Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Έχουν να πέσουν πουτσες… και πρόστιμα σε ψέκια!

Ανάπτυξη 30% θα έχουμε με τα πρόστιμα των ηλιθίων, θα βγει καινούργιο ταμείο ΕΣΠΑ!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

αραγε η Γιατρός θα χάσει την άδειά της; η Νοσηλεύτρια θα απολυθεί, με την επισήμανση της ενέργειας που έκανε; ή θα πέσουν στα μαλακά;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ο Άδωνις είναι σαν την Μάλτα, κολλάει παντού! :grin:
Τύπε η Μάλτα ήταν μια χαρά παράδειγμα. Είπες ότι οι αντιεμβολιαστές είναι γνωστό ότι είναι αριστεροί. Και σου απάντησα ότι η πρώτη (και νομίζω μοναδική) χώρα που απαγόρεψε την είσοδο σε ανεμβολίαστους ήταν η Μάλτα που κυβερνάει το εργατικό κόμμα, δηλαδή ο αντίστοιχος συριζα.
Αφού, όμως, αυτό δεν σου αρκεί, τι θα έλεγες να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες 5 χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού αυτή τη στιγμή; Μόλις μία έχει δεξιά κυβέρνηση.

ABMawMH.jpg

* Λάθος, 2 χώρες *

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποιων τα χυσακια μυριζαν περισσοτερο καρυ, απο την εμπειρια σου στο μεταξουργειο που εγλειφες χυμενους κωλους;
Απο οσο ξέρω εσυ μένεις με γειτονακια πάκια! Ακόμα θυμάμαι την φωτογραφία που ανέβασες κλαίγοντας δείχνοντας την θέα κάτω απο το μπαλκόνι σου γιουσουφάκι!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, αυτο σου αξίζει!!! Να είσαι ΔΙΠΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ με πάκια και να ρουφάς την βρωμια απο πρώτο χερι!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αραγε η Γιατρός θα χάσει την άδειά της; η Νοσηλεύτρια θα απολυθεί, με την επισήμανση της ενέργειας που έκανε; ή θα πέσουν στα μαλακά;
Ιδωμεν! Οτι λεει ο νόμος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Απο οσο ξέρω εσυ μένεις με γειτονακια πάκια αυτο σου αξίζει!!!
Εκει κοντα μενεις και εσυ στο παιδικο σου δωματιο με το ΚΕΑ και ενα διαζυγιο στην πλατη. Περαστικα σου.
Αξιοπεριεργο ομως αφου δεν σε φτανουν τα λεφτα ουτε για τσιγαρα, πως και υποστηριζεις τοσο λυσσαλεα κομμα του κεφαλαιου που κοινωνικα σε εχει για λουστρο. Μηπως πασχεις απ το συνδρομο της Στοκχολμης..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.150
Πόντοι
2.356
Γνωριζω...

Εξηγουσα στον στοκο εχθες,οτι στην μπανανια ενας ασφαλισμενος,οχι ανεργος κλπ,εαν θελει να κανει μια φορα στους δωδεκα μηνες αιματολογικες γενικες,πας στο μικροβιολογικο κ πληρωνεις ολο το ποσο των εξετασεων,ειτε ασφαλισμενος ειτε ανασφαλιστος.

Στο εξωτερικο...δινεις στο ιατρειο την καρτουλα,την σκαναρει να δει εαν ειναι σε ισχυ και σ κανουν τα παντα δωρεαν...γιατι;Γιατι απλα τις δικαιουσαι...

Εγω επειδη αθλουμαι και ειμαι ανω των σαραντα,θελω δυο φορες τον χρονο,οποτε πληρωνω τα παντα...

Οι καραβαναδες απ την αλλη,υποχρεουνται μια φορα το χρονο να κανουν δωρεαν αυτες τις εξετασεις στο στρατιωτικο της Αθηνας,τους δινουν αδεια για να μεταβουν και μεχρι προσφατα τους πληρωναν φυλο πορειας...
φανταζομαι οχι οτι επειδη το δικαιουσαι , αλλα ειτε πληρωνονται αμεσα στο εξωτερικο απο τον ασφαλιστικο φορεα οι γιατροι, ειτε παιρνουν απο το κρατος καποια επιχορηγηση η φοροελαφρυνση, αν εξεταζουν οντως δωρεαν...

εδω το μικροβιολογικο απο τη στιγμη που ειναι ιδιωτικο ουδεμια υποχρεωση εχει!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.150
Πόντοι
2.356
Ένα μεγάλο μπράβο στο συγκεκριμένο καθηγητή. Μακάρι να είχαμε άλλους δέκα σαν αυτόν.

διαλ΄λ.jpg
χα θα δουμε αυτη την ιστορια τυπε προσεχως! και αυτον τον τυπο που την ειδε παπαδοπουλος/χιτλερ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εκει κοντα μενεις και εσυ στο παιδικο σου δωματιο με το ΚΕΑ και ενα διαζυγιο στην πλατη. Περαστικα σου.
Με μπερδεύεις με τον μπούλη! Τόσο χαμένα τα εχεις? :)

Αξιοπεριεργο ομως αφου δεν σε φτανουν τα λεφτα ουτε για τσιγαρα, πως και υποστηριζεις τοσο λυσσαλεα κομμα του κεφαλαιου που κοινωνικα σε εχει για λουστρο. Μηπως πασχεις απ το συνδρομο της Στοκχολμης..
Εσυ πάσχεις απο μαλακια στον εγκέφαλο και απο υψηλή πίεση. Όταν βαρέσεις κόκκινα, τοτε θα σε νεκροφιλησω :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Ένα μεγάλο μπράβο στο συγκεκριμένο καθηγητή. Μακάρι να είχαμε άλλους δέκα σαν αυτόν.
Μαθημα επιλογης ειναι.. δεν ξερω ποιος θα πατησει στο μαθημα του... Λιγο ακομα και θα ζητησει ολοσωμα προφυλακτικα

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (17).jpg
    αρχείο λήψης (17).jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 45

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.150
Πόντοι
2.356
Δε σου είπα ρε γιδομπήχτη ότι δε μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου;
Άντε να βατέψεις καμιά γίδα μπας και γλιτώσουμε από σένα.
γιδολογε αφου και για κορωνα που μιλας αρλουμπες λες! ποιος να σε λαβει σοβαρα?

ενα εμβολιο εκανες και νομιζεις οτι ελυσες τα προβληματα της ανθρωποτητας και να σου δωσουν κανα νομπελ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαθημα επιλογης ειναι.. δεν ξερω ποιος θα πατησει στο μαθημα του... Λιγο ακομα και θα ζητησει ολοσωμα προφυλακτικα
Δεν θα πατάνε τα ψεκια. Καλύτερα για τους άλλους φοιτητές που δεν θα έχουν δίπλα τους χτικιάρηδες :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλα τα σαπια σου ανικανα @@δακια προς το παρον και ασε τις αβροτητες
Ανίκανα? Έχω παιδια! Όποτε το έχω αποδείξει ΚΑΙ αυτο!

Εσυ? Εχεις παιδια? Τζούφιος? Άχρηστο? Μόνο για κατούρημα? :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
δε χρειάζεται να ανησυχείς αφού όλοι εσείς ούτε απ'έξω από πανεπιστήμιο δεν έχετε περάσει ποτέ.
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια βρε πορνιδιο, εχω δυο πτυχια, οταν εσυ αφισοκολλουσες εγω σπουδαζα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εχω αρκετα βρε παπαριαδη, σε τραπεζα σπερματος. Γι αυτο προσεχε..
Κατάλαβα… τζουφιος και τραβάς μαλακια για 10 ευρω για να δώσεις σπερμα. Άρα ΚΑΙ φτωχομπινες! :)

ΕΥΓΕ!!! :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
Κατάλαβα… τζουφιος και τραβάς μαλακια για 10 ευρω για να δώσεις σπερμα. Άρα ΚΑΙ φτωχομπινες! :)

ΕΥΓΕ!!! :tooth:
Ρε γαμημενε γύφτο μαλάκα δεν έχεις βαρεθεί όλη μέρα να γράφεις ακριβώς τις ίδιες μαλακίες στο μπου? Πρωί, μεσημέρι, βράδυ εδώ μέσα να μας ζαλίζεις τα παπαρια με παραμύθια ρε φαντασμενε? Αντε στο μετάξι να πάρεις σειρά με τους Πακιστανους μπας και γαμησεις καμία τσιγκανα γιατί σ έφαγε η μαλάκια ρε βρωμιαρη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.150
Πόντοι
2.356
Οχι απλα μπραβο του, χίλια μπραβο του. Τετοιους ανθρωπους χρειαζεται η Ελλαδα
επικροτεις δηλαδη τους αυριανους εργοδοτες αν απολυσουν υπαλληλους που ειναι ανεμβολιαστοι και ας κανουν ραπιντ τεστ ετσι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom