You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
90,αλλα μη κάνεις χαρές δε γαμαω πουστηδες.Σκουράντζο είσαι? Κιλά?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.151
- Πόντοι
- 2.356
δεν αδημονω να βρισω την πισινα σου. γιατι δε με ενδιαφερει καν. ειναι δικη σου. και δε τη συγκρινω με τη δικη μου. γιατι δεν εχω. ουτε προκειται και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω!!!!Ε, τότι γιατι αδημονείς να βρίσεις την πισίνα μου αντί να μου πεις «μεγάλε, τι ωραία πισίνα που εχεις, μπράβο σου!!!», αφου δεν την φθονείς?
πρεπει δηλαδη ειτε να την θαυμαζω ειτε να την φθονω? αδιαφορω απλα... και αν κατι μου τη δινει στη συγκεκριμενη φαση ειναι το flex...
ειδικα εδω μεσα που οτι θες δειχνεις, σαμπως θα μπορει κανεις να ταυτοποιησει οτι ειναι οντως δικη σου η πισινα?
και εγω αν ηθελα εβρισκα απο κανεναν που εχει και το επαιζα μεγιστανας με αλλωνων @@.
εχω τα δικα μου ομως και μου φτανουν μια χαρα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ωραία και δεν μου λες?90,αλλα μη κάνεις χαρές δε γαμαω πουστηδες.
Αυτά πάει αναλογικά και με το πόσα κιλά μαλάκας είσαι?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
Τυπε αλήθεια τώρα έχεις πιστέψει ότι ο βρωμιαρη του Μεταξουργείο έχει πισίνα?δεν αδημονω να βρισω την πισινα σου. γιατι δε με ενδιαφερει καν. ειναι δικη σου. και δε τη συγκρινω με τη δικη μου. γιατι δεν εχω. ουτε προκειται και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω!!!!
πρεπει δηλαδη ειτε να την θαυμαζω ειτε να την φθονω? αδιαφορω απλα... και αν κατι μου τη δινει στη συγκεκριμενη φαση ειναι το flex...
ειδικα εδω μεσα που οτι θες δειχνεις, σαμπως θα μπορει κανεις να ταυτοποιησει οτι ειναι οντως δικη σου η πισινα?
και εγω αν ηθελα εβρισκα απο κανεναν που εχει και το επαιζα μεγιστανας με αλλωνων @@.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι. Πάει όμως αναλογικά με τις σφαλιάρες που θα φας άμα σε πετύχω..Ωραία και δεν μου λες?
Αυτά πάει αναλογικά και με το πόσα κιλά μαλάκας είσαι?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ειναι μεγαλη η ιστορία, βαριέμαι να στην λέω, πρέπει να πας πολύ πισω να δεις τα ποστ και θα καταλάβειςδεν αδημονω να βρισω την πισινα σου. γιατι δε με ενδιαφερει καν. ειναι δικη σου. και δε τη συγκρινω με τη δικη μου. γιατι δεν εχω. ουτε προκειται και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω!!!!
Εγώ παντως που θαυμάζω την έπαυλη του Bill Gates και του Zuckerbergh και που σίγουρα δεν θα αποκτήσω ποτέ, παλι λέω καλα λόγια και μαγκιά τους που την έχουν
Κι αυτη ειναι η διαφορά με τους άλλους
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με καθηγητή αλλά κάνεις λάθος, εδώ θεωρεί ότι το θέμα του εμβολίου έχει σχέση με το αντικείμενο του μαθήματος.επικροτει ενα καθηγητη που στην ουσια ανακοινωνει οτι θα κοψει ανεμβολιαστο φοιτητη που θα παρακολουθησει το μαθημα του και ας εχει δικαιωμα να το παρακολουθησει ανεμβολιαστος...
Εσύ αν δίδασκες αστρονομια ή αστροφυσική θα πέρναγες καποιον που πιστεύει οτι η Γη δεν περιστρεφεται και οτι ο ηλιος γυρναει γυρω της και αλλα τετοια κουλά?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.151
- Πόντοι
- 2.356
τυπε στα @@ μου για ολους εδω μεσα.Τυπε αλήθεια τώρα έχεις πιστέψει ότι ο βρωμιαρη του Μεταξουργείο έχει πισίνα?
ουτε ξερω κανεναν ουτε με ενδιαφερει να γνωρισω...
κυκλοφορω 10ετιες στο ιντερνετ και δεν ειμαι χαζος να πιστεψω το "οτι δηλωσεις εισαι"
δε βαζω υπογραφη ουτε οτι ο αλεξ ειναι δικηγορος ουτε οτι ο πιεξ ειναι ανθρωπος.
ακομη και για αυτους που δε δημιουργουν η συνεχιζουν εντασεις δε ξερεις κατω απο την κορυφη του παγοβουνου τι βρισκεται! εδω δεν ξερεις για αυτους που γνωριζεις δια ζωσης τι θα σου βγουν στο τελος, θα ξερεις για τον καθε τυχαρπαστο που γαμαει απο το πληκτρολογιο?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Απο πίεση πως πάμε? Θεωρητικά λογω ύψους είσαι λιγο τυχερός… πρέπει να σκεφτώ αλλα πραγματα να σου πω για να σου φτάσει η πίεση στο 20 μέσα στον εγκέφαλοΌχι. Πάει όμως αναλογικά με τις σφαλιάρες που θα φας άμα σε πετύχω..
Αγράμματε μαλακα tomahawk!
Aνα μπράβο! Συμφωνούμε 100%τυπε στα @@ μου για ολους εδω μεσα.
ουτε ξερω κανεναν ουτε με ενδιαφερει να γνωρισω...
Όπως βλέπεις άλλοι θέλουν να με «γνωρίσουν»
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε η Μάλτα ήταν μια χαρά παράδειγμα. Είπες ότι οι αντιεμβολιαστές είναι γνωστό ότι είναι αριστεροί. Και σου απάντησα ότι η πρώτη (και νομίζω μοναδική) χώρα που απαγόρεψε την είσοδο σε ανεμβολίαστους ήταν η Μάλτα που κυβερνάει το εργατικό κόμμα, δηλαδή ο αντίστοιχος συριζα.
Αφού, όμως, αυτό δεν σου αρκεί, τι θα έλεγες να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες 5 χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού αυτή τη στιγμή; Μόλις μία έχει δεξιά κυβέρνηση.
* Λάθος, 2 χώρες *
Έλα, σοβαρέψου επιτέλους έχεις καταντήσει αηδία.
Ξαναδιάβασε όσα γράφτηκαν μπας και γεμίσεις το ξεροκέφαλό σου…
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.151
- Πόντοι
- 2.356
εχει το δικαιωμα να πιστεψει οτι θελει τυπε αρκει να μην τρολλαρει...Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με καθηγητή αλλά κάνεις λάθος, εδώ θεωρεί ότι το θέμα του εμβολίου έχει σχέση με το αντικείμενο του μαθήματος.
Εσύ αν δίδασκες αστρονομια ή αστροφυσική θα πέρναγες καποιον που πιστεύει οτι η Γη δεν περιστρεφεται και οτι ο ηλιος γυρναει γυρω της και αλλα τετοια κουλά?
αλλο οι προσωπικες του αποψεις και αλλο αν περναει την υλη...
εδω υπαρχουν αθεοι παπαδες. δικηγοροι της παρανομιας και λερωμενοι μπατσοι μεχρι το κοκκαλο.... ο φοιτητης μας μαρανε?
οποτε ναι δεν επικροτω και ας ειναι φανερα λαθος ο φοιτητης στην αποψη του. ο καθηγητης παραβιαζει δικαιωματα και λειτουργει φασιστικα και ας εχει επιστημονικα οπως θεωρει δικιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Επικροτησα τον καθηγητη που θεωρει οτι ενας φοιτητης αυτου του κλαδου δεν δικαιουται να μενει ανεμβολιαστος, τα υπολοιπα ειναι δικα σουεπικροτεις δηλαδη τους αυριανους εργοδοτες αν απολυσουν υπαλληλους που ειναι ανεμβολιαστοι και ας κανουν ραπιντ τεστ ετσι?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.151
- Πόντοι
- 2.356
το οτι με το ετσι θελω δε θα περασει το μαθημα του?Επικροτησα τον καθηγητη που θεωρει οτι ενας φοιτητης αυτου του κλαδου δεν δικαιουται να μενει ανεμβολιαστος, τα υπολοιπα ειναι δικα σου
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δεν τρολάρει.εχει το δικαιωμα να πιστεψει οτι θελει τυπε αρκει να μην τρολλαρει...
Όχι γιατι αυτές οι «ιδέες» ειναι αντίθετες με την ύλη.αλλο οι προσωπικες του αποψεις και αλλο αν περναει την υλη...
Οπότε αφου έχουμε ολους αυτούς που είπες, να συνεχίσουμε να κάνουμε κι άλλους όπως π.χ. Γιατρούς, βιολόγους, μικροβιολόγους, νοσηλευτές… ε?εδω υπαρχουν αθεοι παπαδες. δικηγοροι της παρανομιας και λερωμενοι μπατσοι μεχρι το κοκκαλο.... ο φοιτητης μας μαρανε?
Ο μαθητής μαθαίνει. Αλλιώς να μας πει αν εχει διαφορετική άποψη για το αν ισχύει το πυθαγόρειο θεώρημα, η εξίσωση του Αινσταιν, κτλ, κτλ. Με ΕΡΕΥΝΑ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ.οποτε ναι δεν επικροτω και ας ειναι φανερα λαθος ο φοιτητης στην αποψη του.
Ο καθηγητής διδάσκει.ο καθηγητης παραβιαζει δικαιωματα και λειτουργει φασιστικα και ας εχει επιστημονικα οπως θεωρει δικιο.
Δεν χρειάζεται να πας. Εχεις το Μεταξουργείο απο κάτω σουΚαι εμεις θαυμαζουμε που πας στο μεταξουργειο
Μπορει να μην αποκτησω ποτε 10 ευρω να τα καταθεσω στο μεταξι, αλλα μαγκια σου που εχεις δεκαευρα για να γαμησεις
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε είσαι ολίγον τι λάθος, οι ψηφοφόροι των αριστερών κομμάτων έχουν αξιοπρεπή ποσοστά στους εμβολιασμούς, εκτός αν μας λένε μουφες οι δημοσκοπήσεις.Όχι, ξεκάθαρα.
Προχωρώντας το όμως, η πρόσφατη δημοσκόπηση για την πολιτική κατεύθυνση των αντιεμβολιαστών απέδειξε αυτό που όλοι λέγαμε ή υποπτευόμαστε.
Εδράζει σε δυο βασικούς πυλώνες: (α) άκρα δεξιά και (β) κομμουνιστική αριστερά (εντάξει και κάτι λιανοτάγαρα αναμεσά).
Οι πρώτοι επειδή είναι βασικά φανατικοί σκοταδιστές Ορθόδοξοι (ή έτσι νομίζουν), και οι δεύτεροι γιατί είναι φανατικοί σκοταδιστές κομμουνιστές (ή έτσι νομίζουν).
Οι πρώτοι ψηφίζουν πλέον βασικά Βελόπουλο και οι δεύτεροι Σύριζα, ΚΚΕ, Μέρα25
Άρα η κυβέρνηση δεν έχει κάτι να φοβάται.
Σκίστους Κούλη, ασάλιωτα…
Έχεις δει όμως, πιστεύω, τις συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών και τι κρατανε μαζί τους, ε, αυτούς αριστερούς δε τους λες.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η βόρεια Ελλάδα – Μίνι lockdown σε 8 περιφερειακές ενότητες
Σας θυμίζει κάτι ο χάρτης με τα χρώματα; Κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί κτλ...
Που ήταν το καλοκαίρι αυτός ο χάρτης; Γιατί αρχίζουν να τον βγάζουν πάλι τέτοια εποχή όπως πέρυσι;
Μήπως ξανά κοκκινίσει όπως πέρυσι και θαυμάσουμε ακόμα μια φορά τον κύριο πρωθυπουργό μας να αναγγέλλει μέτρα;
Απλός αναρωτιέμαι...
Που ήταν το καλοκαίρι αυτός ο χάρτης; Γιατί αρχίζουν να τον βγάζουν πάλι τέτοια εποχή όπως πέρυσι;
Μήπως ξανά κοκκινίσει όπως πέρυσι και θαυμάσουμε ακόμα μια φορά τον κύριο πρωθυπουργό μας να αναγγέλλει μέτρα;
Απλός αναρωτιέμαι...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Κατι τετοιοι "φοιτητες" παιρνανε πτυχια απο ιατρικές και νοσηλευτικές, και φτασαμε σημερα να υπαρχουν υγειονομικοι πολέμιοι των εμβολιων.το οτι με το ετσι θελω δε θα περασει το μαθημα του?
Ναι, πολυ καλα εκανε. Μπραβο του. Μακαρι να εκδιωχθούν απο την ιατρικη και τη νοσηλευτικη επισης οσοι φοιτητες ειναι κατα του εμβολιου. Ολα εχουν και ενα οριο. Αρκετα πλέον. Δεν ειναι ολα συζητησιμα ή διαπραγματευσιμα. Καποια πραγματα ετσι ειναι και τελος.
Εσυ συνεχισε να αναρωτιεσαι ποσο κανουν 1+1 και ασε τα πιο συνθεταΚορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η βόρεια Ελλάδα – Μίνι lockdown σε 8 περιφερειακές ενότητες
Που ήταν το καλοκαίρι αυτός ο χάρτης; Γιατί αρχίζουν να τον βγάζουν πάλι τέτοια εποχή όπως και πέρυσι;
Απλός αναρωτιέμαι...
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
Κάπου λέει ότι σε μια του τσάρκα στο μετάξι αφού ειχε γαμησει μια γυφτισα λίγο πιο κάτω βρήκε μια άλλη γυφτισα που του έκανε κλικ αλλά του πήγαινε πολύ να δώσει κ άλλο δεκάρικο την ίδια μέρα.Και εμεις θαυμαζουμε που πας στο μεταξουργειο
Μπορει να μην αποκτησω ποτε 10 ευρω να τα καταθεσω στο μεταξι, αλλα μαγκια σου που εχεις δεκαευρα για να γαμησεις
Και μετά πήγε στη βίλα του και χλώριωσε σε τη πισινα του
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, φυσικά ειναι δυνατόν, δεν βλεπω καμια σχεση του ενος με το αλλο, μην λετε σαχλαμαρες επιτελους για να πατε κοντρα στην κοινη λογικηΜε την ιδια λογικη θα επρεπε να μην δεχεται και θρησκευομενους φοιτητες ο συγκεκριμενος καθηγητης
Ειναι δυνατον βιολογοι να ασπαζονται χριστιανικα κειμενα;;
Λες ουρανομήκεις ανοησιεςΝα εκδιωχθουν και οι χριστιανοι απο τις ιατρικες σχολες
Αμα πιστευουν σε προσευχες και θαυματα τι στον πουτσον σπουδαζουν ιατρικη
Ας μαθουν καμια προσευχη για βασκανια
Οι Αγιοι Αναργυροι ηταν γιατροι
Γιατι λετε τοσο ευκολα σαχλαμαρες?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
Λες ουρανομήκεις ανοησιες
Οι Αγιοι Αναργυροι ηταν γιατροι
Γιατι λετε τοσο ευκολα σαχλαμαρες?
και το πουλι εδω μεσα και γιατρος ηταν και αγιαναργυρος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις