CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.544
- Πόντοι
- 2.606
Eχουμε μπλεξει με μαλακες,αλλα εχουμε κανει κουμανταΈλα ρε κλο γίγαντατι λένε τα Νταλαβερια πάνω;και τα χθεσινά επίσης
![]()
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Eχουμε μπλεξει με μαλακες,αλλα εχουμε κανει κουμανταΈλα ρε κλο γίγαντατι λένε τα Νταλαβερια πάνω;και τα χθεσινά επίσης
![]()
Τα ματσάκια πως τα είδες;Eχουμε μπλεξει με μαλακες,αλλα εχουμε κανει κουμαντα![]()
Από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι δε μπορεί. Κι ότι θα ορίσουν αυτοί τι θα κάνει.ο καθε ζουκεμπεργκ μπορει να κανει στην πλατφορμα του οτι θελει ,θα μπορουσε να ανεβαζει μονο αποψεις κατα του εμβολιασμου ας πουμε υποθετικα........το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ο χρηστης κρινει οτι το μεσο δεν πληρει τις προυποθεσεις που ο ιδιος θελει(δεν επιτρεπει την πολυφωνια αποψεων ας πουμε) γιατι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ....?. ΣΥΖΗΤΑΜΕ τωρα εδω μεσα ρε μαγκες το αυτονοητο......ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ .....ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ,ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ.....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ -ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ -ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
αυτοι στη φενερ θα ακουνε ελληνικη ομαδα στην κληρωση και θα ψαχνουν να κρυφτουν λογικα απο δω και περα....Τα ματσάκια πως τα είδες;
αυτοι στη φενερ θα ακουνε ελληνικη ομαδα στην κληρωση και θα ψαχνουν να κρυφτουν λογικα απο δω και περα....![]()
![]()
οσο για μας ,με βαση των δεδομενων ,ρεαλιστικα,η φαση παει πολυ καλα....
Να σου μεταφερω και εγω ενα προσωπικο περιστατικο. Πριν απο παρα πολλα χρονια στο μαγαζι μου στην Αθηνα, πωλουσα μονοπωλιακα καποιο προιον. Καποιος ανταγωνιστης μου, εστειλε καποια ημερα εναν υπαλληλο του να αγορασει αυτο τοω προιον, θελοντας προφανως να το αντιγραψει. Φυσικα και εγω, αλλα και ο συνεταιρος μου, ο οποιος ηταν και λιγο τσαμπουκαλης, αρνηθηκαμε να τον εξυπηρετησουμε και τον διωξαμε. Επεστρεψε μετα απο λιγο με την συνοδεια αστυνομικου, οπ οποιος μας υποχρεωσε να του πουλησουμε το συγκεκριμενο ειδος.Aσε το σουπερ μαρκετ, ειναι χαζό παραδειγμα, γιατι το σουπερ μαρκετ θελει γενικώς κοσμο χωρις να εχει καποιο λογο να επιλεγει ποιος θα αγοραζει τα προιοντα του.
Ας παμε στα κλαμπακια, που ο πορτιερης λεει "εσυ δεν θα μπεις". Γιατι θελει να εχει συγκεκριμενο στυλ κοσμου στο μαγαζι μεσα.
Δεν εχει το δικαιωμα?
σε ενα βαθμο δεν εχει αδικο,μην τρελαθουμε πως δεν καταλαβαινουμε τι λεει,αλλα στην ουσια αυτο ειναι και το προβλημα...οταν δινεις παραπανω δυναμη και αξια σε πραγματα που δεν αξιζουν καν τον κοπο τρως παντα λουμπες.....στη συγκεκριμενη περιπτωση ο σαουλ εχει στραβωσει με το γιουτιουμπ γιατι το θεωρουσε ως μεσο ελευθερης αποψης ,αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι ελευθερη ωρα ,αυγη ,πρωταθλητης μεγκα,σκαι και παει λεγοντας(ακολουθει γραμμη)....καλο ειναι εστω και ετσι να καταλαβαινουν ολοι πως υπαρχει μπαμπουλας παντα στα παραμυθια......Από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι δε μπορεί. Κι ότι θα ορίσουν αυτοί τι θα κάνει.
Οταν ειπαμε στον αστυνομικο τον λογο για τον οποιο δεν θελαμε να εξυπηρετησουμε τον συγκεκριμενο, μας ειπε, αν θυμαμαι καλα, οτι απο τον νομο ειμαστε υποχρεωμενοι, εφοσον το καταστημα ηταν ανοικτο εκεινη την ωρα, και οτι υπαρχουν και δικαστηρια για να προσφυγουμε σε περιπτωση αθεμιτου ανταγωνισμου.Με άλλα λόγια σας έπιασε κώτσους.
Πολυ σωστά τα λέτε σοφέ γέροντα. Άν θέλει κάποιος να ανοίξει μαγαζί και να εξυπηρετεί μόνο όποιους γουστάρει (δεν θα αναλύσω τα γούστα του καθενός) να πάει να ανοίξει prive club τότε (και ας δέχεται μόνο λόδρους ή ψηλούς ή καραφλούς ή χονδρούς ή Νεοδημοκράτες).Να σου μεταφερω και εγω ενα προσωπικο περιστατικο. Πριν απο παρα πολλα χρονια στο μαγαζι μου στην Αθηνα, πωλουσα μονοπωλιακα καποιο προιον. Καποιος ανταγωνιστης μου, εστειλε καποια ημερα εναν υπαλληλο του να αγορασει αυτο τοω προιον, θελοντας προφανως να το αντιγραψει. Φυσικα και εγω, αλλα και ο συνεταιρος μου, ο οποιος ηταν και λιγο τσαμπουκαλης, αρνηθηκαμε να τον εξυπηρετησουμε και τον διωξαμε. Επεστρεψε μετα απο λιγο με την συνοδεια αστυνομικου, οπ οποιος μας υποχρεωσε να του πουλησουμε το συγκεκριμενο ειδος.
Εμείς καταλαβαίνουμε τι λέει. Αυτός δεν καταλαβαίνει τι του λέμε ή καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει.σε ενα βαθμο δεν εχει αδικο,μην τρελαθουμε πως δεν καταλαβαινουμε τι λεει,αλλα στην ουσια αυτο ειναι και το προβλημα...οταν δινεις παραπανω δυναμη και αξια σε πραγματα που δεν αξιζουν καν τον κοπο τρως παντα λουμπες.....στη συγκεκριμενη περιπτωση ο σαουλ εχει στραβωσει με το γιουτιουμπ γιατι το θεωρουσε ως μεσο ελευθερης αποψης ,αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι ελευθερη ωρα ,αυγη ,πρωταθλητης μεγκα,σκαι και παει λεγοντας(ακολουθει γραμμη)....καλο ειναι εστω και ετσι να καταλαβαινουν ολοι πως υπαρχει μπαμπουλας παντα στα παραμυθια......
Επισης ,αυτο παει στους σκεπτικιστες απεναντι στο εμβολιο ,χιλιες φορες καλυτερα που δεν θα δειχνει βιντεο με τις παλαβες αποψεις ιδιοτροπων τρελακηδων,την καλυτερη διαφημιση εκαναν απεναντι στο εμβολιο θεωρω!!!
Καραφλοχετας,χοντρος,νεοδημοκρατης.......σε καποιον παει το μυαλο μου.......Πολυ σωστά τα λέτε σοφέ γέροντα. Άν θέλει κάποιος να ανοίξει μαγαζί και να εξυπηρετεί μόνο όποιους γουστάρει (δεν θα αναλύσω τα γούστα του καθενός) να πάει να ανοίξει prive club τότε (και ας δέχεται μόνο λόδρους ή ψηλούς ή καραφλούς ή χονδρούς ή Νεοδημοκράτες).
Καιρός να γίνει κι αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να πηγαίνω σε εστιατόρια που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αριστερούς βρωμιάρηδες. Τρώμε ρε φίλε, κάνε πιο πέρα!!!!Πολυ σωστά τα λέτε σοφέ γέροντα. Άν θέλει κάποιος να ανοίξει μαγαζί και να εξυπηρετεί μόνο όποιους γουστάρει (δεν θα αναλύσω τα γούστα του καθενός) να πάει να ανοίξει prive club τότε (και ας δέχεται μόνο λόδρους ή ψηλούς ή καραφλούς ή χονδρούς ή Νεοδημοκράτες).
Ρε μπρό ξύνεσαι για να συνεχίσεις μια συζήτηση που έχει φτάσει σε αδιέξοδο...είπαμε τη γνώμη μας διαφωνήσαμε και τέλος. Σχολίαζε όσο θες αλλά μη περιμένεις να συνεχίσω να σου απαντάω σε πράγματα που τα έχουμε αναλύσει και εσύ απλά συνεχίζεις να τα επαναλαμβάνειςΜαλάκα έχεις λαλήσει; Άλλη φορά να βάζεις και υποσημείωση που θα αναφέρεις σε ποιούς επιτρέπεται να σχολιάζουν τις παπαριές σου.
Εσύ δηλαδή έχεις την απαίτηση να λες του κόσμου τις τερατολογίες κι'εμείς να καθόμαστε να σε κοιτάζουμε στα μουγκά. Και ότι όποιος σου επισημαίνει ότι λες μαλακίες είναι μέτοχος της Google.
Μετά όταν λέμε ότι σας τρώει ο κώλος σας για μπινελίκι γινόμαστε οι κακοί της υπόθεσης.
Συγνωμη αλλά αυτο δεν σημαινει κατι.Να σου μεταφερω και εγω ενα προσωπικο περιστατικο. Πριν απο παρα πολλα χρονια στο μαγαζι μου στην Αθηνα, πωλουσα μονοπωλιακα καποιο προιον. Καποιος ανταγωνιστης μου, εστειλε καποια ημερα εναν υπαλληλο του να αγορασει αυτο τοω προιον, θελοντας προφανως να το αντιγραψει. Φυσικα και εγω, αλλα και ο συνεταιρος μου, ο οποιος ηταν και λιγο τσαμπουκαλης, αρνηθηκαμε να τον εξυπηρετησουμε και τον διωξαμε. Επεστρεψε μετα απο λιγο με την συνοδεια αστυνομικου, οπ οποιος μας υποχρεωσε να του πουλησουμε το συγκεκριμενο ειδος.
δε στα πανε καλα τυπε!!!!Και ποιός τους εμπόδισε ρε στούρνε; Ας βγούνε στο Σύνταγμα και την Ομόνοια να μιλάνε όλη μέρα. Στο δικό μου μαγαζί όμως δεν τους γουστάρω και κανείς δε μπορεί να με υποχρεώσει να τους δεχτώ. Γκέγκε;
ισχυε ο αγορανομικος κωδικας τοτε (εχει αλλαξει)Συγνωμη αλλά αυτο δεν σημαινει κατι.
Οτι ηρθε ενας αστυνομικος και σου ζητησε να κατεβασεις τα σωβρακα, δεν σημαινει οτι ηταν και σωστο.
Εκτος αν εχει καταργηθει το αρθρο 361 του Αστικου Κωδικα που προβλεπει "ελευθερια των συμβασεων" και αντικατασταθηκε με καποιο αλλο που προβλεπει υποχρεωτικες συμβασεις.
Δεν περίμενα διαφορετική ανάλυση από έναν καμμενο 24/7 σα και σενα που παίζεις τα πεοσφαιριδια σε όλα τα μέλη του bou νυχθημερόν.Δεν περίμενα από έναν κρετίνο σαν εσένα να κατανοήσει ότι δεν είναι μόνο οι θάνατοι που μετράνε. Μήπως βλέπεις επίσης στον πίνακα που ανέβασες ότι η Σουηδία έχει τα σχεδόν διπλάσια κρούσματα από μας; Μήπως γνωρίζεις ότι ακόμη και όσοι επιβιώνουν παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα υγείας, από τα οποία είναι πιθανό να υποφέρουν για την υπόλοιπη ζωή τους;
Για να μην αναφέρω βέβαια το πόσο γελοίο είναι κάποιες αριστεράντζες σαν εσένα να αποθεώνουν το μοντέλο laissez faire της Σουηδίας η οποία αρνήθηκε να προχωρήσει σε λοκντάουν κατά κύριο λόγο για να μην πλήξει την αγορά και όχι βέβαια γιατί θεωρούσε ότι είναι φασιστικό μέτρο.