Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
Ε, τότι γιατι αδημονείς να βρίσεις την πισίνα μου αντί να μου πεις «μεγάλε, τι ωραία πισίνα που εχεις, μπράβο σου!!!», αφου δεν την φθονείς? :)
δεν αδημονω να βρισω την πισινα σου. γιατι δε με ενδιαφερει καν. ειναι δικη σου. και δε τη συγκρινω με τη δικη μου. γιατι δεν εχω. ουτε προκειται και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω!!!!

πρεπει δηλαδη ειτε να την θαυμαζω ειτε να την φθονω? αδιαφορω απλα... και αν κατι μου τη δινει στη συγκεκριμενη φαση ειναι το flex...

ειδικα εδω μεσα που οτι θες δειχνεις, σαμπως θα μπορει κανεις να ταυτοποιησει οτι ειναι οντως δικη σου η πισινα?

και εγω αν ηθελα εβρισκα απο κανεναν που εχει και το επαιζα μεγιστανας με αλλωνων @@.

εχω τα δικα μου ομως και μου φτανουν μια χαρα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
δεν αδημονω να βρισω την πισινα σου. γιατι δε με ενδιαφερει καν. ειναι δικη σου. και δε τη συγκρινω με τη δικη μου. γιατι δεν εχω. ουτε προκειται και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω!!!!

πρεπει δηλαδη ειτε να την θαυμαζω ειτε να την φθονω? αδιαφορω απλα... και αν κατι μου τη δινει στη συγκεκριμενη φαση ειναι το flex...

ειδικα εδω μεσα που οτι θες δειχνεις, σαμπως θα μπορει κανεις να ταυτοποιησει οτι ειναι οντως δικη σου η πισινα?

και εγω αν ηθελα εβρισκα απο κανεναν που εχει και το επαιζα μεγιστανας με αλλωνων @@.

Τυπε αλήθεια τώρα έχεις πιστέψει ότι ο βρωμιαρη του Μεταξουργείο έχει πισίνα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραία και δεν μου λες?

Αυτά πάει αναλογικά και με το πόσα κιλά μαλάκας είσαι? :)
Όχι. Πάει όμως αναλογικά με τις σφαλιάρες που θα φας άμα σε πετύχω..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ειναι μεγαλη η ιστορία, βαριέμαι να στην λέω, πρέπει να πας πολύ πισω να δεις τα ποστ και θα καταλάβεις :)

Εγώ παντως που θαυμάζω την έπαυλη του Bill Gates και του Zuckerbergh και που σίγουρα δεν θα αποκτήσω ποτέ, παλι λέω καλα λόγια και μαγκιά τους που την έχουν :)

Κι αυτη ειναι η διαφορά με τους άλλους :)

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
επικροτει ενα καθηγητη που στην ουσια ανακοινωνει οτι θα κοψει ανεμβολιαστο φοιτητη που θα παρακολουθησει το μαθημα του και ας εχει δικαιωμα να το παρακολουθησει ανεμβολιαστος...
Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με καθηγητή αλλά κάνεις λάθος, εδώ θεωρεί ότι το θέμα του εμβολίου έχει σχέση με το αντικείμενο του μαθήματος.
Εσύ αν δίδασκες αστρονομια ή αστροφυσική θα πέρναγες καποιον που πιστεύει οτι η Γη δεν περιστρεφεται και οτι ο ηλιος γυρναει γυρω της και αλλα τετοια κουλά?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
Τυπε αλήθεια τώρα έχεις πιστέψει ότι ο βρωμιαρη του Μεταξουργείο έχει πισίνα?
τυπε στα @@ μου για ολους εδω μεσα.
ουτε ξερω κανεναν ουτε με ενδιαφερει να γνωρισω...
κυκλοφορω 10ετιες στο ιντερνετ και δεν ειμαι χαζος να πιστεψω το "οτι δηλωσεις εισαι"
δε βαζω υπογραφη ουτε οτι ο αλεξ ειναι δικηγορος ουτε οτι ο πιεξ ειναι ανθρωπος.

ακομη και για αυτους που δε δημιουργουν η συνεχιζουν εντασεις δε ξερεις κατω απο την κορυφη του παγοβουνου τι βρισκεται! εδω δεν ξερεις για αυτους που γνωριζεις δια ζωσης τι θα σου βγουν στο τελος, θα ξερεις για τον καθε τυχαρπαστο που γαμαει απο το πληκτρολογιο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι. Πάει όμως αναλογικά με τις σφαλιάρες που θα φας άμα σε πετύχω..
Απο πίεση πως πάμε? Θεωρητικά λογω ύψους είσαι λιγο τυχερός… πρέπει να σκεφτώ αλλα πραγματα να σου πω για να σου φτάσει η πίεση στο 20 μέσα στον εγκέφαλο :)

Αγράμματε μαλακα tomahawk! :)

τυπε στα @@ μου για ολους εδω μεσα.
ουτε ξερω κανεναν ουτε με ενδιαφερει να γνωρισω...
Aνα μπράβο! Συμφωνούμε 100% :)

Όπως βλέπεις άλλοι θέλουν να με «γνωρίσουν» :tooth:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Τύπε η Μάλτα ήταν μια χαρά παράδειγμα. Είπες ότι οι αντιεμβολιαστές είναι γνωστό ότι είναι αριστεροί. Και σου απάντησα ότι η πρώτη (και νομίζω μοναδική) χώρα που απαγόρεψε την είσοδο σε ανεμβολίαστους ήταν η Μάλτα που κυβερνάει το εργατικό κόμμα, δηλαδή ο αντίστοιχος συριζα.
Αφού, όμως, αυτό δεν σου αρκεί, τι θα έλεγες να ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες 5 χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού αυτή τη στιγμή; Μόλις μία έχει δεξιά κυβέρνηση.

ABMawMH.jpg

* Λάθος, 2 χώρες *

Έλα, σοβαρέψου επιτέλους έχεις καταντήσει αηδία.

Ξαναδιάβασε όσα γράφτηκαν μπας και γεμίσεις το ξεροκέφαλό σου…

Screenshot_4.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με καθηγητή αλλά κάνεις λάθος, εδώ θεωρεί ότι το θέμα του εμβολίου έχει σχέση με το αντικείμενο του μαθήματος.
Εσύ αν δίδασκες αστρονομια ή αστροφυσική θα πέρναγες καποιον που πιστεύει οτι η Γη δεν περιστρεφεται και οτι ο ηλιος γυρναει γυρω της και αλλα τετοια κουλά?
εχει το δικαιωμα να πιστεψει οτι θελει τυπε αρκει να μην τρολλαρει...

αλλο οι προσωπικες του αποψεις και αλλο αν περναει την υλη...

εδω υπαρχουν αθεοι παπαδες. δικηγοροι της παρανομιας και λερωμενοι μπατσοι μεχρι το κοκκαλο.... ο φοιτητης μας μαρανε?

οποτε ναι δεν επικροτω και ας ειναι φανερα λαθος ο φοιτητης στην αποψη του. ο καθηγητης παραβιαζει δικαιωματα και λειτουργει φασιστικα και ας εχει επιστημονικα οπως θεωρει δικιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
επικροτεις δηλαδη τους αυριανους εργοδοτες αν απολυσουν υπαλληλους που ειναι ανεμβολιαστοι και ας κανουν ραπιντ τεστ ετσι?
Επικροτησα τον καθηγητη που θεωρει οτι ενας φοιτητης αυτου του κλαδου δεν δικαιουται να μενει ανεμβολιαστος, τα υπολοιπα ειναι δικα σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.151
Πόντοι
2.356
Επικροτησα τον καθηγητη που θεωρει οτι ενας φοιτητης αυτου του κλαδου δεν δικαιουται να μενει ανεμβολιαστος, τα υπολοιπα ειναι δικα σου
το οτι με το ετσι θελω δε θα περασει το μαθημα του?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εχει το δικαιωμα να πιστεψει οτι θελει τυπε αρκει να μην τρολλαρει...
Δεν τρολάρει.

αλλο οι προσωπικες του αποψεις και αλλο αν περναει την υλη...
Όχι γιατι αυτές οι «ιδέες» ειναι αντίθετες με την ύλη.

εδω υπαρχουν αθεοι παπαδες. δικηγοροι της παρανομιας και λερωμενοι μπατσοι μεχρι το κοκκαλο.... ο φοιτητης μας μαρανε?
Οπότε αφου έχουμε ολους αυτούς που είπες, να συνεχίσουμε να κάνουμε κι άλλους όπως π.χ. Γιατρούς, βιολόγους, μικροβιολόγους, νοσηλευτές… ε?

οποτε ναι δεν επικροτω και ας ειναι φανερα λαθος ο φοιτητης στην αποψη του.
Ο μαθητής μαθαίνει. Αλλιώς να μας πει αν εχει διαφορετική άποψη για το αν ισχύει το πυθαγόρειο θεώρημα, η εξίσωση του Αινσταιν, κτλ, κτλ. Με ΕΡΕΥΝΑ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ο καθηγητης παραβιαζει δικαιωματα και λειτουργει φασιστικα και ας εχει επιστημονικα οπως θεωρει δικιο.
Ο καθηγητής διδάσκει.

Και εμεις θαυμαζουμε που πας στο μεταξουργειο
Μπορει να μην αποκτησω ποτε 10 ευρω να τα καταθεσω στο μεταξι, αλλα μαγκια σου που εχεις δεκαευρα για να γαμησεις
Δεν χρειάζεται να πας. Εχεις το Μεταξουργείο απο κάτω σου :)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όχι, ξεκάθαρα.

Προχωρώντας το όμως, η πρόσφατη δημοσκόπηση για την πολιτική κατεύθυνση των αντιεμβολιαστών απέδειξε αυτό που όλοι λέγαμε ή υποπτευόμαστε.
Εδράζει σε δυο βασικούς πυλώνες: (α) άκρα δεξιά και (β) κομμουνιστική αριστερά (εντάξει και κάτι λιανοτάγαρα αναμεσά).
Οι πρώτοι επειδή είναι βασικά φανατικοί σκοταδιστές Ορθόδοξοι (ή έτσι νομίζουν), και οι δεύτεροι γιατί είναι φανατικοί σκοταδιστές κομμουνιστές (ή έτσι νομίζουν).
Οι πρώτοι ψηφίζουν πλέον βασικά Βελόπουλο και οι δεύτεροι Σύριζα, ΚΚΕ, Μέρα25
Άρα η κυβέρνηση δεν έχει κάτι να φοβάται.
Σκίστους Κούλη, ασάλιωτα…
Τυπε είσαι ολίγον τι λάθος, οι ψηφοφόροι των αριστερών κομμάτων έχουν αξιοπρεπή ποσοστά στους εμβολιασμούς, εκτός αν μας λένε μουφες οι δημοσκοπήσεις.
Έχεις δει όμως, πιστεύω, τις συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών και τι κρατανε μαζί τους, ε, αυτούς αριστερούς δε τους λες.

Screenshot_20210922-210433_Facebook.jpg
Screenshot_20210922-225703_Facebook.jpg

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η βόρεια Ελλάδα – Μίνι lockdown σε 8 περιφερειακές ενότητες

Σας θυμίζει κάτι ο χάρτης με τα χρώματα; Κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί κτλ...
Που ήταν το καλοκαίρι αυτός ο χάρτης; Γιατί αρχίζουν να τον βγάζουν πάλι τέτοια εποχή όπως πέρυσι;
Μήπως ξανά κοκκινίσει όπως πέρυσι και θαυμάσουμε ακόμα μια φορά τον κύριο πρωθυπουργό μας να αναγγέλλει μέτρα;
Απλός αναρωτιέμαι...:think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
το οτι με το ετσι θελω δε θα περασει το μαθημα του?
Κατι τετοιοι "φοιτητες" παιρνανε πτυχια απο ιατρικές και νοσηλευτικές, και φτασαμε σημερα να υπαρχουν υγειονομικοι πολέμιοι των εμβολιων.

Ναι, πολυ καλα εκανε. Μπραβο του. Μακαρι να εκδιωχθούν απο την ιατρικη και τη νοσηλευτικη επισης οσοι φοιτητες ειναι κατα του εμβολιου. Ολα εχουν και ενα οριο. Αρκετα πλέον. Δεν ειναι ολα συζητησιμα ή διαπραγματευσιμα. Καποια πραγματα ετσι ειναι και τελος.

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η βόρεια Ελλάδα – Μίνι lockdown σε 8 περιφερειακές ενότητες

Σας θυμίζει κάτι ο χάρτης με τα χρώματα; Κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί κτλ...
Που ήταν το καλοκαίρι αυτός ο χάρτης; Γιατί αρχίζουν να τον βγάζουν πάλι τέτοια εποχή όπως και πέρυσι;
Μήπως ξανά κοκκινίσει όπως πέρυσι και θαυμάσουμε ακόμα μια φορά τον κύριο πρωθυπουργό μας να αναγγέλλει μέτρα;
Απλός αναρωτιέμαι...:think:
Εσυ συνεχισε να αναρωτιεσαι ποσο κανουν 1+1 και ασε τα πιο συνθετα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
Και εμεις θαυμαζουμε που πας στο μεταξουργειο
Μπορει να μην αποκτησω ποτε 10 ευρω να τα καταθεσω στο μεταξι, αλλα μαγκια σου που εχεις δεκαευρα για να γαμησεις
Κάπου λέει ότι σε μια του τσάρκα στο μετάξι αφού ειχε γαμησει μια γυφτισα λίγο πιο κάτω βρήκε μια άλλη γυφτισα που του έκανε κλικ αλλά του πήγαινε πολύ να δώσει κ άλλο δεκάρικο την ίδια μέρα.
Και μετά πήγε στη βίλα του και χλώριωσε σε τη πισινα του :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Με την ιδια λογικη θα επρεπε να μην δεχεται και θρησκευομενους φοιτητες ο συγκεκριμενος καθηγητης
Ειναι δυνατον βιολογοι να ασπαζονται χριστιανικα κειμενα;;
Ναι, φυσικά ειναι δυνατόν, δεν βλεπω καμια σχεση του ενος με το αλλο, μην λετε σαχλαμαρες επιτελους για να πατε κοντρα στην κοινη λογικη

Να εκδιωχθουν και οι χριστιανοι απο τις ιατρικες σχολες
Αμα πιστευουν σε προσευχες και θαυματα τι στον πουτσον σπουδαζουν ιατρικη
Ας μαθουν καμια προσευχη για βασκανια
Λες ουρανομήκεις ανοησιες

Οι Αγιοι Αναργυροι ηταν γιατροι

Γιατι λετε τοσο ευκολα σαχλαμαρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom