Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ρε τι νέα μόδα είναι αυτή που με τις νέες μάσκες με ράμφος; Είμαστε όλοι σαν πουλια :confused:

FFP2
Η άλλες οι χειρουργικές δεν κάνουν;;:think:
Δεν είναι νέα μόδα τύπε μου :confused:
Τον μεσαίωνα ήταν ακόμη μεγαλύτερο το ράμφος για να το γεμίζουν με βότανα που (πίστευαν οτι) τους προστάτευαν από την πανώλη.
Plague-Doctor.jpg

Αν δεις κανένα να φοράει τέτοια μάσκα, τρέχα μακριά! :badair:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
Όχι ρε συ. Αυτός είναι μητροπολίτης, αν θυμάμαι σωστά, που έκανε εκστρατεία για εμβολιασμούς έξω από τις εκκλησίες, όπου θα μπορούσαν οι πιστοί να εξυπηρετηθούν. Νομίζω ότι είχε κανονίσει και ποιές τρεις εκκλησίες θα λειτουργήσουν ως μίνι εμβολιαστικά κέντρα. Και πήγαν οι πιστοί και του είπαν για ποιούς λόγους δεν έπρεπε να το κάνει. Κι ένας από αυτούς του είπε ότι θα τον βρίσκουν πρώτο τα έξυπνα όπλα στον 3ο. Είναι να τρελαίνεσαι με το πόσοι κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς επίβλεψη.
δηλαδη οι παπαδες ειναι ειδικοι τυπε ετσι? καθολου ψεκασμος οταν το παπαδαριο ειναι υπερ! ετσι?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.805
Πόντοι
3.936
όπως χαρακτηρίζουν οι τσιμπημενοι τους ατσιμπητους ψεκασμένους..
μηπως ηρθε η ωρα να χαρακτηρισουν οι δευτεροι τους πρωτους με την σειρα τους, ψακωμένους..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
υγ. σε ειχα για σοβαρο αλλα τελικα εισαι ιδιος μ... με μερικους αλλους
Aν έχω απέναντί μου μ........, πχ εσενα, γιατί να σε αντιμετωπίσω με σοβαρότητα;
Μ........ θα παραμείνεις.
Και αυτό το λάθος το έκανα καιρό. Προσπαθούσα να είμαι σοβαρός με όλους.
Ακόμα και με εκείνους που δεν είχε νόημα.
Προσαρμόστηκα λοιπόν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δηλαδη οι παπαδες ειναι ειδικοι τυπε ετσι? καθολου ψεκασμος οταν το παπαδαριο ειναι υπερ! ετσι?
Τι ακριβώς με ρωτάς, για να καταλάβω;
Αν είναι ειδικός κάποιος που γελάει με κάποιον που του λέει "αν εμβολιαστώ και γίνει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, τα έξυπνα όπλα θα με βρίσκουν πρώτον και θα με ξεκάνουν;"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
Τι ακριβώς με ρωτάς, για να καταλάβω;
Αν είναι ειδικός κάποιος που γελάει με κάποιον που του λέει "αν εμβολιαστώ και γίνει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, τα έξυπνα όπλα θα με βρίσκουν πρώτον και θα με ξεκάνουν;"
οχι με το παπαδαριο που στηνει βελονες εξω απο τις εκκλησιες!!!
σε λιγο θα τα στησετε και εξω απο τα σπιτια μας!
ο πιεξ θα περναει και θα σημειωνει με κιμωλια κοκκινο Χ για ανεμβολιαστους η τικ για εμβολιασμενους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όπως χαρακτηρίζουν οι τσιμπημενοι τους ατσιμπητους ψεκασμένους..
μηπως ηρθε η ωρα να χαρακτηρισουν οι δευτεροι τους πρωτους με την σειρα τους, ψακωμένους..
κορωνοψεκ ειναι τυπε...
μπορεις να λες οτι παπαρια θες αρκει αν ειναι υπερ και για αυτους εισαι "νορμαλ"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
Πας στο μαγαζί και δείχνεις πιστοποιητικό. Στο σκανάρει και μπαίνεις μέσα. Παίρνεις την διαβεβαίωση οτι δεν υπάρχουν χτικιάρηδες και κάθεσαι στην δροσούλα σου (η την ζεστουλα σου αναλόγως εποχής) και χαζεύεις τον χτικιάρη απέξω κάτω απο την σόμπα υγραερίου με τρία μπουφάν ή να στάζει στον ιδρώτα και να κολλάει η μπίχλα πάνω του, και γελάς :) :) :)
η νομιζεις πως καθεσαι χωρις αυτους μιας και δεν υπαρχει τροπος να καταλαβεις αν το χαρτι που δειχνει ειναι πλαστο η οχι!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οχι με το παπαδαριο που στηνει βελονες εξω απο τις εκκλησιες!!!
σε λιγο θα τα στησετε και εξω απο τα σπιτια μας!
ο πιεξ θα περναει και θα σημειωνει με κιμωλια κοκκινο Χ για ανεμβολιαστους η τικ για εμβολιασμενους
Είναι που κάποιοι χαζοί πιστεύουν ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στις ΜΕΘ αυξάνει συνεχώς. Χωρίς να παραθέτουν κανένα στοιχείο βέβαια που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό τους.
Οπότε τι να κάνουν και οι παπάδες, αφού τέτοιοι χαζοί βρίσκονται και στο ποίμνιο;
Συμβουλεύονται τους ειδικούς και στηνουν φορητά εμβολιαστικά κέντρα έξω από τις εκκλησίες και προσευχονται να τους φωτίσει ο Θεός.
Τους χαζούς του ποιμνίου.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
Είναι που κάποιοι χαζοί πιστεύουν ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στις ΜΕΘ αυξάνει συνεχώς. Χωρίς να παραθέτουν κανένα στοιχείο βέβαια που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό τους.
Οπότε τι να κάνουν και οι παπάδες, αφού τέτοιοι χαζοί βρίσκονται και στο ποίμνιο;
Συμβουλεύονται τους ειδικούς και στηνουν φορητά εμβολιαστικά κέντρα έξω από τις εκκλησίες και προσευχονται να τους φωτίσει ο Θεός.
Τους χαζούς του ποιμνίου.
σε ρωταω εγω λοιπον να παραθεσεις το ποσοστο εμβολιασμενων στις μεθ πριν δυο μηνες και το ποσοστο σημερα τυπε! οριστε κανε το εσυ για μενα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
τυπε το παπαδαριο δεν το λαμβανουμε υποψιν ουτε για τα δικα του θεματα στα οποια ειναι "Ειδικοι" αφου ετσι γραφουν οι γραφες/μελετες (που σου πασαρουν ως αποδειξεις για να πιστευεις)

θα το λαβουμε για ξενα σε αυτους χωραφια?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σε ρωταω εγω λοιπον να παραθεσεις το ποσοστο εμβολιασμενων στις μεθ πριν δυο μηνες και το ποσοστο σημερα τυπε! οριστε κανε το εσυ για μενα
Εγώ γιατί να το κάνω αυτό; Ισχυρίστηκα κάτι το οποίο οφείλω να αποδείξω;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
Εγώ γιατί να το κάνω αυτό; Ισχυρίστηκα κάτι το οποίο οφείλω να αποδείξω;
μπορεις να κανεις μια απλη αναζητηση λοιπον για να μου απαντησεις οτι εχω αδικο τυπε απο αναφερεις οτι δεν ειναι σωστο αυτο που ανεφερα! αλλιως πως το διαπιστωνεις ετσι αυθαιρετα οτι εχω αδικο? οριστε λοιπον στηριξε την αποψη σου οτι εχεις δικιο!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.761
Πόντοι
2.356
και κατι τελευταιο! σε ποιμνια ανηκουν οι χαζοι τυπε!
οι εξυπνοι τα καθοδηγουν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μπορεις να κανεις μια απλη αναζητηση λοιπον για να μου απαντησεις οτι εχω αδικο τυπε απο αναφερεις οτι δεν ειναι σωστο αυτο που ανεφερα! αλλιως πως το διαπιστωνεις ετσι αυθαιρετα οτι εχω αδικο? οριστε λοιπον στηριξε την αποψη σου οτι εχεις δικιο!.
Εγώ να αποδειξω ότι λες κουταμάρες; Καινούριο αυτό;
Ισχυρίζεσαι κάτι, χωρίς να παραθέτεις κανένα στοιχείο και πρέπει εγώ να αποδείξω τον ισχυρισμό σου;
Εσύ έχεις το βαρος της απόδειξης των όσων λες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και κατι τελευταιο! σε ποιμνια ανηκουν οι χαζοι τυπε!
οι εξυπνοι τα καθοδηγουν
Όντως κάτι τελευταίο τύπε μου, ώσπου να μας παραθέσεις στοιχεία για τις αερολογίες που αραδιάζεις.
Το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις, παρακολούθησε τον καθοδηγητή σου μπας και μάθεις τίποτα και φτάσεις κι εσύ ποτέ στο σημείο να σαλαγάς τους υπόλοιπους.
Μέχρι τότε μηρυκασμό τύπε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom