τανκς και μετά θα σου θυμίσω εγώ ποιος το πήγε επί προσωπικού :)

απλως δειχνεις το επιπεδο της κουβεντας που μπορεις η εισαι διατερημενος να κανεις.
Εγώ αυτό που είδα είναι ότι εσύ είσαι διατεθειμένος να με κατηγορήσεις ότι σου έβρισα την οικογένεια. Κάτι που μου έχει ξανατύχει όπως σου είπα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι..εγώ συνεχίζω να πιστευω οτι αν της πεις αυτά τα πράγματα θα σου κάνει μυνηση.

Για το δευτερο δεν εχω κατι αλλο να πω.
Θα πω σε καποια δεν γουσταρω να σε προσλαβω επειδη εισαι κοντη και χοντρη και θα μου κανει μηνυση? Ας μου κανει, μακαρι.
Θα της κανω κι εγω μηνυση για ψευδη καταμηνυση και μια ωραια αγωγη για ηθικη βλαβη να βγαλω και κανενα φραγκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom