Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Εγώ να αποδειξω ότι λες κουταμάρες; Καινούριο αυτό;
Ισχυρίζεσαι κάτι, χωρίς να παραθέτεις κανένα στοιχείο και πρέπει εγώ να αποδείξω τον ισχυρισμό σου;
Εσύ έχεις το βαρος της απόδειξης των όσων λες.
διαφωνεις τυπε!
παρεθεσε τα στοιχεια λοιπον που εχεις ωστε να με κρινεις ως εχων αδικο!

δεν εχεις διοτι εχω δικιο! δε μπορεις να μου παρουσιασεις σφαλμα λοιπον!

οποτε αλλος μηρυκαζει και στρουθοκαμηλιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όντως κάτι τελευταίο τύπε μου, ώσπου να μας παραθέσεις στοιχεία για τις αερολογίες που αραδιάζεις.
Το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις, παρακολούθησε τον καθοδηγητή σου μπας και μάθεις τίποτα και φτάσεις κι εσύ ποτέ στο σημείο να σαλαγάς τους υπόλοιπους.
Μέχρι τότε μηρυκασμό τύπε μου.
και σε θεο δε πιστευω τυπε και δε μπορω να σου βρω στοιχεια πως δεν υπαρχει αφου δεν υπαρχει!

μαλλον για αυτο υπαρχει για σενα επειδη δε μπορω να αποδειξω την ελλειψη του...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
διαφωνεις τυπε!
παρεθεσε τα στοιχεια λοιπον που εχεις ωστε να με κρινεις ως εχων αδικο!

δεν εχεις διοτι εχω δικιο! δε μπορεις να μου παρουσιασεις σφαλμα λοιπον!

οποτε αλλος μηρυκαζει και στρουθοκαμηλιζει

και σε θεο δε πιστευω τυπε και δε μπορω να σου βρω στοιχεια πως δεν υπαρχει αφου δεν υπαρχει!

μαλλον για αυτο υπαρχει για σενα επειδη δε μπορω να αποδειξω την ελλειψη του...
A, ένα φανταστικό ον, που όποιος θέλει δέχεται ότι υπάρχει και όποιος θέλει ότι δεν, είναι το ίδιο και το αυτό με τον αριθμό των εμβολιασμένων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, που είναι μετρήσιμο μέγεθος και οποιοσδήποτε μυθομανής αερολόγος μπορεί να μας το παραθεσει για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.
Αυτά να μας τα λες από την αρχή τύπε μου. Να μην χάνουμε άδικα χρόνο.
Αστο, δεν είσαι τόσο ξύπνιος όσο νομίζεις.
Αν έχεις στοιχεία να μας παραθέσεις, που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς σου οκ.
Να τα συζητήσουμε αν και όταν μας τα παραθέσεις.
Ως τότε τέλος απο μένα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Μήπως θες να σου βρούμε κι'έναν αράπη να σου κάνει αέρα ρε γιδοσπρώχτη; Εσύ είπες τη μαλακία, εσύ ψάξε να βρεις στοιχεία αντί να κάθεσαι όλη μέρα και να τα ξύνεις.
26 Ιουλ 2021 — Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, περίπου εμβολιασμένοι είναι το 5% με 7% στις απλές κλίνες Covid και στις ΜΕΘ είναι λιγότεροι από 2%

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 333 (64.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 81.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 303 (90.99%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 30 (9.01%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι

5πλασιασμος μεσα σε 2 μηνες!!! και συνεχιζουμε

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Είπε ο κλόουν.
Ο μοναδικός Έλληνας που δεν του παρέχει το κράτος δωρεάν προληπτικές εξετάσεις και τις πληρώνει απο την τσέπη του.
Ο κλόουν που δεν ξέρει τι εισφορές πληρώνει και που κατευθύνονται αυτές.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις....

Εάν παρεθετα τις ασυναρτησίες που έγραψες χθες, θα σε είχα ξεφτυλισει...

Σε αφήνω να το κάνεις μόνος σου και να μας διασκεδάζεις,γραφωντας πως στο εξωτερικό δεν σου παρέχουν ούτε ντεπον δωρεάν, την στιγμή που έχω ζήσει έξω και με την καρτουλα ιατροφαρμακευτικής (αλήθεια εδώ πως αποδυκνυεις ότι είσαι ασφαλισμένος όταν περιμένεις στην ουρά πίσω απ'τους ανασφαλιστους Ρομά) μπαίνεις όπου γράφει ιατρείο και κανείς ότι σου καυλώσει.... από εξετάσεις...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Τι παραμύθια μας λες ρε παπάρα; Αφού ο ΕΟΔΥ ξεκίνησε να αναφέρει ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ από τις αρχές του Σεπτέμβρη.
Στόκε.
η παγωνη τα ανεφερε τυπε στην πρωτη παραγραφο, η ΕΙΔΙΚΗ σας! ρουφα τα κακαλα μου τωρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

"Άρα, ο συνολικός πληθυσμός που διαθέτει σήμερα ανοσία, είτε διά του εμβολίου είτε διά της φυσικής νόσησης, υπολογίζεται στους 7,5 εκατ. πολίτες, δηλαδή 3 στους 4 πολίτες διαθέτουν σήμερα ανοσία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο".

Δηλαδή αυτά τα 2.5 εκατ. καθυστερημένων γεμίζουν το 90%+ των κλινών κοβιντ....:takethis::takethis::takethis:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
mpoli.jpg
Σε πήρε ο πόνος μωρη κουνιστρω για τους εκπαιδευτικούς;

Εδώ δεν είναι νόμος;Δεν πρέπει να τηρηθεί; Πρέπει να παραβλεφθεί;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Τα δικά μου ρούφα ρε γιδομπήχτη. Εδώ βλέπω ότι στις 8 Σεπτεμβρίου το ποσοστό εμβολιασμένων στις ΜΕΘ ήταν 10,26%. Άρα τώρα που είναι 9,01% έπεσε, δεν ανέβηκε.

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/09/covid-gr-daily-report-20210908.pdf
θα ξαναδουμε αυτο το ζητημα σε ενα μηνα δε θα κατσω βδομαδα παρα βδομαδα....
θα αυξηθειτε εκθετικα τωρα που θα μπαινετε σαν τα κοτοπουλα στα μαγαζια και τα σχολεια!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εάν παρεθετα τις ασυναρτησίες που έγραψες χθες, θα σε είχα ξεφτυλισει...

Σε αφήνω να το κάνεις μόνος σου και να μας διασκεδάζεις,γραφωντας πως στο εξωτερικό δεν σου παρέχουν ούτε ντεπον δωρεάν, την στιγμή που έχω ζήσει έξω και με την καρτουλα ιατροφαρμακευτικής (αλήθεια εδώ πως αποδυκνυεις ότι είσαι ασφαλισμένος όταν περιμένεις στην ουρά πίσω απ'τους ανασφαλιστους Ρομά) μπαίνεις όπου γράφει ιατρείο και κανείς ότι σου καυλώσει.... από εξετάσεις...
Τι να ξεφτιλισεις εσύ μωρέ κακομοίρη;
Έλα να κάνω εγώ την παράθεση.
Στο εξωτερικό δε σου παρέχουν καμία εξέταση και κανένα φάρμακο δωρεάν χωρίς συνταγή γιατρού.
Ούτε ντεπόν.
Τι γράφω εγώ κλούβιε και τι κατάλαβες εσύ.
Που μπαίνεις στο εξωτερικό σε ιατρείο και κάνεις ότι σου καυλώσει. Το γιατρό το ρωτάς ή τη συνταγή των εξετάσεων τη γράφεις μόνος σου;
Νούμερο.
Που εδώ μας είπες ότι είσαι ο μοναδικός Ελληνας που δε σου παρέχει το κράτος τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις. Και τις πληρώνεις από την τσέπη σου. Για να μην παίζεις την κολοκυθιά στους γιατρούς.
ΚΛΟΟΥΝ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θα ξαναδουμε αυτο το ζητημα σε ενα μηνα δε θα κατσω βδομαδα παρα βδομαδα....
θα αυξηθειτε εκθετικα τωρα που θα μπαινετε σαν τα κοτοπουλα στα μαγαζια και τα σχολεια!
Ναι σωστά. Οι χτικιάρηδες εξω.

Δικαίωμα ΜΟΥ να μην θέλω τον χτικιάρη δίπλα μου.

Αντιλαβου? :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Κάτσε στο παγωτό προς το παρόν και άντε να σε παρηγορήσει καμιά γίδα για το ξεφτιλίκι που έφαγες.
σακ μαη ντικ μαδερφακερ

Ναι σωστά. Οι χτικιάρηδες εξω.

Δικαίωμα ΜΟΥ να μην θέλω τον χτικιάρη δίπλα μου.

Αντιλαβου? :)
οπως ειπα και θα ξαναπω τυπε το χω το χαρτι και μπαινω μεσα οποτε θελω

οποτε κλαστε μου μια μαντρα γιδια

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Που μπαίνεις στο εξωτερικό σε ιατρείο και κάνεις ότι σου καυλώσει. Το γιατρό το ρωτάς ή τη συνταγή των εξετάσεων τη γράφεις μόνος σου;
Νούμερο.
Που εδώ μας είπες ότι είσαι ο μοναδικός Ελληνας που δε σου παρέχει το κράτος τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις. Και τις πληρώνεις από την τσέπη σου. Για να μην παίζεις την κολοκυθιά στους γιατρούς.
ΚΛΟΟΥΝ.

Αναρρωτησου το εξής.Ως Ευρωπαίος πολίτης, ταξιδεύεις στην Σουηδία, χρειάζεσαι γιατρό,τι κάνεις;Του λες το ΑΜΚΑ όπως γκρις;

Από κει να καταλάβεις τι χαζομάρες μας τσαμπουνας.

Δεν χρειάζεται να συνεχίσω άλλο, γιατί ποτέ δεν θα βγεις εκτός Ελλάδας μιας που σε χρειάζεται στα μετόπισθεν το κόμμα σου,να μας διασκεδάζεις

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Άντε βάλε ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα μπας και σε λυπηθούμε ρε γιδομπήχτη.
οποτε οπως ολοι ειδαν παροτι σας παραθετουν στοιχεια ειστε οι χειροτεροι ψεκασμενοι!
ξεκαθαρη αρνηση και διαστρεβλωση της αληθειας....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Αναρρωτησου το εξής.Ως Ευρωπαίος πολίτης, ταξιδεύεις στην Σουηδία, χρειάζεσαι γιατρό,τι κάνεις;Του λες το ΑΜΚΑ όπως γκρις;

Δεν χρειάζεται να συνεχίσω άλλο, γιατί ποτέ δεν θα βγεις εκτός Ελλάδας μιας που σε χρειάζεται στα μετόπισθεν το κόμμα σου,να μας διασκεδάζεις
θα βγαλει ευρωπαικη καρτα υγειας τυπε και μετα θα παει σουηδια... αλλιως τρεχα γυρευε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Εχω βγαλει ευρωπαϊκη καρτα ασφαλισης μεσω του ΟΑΕΕ. Οπως καθε ασφαλισμενος που ταξιδευει Ευρωπη.
Ουτε αυτά δεν ξερεις ρε τραγικε;
Παρτο αποφαση, όποτε εμφανιζεσαι μπροστα μου κοκκινος σβερκος και πονοκεφαλος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
ααα ο Φουκώ με αυτή την σαχλαμάρα απέδειξε ότι η γη κινείται; Ότι πρώτος απ όλους το σημερινό ηλιακό σύστημα το είχε ανακαλύψει ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, ότι η γη κινείτε, πως κινείτε, ο ήλιος ακίνητος κτλ. Σου λέει κάτι το όνομα; Προφανώς όχι, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αν η γη κινείτε η όχι, το πρόβλημα είναι η μαλακία που σας δέρνει και λέτε άλλα από αυτά που γράφω.
ο Αρίσταρχος ο Σάμιος απέδειξε πως η Γη είναι σφαιρική, και μάλιστα μέτρησε με αρκετή ακρίβεια την περιφέρεια της Σελήνης, αν φανταστείς τα μέτρα της εποχής. Κι αν έχεις την άποψη ότι η Γη κινείται, γιατί παράθεσες την σκέψη του Αριστοτέλη;

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Τον ειχες μαθητη;
οχι τυπε δεν θα τον αφηνα ποτε να με εγλυφε εκει κατω... αλλου τα μαθε τα κολπα του. ο παπαφιλιπς πρεπει να τον ειχε βαλει αναμεσα στα σκελια του καμια βδομαδα για να μαθει να το κανει καλα και σωστα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σακ μαη ντικ μαδερφακερ

οπως ειπα και θα ξαναπω τυπε το χω το χαρτι και μπαινω μεσα οποτε θελω

οποτε κλαστε μου μια μαντρα γιδια
Εγώ είπα:

"Οι χτικιάρηδες ΕΞΩ!"

Τώρα γιατί εσύ έβαλες μέσα τον εαυτό σου για χτικιάρη, μόνο εσύ το ξέρεις :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom