Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.033
Πόντοι
22.785
Σας είχα πει να βάλουμε και κάνα "πονηρό" σετάκι.

Από ο,τι βλέπετε, σκατογλείφτρες υπάρχουν παντού. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι. :)
Στη Λέσβο ε??

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Καλώς τον φίλο μου. Με ποιο τρόπο πρέπει να σου πούμε, για να μην πάθεις έμφραγμα, ότι οι αντιεμβολιαστές παγκοσμίως είναι ακροδεξιοί και όχι αριστεροί;
Στην Ελλάδα? :tooth:

1632339437675.png

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.229
Πόντοι
6.256
Τωρα στο αλερτ
Τηλεσταρ παπάς μιλαει για τσιπακια και λοιπα ψεκασμένα,
Θελει μάζεμα αμεσα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εχεις δικιο. Καποτε ομως πρεπει να σταματησουν και καποιοι να γαμουν τα νηματα με βρισιδια.
Στα πολιτικά σου απάντησα σε κάτι χωρίς βρισίδια.

Και λούφαξες!

Κάνα ταξιδάκι θα πας καλύτερα? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467
Eιρωνικά, ξε-ειρωνικά το γεγονός είναι ότι πετάγεσαι και μου κωλοτρίβεσαι και τρώς πούτσα. Και μετά φέρνεις κάτι πουθενάδες για παρτούζα :)

Χόρευε λέμε! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην ανησυχείς, έχω άλλους μαλάκες σαν εσένα εδώ :)

Χορεύω δεν χορεύω...

Το σκορ Κωλόγερος - Μπαρμπασκατογλείφτης είναι 2-0. :)

• Like
Αντιδράσεις: lailas

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Δεν το νομίζω απλά, είμαι σίγουρος, γιατί αντιεμβολιαστές είναι οι γνωστοί και η εξέλιξή τους στην πορεία των χρόνων.

Αν δει κανείς το αντισυστημικό κίνημα στην χώρα μας, θα δει ό,τι έχει βαθιές ρίζες. Ξεκίνησε το 1951 μετά την ήττα των κομμουνιστών, και ήταν ενάντια στο πράγματι τότε αυταρχικό κράτος.
Αγκαλιάστηκε από όλη την αριστερά. Δούρειος ίππος οι κουλτουριάρηδες καλλιτέχνες. Όλοι δικαιωματιστές, καμουφλάριζαν την αριστερίλα τους πίσω από το προσωπείο του "δημοκράτη".
Πριν την χούντα ήταν στο 1-1-4. Μετά την χούντα φορώντας φωτοστέφανο αντιστασιακού στήριζαν τρομοκράτες, Παλαιστίνιους, Άραβες, Σοβιετικούς, Κινέζους, Κουβανούς, Βιετκόνγκ, κι έκαναν πορείες στην Αμερικανική πρεσβεία.
Τότε μαθεύτηκε η γνωστή λέσχη, εφευρέθηκαν οι σκοτεινοί Εβραίοι Τραπεζίτες που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και καλά, και οι καπιταλιστές ευρωπαίοι που ήταν στο ίδιο συνδικάτο με το ΝΑΤΟ. Διασκορα στο ευρώ, σιχαίνονταν την παγκοσμιοποίηση, δεν άντεχαν την ηλεκτρονική επανάσταση γιατί έμεναν απ’ έξω. Αμόρφωτοι, άξεστοι, ήξεραν 2 τσιτάτα του Λένιν, αφήναν μούπίσθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ, στο ΚΚΕεσ, στην ΕΔΕ, στην Εθνική Παράταξη, στο ΚΚΕμ-λ.
Ήταν ενάντια στην Ε.Ε. αργότερσι, και ήταν ψαγμένοι...
Οι ανόητοι που διέλυσαν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας στο όνομα ενός ηλίθιου εκδημοκρατισμού, έστειλαν την νεολαία μας μαζικά να πιθηκίζει στο αντισυστημικό μέτωπο. Έγιναν πλατείες, αντιμνημόνιο, δεν πληρώνω, αντιτραπεζίτες, αντιδανειακοί, αντιοτιδήποτε μαλάκες. Και κατόπιν ήρθε η πανδημία... Και εκεί ξεσάλωσαν.
Είναι γρίπη, δεν υπάρχει, δεν θα υπάρξει εμβόλιο, υπάρχει εμβόλιο αλλά δεν δοκιμάστηκε, το έφεραν με μικρά φορτηγά, μας τσιπάρουν, μας αλλάζουν το dna, μας μπολιάζουν, μας σκοτώνουν…. Δεν υπάρχει μαλακία που δεν είπαν.
Μόρφωση δεν είναι το πτυχίο μόνο. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η στάση ζωής, η αξιοπρέπεια, η αγωγή, η συμπεριφορά, η κοινωνική στάση, η προσήλωση σε δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εύκολα ξεχωρίζουμε όλους αυτούς. Δεν έχουν τα παραπάνω. Για αυτό είναι αντιεμβολιαστές…

Γελάν και οι πέτρες... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε οτι οι ψέκες(και λοιποί συνωμοσιολάγνοι) παγκοσμίως είναι κάτι (ακρο)δεξιά σούργελα...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Χορεύω δεν χορεύω...

Το σκορ Κωλόγερος - Μπαρμπασκατογλείφτης είναι 2-0. :)
Καλά άσε τα σκορ με τις παρτούζες τους πουθενάδες φίλους σου.

Το σκορ μεταξύ μας πες μου ποιο είναι που μου έχεις κωλοτριφτει 200 φορές κι έχεις φάει 200 πούτσες :)

Βάζεις έναν φουκαρά γέρο μπροστά? Τόσο μηδέν εις το πηλίκο? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467
Καλά άσε τα σκορ με τις παρτούζες τους πουθενάδες φίλους σου.

Το σκορ μεταξύ μας πες μου ποιο είναι που μου έχεις κωλοτριφτει 200 φορές κι έχεις φάει 200 πούτσες :)

Βάζεις έναν φουκαρά γέρο μπροστά? Τόσο μηδέν εις το πηλίκο? :)
Μην ευλογάς τα γένια σου. Άσε το μεταξύ μας σκορ να το μετρήσει κάποιος άλλος. :)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Τωρα στο αλερτ
Τηλεσταρ παπάς μιλαει για τσιπακια και λοιπα ψεκασμένα,
Θελει μάζεμα αμεσα
O άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.... :confused: :confused: :confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
Την απλά μου????

Καλά μάθε πρώτα το όνομά σου tomahawk και μετά πάμε στα υπόλοιπα αγράμματο ζωάδι :)
Γαμημενο σκουπίδι του μπου.
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
Στο μαγαζί μου έχει έρθει ο Άγιος, ο τριβής, ο μπλιζ, ο ιζι, ο γκαμπαντου, ο αίσθηση, ο λαλακ, ο στρατηγός, ο στυπε, η ερη και πολλοί άλλοι που με ξέρουν. Πες μας ποιος σε ξέρει ρε γαμημενε..
Αμαν ρε Τομα, υπομονη που την εχεις και εσυ. :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467

Ο ιδιοκτήτης της βίλας που ο Μπαρμπασκατογλείφτης εργάζεται ως κτηριοφύλακας, και οι φίλοι του. :)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Γελάν και οι πέτρες... Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε οτι οι ψέκες(και λοιποί συνωμοσιολάγνοι) παγκοσμίως είναι κάτι (ακρο)δεξιά σούργελα...

Καλώς τον φίλο μου. Με ποιο τρόπο πρέπει να σου πούμε, για να μην πάθεις έμφραγμα, ότι οι αντιεμβολιαστές παγκοσμίως είναι ακροδεξιοί και όχι αριστεροί;

Ναι έχει 30% ακροδεξιούς στην Ελλάδα.

Αναλυτές του κηραλοιφή είστε;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.229
Πόντοι
6.256
O άλλος έλεγε στους πιστούς πως με το τσιπάκι που βάζουν μέσω του εμβολίου θα τους εντοπίζουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.... :confused: :confused: :confused:
Παντως εγω ενα μηνα μετα το μοντερνα εχω ταχυτητα στα δεδομενα στο κινητο σαν 5g:)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467

Σε αυτή την ιστορία με το τσιπάκι, έχω μια απορία.

Αφού οι νοσοκόμες παίρνουν δόση - δόση το εμβόλιο από φιαλίδιο που περιέχει πολλές δόσεις, πως καταφέρνουν και εισροφούν με τη σύριγγα μόνο ένα τσιπάκι, κι όχι πολλά ή κανένα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom