Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και γιατί σου είναι δύσκολο να απαντήσεις τι γεύση είχε το σκατό της; :)
Γιατί δεν είχε σκατό και δεν ήταν κάρυ όπως του κολλητού σου :)

Είσαι σκατολάγνος? Γουστάρεις να ακούς την γεύση? Πολύ επίμονα με ρωτάς.... :confused:
Σε έχω ρωτήσει ποτέ εγώ τι γεύση έχουν τα χύσια που καταπίνεις? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Γιατί δεν είχε σκατό και δεν ήταν κάρυ όπως του κολλητού σου :)

Είσαι σκατολάγνος? Γουστάρεις να ακούς την γεύση? Πολύ επίμονα με ρωτάς.... :confused:
Σε έχω ρωτήσει ποτέ εγώ τι γεύση έχουν τα χύσια που καταπίνεις? :)

Για λέγε! :)

Που το έχω γράψει αυτό; :)

Για δείξε μας! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για λέγε! :)

Που το έχω γράψει αυτό; :)

Για δείξε μας! :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ που το έχεις γράψει? Το ξεκίνησε ο ave και με ρώτησε 1-2 φορές και μετά εσύ με ρώτησες... πόσες????? Περίμενε!!!

Ποστ #59.514
Ποστ #79.529
Ποστ #79.533

Μα τέτοια ΕΜΜΟΝΗ???? :confused:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
....Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι κατ᾽ ανάγκην η γη βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και είναι ακίνητη, τόσο για τους λόγους που είπαμεν, όσο και επειδή τα προς τα πάνω με ορμή εκτιναζόμενα βάρη, ξαναπέφτουν κάθετα στο σημείο απ᾽ όπου εκτινάχθηκαν, ακόμη και αν η δύναμη εκτόξευσης τα έστελνε στο άπειρο......
Μόνο που οι πιο πάνω σκέψεις, αποδείχτηκαν ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Αρκούσε ένα Επιστημονικό Πείραμα, το οποίο ο Αριστοτέλης δεν σκέφτηκε να κάνει. Και βέβαια αυτή η άγνοιά σου, δείχνει την ανικανότητα που έχεις να πραγματοποιήσεις κάποια έρευνα, όχι μόνο την άγνοιά σου. Ο Φουκώ κρέμασε ένα εκκρεμές ανάμεσα σε δύο στήλες. Στο κάτω μέρος του είχε μια γραφίδα με μελάνι. Αν η Γη ήταν ακίνητη, η γραφίδα θα σημείωνε ακριβώς την ίδια γραμμή, όταν το εκκρεμές ταλαντωνόταν. Κάθε μια ώρα λοιπόν ταλάντωνε το εκκρεμές. Και ανακάλυψε ότι η γραφίδα μετακινιόταν συνεχώς, γράφοντας καινούργια ομόκεντρη γραμμή. Σε 24 ώρες η γραμμή ταυτίστηκε με την αρχική. Έτσι αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ η περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της. Έχεις μαύρη άγνοια από ένα πείραμα που μας το έμαθαν στο Γυμνάσιο, κι όμως ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ πως μπορείς να καταλάβεις τι πράγμα είναι τα εμβόλια. Εννοειται πως μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι ίδιος, αυτό το πείραμα αν έχεις ένα μακρύ σχοινί, ένα βαρίδι και μια γραφόδα. Για φαντάσου ψευδαίσθηση μεγαλείου. Άστα άνθρωπέ μου, είσαι ανίκανος να καταλάβεις κάτι που αποδείχτηκε πειραματικά σχεδόν δύο αιώνες πριν. https://el.wikipedia.org/wiki/Εκκρεμές_του_Φουκώ
ααα ο Φουκώ με αυτή την σαχλαμάρα απέδειξε ότι η γη κινείται; Ότι πρώτος απ όλους το σημερινό ηλιακό σύστημα το είχε ανακαλύψει ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, ότι η γη κινείτε, πως κινείτε, ο ήλιος ακίνητος κτλ. Σου λέει κάτι το όνομα; Προφανώς όχι, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αν η γη κινείτε η όχι, το πρόβλημα είναι η μαλακία που σας δέρνει και λέτε άλλα από αυτά που γράφω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ΧΑΧΑΧΑΧΑ που το έχεις γράψει? Το ξεκίνησε ο ave και με ρώτησε 1-2 φορές και μετά εσύ με ρώτησες... πόσες????? Περίμενε!!!

Ποστ #59.514
Ποστ #79.529
Ποστ #79.533

Μα τέτοια ΕΜΜΟΝΗ???? :confused:

Ρε καθυστερημένε... Που έχω γράψει ότι καταπίνω χύσια ρωτάω.
:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε καθυστερημένε... Που έχω γράψει ότι καταπίνω χύσια ρωτάω.
:2funny:
Μα γι' αυτό δεν σε ρώτησα ποτέ :)

Εσύ φαγώθηκες να ρωτάς για σκατωμένες κωλοτρυπίδες και τι γεύση έχουν :)

Ε, σου ειπα... της Χριστίνας που με ρώτησες ούτε σκατωμένη ήταν ούτε πάκικη γιατί η κοπέλα ήταν από το Καζακστάν :) Εσύ παρόλα αυτά να μάθεις!!! Obsessed!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μα γι' αυτό δεν σε ρώτησα ποτέ :)

Εσύ φαγώθηκες να ρωτάς για σκατωμένες κωλοτρυπίδες και τι γεύση έχουν :)

Ε, σου ειπα... της Χριστίνας που με ρώτησες ούτε σκατωμένη ήταν ούτε πάκικη γιατί η κοπέλα ήταν από το Καζακστάν :) Εσύ παρόλα αυτά να μάθεις!!! Obsessed!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Καλά αρκούδι μου. Ό, τι πεις :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
αλλη μια νυχτα αγαπης στο μπου.κομ

προτεινω να συνεχισετε με τιποτα μηνυματα και αφιερωσεις σε καποιο ραδιοφωνικο σταθμο για να εχει περισσοτερο χαβαλε!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
αλλη μια νυχτα αγαπης στο μπου.κομ

προτεινω να συνεχισετε με τιποτα μηνυματα και αφιερωσεις σε καποιο ραδιοφωνικο σταθμο για να εχει περισσοτερο χαβαλε!!!
Μόλις έκανα αφιέρωση στο love radio. :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.147
Πόντοι
2.356
Άντε για ύπνο ρε ναυάγιο γιατί έχεις να ξυπνήσεις νωρίς και να αρμέξεις τη γκόμενα σου.
τι ειμαι καπη και θα ξυπνησω νωρις τυπε σαν και σενα?

ποια ερμη θα σε αλλαζει πανες και θα νομιζει οτι η ακρατεια ειναι απο τα γεραματα και οχι απο τα πακια!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
Δεν ειναι ευκολο να ρωτησουμε στις Καννες οπου διατηρεις την βιλα σου.
Μπαινεις στον κοπο να παρεις το ιδιωτικο τζετ μεχρι Βενιζελο και απο εκει ελικοπτερο για το εξωτικο μεταξουργειο για να γλειψεις πακοχυμενες κωλοτρυπιδες
Ισως ρωτησουμε καναν Πακιστανο που περιμενετε μαζι στο σαλονι
Τον σκουπιδιασες τον κλωνο

• Like
Αντιδράσεις: lailas

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τον σκουπιδιασες τον κλωνο
Τάδε εφη τρολακιας των 0,60 ο οποίος ΜΙΑ φορά πήγε να γαμησει κι είχε στύση 20%, βρίζει απο το πρωί μεχρι το βράδυ τον Κούλη και ψηφίζει Κουλη :) :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σήμερα το πρωί έκανα την τρίτη δόση. Μηδέν παρενέργειές, ούτε καν πόνο στο χέρι δεν ένιωσα αυτή τη φορά.
η παρενεργεια ξεκινησε απο την δευτερη δοση

απο πασοκος εγινες κουλικος και τωρα με την τριτη δοση θα γινεις ο καλυτερος ρητορας του κουλη :(:priest:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο αντιεμβολιαστης γονεας μηνυσε δασκαλους, διευθυντες, εκανε αγωγη και ζηταει 2,7 εκατομμυρια ευρω. Και καλα ολα αυτα. Ο καθενας ειναι ελευθερος να ασκησει ενδικα μεσα. Στο τελος τι καταφερνει μετραει. Αλλα την εσχατη προδοσια για τον Μητσοτακη δεν καταλαβα. Τον κατηγορει οτι αφησε αυτος ανοιχτη την Κερκοπορτα και μπηκαν στην Πολη οι Τουρκοι;

Πως την εχουν δει μερικοι; Παραλογες αποφασεις η κυβερνηση, και ειπαν να τη συναγωνιστουν;
Δεν έκανε αγωγή.
Το διάβασα το παπαρόχαρτο στα ελληνικά χόαξες. Κάτι παλαβομάρες γράφει για έλληνες ιθαγενείς συνδιαχειριστές που ανακαλούν τους εκπροσώπους τους.
Κλασική περίπτωση Σώρα. Απύθμενη η βλακεία των αφελών ψεκασμένων.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν έκανε αγωγή.
Το διάβασα το παπαρόχαρτο στα ελληνικά χόαξες. Κάτι παλαβομάρες γράφει για έλληνες ιθαγενείς συνδιαχειριστές που ανακαλούν τους εκπροσώπους τους.
Κλασική περίπτωση Σώρα. Απύθμενη η βλακεία των αφελών ψεκασμένων.
Μαλακας ο δικηγόρος του που δεν τον έπεισε να κανει την μήνυση για 2 εκ. Ευρω… :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
O άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.... :confused: :confused: :confused:
Όχι ρε συ. Αυτός είναι μητροπολίτης, αν θυμάμαι σωστά, που έκανε εκστρατεία για εμβολιασμούς έξω από τις εκκλησίες, όπου θα μπορούσαν οι πιστοί να εξυπηρετηθούν. Νομίζω ότι είχε κανονίσει και ποιές τρεις εκκλησίες θα λειτουργήσουν ως μίνι εμβολιαστικά κέντρα. Και πήγαν οι πιστοί και του είπαν για ποιούς λόγους δεν έπρεπε να το κάνει. Κι ένας από αυτούς του είπε ότι θα τον βρίσκουν πρώτο τα έξυπνα όπλα στον 3ο. Είναι να τρελαίνεσαι με το πόσοι κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς επίβλεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom