Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Α μηπως ο νομος με υποχρεωνει να εχω και πελατες που δεν θελω?
δεν μιλάω προσωπικά για σένα κ το δικό σου επάγγελμα,
λέω ότι την δυνατότητα που εσύ έχεις στο γραφείο σου ,
δεν την έχουν άλλοι στα μαγαζιά τους.
"Είναι μαγαζί μου και ότι θέλω κάνω",σήμερα λοιπόν το σουπερ μαρκετ επιλέγει μόνο μουνάρες πελάτισσες
και η καφετέρια σερβίρει μόνο τουρκαλβανούς :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν μιλάω προσωπικά για σένα κ το δικό σου επάγγελμα,
λέω ότι την δυνατότητα που εσύ έχεις στο γραφείο σου ,
δεν την έχουν άλλοι στα μαγαζιά τους.
"Είναι μαγαζί μου και ότι θέλω κάνω",σήμερα λοιπόν το σουπερ μαρκετ επιλέγει μόνο μουνάρες πελάτισσες
και η καφετέρια σερβίρει μόνο τουρκαλβανούς :rockon:
Aσε το σουπερ μαρκετ, ειναι χαζό παραδειγμα, γιατι το σουπερ μαρκετ θελει γενικώς κοσμο χωρις να εχει καποιο λογο να επιλεγει ποιος θα αγοραζει τα προιοντα του.

Ας παμε στα κλαμπακια, που ο πορτιερης λεει "εσυ δεν θα μπεις". Γιατι θελει να εχει συγκεκριμενο στυλ κοσμου στο μαγαζι μεσα.
Δεν εχει το δικαιωμα?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Ας παμε στα κλαμπακια, που ο πορτιερης λεει "εσυ δεν θα μπεις". Γιατι θελει να εχει συγκεκριμενο στυλ κοσμου στο μαγαζι μεσα.
Δεν εχει το δικαιωμα?

Άποψη?

Screenshot - 2021-10-01T014920.915.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
"δημοσιο καταστημα"? Ποιο ειναι το "δημοσιο καταστημα", το μπαρ?
Να με συγχωρεις, αλλά δεν με καλυπτει η μεταφορα απο μια δικηγορο και ο σχολιασμος της,θα ηθελα να δω τις ιδιες τις αποφασεις τι λενε και σε ποια περιπτωση αναφερονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επειδη εχεις αντιγραψει τον σχολιασμο της Δαφνης Σιωπη, και για να κανουμε και λιγο χαβαλε, ας την δουμε κιολας

1633042560434.png

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Aσε το σουπερ μαρκετ, ειναι χαζό παραδειγμα, γιατι το σουπερ μαρκετ θελει γενικώς κοσμο χωρις να εχει καποιο λογο να επιλεγει ποιος θα αγοραζει τα προιοντα του.

Δεν εχει το δικαιωμα?
στο κλαμπάκι ο μαγαζάτορας κάνει τις επιλογές που υπολογίζει θα του αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος.
Δεν θα βάλει τα σόλο χαρμάνια που είναι στην ουρά ,θα προτιμήσει τα γκομενέτα.
Μπορεί να δικαιολογηθεί στην απίθανη περίπτωση που του ζητηθεί ο λόγος απο τον νόμο.
Ο σουπερμαρκετάς με τον καφετεριά δεν μπορούν να κάνουν διαχωρισμό
εαν θέλουν να έχουν έναν συγκεκριμένο στυλ κόσμου όπως είπες.
Στο κολωνάκι αν πάνε για καφέ 10 νιγηριανοί
ή πάνε στο γκουρμέ mini market της γειτονιάς
τι θα τους πει ο επιχειρηματίας ? απαγορεύεται σε μαύρους ?
μου χαλάτε τη μόστρα ? θα διαμαρτυρηθούν οι κολωνακιώτισσες ?
Φύγετε επειδή έχοντας πελάτες εσάς, χάνω περισσότερους ?
Δεν μπορούν να κάνουν τους διαχωρισμούς που εσυ μπορείς .
Γενικά λοιπόν να ισχυριζόμαστε ότι όποιος έχει μαγαζί κάνει ότι γουστάρει
είναι άκυρο όσον αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει απο το νόμο
σε θέματα "φυλετικά σεξιστικά θρησκευτικά " ,εκεί επικέντρωσε ο σαουλ
ΒΕΒΑΙΩΣ? θα την απορίψεις με βάση φιλετικά ή σεξιστικά κρητήρια...θα της το πεις δημόσια και αυτό είναι κάτι που το δέχεται ο νομος? Δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την ίση μεταχείριση και να απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την φυλή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γενικά λοιπόν να ισχυριζόμαστε ότι όποιος έχει μαγαζί κάνει ότι γουστάρει
είναι άκυρο όσον αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει απο το νόμο
σε θέματα "φυλετικά σεξιστικά θρησκευτικά " ,εκεί επικέντρωσε ο σαουλ
H κουβέντα ήταν μία και μόνη. Αν έχει δικαίωμα ο Ζουκεμπεργκ στο μαγαζί του να ορίσει τι μπορεί να ανεβεί και τι όχι και αν αυτό είναι ανήθικο ή αντιδημοκρατικό.
Τα υπόλοιπα ήταν σάλτσες για αποφυγή του στριμώγματος στη γωνία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
H κουβέντα ήταν μία και μόνη. Αν έχει δικαίωμα ο Ζουκεμπεργκ στο μαγαζί του να ορίσει τι μπορεί να ανεβεί και τι όχι και αν αυτό είναι ανήθικο ή αντιδημοκρατικό.
ναι δεν τα διάβασα όλα ,πολλές σελίδες..
τα τελευταία πρόσεξα , τα μαγαζιά είναι άλλη φάση απο γραφεία σαν του αλεξ
και φυσικά google ζουκεμπεργκ είναι "κράτη" νόμος αυτοί ναι κάνουν ότι θέλουν

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τι θρησκεύματος να είναι άραγε αυτός ο Ζούκερμπεργκ :think:

Τυχαίο γεγονός, μη με πείτε αντισημίτη.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706
Να κρατήσουμε αυτό το ποστ, σαν επιτομή της μαλακίας αυτού που το έγραψε.!!!!

Τι λες ρε παιδάκι μου; Μόνο η Ρωσία δεν έχει λογοκρισία; Τι μαθαίνει κανείς.......
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Το γεγονός πως είναι ντιπ μαλάκας ο γραφων απλά το αποδέχονται και οι πέτρες.
Ένα δίκιο όμως το έχει.
Δεν σε λογοκρίνουν σε εκείνο το μέρος, απλά σε εξαφανίζουν....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Τα "κατάλοιπα της οικογένειάς σου" το ειπα γιατί εσύ αποκλείεται να έζησες κάτι τέτοιο. Οπότε κάποιοι στα είπαν. Απλά!

Α, ΟΚ... δεν έχω το δικαίωμα! Δεν μου είπες όμως τελικα ποιος αναφέρθηκε πρώτα στα τανκς... εμμονή κι εκεί ή έτσι σου ήρθε εκείνη την στιγμή που το ειπες? Ρύθμισες τον λόγο σου και σου βγηκε αυτό ή ήταν τυχαίο? :)
Όπως είδες δεν έχω κανένα πρόβλημα να με χαρακτηρίζεις οπως νάνε. Απλώς το να αναφέρεις την λέξη ''οικονγεννεια'' σε μια ιντερνετική κουβέντα ''αντιπαράθεση'' δείχνει κάποια πράγματα που σε εκθέτουν ως προς την ποιότητα της συζήτησης που μπορείς να κάνεις.

Αυτό είπα, τώρα για τα τανκς...εδώ ο άλλος μου έχει κατεβάσει ότι βρισιά (στα πλαίσια) μπορείς να σκευτείς..και τι έγινε? μήπως θίχτικα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Να αμολάς κοτσάνες δε βαριέσαι. Μόνο όταν χρειαστεί να σκεφτείς λίγο αν βγάζουν νόημα όσα λες, ή να ψάξεις μήπως λες μαλακίες, σε πιάνει η βαρεμάρα.
Ρε μπρο γιατι παραθετεις ενα μυνημα που δεν ηταν για σενα? Εαν η κουβεντα που κανουμε εχει ερθει σε τερμα επειδη δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε τι νοημα εχουν αυτα που αραδιαζεις?

Εγω ειπα τη γνωμη μου και τηναποψη μου και εφερα και καποια επιχειρηματα που πιστευω οτι ειναι λογικα. Αν δε σου αρεσει εσενα η αν δε τη δεχεσαι η αν σου χαλαει το αφηγημα μη τα διαβαζεις.

Φανταζομαι ειναι πολυ ενοχλητικη η αποψη μου αυτη για να προσπαθουν ολη μερα 3 ανθρωποι να την αλλαξουν. Αυτό η εχετε ολοι μετοχες στην google.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όπως είδες δεν έχω κανένα πρόβλημα να με χαρακτηρίζεις οπως νάνε. Απλώς το να αναφέρεις την λέξη ''οικονγεννεια'' σε μια ιντερνετική κουβέντα ''αντιπαράθεση'' δείχνει κάποια πράγματα που σε εκθέτουν ως προς την ποιότητα της συζήτησης που μπορείς να κάνεις.
ΟΚ… για πες τι άλλο εκθέτει την ποιότητα της συζήτησης? Για να ξερω δηλαδή. :)

Αυτό είπα, τώρα για τα τανκς...εδώ ο άλλος μου έχει κατεβάσει ότι βρισιά (στα πλαίσια) μπορείς να σκευτείς..και τι έγινε? μήπως θίχτικα?
Και τι μου το λες αυτο? :)

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Γιατι να γραψω σε αγγελια ενα τετοιο καραγκιοζιλικι?
Το θεμα σας ειναι αν θα το πω δημοσιως ή αν θα το πω στα μουτρα τους ή αν δεν θα το πω καθολου αλλά θα το εφαρμοσω?
Εδώ υπήρχε και συνάδελφος εισαγγελέας που τις έβαζε στη μεζούρα. Ά βρε χασοδίκη που μου θέλεις και γραμματέα της ΝουΔούλας λες και θα πας μαζί της στην κάλπη να δεις τι ρίχνει. Εκτός κι αν έχεις άλλες πηγές που να βρίσκεις το τι ψηφίζει ο καθένας.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

Δεν εχει το δικαιωμα?
:confused: :confused: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: καλημερα ρε νιαμου απο την πιο ερωτικη πολη......αλεξακη ελα πες μας τωρα εμπιστευτικα......την παλευεις????? εδω εμεις βραχοι ,θα σε βοηθησουμε.....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ο καθε ζουκεμπεργκ μπορει να κανει στην πλατφορμα του οτι θελει ,θα μπορουσε να ανεβαζει μονο αποψεις κατα του εμβολιασμου ας πουμε υποθετικα........το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ο χρηστης κρινει οτι το μεσο δεν πληρει τις προυποθεσεις που ο ιδιος θελει(δεν επιτρεπει την πολυφωνια αποψεων ας πουμε) γιατι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ....?. ΣΥΖΗΤΑΜΕ τωρα εδω μεσα ρε μαγκες το αυτονοητο......ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ .....ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ,ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ.....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ -ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ -ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom