kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.051
- Πόντοι
- 6.256
Για πες ,για πεςΓΓίνεται να μην πετάγεσαι σαν μαραμένο πέος όταν απευθύνομαι σε σοβαρούς δεξιούς του site;
Για πες ,για πεςΓΓίνεται να μην πετάγεσαι σαν μαραμένο πέος όταν απευθύνομαι σε σοβαρούς δεξιούς του site;
Που ειδες πως με νοιαζει ρε πανεπιστημονα;Εσένα τι σε νοιάζει ρε κακομοίρη, αφού έτσι κι'αλλιώς σε κάνα βρώμικο θα τη βγάζεις πάλι.
Πας στο μαγαζί και δείχνεις πιστοποιητικό. Στο σκανάρει και μπαίνεις μέσα. Παίρνεις την διαβεβαίωση οτι δεν υπάρχουν χτικιάρηδες και κάθεσαι στην δροσούλα σου (η την ζεστουλα σου αναλόγως εποχής) και χαζεύεις τον χτικιάρη απέξω κάτω απο την σόμπα υγραερίου με τρία μπουφάν ή να στάζει στον ιδρώτα και να κολλάει η μπίχλα πάνω του, και γελάςΠαιδιά ποια είναι η κατάσταση αν θέλει να μπει κάποιος σε μαγαζί για καφέ ή φαγητό?
Γνωρίζω ζητάνε να είναι εμβολιασμένος κάποιος αλλά ζητάνε να δουν και το πιστοποιητικό με κάποιον τρόπο ή απλά λες "ναι", μπαίνεις και δεν το συνεχίζουν?
Απο νοεμβρη οι αλβανιδες γκαρσονες θα ελεγχουν τους ελληνες για σφραγίσματαΠαιδιά ποια είναι η κατάσταση αν θέλει να μπει κάποιος σε μαγαζί για καφέ ή φαγητό?
Γνωρίζω ζητάνε να είναι εμβολιασμένος κάποιος αλλά ζητάνε να δουν και το πιστοποιητικό με κάποιον τρόπο ή απλά λες "ναι", μπαίνεις και δεν το συνεχίζουν?
Τι μου θύμισες ρε τύπε!Δεσμεύεσαι ότι δεν θα γίνει καθολικό lockdown; Αν γίνει δεσμεύεσαι να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος; Πολύ χαίρομαι που η μασίφ-μπετόν αρμέ γαλάζια Μακεδονία-Θράκη άρχισε να κάνει ρωγμές. Φαίνεται έπαιξε και κάποιο ρόλο η παραμύθα με το όνομα της γείτονος.
αυτο φωναζω με καθε τροπο σε ολους τους τονους.....αλλα ουτε το περσινο το αντεχε η οικονομια,απο την τσεπη μας πληρωθηκε για να ξερουμε και τι λεμε!Νέο κλείσιμο δεν το αντέχει η οικονομία.
1+1 δεν έχει αποτέλεσμα πάντα 2, το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αντικείμενο που προσθέτεις, δηλαδή, 1 αμάξι + 1 μηχανή = 1 αμάξι + 1 μηχανή, σε πολλές περιπτώσεις 1+1=1+1. Μόνο αν το αντικείμενο είναι ίδιο έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, δηλαδή 1 αμάξι + 1 αμάξι = 2 αμάξια, ως εκτούτου συμπεράνουμε ότι τα αποτελέσματα των πράξεων εξαρτώνται από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε για αυτές. Άρα 1+1=1+1 η 2
1+1+1=1+1+1 η 1+ 2 η 2 +1 η 3 ανάλογα την περίπτωση.
Ο ρχ ειναι μορφωμενος , πτυχιουχος με ειδικοτητα στον κωλο της κασσιανης .Που ειδες πως με νοιαζει ρε πανεπιστημονα;
Απαντηση σε απορια τυπου παρεθεσα
Απλά εγώ ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι η Μακεδονία-Θράκη είναι ουραγοί στα εμβολιαστικά ποσοστά, γι αυτό άλλωστε και η έξαρση στα νούμερα που μας λένε. Μήπως έχει να κάνει αυτό με το διαχρονικό συντηρητισμό των εν λόγω περιφερειών, ή τυχαία βρίσκονται περισσότεροι θρήσκοι, ψέκες, συνωμοσιολόγοι, αντιρρησίες, συριζαίοι ή ότι άλλο εκεί πέρα;Τα λοιπά για Μακεδονία-θράκη δεν έχουν σχέση με την κουβέντα μας.
Δεν είναι τόσο η τσέπες μας. Τα ψυχικά που μας άφησε όλο αυτό και που βγαίνουν με ανθρωποκτονίες, γυναικοκτονίες, ψυχασθένεις και άλλες ψυχοσωματικές βλάβες να δούμε.ΛΑΜΟΓΙΑ!
αυτο φωναζω με καθε τροπο σε ολους τους τονους.....αλλα ουτε το περσινο το αντεχε η οικονομια,απο την τσεπη μας πληρωθηκε για να ξερουμε και τι λεμε!
Τύπε μου βλέπω νευράκια και ο σκοπός εδω μέσα δεν είναι να χαλιώμαστε.«Τύπε» στον πούτσο μου τι πιστεύεις η τι δεν πιστεύεις, δεν έχω κανέναν λόγο να σου βάλω μυαλό, ούτε είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε σαχλαμάρες. Εμένα με απασχολεί μόνο το τι πραγματικά συμβαίνει και μιλάω με ανθρώπους οι οποίοι σε όλη τους την ζωή δεν έχουν στρέψει το βλέμμα τους ούτε μια φορά προς τον ουρανό και εκφράζουν απόψεις σα να έχουν κάνει διατριβή. Εμένα με ενδιαφέρει να μιλάω με ανθρώπους που οι ίδιοι να έχουν εξετάσει τα πράγματα, οι ίδιοι να έχουν βγάλει συμπεράσματα και όχι να λένε τι είπαν κάποιοι άλλοι η τι πιστεύουν.
Kαταλάβαμε... ζητάς άλλοθι.Δεν είναι τόσο η τσέπες μας. Τα ψυχικά που μας άφησε όλο αυτό και που βγαίνουν με ανθρωποκτονίες, γυναικοκτονίες, ψυχασθένεις και άλλες ψυχοσωματικές βλάβες να δούμε.
αρχιδια ,μιλαμε δραμα σερρες καβαλα ,οι ανω των εξηντα ειναι ανεμβολιαστοι ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% και πανω.....μουγκα οι βολευτες του κουλη εκει!!!Πως δεν έχει αλλαξει.
Φέτος υπάρχουν εμβόλια σε επάρκεια και όποιος γουστάρει μπορεί μέσα σε μια μέρα να εμβολιαστεί. Αρα δεν υποχρεούται το κράτος να προστατεύσει την δημόσια υγεία επιβάλοντας λοκνταουν.
Δεν θα χάνει ανάπτυξη και έσοδα απο τις δραστηριότητες επειδή καποιοι ψωλάρουν.
Λοκνταουν μόνο σε περίπτωση αρμαγεδώνα στυλ Μπέργκαμο πλέον.
Τώρα περιμένεις τύπε να σου απαντήσουν τι κάνει το κάθε μαγαζί στην Ελλάδα; Και που ξέρεις τι θα κάνει το μαγαζί που θα πας εσύ;Παιδιά ποια είναι η κατάσταση αν θέλει να μπει κάποιος σε μαγαζί για καφέ ή φαγητό?
Δεν το αντέχει η οικονομία., τονίζει, «θα τρελαθούμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, δεν θα αντέξουμε άλλο».
«τι περίμενε, δεν ξέρω».
Στα όριά τους οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη: Κατειλημμένες κυρίως από ανεμβολίαστους
Τις τελευταίες δύο ημέρες, η Θεσσαλονίκη καταγράφειhellasjournal.com
Μωρέ Σαββιδοπληκτο βλητο με το να αλλάζεις το ποστ μου θα κάνεις διάλογο;
Εννοείται. Αφού εμείς είχαμε την πτώση τζίρου. Ήταν ομως διαφορετικές συνθήκες. Τελείως διαφορετικές.ΛΑΜΟΓΙΑ!
αυτο φωναζω με καθε τροπο σε ολους τους τονους.....αλλα ουτε το περσινο το αντεχε η οικονομια,απο την τσεπη μας πληρωθηκε για να ξερουμε και τι λεμε!
Ναι, αλλα αυτα, οταν ψηφιζαμε τα ξεραμε.
Είπε ο κλόουν.Μπεεεε...
Ευτυχως η κυρια μηλιτσα γλυτωσε την αναστολη...