Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.233
Πόντοι
22.266
Ρε τι νέα μόδα είναι αυτή που με τις νέες μάσκες με ράμφος; Είμαστε όλοι σαν πουλια :confused:

FFP2
Η άλλες οι χειρουργικές δεν κάνουν;;:think:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
παρέχει το κράτος δωρεάν προληπτικές εξετάσεις και τις πληρώνει απο την τσέπη του...
Ξεχασαμε κα τους" επενδυτες" βεβαιως βεβαιως, με τα τζαμπα, νοσοκομεια, 5αστερα, μασα, επιδοματα, σχολεια κτλπ.. κλπ..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πως παει σημερα βγαινει το μεροκαματο με τα ποστ σεντονιων
Τελικά δε μας είπες; Πήγες τελικά σε ραντεβού με το Σαββίδη; Γιατί εμένα μου ειπες ότι τον γνώρισες και οδηγεί αυτοκινηταρα και κυκλοφορεί γυναικάρες, αλλά οταν έπεσε η καραμουζα και χάθηκε ο ρωσοποντ το έπαιζες τρελιτσα και οτι δεν τον ξέρεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ξεχασαμε κα τους" επενδυτες" βεβαιως βεβαιως, με τα τζαμπα, νοσοκομεια, 5αστερα, μασα, επιδοματα, σχολεια κτλπ.. κλπ..
Και τις ναζί μαϊμούδες που το παίζουν "ψηφοφόροι δημοκρατικών κομματων" ξεχάσαμε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 5adb4a9f1dc5240b208b4568.jpg
    5adb4a9f1dc5240b208b4568.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 53
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ουτε και εσυ αν η παντοφλα σπιτι συνεχιζεται.. Γι αυτο αραξε στα κυβικα σου
Tα δικά σου κυβικά ποιά είναι τύπε; Αυτά που ανεβάζουν εδώ συχνά πυκνά οι άλλοι χρήστες; Αυτά με την πόρτα;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Απ το πολυ τσιμπημα σου εχει γινει ο εγκεφαλος αχταρμας ψακωμένε. Και το ξαναλεω.. Δημοκρατικα κομματα ψηφιζα και θα ψηφισω. Εσυ που μιλας για φασισμο, ξανατσεκαρε αλλη μία αυτους που ψηφιζεις...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οχι αυτα με την μικροφαλλία, το άσπεργκερ, και τον πυρφορισμό.
Εκτός από την πόρτα εχεις και αυτά;
Κρίμα τύπε και κακώς ασχολήθηκα μαζί σου. Εγώ γνώριζα μόνον για την πόρτα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτα αφορουν εσας , μην παριστανεις τον αουα τωρα..
Ρε κακομοίρη πόρτα σε μπουρδέλο έφαγες,
ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Φαντάζομαι τι τρέχει με την πάρτη σου για να φας πόρτα σε μπουρδέλο.

Α! και την παντόφλα στο σπίτι, ο Σαββίδης την έγραφε για την άλλη ναζί μαϊμού. Τον εγγονό του περήφανου ταγματασφαλίτη, τον Τραλαλάκη. Έγραφε και τι και πως στα πμ που μας έστελνε.
Αλλά λογικά εσύ θα τα ξέρεις. Αφού κάνατε και παρέα και μας εκθείαζες τα αυτοκίνητα και τις γυναίκες που κυκλοφορούσε.
Μετά την πόρτα στα μπουρδέλα, γραμμή στο Χίλτον σε φαντάζομαι.
Α, ρε καημένε.... Για λύπηση είσαι.
Τι να ασχοληθώ άλλο; Τραγούδα μόνος σου.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ο asslacta κανει like και σε εμενα που εγραψα οτι εχω εμβολιαστει
Αλλα δεν ειμαι τρολ των 60cents να γραφω τι ωραια που τα κανουν οι αριστοι
Το γραφω ξανα οτι το πληγμα στην αξιοπιστια του εμβολιου ηταν το ξεστοκαρισμα του ΑΖ που οδηγησε σε θανατους οταν αλλες χωρες το ειχαν ηδη αποσυρει
Μην ανησυχίες και μένα μου έκανε :smiling-face-with-heart-eyes: μόλις.
Τρολ κανονικό.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Απλά εγώ ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι η Μακεδονία-Θράκη είναι ουραγοί στα εμβολιαστικά ποσοστά, γι αυτό άλλωστε και η έξαρση στα νούμερα που μας λένε. Μήπως έχει να κάνει αυτό με το διαχρονικό συντηρητισμό των εν λόγω περιφερειών, ή τυχαία βρίσκονται περισσότεροι θρήσκοι, ψέκες, συνωμοσιολόγοι, αντιρρησίες, συριζαίοι ή ότι άλλο εκεί πέρα;
Δεν θέλω να χαρακτηρίσω περιοχές και ανθρώπους γιατί αν ανοίξουμε και άλλο την εικόνα πάλι υστερούμε ως Ελλάδα από τις 'ανεπτυγμένες' χώρες.
Για την ακρίβεια πάλι ακροβατούμε στο ενδιάμεσο. Από πάνω μας Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και απο κάτω Πολωνία, Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία.
Τώρα τι φταίει και δεν περνά η επιστήμη και ο ορθός λόγος; Πιθανόν όλα αυτά που λες μαζί με άλλα όπως η φτώχια και η διαχρονική έλλειψη εμπιστοσύνης σε κρατικά κελεύσματα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
αρχιδια ,μιλαμε δραμα σερρες καβαλα ,οι ανω των εξηντα ειναι ανεμβολιαστοι ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% και πανω.....μουγκα οι βολευτες του κουλη εκει!!!
Μην μπλέκεσαι.
Εγώ δεν είπα οτι εμβολιάστηκαν. Είπα οτι υπάρχει επάρκεια εμβολίων και όποιος θέλει μπορεί να εμβολιαστεί.
Ο κάθε πολιτικός ανεξαρτήτως παράταξης δεν είναι μαλάκας να καταγγέλλει ψηφοφόρους και να χάνει ψηφαλάκια.
Ούτε γουστάρει να κλείνει την αγορά και να τον ξεχέζει ο closer με κεφαλαία γράμματα στο bou.
Πιέζει λίγο τα πράγματα, ζορίζει λίγο τους ανεμβολίαστους στις προαιρετικές επιλογές τους (ταβέρνες κλπ) αλλά την αγορά δεν την κλείνει με lockdown.
Αν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα έχουν πάει πολυυυυυυυ άσχημα τα πράγματα.
Αντιλαμβάνομαι οτι επειδή είσαι του χώρου στη σπάει να κάνεις τον μπάτσο στην είσοδο του καταστήματος αλλά είμαι σίγουρος οτι ως Ελλην επιχειρηματίας θα τη βρεις τη λύση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτι χιουμοριστικό, που δεν ξέρω αν το χέετε προσέξει είναι ότι το μέλος asslacta0, με τελευταίο μήνυμα πριν 3+ μήνες, κάνει like σχεδόν σε όλα ταposts αντιεμβολιαστών.

Έτσι μαζεύονται τα Likes!!!!:grin::grin::grin::grin::grin:
Συμφωνεί με τους προλαλήσαντες. :grin:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ΛΑΜΟΓΙΑ!

αυτο φωναζω με καθε τροπο σε ολους τους τονους.....αλλα ουτε το περσινο το αντεχε η οικονομια,απο την τσεπη μας πληρωθηκε για να ξερουμε και τι λεμε!
Τύπε μου, το κράτος δεν έχει λεφτά. Τα δικά μας διαχειρίζεται. Και δεν βλέπω διάθεση να ξαναμοιράσει χρήμα επειδή κάποιοι την είδαν θεματοφύλακες του Συντάγματος.
Γι αυτό δεν πιθανολογώ άλλο γενικό λοκνταουν. Εξόν αν δούμε να μαζεύουν ανθρώπους με τα κάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom