Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γελάν και οι πέτρες... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε οτι οι ψέκες(και λοιποί συνωμοσιολάγνοι) παγκοσμίως είναι κάτι (ακρο)δεξιά σούργελα...
Πολλοί ναι. Οχι ολοι ομως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν ερθει δηλαδη κληση απο το δικαστηριο? δε θα οριστει δικασιμος? δε θα χρειαστει παρασταση απο δικηγορο? Πως θα αποδειχθει οτι ειναι αβασιμη η μυνηση (στα χαρτια)? Δεν λεω οτι θα χασεις..λεω ομως οτι θα μπεις στην διαδικασια της διαστικης διαμαχης.
Δεν διαβασες τι ειπα? Δεν ασχολεισαι ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.
Αν η μηνυση ειναι προφανως αβασιμη, οπως ειναι οι μηνυσεις των ψεκασμενων, δεν σε ενοχλει κανενας. Μπαινει αρχειο με εισαγγελικη διαταξη.
Τι εννοεις 'πώς θα αποδειχθει" το αβασιμο? Τους εισαγγελεις γιατι τους εχουμε? Για να αξιολογουν μηνυσεις. Δηλαδη αν εσυ μου κανεις μηνυση επειδη δεν σου αρεσει η χωριστρα μου, τι αποδειξεις χρειαζονται? Και εν προκειμενω τι αποδειξεις χρειαζονται για το οτι οι εκπαιδευτικοι δεν διαπραττουν εσχατη προδοσια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήταν εκεί γύρω και πέρασε να πει μια καλησπέρα. Ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά όλως τυχαίως. :)
Πώς γινεται και οποια πετρα σηκωσουμε να εισαι απο κατω...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..
Εμένα δεν με έχεις καλέσει ποτέ ... :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Στο μεταξουργειο σε ακτινα 5 χιλιομετρων ειναι οι Πακιστανοι η στοιβαζεσαι μαζι στους στο σαλονι και μοιραζεσαι το ιδιο κρεβατι και την ιδια γυναικα;
Είστε μαλάκας, σας χυσαμόλιασε στην μάπα, και να τραβήξετε πιο κει γιατί είστε πλέμπα και έτσι πρέπει.

Τα έχω μάθει πια απέξω. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε φιλε δηλαδη η μανα μου που δεν κανει με τιποτα το εμβολιο ειναι ακροδεξια η κομμουνιστρια;
Δεν εχει ασχοληθει ποτε με τα πολιτικα και ουτε το γεγονος οτι εχω εμβολιαστει και εγω την επεισε..
Απλα εβλεπε μεσω της tv κοσμο στην Ελλαδα να τα τιναζει απο το ΑΖ οταν στις περισσοτερες χωρες ειχε απαγορευθει
Δηλαδη η μανα σου τρομοκρατηθηκε απο δύο (αριθμητικως 2) νεκρους απο αστραζενεκα, αλλά οχι απο κατι χιλιαδες απο τον κορωνοιο.
Σωστα? Γιατι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Δεν διαβασες τι ειπα? Δεν ασχολεισαι ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ.
Αν η μηνυση ειναι προφανως αβασιμη, οπως ειναι οι μηνυσεις των ψεκασμενων, δεν σε ενοχλει κανενας. Μπαινει αρχειο με εισαγγελικη διαταξη.
Τι εννοεις 'πώς θ

Πώς γινεται και οποια πετρα σηκωσουμε να εισαι απο κατω...

Ως εκ θαύματος! :)

Άγιος όνομα και πράγμα. :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.756
Πόντοι
2.356
Στο μεταξουργειο σε ακτινα 5 χιλιομετρων ειναι οι Πακιστανοι η στοιβαζεσαι μαζι στους στο σαλονι και μοιραζεσαι το ιδιο κρεβατι και την ιδια γυναικα;
τυπε η ακτινα ειναι καθετη,πηγαινει προς τον ουρανο και περιστρεφεται γυρω απο τον αξονα της!!! τετοια ακτινα εννοουσε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Μονο οι αριστοι και οι μπρουκληδες γαμανε μαζι με Πακιστανους, εμεις η πλεμπα εχουμε γκομενες και παιρνουμε κανα βιζιτακι που και που για την ποικιλια
Κι εγώ μια από τα ίδια. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.343
Πόντοι
3.656
"ἡμεῖς δὲ λέγωμεν πρῶτον πότερον ἔχει κίνησιν ἢ μένει καθάπερ γὰρ εἴπομεν, οἱ μὲν αὐτὴν ἓν τῶν ἄστρων εἶναι ποιοῦσιν, οἱ δ᾽ ἐπὶ τοῦ μέσου θέντες ἴλλεσθαι καὶ κινεῖσθαί φασι περὶ τὸν πόλον μέσον. ὅτι δ᾽ ἐστὶν ἀδύνατον, δῆλον λαβοῦσιν ἀρχὴν ὡς εἴπερ φέρεται εἴτ᾽ ἐκτὸς οὖσα τοῦ μέσου εἴτ᾽ ἐπὶ τοῦ μέσου, ἀναγκαῖον αὐτὴν βίᾳ κινεῖσθαι ταύτην τὴν κίνησιν· [296a30-35] οὐ γὰρ αὐτῆς γε τῆς γῆς ἐστιν· καὶ γὰρ ἂν τῶν μορίων ἕκαστον ταύτην εἶχε τὴν φοράν· νῦν δ᾽ ἐπ᾽ εὐθείας πάντα φέρεται πρὸς τὸ μέσον. διόπερ οὐχ οἷόν τ᾽ ἀΐδιον εἶναι, βίαιόν γ᾽ οὖσαν καὶ παρὰ φύσιν· ἡ δέ γε τοῦ κόσμου τάξις ἀΐδιος."

Τώρα θ᾽ ασχοληθούμε πρωτίστως με το αν η γη κινείται η ακινητεί. Όπως κιόλας είπαμεν, οι μεν τη χαρακτηρίζουν σαν ένα από τα άστρα, ενώ οι άλλοι τη θέλουν να βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος, να περιδινείται και να κινείται γύρω από τον κεντρικό άξονά της. Η αβασιμότητα αυτών των απόψεων, αποδεικνύεται από το ότι, αν η γη κινείται, βρισκόμενη είτε έξω από το κέντρο, είτε στο κέντρο, κατ᾽ ανάγκην θα πραγματοποιεί αυτή την κίνηση υπό την επίδραση βίας, γιατί η εν λόγω κίνηση δεν προέρχεται από την ίδια τη γη. Αν προερχόταν από αυτήν, κάθε μόριό της θα έδειχνε την ίδια κίνηση. Αλλά, όπως συμβαίνει, όλα κινούνται σε ευθεία γραμμή προς το κέντρο. Γι᾽ αυτό, η κίνησή της δεν μπορεί να είναι αιώνια, αφού πραγματοποιείται υπό την επίδραση βίας και αντίθετα προς τη φύση. Αλλά η τάξη του κόσμου είναι αιώνια.

"ἔτι πάντα τὰ φερόμενα τὴν φορὰν τὴν ἐγκύκλιον ὑπολειπόμενα φαίνεται καὶ κινούμενα πλείους μιᾶς φορὰς ἔξω τῆς πρώτης, ὥστε καὶ τὴν γῆν ἀναγκαῖον, εἴτε περὶ τὸ μέσον εἴτ᾽ ἐπὶ τοῦ μέσου κειμένη φέρεται, δύο κινεῖσθαι φοράς. τούτου δὲ συμβαίνοντος ἀναγκαῖον γίγνεσθαι πάροδον καὶ τροπὰς τῶν ἐνδεδεμένων ἄστρων. τοῦτο δ᾽ οὐ φαίνεται γιγνόμενον, ἀλλ᾽ ἀεὶ ταὐτὰ κατὰ τοὺς αὐτοὺς ἀνατέλλει καὶ δύεται τόπους αὐτῆς."

Επί πλέον, όλα τα σώματα που κινούνται κυκλικά, φαίνεται ότι υπολείπονται σε ταχύτητα από άλλα και κινούνται κατά περισσότερες κατευθύνσεις με εξαίρεση την πρώτη τέτοια. Πράγμα που σημαίνει ότι και η γη κατ᾽ ανάγκην, είτε κινείται βρισκόμενη κοντά στο κέντρο ή ακριβώς στο κέντρο, πραγματοποιεί δύο κινήσεις. Αν όμως, αυτό συμβαίνει, κατ᾽ ανάγκην θα συμβαίνουν διαβάσεις (πάροδοι) και μεταστροφές (τροπαί) των απλανών αστέρων. Αλλ᾽ αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει, και πάντοτε τα ίδια άστρα ανατέλλουν και δύουν στις ίδιες θέσεις καθώς παρατηρούνται από τη γη.

"φανερὸν τοίνυν ὅτι ἀνάγκη ἐπὶ τοῦ μέσου εἶναι τὴν γῆν καὶ ἀκίνητον, διά τε τὰς εἰρημένας αἰτίας, καὶ διότι τὰ βίᾳ ῥιπτούμενα ἄνω βάρη κατὰ στάθμην πάλιν φέρεται εἰς ταὐτό, κἂν εἰς ἄπειρον ἡ δύναμις ἐκριπτῇ."

Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι κατ᾽ ανάγκην η γη βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και είναι ακίνητη, τόσο για τους λόγους που είπαμεν, όσο και επειδή τα προς τα πάνω με ορμή εκτιναζόμενα βάρη, ξαναπέφτουν κάθετα στο σημείο απ᾽ όπου εκτινάχθηκαν, ακόμη και αν η δύναμη εκτόξευσης τα έστελνε στο άπειρο.

Η μαλακία που σε δέρνει και οι συνωμοσιολογιομαλακίες που θες να πιστεύεις, η ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα, η η πλήρη άγνοια που σε δέρνει περί πολιτικής, είναι αδύνατον να βγουν από το κλούβιο σου κεφάλι. Το αν η γη γυρίζει ήταν ένα πανάρχαιο ερώτημα το οποίο ο μεγαλύτερος επιστήμονας της εποχής το είχε απορρίψει και σύμφωνα με την λογική του παραλόγου που ισχυρίζεσαι, κακός μετ έπειτα το έψαξαν και το άλλαξαν, δεν υπήρχε λόγος, αφού το είπε ο μέγας επιστήμονας, γιατί ασχολήθηκαν;
Εάν καταφέρεις να ξεφύγεις από την σφαίρα της μαλακίας που κινείσαι, θα καταλάβεις πως μία αυτοκρατορία για να στηθεί θα πρέπει να υπερέχει και πνευματικά, επομένως, είναι αδύνατον να σε διδάξουν ότι οι αρχαίοι επιστήμονες τα είχαν ανακαλύψει όλα, διότι αν εσύ και οι υπόλοιποι δούλοι καταλάβετε ότι αυτοί που σας διοικούν δεν κατέχουν τις υπεράνθρωπες γνώσεις που υποτίθεται ότι κατέχουν, δεν θα τους εμπιστεύεστε τυφλά όπως τώρα και δεν θα υπακούτε στις διαταγές τους.
....Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι κατ᾽ ανάγκην η γη βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και είναι ακίνητη, τόσο για τους λόγους που είπαμεν, όσο και επειδή τα προς τα πάνω με ορμή εκτιναζόμενα βάρη, ξαναπέφτουν κάθετα στο σημείο απ᾽ όπου εκτινάχθηκαν, ακόμη και αν η δύναμη εκτόξευσης τα έστελνε στο άπειρο......
Μόνο που οι πιο πάνω σκέψεις, αποδείχτηκαν ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Αρκούσε ένα Επιστημονικό Πείραμα, το οποίο ο Αριστοτέλης δεν σκέφτηκε να κάνει. Και βέβαια αυτή η άγνοιά σου, δείχνει την ανικανότητα που έχεις να πραγματοποιήσεις κάποια έρευνα, όχι μόνο την άγνοιά σου. Ο Φουκώ κρέμασε ένα εκκρεμές ανάμεσα σε δύο στήλες. Στο κάτω μέρος του είχε μια γραφίδα με μελάνι. Αν η Γη ήταν ακίνητη, η γραφίδα θα σημείωνε ακριβώς την ίδια γραμμή, όταν το εκκρεμές ταλαντωνόταν. Κάθε μια ώρα λοιπόν ταλάντωνε το εκκρεμές. Και ανακάλυψε ότι η γραφίδα μετακινιόταν συνεχώς, γράφοντας καινούργια ομόκεντρη γραμμή. Σε 24 ώρες η γραμμή ταυτίστηκε με την αρχική. Έτσι αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ η περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της. Έχεις μαύρη άγνοια από ένα πείραμα που μας το έμαθαν στο Γυμνάσιο, κι όμως ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ πως μπορείς να καταλάβεις τι πράγμα είναι τα εμβόλια. Εννοειται πως μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι ίδιος, αυτό το πείραμα αν έχεις ένα μακρύ σχοινί, ένα βαρίδι και μια γραφόδα. Για φαντάσου ψευδαίσθηση μεγαλείου. Άστα άνθρωπέ μου, είσαι ανίκανος να καταλάβεις κάτι που αποδείχτηκε πειραματικά σχεδόν δύο αιώνες πριν. https://el.wikipedia.org/wiki/Εκκρεμές_του_Φουκώ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η απαντηση ενδεχομενως ειναι πως αυτοι που τα τιναξαν απο το ΑΖ ηταν απολυτως υγειεις ενω αυτοι που πεθαναν απο κορωνα ηταν η ηδη αρρωστοι η παχυσαρκοι η υπερηλικες
Ηταν ΔΥΟ.
ΔΥΟ.
2.

Και οι αλλοι, ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
Ξερεις τι φταιει?
Οτι οι νεκροι και αναπηροι απο κορωνα ειναι απλως αριθμοι, ενω οι ΔΥΟ νεκροι του αστραζενεκα εχουν ονοματεπωνυμο.

Αλλά ειπαμε να ειμαστε ενηλικοι και να μπορουμε να κρινουμε καποια πραγματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν αποσυραμε το ΑΖ απο τον Απριλιο οπως εκαναν αλλες ευρωπαικες χωρες θα ηταν 0
Αχρειαστοι θανατοι, αχρειαστη δυσφημιση για τα εμβολια
Η Αγγλια που εχει εμβολιασει ολον τον πληθυσμο της με ΑΖ ποσους θανατους εχει?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Μεταξουργείο ο ένας.... Από Καλλιθέα, μέχρι Παπάγου, Χολαργό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή ο άλλος... Μένει κάποιος να με πει Πειραιώτη :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.756
Πόντοι
2.356
Ηταν ΔΥΟ.
ΔΥΟ.
2.

Και οι αλλοι, ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
Ξερεις τι φταιει?
Οτι οι νεκροι και αναπηροι απο κορωνα ειναι απλως αριθμοι, ενω οι ΔΥΟ νεκροι του αστραζενεκα εχουν ονοματεπωνυμο.

Αλλά ειπαμε να ειμαστε ενηλικοι και να μπορουμε να κρινουμε καποια πραγματα.
μα αριθμοι ειναι! μπαινεις νοσοκομειο κολλας κορωνα πεθαινεις! χεστηκαν οι γιατροι πλεον! εμβολιασμενοι ειναι!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895
....Είναι, λοιπόν, φανερό, ότι κατ᾽ ανάγκην η γη βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και είναι ακίνητη, τόσο για τους λόγους που είπαμεν, όσο και επειδή τα προς τα πάνω με ορμή εκτιναζόμενα βάρη, ξαναπέφτουν κάθετα στο σημείο απ᾽ όπου εκτινάχθηκαν, ακόμη και αν η δύναμη εκτόξευσης τα έστελνε στο άπειρο......
Μόνο που οι πιο πάνω σκέψεις, αποδείχτηκαν ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Αρκούσε ένα Επιστημονικό Πείραμα, το οποίο ο Αριστοτέλης δεν σκέφτηκε να κάνει. Και βέβαια αυτή η άγνοιά σου, δείχνει την ανικανότητα που έχεις να πραγματοποιήσεις κάποια έρευνα, όχι μόνο την άγνοιά σου. Ο Φουκώ κρέμασε ένα εκκρεμές ανάμεσα σε δύο στήλες. Στο κάτω μέρος του είχε μια γραφίδα με μελάνι. Αν η Γη ήταν ακίνητη, η γραφίδα θα σημείωνε ακριβώς την ίδια γραμμή, όταν το εκκρεμές ταλαντωνόταν. Κάθε μια ώρα λοιπόν ταλάντωνε το εκκρεμές. Και ανακάλυψε ότι η γραφίδα μετακινιόταν συνεχώς, γράφοντας καινούργια ομόκεντρη γραμμή. Σε 24 ώρες η γραμμή ταυτίστηκε με την αρχική. Έτσι αποδείχτηκε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ η περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της. Έχεις μαύρη άγνοια από ένα πείραμα που μας το έμαθαν στο Γυμνάσιο, κι όμως ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ πως μπορείς να καταλάβεις τι πράγμα είναι τα εμβόλια. Εννοειται πως μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι ίδιος, αυτό το πείραμα αν έχεις ένα μακρύ σχοινί, ένα βαρίδι και μια γραφόδα. Για φαντάσου ψευδαίσθηση μεγαλείου. Άστα άνθρωπέ μου, είσαι ανίκανος να καταλάβεις κάτι που αποδείχτηκε πειραματικά σχεδόν δύο αιώνες πριν. https://el.wikipedia.org/wiki/Εκκρεμές_του_Φουκώ

απαντάς σε ένα άνθρωπο (λέμε τώρα...μπορεί να είναι καποια υπερβατική οντότητα) που στις προηγούμενες σελίδες έγραψε ότι 1 και 1 δεν κάνουν 2

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
4.895
μα αριθμοι ειναι! μπαινεις νοσοκομειο κολλας κορωνα πεθαινεις! χεστηκαν οι γιατροι πλεον! εμβολιασμενοι ειναι!

έχεις κάποιο στοιχείο για να αποδείξεις το παραπάνω ή είναι και αυτό όπως το άλλο με το ποσοστό που αυξάνεται στις ΜΕΘ ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν ειπα οτι μενεις εκει, αλλα οτι στιβαζεσαι μαζι με Πακιστανους σε τρισαλθια μπουρδελα για να γαμησετε το ιδιο μουνι στο ιδιο κρεβατι
Η διαφορα σου με τους Πακιστανους ειναι οτι αυτοι χυνουν τον κωλο που εσυ γλειφεις

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ μένεις με δαύτους, όχι εγώ. :)
Μια άλλη διαφορά μας είναι ότι εσύ χαίρεσαι με βίντεο που χώνουν μπουκέτα σε γυναίκες. Εγώ όχι :)
Επίσης μια άλλη διαφορά είναι ότι εσύ έφαγες καραμούζα και τώρα μπαίνεις απεγνωσμένα και καλυμμένα ως κλωνάρι. Εγώ όχι :)

... βαριέμαι να σου πω κι άλλες, αυτοκτόνα μόνος σου :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σήμερα το πρωί έκανα την τρίτη δόση. Μηδέν παρενέργειές, ούτε καν πόνο στο χέρι δεν ένιωσα αυτή τη φορά.
Τώρα αν μετά από 20 χρόνια βγάλω ουρά ή αρχίζω να ακούω τη φωνή του Μπιλ Γκέιτς μέσα στο κεφάλι μου, εδώ να είμαστε και θα σας ειδοποιήσω.
Άνω των 60 είσαι ρε?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.756
Πόντοι
2.356
έχεις κάποιο στοιχείο για να αποδείξεις το παραπάνω ή είναι και αυτό όπως το άλλο με το ποσοστό που αυξάνεται στις ΜΕΘ ;
ξερω προσωπικα δυο περιπτωσεις και μου αρκουν τυπε!
αλλα ξερω για σενα στοιχειο θα ηταν να βγει να το πει ο χαρδαλιας!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!