Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.195
Πόντοι
1.706
Γιατί κέρδισε το Ράλι Ακρόπολις ο Ροβάνπερα που πήρε εκκίνηση από τον ακροδεξιό Άδωνι;

Screenshot_5.jpg

Όλες οι αποκαλύψεις για την συνομωσία από τον kolompourda αύριο το πρωί στην εκπομπή «Μπούρδες του Μπούρδα» live απο την ανεξάρτητη Μάλτα όπου βρήκε πολίτικό άσυλο ο ακαδημαϊκός του bou…
Καταλαβαίνεις ότι δεν κολλάει πουθενά αυτό που είπες έτσι; Καλύτερα όταν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις να μην απαντάς καθόλου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.087
Πόντοι
3.556
Βλέπω βρήκες καινούργια επωδό. :)
Άγιε μου καλέ και σεβασμιοτατε , όπως μπορείτε να διακρίνετε και ο ίδιος, ο τύπος εχει ψυχολογικά προβλήματα, 2 βίντεο ποσταρε στα οποία μιλούσε και τα 2/5 των λέξεων του ηταν μαλακα/αρχιμαλακα, εκτός από νοητική στέρηση πάσχει από ένα σωρό ΣΜΝ του Μεταξουργείου.
Η σύφιλη είναι η πιο μικρή νόσος απάνω του.
Εδώ ένα βίντεο στο οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτός απευθυνόμενος σε εσάς.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
Σε έχει γνωρίσει κανένας από εδώ μέσα ρε σίχαμα που να επιβεβαιώνει ποιος είσαι η θα συνεχίσεις να μας γεμίζεις με ψέμματα ττς αρρωστημένη φαντασίας σου?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σε έχει γνωρίσει κανένας από εδώ μέσα ρε σίχαμα που να επιβεβαιώνει ποιος είσαι η θα συνεχίσεις να μας γεμίζεις με ψέμματα ττς αρρωστημένη φαντασίας σου?
Όχι δεν συναντώ σκουπίδια, ούτε είμαι κανένας μοναχικός καταθλιπτικός μαλάκας που να μπω σε ένα site μπουρδέλων περιμένοντας να κάνω φιλίες με τα μέλη του, για να με γνωρίσουν και να πούνε "ωραίο τυπάκι μωρέ ο τάδε!", και να μου κάνουν έτσι λίγο boost το self esteem που έχω, το οποίο με εξισώνει με σκουπιδόμπαζο... και να το ξέρω κιόλας! :)

Κατάλαβες ή ήταν πολύ μεγάλη η πρόταση αγράμματε μαλάκα tomahawk? :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
Όχι δεν συναντώ σκουπίδια, ούτε είμαι κανένας μοναχικός καταθλιπτικός μαλάκας που να μπω σε ένα site μπουρδέλων περιμένοντας να κάνω φιλίες με τα μέλη του, για να με γνωρίσουν και να πούνε "ωραίο τυπάκι μωρέ ο τάδε!", και να μου κάνουν έτσι λίγο boost το self esteem που έχω, το οποίο με εξισώνει με σκουπιδόμπαζο... και να το ξέρω κιόλας! :)

Κατάλαβες ή ήταν πολύ μεγάλη η πρόταση αγράμματε μαλάκα tomahawk? :)
Κατάλαβα. Μας έχεις γεμίσει αλογόμυγες..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.236
Πόντοι
6.256
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..
Αφου ειναι κλωνος, δεν υπαρχει. Κακως τον βριζεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Θέλει γαμησι ρε φιλε..
Έλα με τον κώλο αγράμματε μαλάκα tomahawk! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μαλάκες, ούτε μια ώρα δεν άντεξε αυτή τη φορά η Κασσιανή. :confused:
Toν έχουν σταμπάρει οι mods, δεν εξηγείται αλλιώς...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνεις ότι δεν κολλάει πουθενά αυτό που είπες έτσι; Καλύτερα όταν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις να μην απαντάς καθόλου.

Ο Άδωνις είναι σαν την Μάλτα, κολλάει παντού! :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.236
Πόντοι
6.256
Ε ρε γελια
Αμα θελετε να δειτε ψεκια πατε σε μια διασταυρωση να καμαρωσετε επίπεδο λαου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.236
Πόντοι
6.256
Ρε μαλάκες, ούτε μια ώρα δεν άντεξε αυτή τη φορά η Κασσιανή. :confused:
Η καταντια του μπου εισαι εσυ που σ εχουν και τιμημενο,
Μαλλον θα φωναξω ROB και παπαφιλιπς να σε γλεντησουν γιατι ξανασηκωσες κεφαλι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.754
Πόντοι
2.356
Δεν το νομίζω απλά, είμαι σίγουρος, γιατί αντιεμβολιαστές είναι οι γνωστοί και η εξέλιξή τους στην πορεία των χρόνων.

Αν δει κανείς το αντισυστημικό κίνημα στην χώρα μας, θα δει ό,τι έχει βαθιές ρίζες. Ξεκίνησε το 1951 μετά την ήττα των κομμουνιστών, και ήταν ενάντια στο πράγματι τότε αυταρχικό κράτος.
Αγκαλιάστηκε από όλη την αριστερά. Δούρειος ίππος οι κουλτουριάρηδες καλλιτέχνες. Όλοι δικαιωματιστές, καμουφλάριζαν την αριστερίλα τους πίσω από το προσωπείο του "δημοκράτη".
Πριν την χούντα ήταν στο 1-1-4. Μετά την χούντα φορώντας φωτοστέφανο αντιστασιακού στήριζαν τρομοκράτες, Παλαιστίνιους, Άραβες, Σοβιετικούς, Κινέζους, Κουβανούς, Βιετκόνγκ, κι έκαναν πορείες στην Αμερικανική πρεσβεία.
Τότε μαθεύτηκε η γνωστή λέσχη, εφευρέθηκαν οι σκοτεινοί Εβραίοι Τραπεζίτες που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και καλά, και οι καπιταλιστές ευρωπαίοι που ήταν στο ίδιο συνδικάτο με το ΝΑΤΟ. Διασκορπίσθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ, στο ΚΚΕεσ, στην ΕΔΕ, στην Εθνική Παράταξη, στο ΚΚΕμ-λ.
Ήταν ενάντια στην Ε.Ε. αργότερα στο ευρώ, σιχαίνονταν την παγκοσμιοποίηση, δεν άντεχαν την ηλεκτρονική επανάσταση γιατί έμεναν απ’ έξω. Αμόρφωτοι, άξεστοι, ήξεραν 2 τσιτάτα του Λένιν, αφήναν μούσι, και ήταν ψαγμένοι...
Οι ανόητοι που διέλυσαν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας στο όνομα ενός ηλίθιου εκδημοκρατισμού, έστειλαν την νεολαία μας μαζικά να πιθηκίζει στο αντισυστημικό μέτωπο. Έγιναν πλατείες, αντιμνημόνιο, δεν πληρώνω, αντιτραπεζίτες, αντιδανειακοί, αντιοτιδήποτε μαλάκες. Και κατόπιν ήρθε η πανδημία... Και εκεί ξεσάλωσαν.
Είναι γρίπη, δεν υπάρχει, δεν θα υπάρξει εμβόλιο, υπάρχει εμβόλιο αλλά δεν δοκιμάστηκε, το έφεραν με μικρά φορτηγά, μας τσιπάρουν, μας αλλάζουν το dna, μας μπολιάζουν, μας σκοτώνουν…. Δεν υπάρχει μαλακία που δεν είπαν.
Μόρφωση δεν είναι το πτυχίο μόνο. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η στάση ζωής, η αξιοπρέπεια, η αγωγή, η συμπεριφορά, η κοινωνική στάση, η προσήλωση σε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εύκολα ξεχωρίζουμε όλους αυτούς. Δεν έχουν τα παραπάνω. Για αυτό είναι αντιεμβολιαστές…

ευχαριστουμε! το λογο εχει τωρα η κλινικη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν πάτε για καμιά παρτούζα καλύτερα ρε πουστράκια;
παλι παρτουζες ονειρευεσαι εσυ αχορταγο πλασμα?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.754
Πόντοι
2.356
Δεν θέλω να σου γκρεμίσω την κοσμοθέωρια, αλλά η πρώτη και (νομίζω) μοναδική χώρα (σίγουρα στην Ευρώπη αν όχι στον κόσμο) που επέτρεψε την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους ήταν η Μάλτα. Στην οποία Μάλτα είναι κυβέρνηση το εργατικό κόμμα, δηλαδή ο αντίστοιχος συριζα. Τρελό ε;
και η πρωτη χωρα που προτεινε πιστοποιητικο φρονηματων ε τι λεω εμβολιασμου ηταν η "δημοκρατικη" ελλαδα! χαχα ε τι λεω...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο Άδωνις είναι σαν την Μάλτα, κολλάει παντού! :grin:
Toυς γάμησε τα μούτρα μέσα στο σπίτι τους.
Ειδικά ΑΥΤΟ το απόσπασμα, από το 1:22:23 μέχρι το 1:28:29 είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!! :dancing:

Τρελό respect!!! :headbaning2::headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ισως ρωτησουμε καναν Πακιστανο που περιμενετε μαζι στο σαλονι
Εσύ μένεις με τα πάκια από κάτω σου. Εγώ (και να ήθελα!!!) δεν έχω σε ακτίνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων :) Οπότε τράβα ρώτα τους γαμιάδες σου γιουσουφάκι :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν.
Kαι η Ερη?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.343
Πόντοι
3.656
Αν σημασία για εσένα έχει τι πιστεύω εγώ τότε σου λέω ότι δεν έχω καταλήξει σε ασφαλείς αποτελέσματα. Δεν μπορώ όμως να απορρίψω τις απόψεις του Αριστοτελη γι αυτό το θέμα. Στην ουσία η απάντηση είναι οτι δεν γνωρίζω, αλλά είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.
Από που αντλείς αυτή τη βεβαιότητα; Γνωρίζεις αν έχει γίνει πείραμα το οποίο να αποδεικνύει ή να απορρίπτει την περιστροφή της Γης; ελπίζω να απαντήσεις ευθέως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom