Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ρε γαμημενε γύφτο μαλάκα δεν έχεις βαρεθεί όλη μέρα να γράφεις ακριβώς τις ίδιες μαλακίες στο μπου? Πρωί, μεσημέρι, βράδυ εδώ μέσα να μας ζαλίζεις τα παπαρια με παραμύθια ρε φαντασμενε? Αντε στο μετάξι να πάρεις σειρά με τους Πακιστανους μπας και γαμησεις καμία τσιγκανα γιατί σ έφαγε η μαλάκια ρε βρωμιαρη.
Κι έλεγα κι εγώ που ειναι ο αγράμματος μαλακας tomahawk!!! Δεν θα χωθεί σήμερα? Αποκλειται! Θα χωθεί, θα φάει τις πουτσες του και μετά θα πει «άντε ρε μαλακα, πάω για ύπνο, σιγά μην ασχολούμαι μαζί σου!!!» :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επικροτεις δηλαδη τους αυριανους εργοδοτες αν απολυσουν υπαλληλους που ειναι ανεμβολιαστοι και ας κανουν ραπιντ τεστ ετσι?
Eίσια εντελώς ηλίθιος εσυ. Για καθηγητή σου έλεγαν, για εργοδότη κατάλαβες!

Εχεις φάει απολύσεις στο κεφάλι άπειρες όντας άχρηστος ε? :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.766
Πόντοι
2.356
Κι έλεγα κι εγώ που ειναι ο αγράμματος μαλακας tomahawk!!! Δεν θα χωθεί σήμερα? Αποκλειται! Θα χωθεί, θα φάει τις πουτσες του και μετά θα πει «άντε ρε μαλακα, πάω για ύπνο, σιγά μην ασχολούμαι μαζί σου!!!» :tooth: :tooth: :tooth:

θετω ενα σεναριο τυπε!

επικροτει ενα καθηγητη που στην ουσια ανακοινωνει οτι θα κοψει ανεμβολιαστο φοιτητη που θα παρακολουθησει το μαθημα του και ας εχει δικαιωμα να το παρακολουθησει ανεμβολιαστος...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606

Πάλι πούτσες ρε γαμημενε? Σε γαμανε και σε άλλο θρεντ βλέπω και εσύ πάλι νομίζεις ότι γαμας?Σε λυπάμαι ρε κακομοίρη, έχεις γίνει το πουτανακι του μπου που το γαμανε όλοι κ εσύ νομίζεις ότι γαμας κ ολας. Για λύπηση έχεις γίνει.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ένα μεγάλο μπράβο στο συγκεκριμένο καθηγητή. Μακάρι να είχαμε άλλους δέκα σαν αυτόν.

διαλ΄λ.jpg
ενας ακομα εξυπνακιας που φαει αγριο κραξιμο και αγριο κυνηγητο απο τους φοιτητες και τους οικιους τους μολις "σταματησει η κυβερνητικη του ασυλια"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.766
Πόντοι
2.356
Θέτεις σενάρια στο μυαλό σου γενικώς :)

Τραβα στο παρεάκι σου την πλεμπα του bou να σου πούνε τίποτα καλό μιας και στην ζωη τρως ΦΑΠΕΣ και δεν σε ξέρει ουτε η μάνα σου! :tooth:
και που θες να θεσω το σεναριο ρε τυπε? ελεος πχια

ενας ακομα εξυπνακιας που φαει αγριο κραξιμο και αγριο κυνηγητο απο τους φοιτητες και τους οικιους τους μολις "σταματησει η κυβερνητικη του ασυλια"
σιγουρα εχει ασφαλισει το αμαξι του για φθορες

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Εσυ πάσχεις απο μαλακια στον εγκέφαλο και απο υψηλή πίεση. Όταν βαρέσεις κόκκινα, τοτε θα σε νεκροφιλησω :)
Άσε τα νεκροφιλήματα. Κινδυνεύεις, εκτός από κορώνα, που θεωρητικά είσαι ανόσος καθότι εμβολιασμένος, να κολλήσεις κανα εξανθηματικό τύφο ή βουβωνική πανώλη. Και τότε δε σε σώζει ούτε η Παγώνη. Θα τινάξεις τα πέταλα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.766
Πόντοι
2.356
Μόλις έφαγες αναφορά διότι αναφέρθηκες ξεκάθαρα στο σπίτι μου.
Κανε κι εσυ αναφορά οτι αναφέρθηκα στην μάνα σου λέγοντας οτι δεν σε ξέρει.

Εντάξει αγράμματε μαλακα σκατοσκουλα tomahawk? :)
τυπε η αναφορα για το σπιτι γινεται απο ενα οριο αξιας ανα τετραγωνικο, η γινεται ακομη και αν ο αλλος εχει γιαπι-τσαντηρι?

αν εγω αναφερω τιποτα για την πισινα σου, παλι πιανεται για σπιτι αρα πατας ρουφιανοκουμπο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Άσε τα νεκροφιλήματα. Κινδυνεύεις, εκτός από κορώνα, που θεωρητικά είσαι ανόσος καθότι εμβολιασμένος, να κολλήσεις κανα εξανθηματικό τύφο ή βουβωνική πανώλη. Και τότε δε σε σώζει ούτε η Παγώνη. Θα τινάξεις τα πέταλα.
Ιδωμεν :)

τυπε η αναφορα για το σπιτι γινεται απο ενα οριο αξιας ανα τετραγωνικο, η γινεται ακομη και αν ο αλλος εχει γιαπι-τσαντηρι?

αν εγω αναφερω τιποτα για την πισινα σου, παλι πιανεται για σπιτι αρα πατας ρουφιανοκουμπο?
Όχι γιατί δείχνεις έτσι πόση σύφιλη εχεις και με ευχαριστεί! :)

Όσα δεν φτανει η αλεπού…. :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε μαλακισμένο μόγγολο, πρέπει να σε μισούνε πολύ οι δικοί σου για να σε αφήνουν έτσι απροστάτευτο να γελοιοποιείσαι κάθε μέρα.
κατσε ρε μαλακισμξενο ναζιδι και γλυψε

οταν τελειωσει η κουταλα να δουμε πια πολιτικη πορτα θα χτυπησεις

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606
Μόλις έφαγες αναφορά διότι αναφέρθηκες ξεκάθαρα στο σπίτι μου.
Κανε κι εσυ αναφορά οτι αναφέρθηκα στην μάνα σου λέγοντας οτι δεν σε ξέρει.

Εντάξει αγράμματε μαλακα σκατοσκουλα tomahawk? :)
Θα μου κλασεις τ αρχίδια κότα..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.766
Πόντοι
2.356

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες που πήγαινες δε σας μάθαιναν ελληνικά ρε μόγγολο;
λεγε τα δικα σου

ερχονται και οι εκλογες κατα μαρτιο του 2022 συμφωνα με την τσακυ/ παγωνη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
σιγα μην εχω και γονορροια τυπε
Ε, τότι γιατι αδημονείς να βρίσεις την πισίνα μου αντί να μου πεις «μεγάλε, τι ωραία πισίνα που εχεις, μπράβο σου!!!», αφου δεν την φθονείς? :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.766
Πόντοι
2.356
Στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες που πήγαινες δε σας μάθαιναν ελληνικά ρε μόγγολο;
μπορεις σταματησεις να μιλας ολη μερα χωρις να εχεις ΤΙΠΟΤΑ απολυτως να πεις?

επειδη σε ενοχλουν οι αιμορροιδες σου δε θα την πληρωσουμε εμεις! πανε να στις δροσισουν τα πακια μονιμα ευεξαπτε

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606
Ε, τότι γιατι αδημονείς να βρίσεις την πισίνα μου αντί να μου πεις «μεγάλε, τι ωραία πισίνα που εχεις, μπράβο σου!!!», αφου δεν την φθονείς? :)
Επιμένει ότι έχει πισίνα ο ψυχοπαθής που γαμαει στο μετάξι με ένα δεκάρικο :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom