amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.033
- Πόντοι
- 22.785
Στη Λέσβο ε??Σας είχα πει να βάλουμε και κάνα "πονηρό" σετάκι.
Από ο,τι βλέπετε, σκατογλείφτρες υπάρχουν παντού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι.![]()
Στη Λέσβο ε??Σας είχα πει να βάλουμε και κάνα "πονηρό" σετάκι.
Από ο,τι βλέπετε, σκατογλείφτρες υπάρχουν παντού.
Ναι.![]()
Στην Ελλάδα?Καλώς τον φίλο μου. Με ποιο τρόπο πρέπει να σου πούμε, για να μην πάθεις έμφραγμα, ότι οι αντιεμβολιαστές παγκοσμίως είναι ακροδεξιοί και όχι αριστεροί;
30 ειναι τυπε
Όποιος και να'ναι σε έχει βάλει στην ίδια φράξια με τον Κούλογλου. Να ξέρεις......Περιμενω να το πει δημοσια οποιος ειναι ο ρουφ
Στα πολιτικά σου απάντησα σε κάτι χωρίς βρισίδια.Εχεις δικιο. Καποτε ομως πρεπει να σταματησουν και καποιοι να γαμουν τα νηματα με βρισιδια.
Eιρωνικά, ξε-ειρωνικά το γεγονός είναι ότι πετάγεσαι και μου κωλοτρίβεσαι και τρώς πούτσα. Και μετά φέρνεις κάτι πουθενάδες για παρτούζα
Χόρευε λέμε!
Μην ανησυχείς, έχω άλλους μαλάκες σαν εσένα εδώ![]()
Δεν το νομίζω απλά, είμαι σίγουρος, γιατί αντιεμβολιαστές είναι οι γνωστοί και η εξέλιξή τους στην πορεία των χρόνων.
Αν δει κανείς το αντισυστημικό κίνημα στην χώρα μας, θα δει ό,τι έχει βαθιές ρίζες. Ξεκίνησε το 1951 μετά την ήττα των κομμουνιστών, και ήταν ενάντια στο πράγματι τότε αυταρχικό κράτος.
Αγκαλιάστηκε από όλη την αριστερά. Δούρειος ίππος οι κουλτουριάρηδες καλλιτέχνες. Όλοι δικαιωματιστές, καμουφλάριζαν την αριστερίλα τους πίσω από το προσωπείο του "δημοκράτη".
Πριν την χούντα ήταν στο 1-1-4. Μετά την χούντα φορώντας φωτοστέφανο αντιστασιακού στήριζαν τρομοκράτες, Παλαιστίνιους, Άραβες, Σοβιετικούς, Κινέζους, Κουβανούς, Βιετκόνγκ, κι έκαναν πορείες στην Αμερικανική πρεσβεία.
Τότε μαθεύτηκε η γνωστή λέσχη, εφευρέθηκαν οι σκοτεινοί Εβραίοι Τραπεζίτες που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και καλά, και οι καπιταλιστές ευρωπαίοι που ήταν στο ίδιο συνδικάτο με το ΝΑΤΟ. Διασκορα στο ευρώ, σιχαίνονταν την παγκοσμιοποίηση, δεν άντεχαν την ηλεκτρονική επανάσταση γιατί έμεναν απ’ έξω. Αμόρφωτοι, άξεστοι, ήξεραν 2 τσιτάτα του Λένιν, αφήναν μούπίσθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ, στο ΚΚΕεσ, στην ΕΔΕ, στην Εθνική Παράταξη, στο ΚΚΕμ-λ.
Ήταν ενάντια στην Ε.Ε. αργότερσι, και ήταν ψαγμένοι...
Οι ανόητοι που διέλυσαν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας στο όνομα ενός ηλίθιου εκδημοκρατισμού, έστειλαν την νεολαία μας μαζικά να πιθηκίζει στο αντισυστημικό μέτωπο. Έγιναν πλατείες, αντιμνημόνιο, δεν πληρώνω, αντιτραπεζίτες, αντιδανειακοί, αντιοτιδήποτε μαλάκες. Και κατόπιν ήρθε η πανδημία... Και εκεί ξεσάλωσαν.
Είναι γρίπη, δεν υπάρχει, δεν θα υπάρξει εμβόλιο, υπάρχει εμβόλιο αλλά δεν δοκιμάστηκε, το έφεραν με μικρά φορτηγά, μας τσιπάρουν, μας αλλάζουν το dna, μας μπολιάζουν, μας σκοτώνουν…. Δεν υπάρχει μαλακία που δεν είπαν.
Μόρφωση δεν είναι το πτυχίο μόνο. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η στάση ζωής, η αξιοπρέπεια, η αγωγή, η συμπεριφορά, η κοινωνική στάση, η προσήλωση σε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εύκολα ξεχωρίζουμε όλους αυτούς. Δεν έχουν τα παραπάνω. Για αυτό είναι αντιεμβολιαστές…
Στ' αρχίδια μαςΔεν θελω να μπω σε αυτο το τρυπακι των σεξουαλικων προτιμησεων του καθενος. Η επαρση ομως ορισμενων μου τη δινει καμμια φορα.
Καλά άσε τα σκορ με τις παρτούζες τους πουθενάδες φίλους σου.Χορεύω δεν χορεύω...
Το σκορ Κωλόγερος - Μπαρμπασκατογλείφτης είναι 2-0.![]()
Εκεί υπηρέτησα.Στη Λέσβο ε??
Μην ευλογάς τα γένια σου. Άσε το μεταξύ μας σκορ να το μετρήσει κάποιος άλλος.Καλά άσε τα σκορ με τις παρτούζες τους πουθενάδες φίλους σου.
Το σκορ μεταξύ μας πες μου ποιο είναι που μου έχεις κωλοτριφτει 200 φορές κι έχεις φάει 200 πούτσες
Βάζεις έναν φουκαρά γέρο μπροστά? Τόσο μηδέν εις το πηλίκο?![]()
KαλάΜην ευλογάς τα γένια σου. Άσε το μεταξύ μας σκορ να το μετρήσει κάποιος άλλος.![]()
O άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο....Τωρα στο αλερτ
Τηλεσταρ παπάς μιλαει για τσιπακια και λοιπα ψεκασμένα,
Θελει μάζεμα αμεσα
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.Την απλά μου????
Καλά μάθε πρώτα το όνομά σου tomahawk και μετά πάμε στα υπόλοιπα αγράμματο ζωάδι![]()
Αμαν ρε Τομα, υπομονη που την εχεις και εσυ.Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..
Γελάν και οι πέτρες... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε οτι οι ψέκες(και λοιποί συνωμοσιολάγνοι) παγκοσμίως είναι κάτι (ακρο)δεξιά σούργελα...
Καλώς τον φίλο μου. Με ποιο τρόπο πρέπει να σου πούμε, για να μην πάθεις έμφραγμα, ότι οι αντιεμβολιαστές παγκοσμίως είναι ακροδεξιοί και όχι αριστεροί;
Παντως εγω ενα μηνα μετα το μοντερνα εχω ταχυτητα στα δεδομενα στο κινητο σαν 5gO άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο....![]()
![]()
![]()
O άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο....![]()
![]()
![]()