Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.544
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ο καθε ζουκεμπεργκ μπορει να κανει στην πλατφορμα του οτι θελει ,θα μπορουσε να ανεβαζει μονο αποψεις κατα του εμβολιασμου ας πουμε υποθετικα........το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ο χρηστης κρινει οτι το μεσο δεν πληρει τις προυποθεσεις που ο ιδιος θελει(δεν επιτρεπει την πολυφωνια αποψεων ας πουμε) γιατι ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ....?. ΣΥΖΗΤΑΜΕ τωρα εδω μεσα ρε μαγκες το αυτονοητο......ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ .....ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ,ΜΠΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ.....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ -ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ -ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
Από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι δε μπορεί. Κι ότι θα ορίσουν αυτοί τι θα κάνει.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.544
Πόντοι
2.606
Τα ματσάκια πως τα είδες;
αυτοι στη φενερ θα ακουνε ελληνικη ομαδα στην κληρωση και θα ψαχνουν να κρυφτουν λογικα απο δω και περα.... :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για μας ,με βαση των δεδομενων ,ρεαλιστικα,η φαση παει πολυ καλα....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.861
Πόντοι
5.006
αυτοι στη φενερ θα ακουνε ελληνικη ομαδα στην κληρωση και θα ψαχνουν να κρυφτουν λογικα απο δω και περα.... :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για μας ,με βαση των δεδομενων ,ρεαλιστικα,η φαση παει πολυ καλα....
:tooth: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Aσε το σουπερ μαρκετ, ειναι χαζό παραδειγμα, γιατι το σουπερ μαρκετ θελει γενικώς κοσμο χωρις να εχει καποιο λογο να επιλεγει ποιος θα αγοραζει τα προιοντα του.

Ας παμε στα κλαμπακια, που ο πορτιερης λεει "εσυ δεν θα μπεις". Γιατι θελει να εχει συγκεκριμενο στυλ κοσμου στο μαγαζι μεσα.
Δεν εχει το δικαιωμα?
Να σου μεταφερω και εγω ενα προσωπικο περιστατικο. Πριν απο παρα πολλα χρονια στο μαγαζι μου στην Αθηνα, πωλουσα μονοπωλιακα καποιο προιον. Καποιος ανταγωνιστης μου, εστειλε καποια ημερα εναν υπαλληλο του να αγορασει αυτο τοω προιον, θελοντας προφανως να το αντιγραψει. Φυσικα και εγω, αλλα και ο συνεταιρος μου, ο οποιος ηταν και λιγο τσαμπουκαλης, αρνηθηκαμε να τον εξυπηρετησουμε και τον διωξαμε. Επεστρεψε μετα απο λιγο με την συνοδεια αστυνομικου, οπ οποιος μας υποχρεωσε να του πουλησουμε το συγκεκριμενο ειδος.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.544
Πόντοι
2.606
Από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι δε μπορεί. Κι ότι θα ορίσουν αυτοί τι θα κάνει.
σε ενα βαθμο δεν εχει αδικο,μην τρελαθουμε πως δεν καταλαβαινουμε τι λεει,αλλα στην ουσια αυτο ειναι και το προβλημα...οταν δινεις παραπανω δυναμη και αξια σε πραγματα που δεν αξιζουν καν τον κοπο τρως παντα λουμπες.....στη συγκεκριμενη περιπτωση ο σαουλ εχει στραβωσει με το γιουτιουμπ γιατι το θεωρουσε ως μεσο ελευθερης αποψης ,αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι ελευθερη ωρα ,αυγη ,πρωταθλητης μεγκα,σκαι και παει λεγοντας(ακολουθει γραμμη)....καλο ειναι εστω και ετσι να καταλαβαινουν ολοι πως υπαρχει μπαμπουλας παντα στα παραμυθια......
Επισης ,αυτο παει στους σκεπτικιστες απεναντι στο εμβολιο ,χιλιες φορες καλυτερα που δεν θα δειχνει βιντεο με τις παλαβες αποψεις ιδιοτροπων τρελακηδων,την καλυτερη διαφημιση εκαναν απεναντι στο εμβολιο θεωρω!!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.544
Πόντοι
2.606
για παραδειγμα.....εισαι σκεπτικος απεναντι στο εμβολιο ,ειτε γιατι εχεις ακουσει για θανατους,θρομβωσεις,ειτε γιατι θεωρεις οτι δεν θα εχεις για πολυ καιρο προστασια ,ειτε επειδη ειναι ενα νεο σχετικα γρηγορα δοσμενο στην αγορα σκευασμα......και βλεπεις τον πατερα αρνητη στα δικαστηρια ντυμενο τσολια να λεει ακατανοητα πραγματα μαζι με σκορπιες λεξεις......ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 3ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ?????

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Με άλλα λόγια σας έπιασε κώτσους.
Οταν ειπαμε στον αστυνομικο τον λογο για τον οποιο δεν θελαμε να εξυπηρετησουμε τον συγκεκριμενο, μας ειπε, αν θυμαμαι καλα, οτι απο τον νομο ειμαστε υποχρεωμενοι, εφοσον το καταστημα ηταν ανοικτο εκεινη την ωρα, και οτι υπαρχουν και δικαστηρια για να προσφυγουμε σε περιπτωση αθεμιτου ανταγωνισμου.

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Να σου μεταφερω και εγω ενα προσωπικο περιστατικο. Πριν απο παρα πολλα χρονια στο μαγαζι μου στην Αθηνα, πωλουσα μονοπωλιακα καποιο προιον. Καποιος ανταγωνιστης μου, εστειλε καποια ημερα εναν υπαλληλο του να αγορασει αυτο τοω προιον, θελοντας προφανως να το αντιγραψει. Φυσικα και εγω, αλλα και ο συνεταιρος μου, ο οποιος ηταν και λιγο τσαμπουκαλης, αρνηθηκαμε να τον εξυπηρετησουμε και τον διωξαμε. Επεστρεψε μετα απο λιγο με την συνοδεια αστυνομικου, οπ οποιος μας υποχρεωσε να του πουλησουμε το συγκεκριμενο ειδος.
Πολυ σωστά τα λέτε σοφέ γέροντα. Άν θέλει κάποιος να ανοίξει μαγαζί και να εξυπηρετεί μόνο όποιους γουστάρει (δεν θα αναλύσω τα γούστα του καθενός) να πάει να ανοίξει prive club τότε (και ας δέχεται μόνο λόδρους ή ψηλούς ή καραφλούς ή χονδρούς ή Νεοδημοκράτες).

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σε ενα βαθμο δεν εχει αδικο,μην τρελαθουμε πως δεν καταλαβαινουμε τι λεει,αλλα στην ουσια αυτο ειναι και το προβλημα...οταν δινεις παραπανω δυναμη και αξια σε πραγματα που δεν αξιζουν καν τον κοπο τρως παντα λουμπες.....στη συγκεκριμενη περιπτωση ο σαουλ εχει στραβωσει με το γιουτιουμπ γιατι το θεωρουσε ως μεσο ελευθερης αποψης ,αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως ειναι ελευθερη ωρα ,αυγη ,πρωταθλητης μεγκα,σκαι και παει λεγοντας(ακολουθει γραμμη)....καλο ειναι εστω και ετσι να καταλαβαινουν ολοι πως υπαρχει μπαμπουλας παντα στα παραμυθια......
Επισης ,αυτο παει στους σκεπτικιστες απεναντι στο εμβολιο ,χιλιες φορες καλυτερα που δεν θα δειχνει βιντεο με τις παλαβες αποψεις ιδιοτροπων τρελακηδων,την καλυτερη διαφημιση εκαναν απεναντι στο εμβολιο θεωρω!!!
Εμείς καταλαβαίνουμε τι λέει. Αυτός δεν καταλαβαίνει τι του λέμε ή καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει.
Ιδιωτικό μέσο είναι, αξίας κάποιων δις, και ο Larry Page καθορίζει την πολιτική του μαγαζιού του. Έχει κάποιος την απαίτηση απο τον Page να ακολουθεί την πολιτική που δεν ακολουθούν οι άλλοι;
Γιατί;
Ανέβασε μουσική, κατασκευές, περιηγήσεις ή κάτι άλλο αλλά όχι ψευδολογίες σου λέει. Σωστό και σεβαστό.
Και είναι δυνατόν η προάσπιση της Δημοκρατίας να είναι θέμα του Ζούκεμπεργκ ή του Πέιτζ;
Ανθρώπων που σκοπός τους είναι το κέρδος; Το τεράστιο κέρδος κιόλας;
Παρεκτός που δεν υπάρχει και θέμα προάσπισης της Δημοκρατίας εδώ.
Το ΕΔΑΔ έχει απαντήσει πως η ελευθερία του λόγου δεν είναι το υπέρτατο δικαίωμα. Η κατάχρησή της δεν είναι αποδεκτή όταν διακυβεύεται κάτι υπέρτερο, όπως η δημόσια υγεία.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.544
Πόντοι
2.606
Πολυ σωστά τα λέτε σοφέ γέροντα. Άν θέλει κάποιος να ανοίξει μαγαζί και να εξυπηρετεί μόνο όποιους γουστάρει (δεν θα αναλύσω τα γούστα του καθενός) να πάει να ανοίξει prive club τότε (και ας δέχεται μόνο λόδρους ή ψηλούς ή καραφλούς ή χονδρούς ή Νεοδημοκράτες).
Καραφλοχετας,χοντρος,νεοδημοκρατης.......σε καποιον παει το μυαλο μου.......

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καιρός να γίνει κι αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να πηγαίνω σε εστιατόρια που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αριστερούς βρωμιάρηδες. Τρώμε ρε φίλε, κάνε πιο πέρα!!!! :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.872
Πόντοι
3.656
Μαλάκα έχεις λαλήσει; Άλλη φορά να βάζεις και υποσημείωση που θα αναφέρεις σε ποιούς επιτρέπεται να σχολιάζουν τις παπαριές σου.

Εσύ δηλαδή έχεις την απαίτηση να λες του κόσμου τις τερατολογίες κι'εμείς να καθόμαστε να σε κοιτάζουμε στα μουγκά. Και ότι όποιος σου επισημαίνει ότι λες μαλακίες είναι μέτοχος της Google.
Μετά όταν λέμε ότι σας τρώει ο κώλος σας για μπινελίκι γινόμαστε οι κακοί της υπόθεσης.
Ρε μπρό ξύνεσαι για να συνεχίσεις μια συζήτηση που έχει φτάσει σε αδιέξοδο...είπαμε τη γνώμη μας διαφωνήσαμε και τέλος. Σχολίαζε όσο θες αλλά μη περιμένεις να συνεχίσω να σου απαντάω σε πράγματα που τα έχουμε αναλύσει και εσύ απλά συνεχίζεις να τα επαναλαμβάνεις

Επισήμανες 1,2,3 φορές..είπες την άποψη σου...έβρισες άλλες τόσες κτλπ...τι άλλο θες να πούμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Συγνωμη αλλά αυτο δεν σημαινει κατι.
Οτι ηρθε ενας αστυνομικος και σου ζητησε να κατεβασεις τα σωβρακα, δεν σημαινει οτι ηταν και σωστο.
Εκτος αν εχει καταργηθει το αρθρο 361 του Αστικου Κωδικα που προβλεπει "ελευθερια των συμβασεων" και αντικατασταθηκε με καποιο αλλο που προβλεπει υποχρεωτικες συμβασεις.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
2.356
Και ποιός τους εμπόδισε ρε στούρνε; Ας βγούνε στο Σύνταγμα και την Ομόνοια να μιλάνε όλη μέρα. Στο δικό μου μαγαζί όμως δεν τους γουστάρω και κανείς δε μπορεί να με υποχρεώσει να τους δεχτώ. Γκέγκε;
δε στα πανε καλα τυπε!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
2.356
Συγνωμη αλλά αυτο δεν σημαινει κατι.
Οτι ηρθε ενας αστυνομικος και σου ζητησε να κατεβασεις τα σωβρακα, δεν σημαινει οτι ηταν και σωστο.
Εκτος αν εχει καταργηθει το αρθρο 361 του Αστικου Κωδικα που προβλεπει "ελευθερια των συμβασεων" και αντικατασταθηκε με καποιο αλλο που προβλεπει υποχρεωτικες συμβασεις.
ισχυε ο αγορανομικος κωδικας τοτε (εχει αλλαξει)

γενικα δε μπορεις να αρνηθεις την εξυπηρετηση πελατη τυπε!!! οσο και αν δε τον γουσταρεις!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρίξτε μια ματιά εδώ...
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΗΣ:
«ΑΡΝΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ»

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Περάσαμε σε νεκρούς τη Σουηδία που δεν έκανε λοκντάουν.
Αλλά τα λοκντάουν δεν έγιναν για να σωθούμε.
Τα λοκντάουν εξυπηρετούσαν μόνο την εκσπερμάτωση του Μπουμπούκου του Βοθρίδη και του Βαφανκούλη που τη βρίσκουν με χουντικού τύπου γυμνάσια στη κοινωνία.

20211001_184600.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Δεν περίμενα από έναν κρετίνο σαν εσένα να κατανοήσει ότι δεν είναι μόνο οι θάνατοι που μετράνε. Μήπως βλέπεις επίσης στον πίνακα που ανέβασες ότι η Σουηδία έχει τα σχεδόν διπλάσια κρούσματα από μας; Μήπως γνωρίζεις ότι ακόμη και όσοι επιβιώνουν παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα υγείας, από τα οποία είναι πιθανό να υποφέρουν για την υπόλοιπη ζωή τους;

Για να μην αναφέρω βέβαια το πόσο γελοίο είναι κάποιες αριστεράντζες σαν εσένα να αποθεώνουν το μοντέλο laissez faire της Σουηδίας η οποία αρνήθηκε να προχωρήσει σε λοκντάουν κατά κύριο λόγο για να μην πλήξει την αγορά και όχι βέβαια γιατί θεωρούσε ότι είναι φασιστικό μέτρο.
Δεν περίμενα διαφορετική ανάλυση από έναν καμμενο 24/7 σα και σενα που παίζεις τα πεοσφαιριδια σε όλα τα μέλη του bou νυχθημερόν.

Λοιπόν καραγκιόζη, το ότι η Σουηδία εκανε τεστ από την αρχή της πανδημίας σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από τα δικά μας αυτο σου λεει κάτι;
Είναι λογικό όταν κανεις πολλαπλάσια τεστ να σου βγαίνουν και πολλαπλάσια τα κρούσματα.
Εμένα οι γονείς μου το πέρασαν και ουτε που κατάλαβαν τίποτα, μόνο όταν εκαναν τεστ αντισωμάτων "ανακαλυψαν" οτι το είχαν περάσει, (ελαφρά προφανως).

Όλοι οι λοιμωξιολογοι και ειδικοί από την αρχή ανέφεραν το εξής: Τεστ Τεστ οσα πιο πολλά γίνεται για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Το να κάνεις λοκντάουν και να ειναι σαν να μη κάνεις λοκντάουν με τα γελοια μετρα τσίρκου , μηνύματα 13033, κλείσιμο περιπτέρων τις νυχτερινές ώρες και άλλα πολλά, μόνο κάτι καραγκιόζηδες σαν και σένα τα επικρατούν.

Όταν επίσης θυμάσαι να αυξήσεις τα δρομολόγια και να αγοράσεις ΜΜΜ κατόπιν εορτής, δείχνεις ενας αμετανόητος βλακας που μόνο όταν εχει καει το σπίτι σου θυμάσαι να καλέσεις τη πυροσβεστική.

Έλα, δώσε τώρα πάλι τη κλασσική αυτιστικη σου απαντηση, απο μενα απάντησή δε θα πάρεις, και μονο που ασχολήθηκα 4-5 λεπτά μαζι σου πρέπει να μου πεις ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom