Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
op
Ρε άνθρωπε, δεν υπάρχει άποψη όσον αφορά τα εμβόλια. Υπάρχουν έρευνες και επιστημονικές αποδείξεις. Εκτός κι'αν κάποιος απ'αυτούς τους τύπους έχει κάνει τη δική του και μπορεί να αποδείξει με ακλόνητα στοιχεία ότι τα εμβόλια είναι κακά τότε δε μας ενδιαφέρουν οι "απόψεις" τους περί μεταλλαγμένου DNA και περί συνομωσίας του Μπιλ Γκέιτς να μας τσιπάρει.
οποιαδηποτε ερευνα ειναι αιρετικη τυπε δε θα τη λαβεις υποψιν! σαν τα ζωδια ενα πραγμα πιστευεις μονο οτι πεφτει μεσα συμφωνα με τα θελω σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Ακουγα σημερα τον Παπαδακη στον ΑΝΤ1 που ειχε τον Θεμιστοκλεους απο την κυβερνηση, για τα εμβολια. Λεει ο Παπαδακης <Ο κοσμος απαιτει μαζικα πλεον ελεγχο αντισωματων για να δουμε που βρισκομαστε.> Και απαντησε ο Θεμιστοκλεους οτι αυτα δεν θεωρουνται τοσο αξιοπιστα. Δεν υπαρχει ενιαιος τροπος που μετριουνται, αναλογα το εργαστηριο. Και συμφωνησε ο Παπαδακης, γνωστος γιατρος της Επιτροπης του ειπε να παει σε συγκεκριμενο μικροβιολογικο εργαστηριο για να εχει αξιοπιστα αποτελεσματα.

Συναδελφος που εχει νοσησει εδω και αρκετους μηνες, εκανε τεστ αντισωματων. Κοστος 25 ευρω. Αιμα του πηραν. Αποτελεσμα. Με οριο 0,80 του βγηκε 165. Αρκετα υψηλα.
ε οχι τυπε εμπιστευομαστε τα σελφ τεστ που αλλοι ειχαν κορωνα και τους βγαζαν αρνητικο (και καλα λαθος το καναν!!!) και απο οσους πιανοταν θετικοι τελικα μονο ενα στα 10 θετικα ηταν οντως κορωνα (αφου επειτα σε βαζαν να κανεις μοριακο) αρα πηραν και χ10 τα 60ευρα τους χωρις λογο!!!!

για την τρομερη αξιοπιστια τους δηλαδη!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Έχει μρ μαλακά για το 2021?
Γιατι αν έχει, ο μαλακάς της καρδιάς μας, ο χαζός, ο χιλιογαμημενος, ο σκυλοχυμενος, ο αρχικακομοιρης ο χαζοπηδουλα δεν έχει αντίπαλο!
Ας μπει ένας διαγωνισμός για τον αρχιμαλακα του μπου για το 2021 (τουλάχιστο) και αν δε βγει αυτό το ζώο εγώ θα διαγράφω για πάντα μετά από τόσα χρόνια από το σαη..
θα ειναι στημενες τυπε γιατι θα ψηφισουν κομματικα και θα τον ξεπλυνουν οι δεξιοι εδω μεσα!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Όπως πάντα σαφείς και to the point οι απαντήσεις σου... :confused:

Θα μου πεις δε φταις εσύ, η δύναμη έχει προαποφασίσει τι θα γράψεις και το χέρι σου πάει μόνο του
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και ίσως καταλάβεις.

Γεννήθηκα αυτό που είμαι χωρίς εγώ να το επιλέξω, για να επιβιώσω θα πρέπει να τρώω και να πίνω χωρίς να έχω άλλη επιλογή. Θα ήθελα να έχω γεννηθεί ποιο πλούσιος, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό αλλάζει,. Από παρά πολύ μικρός χάραξα το τι θέλω να κάνω χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα το τι πρόκειται να συμβεί. Από τα 16 μου αναγκάστηκα να εργαστώ για οικονομικούς λόγους. Μια μέρα ξύπνησα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρω τι είχε συμβεί, δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πέσει με το μηχανάκι, κάποιος με μάζεψε και με πήγε, πάλι δεν το επέλεξα. Μέχρι το 2010 πάλι χωρίς να ξέρω, χωρίς να το θέλω, είχα μαζέψει αρκετά λεφτά, δεν είχα κάποιο δάνειο, δεν χρωστούσα κάπου, είχα αγοράσει το αμάξι που μου άρεσε τότε και όλα έβαιναν καλός. 2010 η κρίση με βρήκε εντελώς απροετοίμαστο, ούτε καν μου πέρασε απ το μυαλό και όμως ήμουν τέλια προετοιμασμένος χωρίς να έχω σκεφτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο γι αυτό.

Θεωρώ εντελώς ηλίθιο να πιστεύω ότι όλα αυτά οφείλονται στη δικιά μου εξυπνάδα και δύναμη, όταν στα 17 μου πήρα την απόφαση για το τι θα κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου, δεν ήξερα τι μου γίνεται, κάποιος άλλος με ώθησε να πάρω την σωστή απόφαση.

Γενικά στην ζωή μας κάνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο, αλλά το τι θα συμβεί στο τέλος άλλος αποφασίζει και όχι εμείς. Στις ΜΕΘ βρίσκονται 300 άτομα πχ, κάποιοι από αυτούς θα πεθάνουν, το ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν το αποφασίζει ο θεός, οι γιατροί κάνουν το καλύτερο για όλους.
Θέλω να πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Ποσα κρουσματα και επομενως ποσες νοσηλειες γλυτωσαμε με τη συστηματικη προβολη του θεματος της πανδημιας απο τα καναλια και τον τηλεοπτικο χρονο που "αγορασε" επομενως για το θεμα η κυβερνηση?
και ποσους αντιεμβολιαστες γεννησε η τρομοκρατια ο ευαγγελατος η παγωνη και ο βασιλακοπουλος!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.118
Πόντοι
19.795
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και ίσως καταλάβεις.

Γεννήθηκα αυτό που είμαι χωρίς εγώ να το επιλέξω, για να επιβιώσω θα πρέπει να τρώω και να πίνω χωρίς να έχω άλλη επιλογή. Θα ήθελα να έχω γεννηθεί ποιο πλούσιος, αλλά δυστυχώς ούτε αυτό αλλάζει,. Από παρά πολύ μικρός χάραξα το τι θέλω να κάνω χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα το τι πρόκειται να συμβεί. Από τα 16 μου αναγκάστηκα να εργαστώ για οικονομικούς λόγους. Μια μέρα ξύπνησα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρω τι είχε συμβεί, δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πέσει με το μηχανάκι, κάποιος με μάζεψε και με πήγε, πάλι δεν το επέλεξα. Μέχρι το 2010 πάλι χωρίς να ξέρω, χωρίς να το θέλω, είχα μαζέψει αρκετά λεφτά, δεν είχα κάποιο δάνειο, δεν χρωστούσα κάπου, είχα αγοράσει το αμάξι που μου άρεσε τότε και όλα έβαιναν καλός. 2010 η κρίση με βρήκε εντελώς απροετοίμαστο, ούτε καν μου πέρασε απ το μυαλό και όμως ήμουν τέλια προετοιμασμένος χωρίς να έχω σκεφτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο γι αυτό.

Θεωρώ εντελώς ηλίθιο να πιστεύω ότι όλα αυτά οφείλονται στη δικιά μου εξυπνάδα και δύναμη, όταν στα 17 μου πήρα την απόφαση για το τι θα κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου, δεν ήξερα τι μου γίνεται, κάποιος άλλος με ώθησε να πάρω την σωστή απόφαση.

Γενικά στην ζωή μας κάνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο, αλλά το τι θα συμβεί στο τέλος άλλος αποφασίζει και όχι εμείς. Στις ΜΕΘ βρίσκονται 300 άτομα πχ, κάποιοι από αυτούς θα πεθάνουν, το ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν το αποφασίζει ο θεός, οι γιατροί κάνουν το καλύτερο για όλους.
Θέλω να πιστεύω κατάλαβες τι εννοώ.
Αυτη τη στιγμη που διαβαζα το ποστ σου, τυχαια εξω απο τον χωρο που βρισκομαι, περασε ενα 6χρονο, περιπου κοριτσακι, που το πηγαινε η μανα του, αλλοδαποι, μαλλον Πολωνοι ανα ακουσα καλα την γλωσσα που μιλανε. Απο το καροτσακι, που ητανε κανονικο αναπηρικο και οχι κατι που εδειχνε προσωρινη κατασταση, καταλαβα οτι το κοριτσακι εχει μια μονιμη, πιθανον, αναπηρια. Γι αυτο το κοριτσακι, σε αυτη την ηλικια, και για παρομοιες καταστασεις, αναρωτιεμαι καμμια φορα: Υπαρχει Θεος;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Κατ' αρχην εγω πιστευω οτι δεν ειναι ούτε "καλό", ούτε "κακο" να εισαι ανδρας/γυναικα, ελληνας/μη ελληνας, ανθρωπος/ζωο.
Ο Θαλης επομενως (αν δεχθουμε οτι τα εχει οντως πει αυτα, γιατι δεν διασωζεται κανενα γραπτο κειμενο του) υποπιπτει σε βασικο σφαλμα, θεωρωντας ότι καποια απο αυτα ειναι κακα και καποια καλα. Ή εστω καποια ειναι καλυτερα απο αλλα.
Το συμπαν ομως δεν ειναι ούτε καλο, ούτε κακο. Απλώς ειναι.
Και δεν βλεπω το λογο να αναζητησω τον θεο στις επιλογες της τυχαιοτητας και οχι στην ιδια την υπαρξη του συμπαντος. Ενα βημα πριν δηλαδη
ξυραφι του οκαμ τυπε?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Σημασία έχει ότι αυτή η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει τα πάντα που υπάρχουν, δεν είμαστε σε θέση να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο. Ο εξάχρονος Νικόλας δεν επέλεξε τον θάνατο του, ούτε επέλεξε να έχει πατέρα αυτό το ανθρωπόμορφο ον Εμμανουήλ Δουρή, ούτε τα χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν της πείνας στα βάθη της Αφρικής μπορούν να αλλάξουν την μύρα τους, ούτε εσείς που πιστεύεται ότι θα σωθείτε η θα πεθάνετε από το εμβόλιο η τον COVID μπορείτε να κάνετε κάτι, όλα είναι προκαθορισμένα.

Σταματήστε να πιστεύεται σε ψεύτικους σωτήρες που δεν είναι ικανοί να ζήσουν ένα δευτερόλεπτο παρά πάνω απ ότι η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει και ενώ δεν μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους, μπορούν να σώσουν εσάς και τον κόσμο όλο. Σταματήστε να πιστεύεται σε παραμύθια, σε άθλιους ψεύτες που ως μόνο σκοπό έχουν να θησαυρίσουν τους εαυτούς τους στις πλάτες τις ανθρωπότητας.
οπως ανεφερες στην πρωτη παραγραφο, αυτος που ειναι να κανει κατι θα το κανει και αυτος που ειναι να μην κανει δε θα το κανει! ειτε υπαρχει ανωτερη δυναμη ειτε οχι (που δεν υπαρχει) εσυ βεβαια δε μπορεις να δηλωνεις τη μια μοιρολατρης και να επικαλεισαι το πεπρωμενο και καποιον θεο και την αλλη να λες "σταματηστε" λες και θα σε ακουσει καποιος, η θα αλλαξεις τη ζωη του! αφου ειναι να γινει θα γινει ειτε το πεις ειτε οχι!

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.056
Πόντοι
456
Αυτη τη στιγμη που διαβαζα το ποστ σου, τυχαια εξω απο τον χωρο που βρισκομαι, περασε ενα 6χρονο, περιπου κοριτσακι, που το πηγαινε η μανα του, αλλοδαποι, μαλλον Πολωνοι ανα ακουσα καλα την γλωσσα που μιλανε. Απο το καροτσακι, που ητανε κανονικο αναπηρικο και οχι κατι που εδειχνε προσωρινη κατασταση, καταλαβα οτι το κοριτσακι εχει μια μονιμη, πιθανον, αναπηρια. Γι αυτο το κοριτσακι, σε αυτη την ηλικια, και για παρομοιες καταστασεις, αναρωτιεμαι καμμια φορα: Υπαρχει Θεος;
Κανείς δεν είπε οτι εδώ είναι ο παράδεισος. υποτίθεται οτι θα πάμε όταν ψοφήσουμε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Μαλακα,απιστευτο!

Κοτζαμ αντρας ξημεροβραδιαζεις στο μπου ρε καυλαρα να μαζευεις 0,30€ το ποστ!

Που κατανταει ο ανθρωπος...

Τυπε ειλικρινα στειλε μ μια διευθυνση να σ στειλω δεμα με 5€ και μια κουραδα να μας αφησεις λιγο σε ησυχια για καμμια βδομαδα
και με τι θα γελαμε ρε τυπε?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Καλά ρε μαλάκα, δε φοβάσαι μη σε τραβάει στα δικαστήρια καμιά γίδα επειδή την απάτησες με τις προβατίνες; :zfuck:
τραβα κανε κανα κωλορουφι σε κανενα πακι τυπε!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
οπως ανεφερες στην πρωτη παραγραφο, αυτος που ειναι να κανει κατι θα το κανει και αυτος που ειναι να μην κανει δε θα το κανει! ειτε υπαρχει ανωτερη δυναμη ειτε οχι (που δεν υπαρχει) εσυ βεβαια δε μπορεις να δηλωνεις τη μια μοιρολατρης και να επικαλεισαι το πεπρωμενο και καποιον θεο και την αλλη να λες "σταματηστε" λες και θα σε ακουσει καποιος, η θα αλλαξεις τη ζωη του! αφου ειναι να γινει θα γινει ειτε το πεις ειτε οχι!
Καλά μη νομίζεις ότι τα λέω να τα ακούσει κάποιος, δεν θα τα έλεγα στο μπου εάν ήθελα να ακουστούν, όσο για την πραγματική έννοια του θεού αποδεδειγμένα υπάρχει, το θέμα είναι κατά ποσό κάποιος έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται πράγματα που δεν φαίνονται με τις αισθήσεις.

Πράγματι ότι είναι να γίνει θα γίνει, πολύ σωστά το είπες.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ο Θεός υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία σχέση έτσι όπως το εννοείς εσύ και οι υπόλοιποι. Θα σου πω κάτι που ίσως καταλάβεις, ο ήλιος μπορούμε να πούμε ότι δίνει ζωή; Μπορούμε να πούμε ότι είναι υπέρλαμπρος και ο κατεξοχήν υπεύθυνος του ορατού κόσμου; Μπορούμε να πούμε ότι είναι παντοτινός, άθραυστος και αιώνιος; Υπό αυτή την έννοια, μπορούμε να πούμε ότι ο ήλιος είναι ένας θεός.

Καμία σχέση με τις σαχλαμάρες που διαδίδουν οι υπάρχουσες θρησκείες, που στην ουσία δεν είναι πολλές, μια είναι με τις αιρέσεις της.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το ότι γράφω εδώ και ίσως μόνο ελάχιστοι είναι σε θέση να μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν λίγο διαφορετικά από ότι πριν, πάλι δεν είναι τυχαίο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
Γλυτωσαμε λεει ο παλαβιαρης το λοκνταουν.......ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΟ ΕΦΤΑΧΙΛΙΑΡΟ +ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ.....ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αντε και σε καλη μερια αμμα του κατσει το λαχειο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Δικό σου το θέμα…. αφορά εσένα μόνο. Πρέπει να αναγνωρίζεις πως στην πανδημία η ατομική σου ελευθερία βρίσκεται πολύ κάτω σε σχέση με τη δημόσια υγεία.
μα για αυτο επικαλεστηκαν "πανδημια"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Να γελάγατε καλα θα ηταν! Φεύγετε με σύφιλη όμως και νευράκια κι αυτός ειναι ο σκοπός μου. Με βοηθάτε και το πετυχαίνω παντα :)

Thank you :)
εγω τυπε παντως το διασκεδαζω!

δηλαδη αν ειχα ανακτορο θα σας εκοβα ενα κονδυλιο εσενα και τον πιεξ για να σας εχω παλιατσους!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.403
Πόντοι
2.356
Ενώ δεν ήταν, έτσι;
με 1% θανατους με το ζορι των νοσησαντων? ε οχι βεβαια! γλυτωσε η ελλαδα 10.000 συνταξιουχους και κατι τρεχει στα γυφτικα! ετσι θεριζουν οι αρρωστιες? γελανε η πανουκλα και η χολερα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom