ο Αρίσταρχος ο Σάμιος απέδειξε πως η Γη είναι σφαιρική, και μάλιστα μέτρησε με αρκετή ακρίβεια την περίμετρό της. Κι αν έχεις την άποψη ότι η Γη κινείται, γιατί παράθεσες την σκέψη του Αριστοτέλη;
ο αριστοτελης καλως για την εποχη του, προσπαθουσε να εχει αποψεις και απαντησεις για τα παντα, ασχετα αν πολλες ηταν λαθος, ειτε γιατι δεν ηξεραν πως να τις επαληθευσουν, ειτε για αλλους λογους και οι υπολοιποι τις κατεβαζαν αμασητες χωρις επαληθευση "αφου το ειπε ο αριστοτελης" (θυμιζει κατι απο εμβολια και ειδικους μηπως?????)
το ξυλο δε το συνδυαζω με το κρεβατι τυπε και ουτε θα κανω εξαιρεση για σενα...
πες ευχαριστω στο μεντορα σου που δε μπαινει τοσο καιρο να σε ξεφτιλισει!
ο αριστοτελης καλως για την εποχη του, προσπαθουσε να εχει αποψεις και απαντησεις για τα παντα, ασχετα αν πολλες ηταν λαθος, ειτε γιατι δεν ηξεραν πως να τις επαληθευσουν, ειτε για αλλους λογους και οι υπολοιποι τις κατεβαζαν αμασητες χωρις επαληθευση "αφου το ειπε ο αριστοτελης" (θυμιζει κατι απο εμβολια και ειδικους μηπως?????)
Πίστεψέ με, δεν θα έχω. Γιατί έτσι όπως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ κι εσύ να το κάνεις κι έσκυψες το κεφαλάκι σου, έτσι θα σκύψουν και οι υπόλοιποι. Κι αυτό είναι δεδομένο
Πάντως εσύ δεν βλέπω τον λόγο που σκούζεις. Αφού θα μπαίνεςι! Η σύφιλη που σε ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να το κάνεις, ε? Ξυδάκι
Πίστεψέ με, δεν θα έχω. Γιατί έτσι όπως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕΣ κι εσύ να το κάνεις κι έσκυψες το κεφαλάκι σου, έτσι θα σκύψουν και οι υπόλοιποι. Κι αυτό είναι δεδομένο
Πάντως εσύ δεν βλέπω τον λόγο που σκούζεις. Αφού θα μπαίνεςι! Η σύφιλη που σε ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να το κάνεις, ε? Ξυδάκι
Δηλαδή αν με πεις πούστη θα πρέπει να τρέξω να φέρω πιστοποιητικό από τον γιατρό μου οτι οι σφιγκτήρες μου δεν είναι παραβιασμένοι.
Δεν πάει έτσι ρε τύπε.
Δηλαδή αν με πεις πούστη θα πρέπει να τρέξω να φέρω πιστοποιητικό από τον γιατρό μου οτι οι σφιγκτήρες μου δεν είναι παραβιασμένοι.
Δεν πάει έτσι ρε τύπε.
διαφωνει για κατι που η απαντηση βρισκεται ευκολα εκει εξω τυπε. οποτε απο τη στιγμη που εχει διαφορετικη αποψη ας την παραθεσει προς εξεταση...
αλλα οριστε οταν παρεθεσα τα στοιχεια της ΠΕΛΩΝΗ κοκοκο ο πιεξ! αφου πρωτα πηγε να μου ακυρωσει ματαια το επιχειρημα....
οποτε βλεπεις ακομη και οταν παραθετεις τις αποδειξεις που ζητανε ψαχνουν να τις καταρριψουν για να μη χαλασει ο πυργος στην αμμο που χτισανε και πιστεψανε σε αυτον
26 Ιουλ 2021 — Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, περίπου εμβολιασμένοι είναι το 5% με 7% στις απλές κλίνες Covid και στις ΜΕΘ είναι λιγότεροι από 2%
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 333 (64.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 81.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 303 (90.99%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 30 (9.01%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι
σου απαντησε ο PX
αλλα για να καταλαβω
που φαινεται ο πενταπλασιασμος
συγκεκριμενα σε ομοειδη πραγματα
και επειδη δεν το βρηκα σε παρακαλω βαλε και το λινκ με τις δηλωσεις της πελωνη
να κανεις google search τυπε, ο αλλος το βουλωσε επειτα και εψαξε να μου παραθεσει οτι εχουμε πτωση αυτη τη βδομαδα σε σχεση με την προηγουμενη, την επομενη που θα αυξηθουν μετα θα λεει ναι αλλα ειχαμε λιγοτερες μεθ κλπ κλπ κλπ...
ο πενταπλασιασμος ειναι στο ποσοστο τυπε. να ψαξεις ποια μερα το ειπε αυτο η πελωνη και ποσα κρουσματα ειχε τοτε αν θες το συγκεκριμενο νουμερο.
εγω παω για καφε
σου απαντησε ο PX
αλλα για να καταλαβω
που φαινεται ο πενταπλασιασμος
συγκεκριμενα σε ομοειδη πραγματα
και επειδη δεν το βρηκα σε παρακαλω βαλε και το λινκ με τις δηλωσεις της πελωνη
πριν φυγω. σκηνικο σε δικαστηριο. απο οσο καταλαβα οι δικαστικοι κανουν 3 τεστ τη βδομαδα ενω οι μπατσοι 2...
σεκιουριτι δεν αφηνε να μπει μεσα μπατσος με κρατουμενο λογω τεστ (και κοντρολ στην εισοδο)! ε και του λεει ο μπατσος οκ αναλαμβανεις εσυ τον κρατουμενο και μενεις υπευθυνος εσυ για αυτον αφου εγω δε μπορω να μπω μεσα!
να κανεις google search τυπε, ο αλλος το βουλωσε επειτα και εψαξε να μου παραθεσει οτι εχουμε πτωση αυτη τη βδομαδα σε σχεση με την προηγουμενη, την επομενη που θα αυξηθουν μετα θα λεει ναι αλλα ειχαμε λιγοτερες μεθ κλπ κλπ κλπ...
ο πενταπλασιασμος ειναι στο ποσοστο τυπε. να ψαξεις ποια μερα το ειπε αυτο η πελωνη και ποσα κρουσματα ειχε τοτε αν θες το συγκεκριμενο νουμερο.
εγω παω για καφε
οπως βλεπω συστηματικα το κανεις αυτο
το εχουν παρατηρησει και πολλοι αλλοι συνομιλητες
βαζεις λινκ οπου σε συμφερει
π.χ στο επιχειρημα σου εβαλες το λινκ του εοδυ και οχι της πελωνη
απαντας οπως και οταν σε βολευει και πολλες φορες οταν δεν σε βολευει αλλαζεις θεμα
δεν εισαι σαφης
π.χ ποιο ποσοστο
ευκολα μπορουσες να πεις 2% ηταν τοτε το ποσοστο των διασωληνωμενων η των νοσησαντων η των ευρισκωμενων στην μεθ τοτε και μετα εγινε τοσο
ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΙΩΝ ΠΩς ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ;
και κυριως
ΖΗΤΑΣ απο τους ΑΛΛΟΥς να αποδειξουν οτι αυτα που λες δεν ειναι αληθεια
αν πει καποιος τον αλλο ελεφαντα ο υποτιθεμενος ελεφας πρεπει ο ιδιος να αποδειξει οτι δεν ειναι;
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς
βεβεια να λεμε γενικοτητες μπερδεμενα χωρις ΛΙΝΚ και αποδειξεις ειναι ευκολωτερο
καλα να περασεις στην καφετερια
υ.γ ακομα περιμενω το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
πως αυξηθηκε το ποσοστο των εμβολιασμενων στην δεθ;
υ.γ 2 εχεις δικιο μονο σε ενα
οτι διαφορες του ποσοστου 1 με 2% μπορει να αλλαζουν απο εβδομαδα σε εβδομαδα
Μπραβο!Το καταλαβες λοιπον...πως εξω η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αποδικνυεται με καρτουλα,την οποια το ελληνικο κρατος για Ελλαδα δεν εκδιδει...γιατι;Γιατι πληρωνεις!
Και συ εχθες εγραφες με ή χωρις ΦΠΑ,κατι που γινεται μονο στις μπανανιες...Ευρωπη δεν εχεις δικαιωμα να αποφορολογεις την οποια υπηρεσια...αλλα ο Κουλης τα σιαξε ολα...εν ετη 2021 ακομα και κομματοσκυλα οπως εσυ,γραφετε για παροχη υπηρεσιων π επιλεγεις να πληρωσεις ή οχι ΦΠΑ...
Αυτο εγραφα τυπε εχθες...οτι η καρτουλα ειναι το "κλειδι" να σε δεχτουνε στο συστημα "υγειας" στο εξωτερικο.Εδω δεν την χρειαζομαστε γιατι πληρωνεις ουτως η αλλως...σε εξωτερικους γιατρους παντα...εκτος αν θες να μπεις νοσοκομειο για αιματολογικες εξετασεις κ να βρεθεις σε καμμια ελληνικη ΜΕΘ ?
Μπραβο!Το καταλαβες λοιπον...πως εξω η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αποδικνυεται με καρτουλα,την οποια το ελληνικο κρατος για Ελλαδα δεν εκδιδει...γιατι;Γιατι πληρωνεις!
Και συ εχθες εγραφες με ή χωρις ΦΠΑ,κατι που γινεται μονο στις μπανανιες...Ευρωπη δεν εχεις δικαιωμα να αποφορολογεις την οποια υπηρεσια...αλλα ο Κουλης τα σιαξε ολα...εν ετη 2021 ακομα και κομματοσκυλα οπως εσυ,γραφετε για παροχη υπηρεσιων π επιλεγεις να πληρωσεις ή οχι ΦΠΑ...
Κλόουν εισαι.
Και με το να συνεχιζεις να γραφεις ασυναρτησιες, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, απλα δειχνεις ότι η βλακεια που σε δερνει ειναι απυθμενη.
Και κλόουν θα παραμείνεις.